YES IMPACT - הפרוייקט הסודי שלנו סוף סוף מתגלה!
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
אגב,
למי שיש לו סקוֹפּ, מעניין אותי לקבל את התוצאות מהממירים שלכם על חלק מה-TEST PATTERNS. יש עדיין אי דיוקים (לפי הבדיקות שלי אלה טעויות נמוכות), אבל עדיין הייתי רוצה לשפר את ה-PATTERNS.
למי שיש לו סקוֹפּ, מעניין אותי לקבל את התוצאות מהממירים שלכם על חלק מה-TEST PATTERNS. יש עדיין אי דיוקים (לפי הבדיקות שלי אלה טעויות נמוכות), אבל עדיין הייתי רוצה לשפר את ה-PATTERNS.
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
כן, הסתדרתי בחיים, אני כל היום רואה test patterns
עכשו בזכותכם אני אוכל לראות גם בבית!
אני עובד ב start up ישראלי בתחום הוידאו
www.adimos.com
עכשו בזכותכם אני אוכל לראות גם בבית!
אני עובד ב start up ישראלי בתחום הוידאו
www.adimos.com
תחומי עיניין: וידאו דיגיטלי, MPEG2 , MPEG4, H.264
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
- oferlaor
- מנהל

pop_up,
הצגתם ב-CES ולא הזמנתם אותי? חבל.
איזה ממיר יש לך שם?
מעניין אותי לבדוק את ה-IRE LEVELS של ה-30% וה-70%. וגם את אופי הגרף של ה-CONTRAST/BRIGHTNESS PATTERN.
הצגתם ב-CES ולא הזמנתם אותי? חבל.
איזה ממיר יש לך שם?
מעניין אותי לבדוק את ה-IRE LEVELS של ה-30% וה-70%. וגם את אופי הגרף של ה-CONTRAST/BRIGHTNESS PATTERN.
זה בסדר, גם אותי לא הזמינו לנסוע!הצגתם ב-CES ולא הזמנתם אותי? חבל....
בינתיים אני מסתפק בדיווח המקיף שלך מ CES
PACE DSR1000איזה ממיר יש לך שם?...
אני מקווה שה VM700 יתפנה לעת ערב ואוכל לחזור עם תוצאות
מה לגבי HOT IMPACT ?
אולי תסכמו גם עם HOT לגבי סידור דומה לכיול -עדיין יש להם יותר צופים מYES!
אני צופה הרבהבVOD ולא מתכוון לעבור לYES
השרות של HOTבסדר גמור
ובחיבור של HOT MAGICעם SCART בRGB ב505 של פיוניר רואים לדעתי תמונה שאינה שונה באופן משמעותי מהלוין (שלא לדבר על הHD )
אני צופה הרבהבVOD ולא מתכוון לעבור לYES
השרות של HOTבסדר גמור
ובחיבור של HOT MAGICעם SCART בRGB ב505 של פיוניר רואים לדעתי תמונה שאינה שונה באופן משמעותי מהלוין (שלא לדבר על הHD )
- oferlaor
- מנהל

אריאל,
אין לנו לצערי קשר הדוק ושיתוף פעולה עם HOT כמו שיש לנו עם YES. נשמח כמובן לשתף איתם פעולה בכדי לעשות זאת עם HOT, אבל הם צריכים לפנות אלינו בנושא.
emordeko,
יש ארבעה עיגולים. עליך לנסות ולראות את כולם. כמה עיגולים אתה רואה ובאיזה סוג מסך מדובר?
אין לנו לצערי קשר הדוק ושיתוף פעולה עם HOT כמו שיש לנו עם YES. נשמח כמובן לשתף איתם פעולה בכדי לעשות זאת עם HOT, אבל הם צריכים לפנות אלינו בנושא.
emordeko,
יש ארבעה עיגולים. עליך לנסות ולראות את כולם. כמה עיגולים אתה רואה ובאיזה סוג מסך מדובר?
עופר שלום (או כל אחד אחר שיכול לענות לי)
בדקתי את הTEST PATTERN עם טלוויזיות LCD CRT ומקרן אחורי הממיר היה 3100 בשני מקרים ובCRT הממיר היה 6642
בכל המקרים כדי להגיע לתוצאה המוסברת בהוראות (כלומר כדי לראות את העיגולים הן האפורים והן הבהירים ) הכיול הראשון כמובן.
רמת הBRIGHTNESS הייתה גבוהה מאוד והפריע לתמונה (גרמה לה להיות חלבית,MILK) ורמת הCONTRAST היתה נמוכה מידי לטעמי בערך 25-30% ממה שהמכשיר מאפשר .והתמונה הסופית נראתה לא טובה בכל 3 המכשירים .
האם הבעיה נובעת מהסבר לא נכון של הכיוון, או כיוון לא נכון (למרות שפעלתי לפי ההסבר) או מכשירי TV לא מוצלחים (גם כנראה שלא)
יכול להיות שהTEST עצמו אינו משודר באופן שהוא צריך להיות משודר וכאן בעצם מתחילה הבעייה
אנא רשום מסריך כדי שנוכל להנות מתמונה איכותית גם בשידור TV
תודה VIVID
בכל המקרים כדי להגיע לתוצאה המוסברת בהוראות (כלומר כדי לראות את העיגולים הן האפורים והן הבהירים ) הכיול הראשון כמובן.
רמת הBRIGHTNESS הייתה גבוהה מאוד והפריע לתמונה (גרמה לה להיות חלבית,MILK) ורמת הCONTRAST היתה נמוכה מידי לטעמי בערך 25-30% ממה שהמכשיר מאפשר .והתמונה הסופית נראתה לא טובה בכל 3 המכשירים .
האם הבעיה נובעת מהסבר לא נכון של הכיוון, או כיוון לא נכון (למרות שפעלתי לפי ההסבר) או מכשירי TV לא מוצלחים (גם כנראה שלא)
יכול להיות שהTEST עצמו אינו משודר באופן שהוא צריך להיות משודר וכאן בעצם מתחילה הבעייה
אנא רשום מסריך כדי שנוכל להנות מתמונה איכותית גם בשידור TV
תודה VIVID
גם שעון מקולקל מדייק פעמים ביום
בדקתי גם בפלזמה פיוניר 435 וגם במסך CRT של סוני וראיתי את כל בעיגולים חוץ מהעיגול ברבע העליון מצד ימין של המסך.oferlaor כתב: emordeko,
יש ארבעה עיגולים. עליך לנסות ולראות את כולם. כמה עיגולים אתה רואה ובאיזה סוג מסך מדובר?...
יש לי ממיר 3100 מחובר RGB למסכים.
- oferlaor
- מנהל

vivid,
המטרה ב-TEST PATTERN הנ"ל הוא לבדוק שאין לך BLACK CLIPPING או WHITE CLIPPING (כלומר, שאתה רואה את מירב ה-DETAIL בתמונה).
לא בכל מקרה, זה יגרום למסך להיראות במיטבו. ככל שהתצוגה טובה יותר, והכיול שלה מדוייק יותר, ניתן להגיע לתוצאות טובות יותר.
זה כמובן רק צעד אחד מני רבים שצריך לעשות בכדי לעשות אופטימיזציה של התמונה. חשוב להבין שרמת הגאמא, הדינמיות של התמונה ועוד פרמטרים שונים עלולים לפגוע, או לשפר, את איכות התמונה.
בנוסף יש להבין שיש כאן עניין של טעם. פעמים רבות, אנשים מכוונים למשל SHARPNESS גבוה מדי בלי להבין שהטעם שלהם (ליותר מדי פרטים) פוגם בעצם באיכות התמונה.
אגב, הממיר PACE 1000 שלי נתקע עם ערוץ 144. זה רק אצלי?
המטרה ב-TEST PATTERN הנ"ל הוא לבדוק שאין לך BLACK CLIPPING או WHITE CLIPPING (כלומר, שאתה רואה את מירב ה-DETAIL בתמונה).
לא בכל מקרה, זה יגרום למסך להיראות במיטבו. ככל שהתצוגה טובה יותר, והכיול שלה מדוייק יותר, ניתן להגיע לתוצאות טובות יותר.
זה כמובן רק צעד אחד מני רבים שצריך לעשות בכדי לעשות אופטימיזציה של התמונה. חשוב להבין שרמת הגאמא, הדינמיות של התמונה ועוד פרמטרים שונים עלולים לפגוע, או לשפר, את איכות התמונה.
בנוסף יש להבין שיש כאן עניין של טעם. פעמים רבות, אנשים מכוונים למשל SHARPNESS גבוה מדי בלי להבין שהטעם שלהם (ליותר מדי פרטים) פוגם בעצם באיכות התמונה.
אגב, הממיר PACE 1000 שלי נתקע עם ערוץ 144. זה רק אצלי?
- oferlaor
- מנהל

אגב, אם רמת ה-BRIGHTNESS שלך גבוהה מדי בכדי להציג את העיגולים הכהים, סביר להניח שיש לך גאמה גבוה מדי, או שיש לך BLACK CLIPPING קיצוני.
אגב, אני לא בטוח שזה היה ברור, על הבדיקה להתבצע בתנאי חושך מוחלטים!
אגב, אני לא בטוח שזה היה ברור, על הבדיקה להתבצע בתנאי חושך מוחלטים!
אני בתנאי חושך לחלוטין
כמעט שסגרתי את הTV כדי לקבל חושך מוחלט 
אני מבין שגאמה אני לא יכול לכוון לבד ללא ציוד
מה בעצם גורם גאמה גבוהה שהתמונה הופכת לחלבית
אני מבין שגאמה אני לא יכול לכוון לבד ללא ציוד
מה בעצם גורם גאמה גבוהה שהתמונה הופכת לחלבית
- oferlaor
- מנהל

vivid,
דווקא גאמה נמוך גורם לתמונה חלבית, בד"כ. הסיבה לכך היא בד"כ כיוון לא נכון שהיצרן עשה (מסיבות שונות ומשונות).
לגבי כיוון, זה תלוי גם באופציות של היצרן. יש יצרנים שיאפשרו שינוי גאמה (למשל על ידי בחירת אופציות 1-4 או על ידי בחירה של מספר מ-2.0 ועד 2.8 ). יש כאלה שמה שאתה רואה, זה מה יש. יש מסכים שאפשר להגיע איתם לכיול מוצלח, ויש כאלה שלא.
בדקתי כרגע עם שלושה ממירים שונים בשלושה סוגי טלויזיות. בכולם מופיעים כל ארבעת העיגולים, ברמות חוזק שונות (שזה בסדר, זה מצביע על גאמה שונה בכל אחד מהמסכים).
דווקא גאמה נמוך גורם לתמונה חלבית, בד"כ. הסיבה לכך היא בד"כ כיוון לא נכון שהיצרן עשה (מסיבות שונות ומשונות).
לגבי כיוון, זה תלוי גם באופציות של היצרן. יש יצרנים שיאפשרו שינוי גאמה (למשל על ידי בחירת אופציות 1-4 או על ידי בחירה של מספר מ-2.0 ועד 2.8 ). יש כאלה שמה שאתה רואה, זה מה יש. יש מסכים שאפשר להגיע איתם לכיול מוצלח, ויש כאלה שלא.
בדקתי כרגע עם שלושה ממירים שונים בשלושה סוגי טלויזיות. בכולם מופיעים כל ארבעת העיגולים, ברמות חוזק שונות (שזה בסדר, זה מצביע על גאמה שונה בכל אחד מהמסכים).
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 23/01/2006 14:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני חושב שיש לי בLCD אופציה לכיוון גאמה
אנסה זאת בערב ואדווח
תודה על ההסבר עופר מקווה שזה יעבוד
תודה על ההסבר עופר מקווה שזה יעבוד
-
MartinHSabag
- מנהל