Tני ממש מסכים איתך ועוד דמי התקנה של 159 ש"ח מה זאת השטות הזאת זאת גניבה לא?riji כתב:לקוח קיים שאין לו כלום יצטרך מעתה לשלם 60 ש"ח בחודש לשלוש שנים.
לקוח שיש לו יס מקס, יוסיף 20 ש"ח בחודש בהתחייבות לשלוש שנים.
לקוח שיש שלו יס מקס וממיר HD יוסיף 10 ש"ח בחודש בהתחייבות לשלוש שנים.
שלושת הלקוחות מקבלים אותו הדבר, רק שהאחרון, מחזיר 2 ממירים, ולמעשה משלם הכי הרבה מכיוון שכבר היום הוא משלם 40 ש"ח יותר מלקוח שיש לו רק יס מקס.
למעשה בחישוב פשוט יס "קונסים" לקוחות קיימים של HD ביותר מ- 1000 ש"ח שזה גם עלות הקנס במידה וסתם מחזירים את ה- HD, כלומר למעשה אין כאן שום הטבה, אלה קנס פשוטו כמשמעו למי שהימר על הטכנולוגיה של ה- HD והקשיב להבטחות של נציגי השירות שכדאי לו להשאר עם הממיר למרות כל הבעיות כי כאשר יגיע ממיר חדש, ימצאו הפתרונים.
בקיצור יס ממש לא באים לקראת הלקוחות הקיימים, ההפך, הם הולכים כנגדם ובצורה הגסה ביותר, ככל שיש לך יותר טכנולוגיה ושאתה משלם להם יותר, ככה גם כשתרצה להתקדם תמשיך לשלם יותר מלקוח אחר על אותו דבר בדיוק.
מישהו יכול להסביר לי את זה?...
תגובות לכתבה: yes השיקה את ה-yesMax HD ואת לוח השידורים החדש
זה אחד הדברים החצופים ביותר מיצד יסsagyle כתב:מנסיון עבודה ביס, הם מורידים 10% מהפקדון כל שנה . כלומר , כבר על היום הראשון מאבד 10% ובשנה ויום מאבד 20%.
תבדקו את העניין טוב ....
לי לש ממיר HD בפיקדון שהתחיל שנה שניה ליפניי חודשיים מן הסתם הם חייבו אותי כבר ב10 אחוז פחת מראש על השנה הזו
כיום אם אני לוקח ממיר חדש בפיקדון אז הם יחייבו אותי שו ב10 אחוז פחת מראש
יוצא המצב שבשנה אחת אני משלם פעמיים פיקדון שלדעתי זו חוצפה מעיין דוגמתה
ניסתי לדבר איתם וליבדוק איפה ההיגיון מאחוריי זה ולמה הם לא גובים רק את החלק היחסי בהחלפה הזו והתשובה שקיבלתי מכמה נציגים היתה שאלו הנוהלים ושאם לא ניראה לי אז שאני פשוט לא יזמין את הממיר היום ושאני אחכה עוד 10 חודשים כדיי לנצל את הפיקדון ששילמתי מראש ורק אחר כך אזמין את הממיר החדש
האם זה נישמע הגיוני מחברה שמשיקה מוצר חדש מנסה להטמיע אותו וגם מפרסמת שבו תהיה הראשון להנות מחווית ה HD?
סליחה על הבוטות אבל לדעתי בפירסום שלהם הם צריכים להוסיף
"בו ותהיה הראשון להנות מחווית ה HD ולאכול אותה אחר כך"
כי עד עכשיו זה מה שקורה לכל הראשונים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
טיפה הגזמתם עם התוקפנות, לא?
אם לא מתאים לכם התמחור, אל תרכשו... לא מצליח להבין את הבעיה.
לגבי הפקדון, זה המסלול הזול ביותר וגם אחד שלא דורש אפילו יום אחד של התחייבות. החיסרון הוא שאם אתם מחזירים שבוע אחרי זה את הממיר, הפסדתם 10% מהפקדון.
לגבי הכסף של ההתקנה, זה המחיר של ביקור טכנאי מכל סיבה שהיא. הטכנאי צריך לאסוף את הממירים הישנים, לוודא שהחיבור תקין ולתכנת את השלט.
לגבי הפקדון, זה המסלול הזול ביותר וגם אחד שלא דורש אפילו יום אחד של התחייבות. החיסרון הוא שאם אתם מחזירים שבוע אחרי זה את הממיר, הפסדתם 10% מהפקדון.
לגבי הכסף של ההתקנה, זה המחיר של ביקור טכנאי מכל סיבה שהיא. הטכנאי צריך לאסוף את הממירים הישנים, לוודא שהחיבור תקין ולתכנת את השלט.
מה הכוונה, זה התמחור?oferlaor כתב:טיפה הגזמתם עם התוקפנות, לא?
לגבי הכסף של ההתקנה, זה המחיר של ביקור טכנאי מכל סיבה שהיא. הטכנאי צריך לאסוף את הממירים הישנים, לוודא שהחיבור תקין ולתכנת את השלט....
הוא לא הגיוני ולא הוגן.
כל חישוב פשוט יראה שלקוח קיים שיש לו גם HD וגם MAX ימשיך לשלם על הHD סכום של 40 ש"ח ועוד 10 ש"ח על המכשיר החדש ועוד לתקופת התחייבות מחודשת כלומר סך של 1800 ש"ח לשלוש שנים, בעוד שאם בדיוק אותו לקוח, יחזיר היום את הממיר HD, ישלם קנס של כ- 700 ש"ח ויוסיף 20 ש"ח (כי הרי יש לו כבר מקס) לאותה תקופה כלומר כ- 720 ש"ח, כלומר לקוח זה "נענש" ב- 1000 ש"ח על זה שהוא רוצה לשדרג ל- MAX HD??? זה נשמע איכשהוא סביר? זה בלוף בתמחור.
אלא אם התוספת היא הדבר היחיד שעליו מתחייבים, ואני לא יכול להגיד שניתן להבין את זה ככה וגם אז עדיין עדיף לו לשלם את הקנס. לא הגיוני.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
riji,
הכוונה שלי היא שלא צריך להשתמש בסגנון מתלהם. אנחנו כאן בכדי לעזור ואם הצלחנו למצוא שיטה שבה אדם מרוויח כסף בגלל שהוא עובד בצורה כלשהי, אז הרווחנו. לקרוא ליס נוכלים בגלל שיש להם כמה מסלולים זה פשוט לא נכון. זה שיתכן שיש מסלולים שיכולים לחסוך לא מעט כסף זה מדוייק.
לעניין:
אני מבין לחלוטין את החשבון שלך והוא סה"כ די נכון. שים לב שהרווח כאן הוא פונקציה, במידה רבה, של כמה קנס יעלה ללקוח להחזיר את ה-HD שלו.
כאמור, אם אתה משדרג מקס+HD, יורד לך בעצם ממיר אחד ואתה משלם על שלוש השנים הבאות 1800 ש"ח.
אם אתה לוקח פיקדון, אתה מפקיד 1300 ש"ח + 19.90 כל חודש. כלומר, אתה לא מפסיד כלום ומשלם 1039 על שלושת השנים. אם אתה מוותר על ה-HD שלך, צריך להוסיף את הקנס לסכום הזה (קרי: 1750 בסה"כ במקרה שלך - אבל אין לך במקרה כזה שום מחוייבות...)
אם אתה עכשיו מחזיר את ה-HD שלך, אתה משלם 720 ואז משדרג את המקס מה שיוצא 716 ש"ח על שלוש שנים והעלות הכוללת היא 1436 (המחיר כמובן ישתנה לפי גובה הקנס, ככל שהוא נמוך יותר, כך המסלול הזה כדאי יותר).
זה רק מראה שמי שחכם ועושה את החשבון ירוויח...
אני אתן דוגמא יותר יפה. בפיקדון העלות של המכשיר לשלוש שנים הוא 1039. לעומת זאת, אם משלמים לפי מסלול של תשלום חודשי, העלות היא 2156 לשלושת השנים (זה יוצא כפול כסף!). לפי יס, 99% מהלקוחות שלהם בוחרים לשלם את הסכום החודשי ולא בוחרים באופציה של הפיקדון למרות שזה יותר כדאי. למה? כי הלקוחות לא טורחים לברר על המסלול הזה...
בקיצור, שווה לדבר עם נציג לקוחות ולהציג לו את הבעיה. גם לא ברור מה קורה למי שיש לו HD וגם yesMAX ורוצה לשמור את המקס הקיים ולהוסיף את ה-HD. מה העלות במקרה כזה...
הכוונה שלי היא שלא צריך להשתמש בסגנון מתלהם. אנחנו כאן בכדי לעזור ואם הצלחנו למצוא שיטה שבה אדם מרוויח כסף בגלל שהוא עובד בצורה כלשהי, אז הרווחנו. לקרוא ליס נוכלים בגלל שיש להם כמה מסלולים זה פשוט לא נכון. זה שיתכן שיש מסלולים שיכולים לחסוך לא מעט כסף זה מדוייק.
לעניין:
אני מבין לחלוטין את החשבון שלך והוא סה"כ די נכון. שים לב שהרווח כאן הוא פונקציה, במידה רבה, של כמה קנס יעלה ללקוח להחזיר את ה-HD שלו.
כאמור, אם אתה משדרג מקס+HD, יורד לך בעצם ממיר אחד ואתה משלם על שלוש השנים הבאות 1800 ש"ח.
אם אתה לוקח פיקדון, אתה מפקיד 1300 ש"ח + 19.90 כל חודש. כלומר, אתה לא מפסיד כלום ומשלם 1039 על שלושת השנים. אם אתה מוותר על ה-HD שלך, צריך להוסיף את הקנס לסכום הזה (קרי: 1750 בסה"כ במקרה שלך - אבל אין לך במקרה כזה שום מחוייבות...)
אם אתה עכשיו מחזיר את ה-HD שלך, אתה משלם 720 ואז משדרג את המקס מה שיוצא 716 ש"ח על שלוש שנים והעלות הכוללת היא 1436 (המחיר כמובן ישתנה לפי גובה הקנס, ככל שהוא נמוך יותר, כך המסלול הזה כדאי יותר).
זה רק מראה שמי שחכם ועושה את החשבון ירוויח...
אני אתן דוגמא יותר יפה. בפיקדון העלות של המכשיר לשלוש שנים הוא 1039. לעומת זאת, אם משלמים לפי מסלול של תשלום חודשי, העלות היא 2156 לשלושת השנים (זה יוצא כפול כסף!). לפי יס, 99% מהלקוחות שלהם בוחרים לשלם את הסכום החודשי ולא בוחרים באופציה של הפיקדון למרות שזה יותר כדאי. למה? כי הלקוחות לא טורחים לברר על המסלול הזה...
בקיצור, שווה לדבר עם נציג לקוחות ולהציג לו את הבעיה. גם לא ברור מה קורה למי שיש לו HD וגם yesMAX ורוצה לשמור את המקס הקיים ולהוסיף את ה-HD. מה העלות במקרה כזה...
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
נתתם לי רעיון בכדי להשארי את המקס ולשדרג את ממיר ה-HD בעלות מינימלית ללא צורך בויכוחים:
באופציה של החזרת ממיר ה-HD והמקס וקבלת ממיר MAXHD אני צריך לשלם 9.90 לחודש למשך 3 שנים + 39.90 שאני כבר משלם.
אם ה-39.90 הם לכל 3 השנים (אני מבין שאכן כך למרות שזה לא בסדר כי אין יתרון לוותק, מי שנמצא בשירות ה-HD זמן רב יותר ולכן שילם יותר) אז סה"כ התשלום במשך 3 השנים הוא 1,800 ש"ח
בכדי לשמור על המקס הרגיל (מהסיבות שהבאתי קודם + אפשרות צפייה בערוץ שלישי בעת הקלטת שתי תוכניות במקביל, אתמול זה קרה כאשר הקלטתי השרדות ובניון), בעלות דומה
1. החזרת ממיר ה-HD ותשלום קנס של כ-700 ש"ח.
2. רכישת ממיר YESHD בפיקדון = 1,136"ח ל-3 שנים.
סה"כ עלות: כ-1,800 ש"ח ועל הדרך אני מקבל יתרון נוסף - בעוד 4 חודשים כאשר תיגמר לי ההתחייבות על המקס הקיים אני אוכל להתנתק מיידית ללא קנס.
אשמח אם משהו יתקן אותי אם טעיתי באיזה חישוב.
באופציה של החזרת ממיר ה-HD והמקס וקבלת ממיר MAXHD אני צריך לשלם 9.90 לחודש למשך 3 שנים + 39.90 שאני כבר משלם.
אם ה-39.90 הם לכל 3 השנים (אני מבין שאכן כך למרות שזה לא בסדר כי אין יתרון לוותק, מי שנמצא בשירות ה-HD זמן רב יותר ולכן שילם יותר) אז סה"כ התשלום במשך 3 השנים הוא 1,800 ש"ח
בכדי לשמור על המקס הרגיל (מהסיבות שהבאתי קודם + אפשרות צפייה בערוץ שלישי בעת הקלטת שתי תוכניות במקביל, אתמול זה קרה כאשר הקלטתי השרדות ובניון), בעלות דומה
סה"כ עלות: כ-1,800 ש"ח ועל הדרך אני מקבל יתרון נוסף - בעוד 4 חודשים כאשר תיגמר לי ההתחייבות על המקס הקיים אני אוכל להתנתק מיידית ללא קנס.
אשמח אם משהו יתקן אותי אם טעיתי באיזה חישוב.
זהו הזמנתי
זהו, הזמנתי. ב-10 במאי יגיע טכנאי נמרץ ויתקין (היה להם גם קודם, אבל רציתי על הבוקר).
בחרתי במסלול עם הפקדון, הוא נראה לי הרבה יותר מוצלח. הוא גם כמעט ללא התחייבות (פרט לפחת על הפיקדון), וגם משמעותית יותר זול בטווח הארוך. לי נראה שכולם צריכים ללכת עליו. הרי בינינו, מי שלא יכול לעמוד בתשלום של הפקדון - סביר שאין לו מסך עליו ההבדל יהיה משמעותי.
(הערה: מסתבר שצריך לשנות את התוכן כדי שאפשר יהיה לפרסם את ההודעה שוב. מערכת קשוחה יש פה
)
בחרתי במסלול עם הפקדון, הוא נראה לי הרבה יותר מוצלח. הוא גם כמעט ללא התחייבות (פרט לפחת על הפיקדון), וגם משמעותית יותר זול בטווח הארוך. לי נראה שכולם צריכים ללכת עליו. הרי בינינו, מי שלא יכול לעמוד בתשלום של הפקדון - סביר שאין לו מסך עליו ההבדל יהיה משמעותי.
(הערה: מסתבר שצריך לשנות את התוכן כדי שאפשר יהיה לפרסם את ההודעה שוב. מערכת קשוחה יש פה
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
לא בדקתי את זה , אבל אני די בטוח שהסרת מקס תחויב בעלות ביקור טכנאי.idan309 כתב:נתתם לי רעיון בכדי להשארי את המקס ולשדרג את ממיר ה-HD בעלות מינימלית ללא צורך בויכוחים:
אשמח אם משהו יתקן אותי אם טעיתי באיזה חישוב....
אני גם משאיר לי את המקס לחדר אחר, בהתחשב בעובדה שאני משלם עליו 13.9 לחודש.
לשיקולך.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
ואני דיברתי איתם
והפתעה
הם לא יודעים על מסלול פיקדון
גם לאחר שהלכה לברר....
יש לי שני מקסים
כמובן שהם רוצים שאשדרג את זה שאני משלם עליו חודשית (20 ש"ח) ולא זה שקניתי
עכשיו היא אמרה משהו כזה
נניח שיש לי מקס וHD שאני משלם עליהם 60 ש"ח כבר שנה
אני צריך להחזיר אותם ולקבל MAX HD ולהוסיף 10 ש"ח
שזה יוצא יותר ממה שמשלם מי שלוקח מכשיר חדש (60 ש"ח)
אבל, היא אומרת:
בעוד שנתיים יירד התשלום ל10 ש"ח
נראה לכם נכון והגיוני?
והפתעה
גם לאחר שהלכה לברר....
יש לי שני מקסים
עכשיו היא אמרה משהו כזה
אבל, היא אומרת:
נראה לכם נכון והגיוני?
העם דורש..... כל מיני דברים
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אני חושב שהם עדיין לא סגורים על עצמם,
וההנחיות עדיין לא "ירדו" לכל הנציגים.
(או שירדו אבל הנציגים לא מבינים אותם)
וההנחיות עדיין לא "ירדו" לכל הנציגים.
(או שירדו אבל הנציגים לא מבינים אותם)
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
טוב, אז כרגיל במדינת היהודים שום דבר לא פשוט והכל יוצא עקום.
יש לי יס מקס שאותו קיבלתי במסלול הפקדון והיום אני משלם מחיר מלא על חבילת בסיס + Free Choice כי אני לא נמצא בשום מסלול של התחייבות.
ליס אין שום מסלול עבורי והם בעצם אומרים שאם אני רוצה את ה MaxHD אני צריך להוסיף סכום לא מבוטל ואולי בעוד שבוע יהיה להם מבצע לאנשים מסובכים כמוני.
אמרתי טוב תודה, הבנתי ושבעוד שבוע אני אשוב אליהם עם דרישה להתנתק כי אין מצב שהם יגבו ממני גרוש נוסף על מה שאני משלם היום.
יש לי יס מקס שאותו קיבלתי במסלול הפקדון והיום אני משלם מחיר מלא על חבילת בסיס + Free Choice כי אני לא נמצא בשום מסלול של התחייבות.
ליס אין שום מסלול עבורי והם בעצם אומרים שאם אני רוצה את ה MaxHD אני צריך להוסיף סכום לא מבוטל ואולי בעוד שבוע יהיה להם מבצע לאנשים מסובכים כמוני.
אמרתי טוב תודה, הבנתי ושבעוד שבוע אני אשוב אליהם עם דרישה להתנתק כי אין מצב שהם יגבו ממני גרוש נוסף על מה שאני משלם היום.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אחריות על ממיר בפיקדון
האם YES אחראית על תיקון או החלפת הממיר (ללא תשלום) גם כאשר הוא נמצא במסלול פיקדון?
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

Re: אחריות על ממיר בפיקדון
ודאיamber כתב:האם YES אחראית על תיקון או החלפת הממיר (ללא תשלום) גם כאשר הוא נמצא במסלול פיקדון?...
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

לא נראה לי הגיוני, ממליץ שתתקשר שוב לבררsam22 כתב:ואני דיברתי איתם
והפתעה
גם לאחר שהלכה לברר....
יש לי שני מקסים
עכשיו היא אמרה משהו כזה
אבל, היא אומרת:
נראה לכם נכון והגיוני?...
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

אוי יס יס
שלושה נציגים - שלוש תשובות
עכשיו קשרי לקוחות כבר הלכו לבדוק
כשיהיו תשובות על איך משולמים השידרוגים אני אעדכן
מה שיפה ששאלתי למה מי שחדש ולא צרך מהם טכנולוגיה מתקדמת עם השנים
צריך לשלם יותר ממי שרוכש MAX HD
אז היא נתנה לי תשובה:
"גם כשאתה הגעת לשכונה קיבלת מחיר..."
אתם מבינים מי משתמש בביטוי שכונה...
שלושה נציגים - שלוש תשובות
עכשיו קשרי לקוחות כבר הלכו לבדוק
כשיהיו תשובות על איך משולמים השידרוגים אני אעדכן
מה שיפה ששאלתי למה מי שחדש ולא צרך מהם טכנולוגיה מתקדמת עם השנים
צריך לשלם יותר ממי שרוכש MAX HD
אז היא נתנה לי תשובה:
"גם כשאתה הגעת לשכונה קיבלת מחיר..."
אתם מבינים מי משתמש בביטוי שכונה...
העם דורש..... כל מיני דברים
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
Re: זהו הזמנתי
לי אמרו שאין מסלול עם פיקדון?gershon17 כתב:זהו, הזמנתי. ב-10 במאי יגיע טכנאי נמרץ ויתקין (היה להם גם קודם, אבל רציתי על הבוקר).
(הערה: מסתבר שצריך לשנות את התוכן כדי שאפשר יהיה לפרסם את ההודעה שוב. מערכת קשוחה יש פה)
...
איך הולך המסלול הזה?
אם זה עוזר למישהו:
יש לי ממירים - YES HD ו YES MAX המחוברים לאותו המסך- לאחר שאתמול סיכמתי על החלפת שניהם במחיר של 20 שח נוספים לחודש (ה YESHD הוא במסלול פיקדון) החלטתי היום להחזיר את ה YES HD במסלול הפקדון ולקחת ממיר MAX-HD במסלול פקדון של 1299 ש"ח (עם פחת של 10%) ותוספת של 20 שח בחודש - ללא התחייבות.
הנציגה ביררה את הנושא ואישרה את העסקה
יש לי ממירים - YES HD ו YES MAX המחוברים לאותו המסך- לאחר שאתמול סיכמתי על החלפת שניהם במחיר של 20 שח נוספים לחודש (ה YESHD הוא במסלול פיקדון) החלטתי היום להחזיר את ה YES HD במסלול הפקדון ולקחת ממיר MAX-HD במסלול פקדון של 1299 ש"ח (עם פחת של 10%) ותוספת של 20 שח בחודש - ללא התחייבות.
הנציגה ביררה את הנושא ואישרה את העסקה
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

טוב סופית(עד לשיחה הבאה איתם)
למי שמחזיר MAX וHD מוסיף 9.9
זו עסקה חדשה
משלמים 60 על מה ששולם עד היום
ועוד 10
אבל לא מתקזז הזמן ששולם בעבר