spendor
Re: בעל הבית
למה אתה רוצה שיכתובו על בעל הבית הפורום הוא פורום אודיו לא רכילות .ילדיעפים כתב:אם כבר מישהו בפןרום התלונן קשות על אמנון סאונד,אולי מישהו יאמר את דעתו על בעל הבית של סאבו אודיו?...
אני מציע לחוות בעצמך ולגלות .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
אני שמעתי תגובות טובות מאוד מכמה אנשים.ילדיעפים כתב:אם כבר מישהו בפןרום התלונן קשות על אמנון סאונד,אולי מישהו יאמר את דעתו על בעל הבית של סאבו אודיו?...
-
ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
רכילות
זו לא רכילות,לא ביקשתי לדעת איזה חזיה בר רפאלי לא לבשה אתמול,מדובר על אנשים שגרים רחוק מהמרכז והולכים להוציא עשרות אלפי שקלים,ולא כל כך מכירים את הסוחרים בשטח,וכל אמצעי לבדוק את יושר ואמינות הסוחרים חשובה ביותר,דוקא שמחתי לשמוע תגובה חיובית
באיזה דגם אתה מתענין?ילדיעפים כתב:אם כבר מישהו בפןרום התלונן קשות על אמנון סאונד,אולי מישהו יאמר את דעתו על בעל הבית של סאבו אודיו?...
תומר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
ילדיעפים,
הם לא למכירה. סורי.
Croc,
למען האמת, שמעתי אותם עד היום רק פעמיים. הצלחתי לשים יד על זוג בלילה שלפני האריזה, אפילו לא בדקתי שהם עובדים, למרות שאת הזוג הספציפי הזה אני מכיר.
בכל מקרה, אני חושב שיש להם אימאג' ובמה מדהימים. מיד ריינג' אחד הטובים ששמעתי אי פעם, בכל קטגורית מחיר.
הבאס שלהם לא עמוק ומעט מרוח, אבל ממה שאני מכיר, זה דיי איפיין את הסאונד של אז.
בכל מקרה, שהייתי בחנות ושמעתי אותם, אמרתי לבעל החנות שהכל מדהים רק שהבאס קצת מרוח לי, הוא הוריד לי כאפה !
הוא הזכיר לי שאני משווה את הרמקולים הללו מלפני 35-40 שנה, שעולים ביד שניה כ-200 יורו, עם הקארמות....ואללה, תפסתי את עצמי פתאום המום !
הם לא למכירה. סורי.
Croc,
למען האמת, שמעתי אותם עד היום רק פעמיים. הצלחתי לשים יד על זוג בלילה שלפני האריזה, אפילו לא בדקתי שהם עובדים, למרות שאת הזוג הספציפי הזה אני מכיר.
בכל מקרה, אני חושב שיש להם אימאג' ובמה מדהימים. מיד ריינג' אחד הטובים ששמעתי אי פעם, בכל קטגורית מחיר.
הבאס שלהם לא עמוק ומעט מרוח, אבל ממה שאני מכיר, זה דיי איפיין את הסאונד של אז.
בכל מקרה, שהייתי בחנות ושמעתי אותם, אמרתי לבעל החנות שהכל מדהים רק שהבאס קצת מרוח לי, הוא הוריד לי כאפה !
הוא הזכיר לי שאני משווה את הרמקולים הללו מלפני 35-40 שנה, שעולים ביד שניה כ-200 יורו, עם הקארמות....ואללה, תפסתי את עצמי פתאום המום !
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: