טעינת בקר ps3
-
kkkkalif
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 176
חברי הפורום שלום...
רציתי לדעת אם אפשר לטעון את הבקר של הפליסטיישן דרך ה-USB של מחשב נייח או רק דרך מכשיר הPLAYSTAION ?
רציתי לדעת אם אפשר לטעון את הבקר של הפליסטיישן דרך ה-USB של מחשב נייח או רק דרך מכשיר הPLAYSTAION ?
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
אפשר לטעון את השלט דרך כל חיבור USB סטנדרטי - כולל זה של במחשב (אני אישית עשיתי זאת כמה פעמים).
-
kkkkalif
-
- חבר פעיל מאוד

תודה גברHuber כתב:אפשר לטעון את השלט דרך כל חיבור USB סטנדרטי - כולל זה של במחשב (אני אישית עשיתי זאת כמה פעמים)....
- gorelshv
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1243
אבל רק עם הכבל שמגיע עם הקונסולה!!
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
ממש, אבל ממש לא נכון - אתה מוזמן לבוא אליי לראות איך זה מוטען עם כבל USB אחר לחלוטין.
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
Huber כתב:ממש, אבל ממש לא נכון - אתה מוזמן לבוא אליי לראות איך זה מוטען עם כבל USB אחר לחלוטין....
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
הטענתי שני שלטים: אחד עם כבל של הקונסולה ושני עם כבל USB של מצלמה דיגיטלית... עובד יופי. שום סיבה להוציא כסף על כבל "ייעוד" להטענת השלט...
Vocare Ad Regnum
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
איזה כבל יעודי???
זה כבל USB רגיל וסטנדרטי.
זה כבל USB רגיל וסטנדרטי.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
למי שיש מזרימדיה - הUSB שם תמיד עובד - אז אפשר לחבר לשם להטעין (לפחות בחלק מהמזרימדיות זה תמיד עובד)
- gorelshv
-
- חבר ותיק

אני לא יודע איך זה אצל כל המגיבים פה, לכבל שיש לי יש מין תוספת כזו (קרוב לצד שמתחבר לקונסולה). אני לא יודע אם
זה ממיר מתח או סתם פיוז. אבל אם זה ממיר מתח (וסליחה אם אני טועה בניסוח -ההשכלה שלי באלקטרוניקה מועטה מאוד) אז אני מניח שרצוי להשתמש רק בכבל הזה.
זה ממיר מתח או סתם פיוז. אבל אם זה ממיר מתח (וסליחה אם אני טועה בניסוח -ההשכלה שלי באלקטרוניקה מועטה מאוד) אז אני מניח שרצוי להשתמש רק בכבל הזה.
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

נשמע מאוד מוזר, תוכל להעלות תמונה כדי שנוודא ?
Vocare Ad Regnum
-
kkkkalif
-
- חבר פעיל מאוד

זה נקרא מסנן זרם אם אני לא טועה
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

שמע, כל כך הרבה מטורפים עם מכשיר לא יכולים לטעות.
הכבל הוא כבל סטנדרטי למיטב הבנתי למיטב הבנתם של כמה מהפורום שהם גם בעלי מכשיר. מנסיון של Huber ושלי - הטענו את השלטים עם כבלים אחרים, שכן שלי עשה את זה גם כן. אני לא מבין מה הקשר למסנן מתח. מצטער.
אין לך שום אפשרות להעלות תמונה של הדבר הזה ? יהיה מעניין להשכיל בנושא זה. ברצינות.
הכבל הוא כבל סטנדרטי למיטב הבנתי למיטב הבנתם של כמה מהפורום שהם גם בעלי מכשיר. מנסיון של Huber ושלי - הטענו את השלטים עם כבלים אחרים, שכן שלי עשה את זה גם כן. אני לא מבין מה הקשר למסנן מתח. מצטער.
אין לך שום אפשרות להעלות תמונה של הדבר הזה ? יהיה מעניין להשכיל בנושא זה. ברצינות.
Vocare Ad Regnum
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
לדעתי סוני - שמים בכל כבלי הUSB שלהם מעין קופסה כזו...
לא יודע אם זה איזה מסנן מתח או מה - אבל גם אני ראיתי - כולל בכבל למצלמה או משהו אחר שלהם.
לא יודע אם זה איזה מסנן מתח או מה - אבל גם אני ראיתי - כולל בכבל למצלמה או משהו אחר שלהם.
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
ואללה אחלה טיפ שבעולםlawpower כתב:למי שיש מזרימדיה - הUSB שם תמיד עובד - אז אפשר לחבר לשם להטעין (לפחות בחלק מהמזרימדיות זה תמיד עובד)...
Need more cowbell
-
kkkkalif
-
- חבר פעיל מאוד

- gorelshv
-
- חבר ותיק

kkkalif, הקדמת אותי
כך בדיוק נראה גם הכבל שלי.
כך בדיוק נראה גם הכבל שלי.
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

שלי הגיע בלי, נראה לי שהכבל שלך ארוך, שלי לא עובר את המטר או מטר וקצת.
Vocare Ad Regnum
-
kkkkalif
-
- חבר פעיל מאוד

זה כבל של 1.5
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

kkkkalif
סליחה.
בדקתי - הכבל שלי זהה. אבל בכל מקרה אני משתמש בכבל אחר במקביל - אני מטעין שניים במכה.
אולי זה איזה מייצב מתח, למרות שהמתח נמוך מאוד באופן יחסי, אני לא יודע למה הם הכניסו את זה.
צדקת.
סליחה.
בדקתי - הכבל שלי זהה. אבל בכל מקרה אני משתמש בכבל אחר במקביל - אני מטעין שניים במכה.
אולי זה איזה מייצב מתח, למרות שהמתח נמוך מאוד באופן יחסי, אני לא יודע למה הם הכניסו את זה.
צדקת.
Vocare Ad Regnum