משלמים על הזכות לשלם

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #21 

הבנתי. אבל ההנחה שאותה אוכלוסיה בכלל תצלצל לטלפנית היא תמוהה כי גם זה שירות "חדש" יחסית להרגלים של אותה אוכלוסיה.
אם אני לא טועה, אז השירות הזה התחיל ביחד עם הIVR (כגיבוי). מכיוון שהIVR שלהם לקח המון זמן, אנשים למדו לדלג עליו לכיוון המענה האנושי שהיה זריז בהרבה. זה לא קשור לגיל או ליכולות של אנשים.
אגב, לא רק בבזק, בכל IVR לתשלום אני מעדיף אופציה אנושית (אלא אם כן צריך להמתין לה הרבה) כי זה יוצא הרבה יותר מהר.
משה

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #22 

Catskinner,
כל עיניין התשלום דרך האינטרנט לא קשור לעיניין. בוודאי שאין פה עיניין של עשירים מול עניים או צעירים מול זקנים.
אגב, תשלום דרך מענה אנושי הוא גם זריז ונוח יותר מאשר תשלום דרך אתר הווב. יש פה מקרה קלאסי שהשירות הכי טוב (מה שהכי נוח לצרכן, חוץ מהוראת קבע כמובן) הוא גם זה שעולה הכי הרבה כסף לבזק להפעיל.
לא מדובר בשיטת התשלום הנפוצה למי שלא יכול באינטרנט.
שיטת התשלום הנפוצה לבעלי כרטיס אשראי היא הוראת קבע.
מי שאין לו כרטיס אשראי, גם לא יכול לשלם במענה אנושי בטלפון.

מעניין מה הייתה התגובה הציבורית אם בזק היו מחליטים לא לגבות תשלום על השירות אלא פשוט להפוך אותו לגרוע על ידי זה שהיית צריך לחכות 20 דקות עד שהיו עונים לך.
משה

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #23 

תקרא את השורה האחרונה בהודעתי ותבין למה לא נוח לי מהתנהגות החברה.

הם קיבלו במתנה מהמדינה - שזה אתה ואני - תשתית שאותה מימן משלם המיסים עוד מימי המנדט + קהל לקוחות שבוי. אם הם היו צריכים להחזיר לציבור את עלות ההשקעה הם היו נאלצים למכור גפרורים בפינת הרחוב עד סוף המאה הבאה.

שירות "סביר" הם התחילו לתת רק כשנפתחה התחרות. אולי אני היחיד שזוכר מה קרה כשפתחו את התחרות לשיחות לחו"ל ואז גילינו ש:
א. חברת בזק, למרות היותה בזמנו ציבורית/ממשלתית עשקה את הציבור במשך שנים
ב. שגם לאחר שיישרו קו עם המתחרים הם לא בדיוק הפסידו.

אז שלא יבלבלו לנו את השכל, הם צריכים לתת שירות שיהיה ברמה ושזה יהיה באותו מחיר ונגיש לכולם ובלי התבכיינויות. הם הרוויחו ומרוויחים מספיק והיום עם ישראל יכול להסתדר גם בלי הבזק אבל לכל אורך ההיסטוריה שלהם הם הראו שהם לא כולים להסתדר בלעדינו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7641
נתן תודות: 485 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #24 

אנשים בואו נסכם וזהו: כדברי המערכון - כוסאנאם בזק. תדאגו למבוגרים שלכם, אבא אמא סבא וסבתא, תעזרו להם לשלם בהוראת קבע או תעזרו להם באינטרנט.

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”