Toshiba WP-56 Vs. Panasonic PW8
מצחיק
לאחר שהצגתי את השאלה להמלך (תודה לך על התשובה המהירה) סגרתי את המחשב והיום נסעתי לתל אביב לראות את ה PWD8 וה VME1 בהיי פי בלי לחזור הביתה, כך שהתשובה אני רואה רק עכשיו. הלטתי לקנות את ה PWD8 כי אני חושב להחליף ל HD אם יהיו שידורים בעוד שנתיים או שלוש. איכות התמונה של הפיוניר היתה יותר טובה, אבל בהתחשב למה שאתמרתי קודם, חשבתי שלא כדי לשלם את ההפרש במחיר.
העניין הוא ששילמתי 12,500 על המסך. אמרתי להם שיש מי שמציע אותו ב 12,000, ענו לי שהם מתחייבים להשוות כל מחיר נמוך יותר שאשיג...גם היו להם נסיונות מוזרים לשכנע אותי שהמעמד השולחני עולה 1,200 ש"ח, אח"כ בדקו ותיקנו את הטעות...
העניין הוא ששילמתי 12,500 על המסך. אמרתי להם שיש מי שמציע אותו ב 12,000, ענו לי שהם מתחייבים להשוות כל מחיר נמוך יותר שאשיג...גם היו להם נסיונות מוזרים לשכנע אותי שהמעמד השולחני עולה 1,200 ש"ח, אח"כ בדקו ותיקנו את הטעות...
זה יצא בשיחה כאשר דיברנו על נושאים טכנים וציתתי את ההודעה שלך בפורום, לא במכוון כי לא חשבתי שזה יביא לי הנחה נוספת ולא ידעתי שהם חלק מהחנויות המומלצות. הם עוד אמרו שכמה אנשים אמרו להם שקראו על המחיר הזה בפורום.המלך כתב:האם ציינת שבאת מהפורום?...
כן, יש כניסה למחבר HDMI שצריך לרכוש בנפרד אם מעוניינים בכך. בינתיים זה לא רלוונטי .מה שמרגיז בכל הנושא זה שהסוחרים החליטו לחבל בתכונה הכי חשובה של שוק תחרותי והיא השקיפות. ההנחה הבסיסית של הקפיטליזם היא שכל אחד מציע את מרכולתו והתנאים של מחיר ואיכות נודעים לכולם. כאן מעלימים המחיר ואומרים לך "אם תראה לי הצעה נחוכה יותר אני אתן לך באותו מחיר". אבל אף אחד לא מפרסם מחיר והצעות המחיר הם "סודיים" ואם סוחר אחד מתקשר לשני לשאול האם זה נכון שהוא הציע למישהו סחורה מסויימית במחיר כשלהול, הסוחר השני יכחיש נמרתות (היתי עד למיקרה כזה כשסוחר שאצלו בדקתי אפשרות קניה התקשר לסוחר אחר כדי לוודא הצעת מחיר שנתן ללקוח שהיה באותו זמן אצלו והשני הכחיש נמרצות ).
אני צריך להודות למנהלי האתר שנותנים אפשרות להתייחס ללא צנזורה לנושא וזו תרומה חשובה לשקיפות הנ"ל. כאשר שאלתי על המחיר חשבתי שאולי לא יאפשרו התבטאות חופשי בנושא. כל הכבוד!!! בפורום AVS למשל ראיתי שזה לא כך בשירשור שעקבתי.
אני צריך להודות למנהלי האתר שנותנים אפשרות להתייחס ללא צנזורה לנושא וזו תרומה חשובה לשקיפות הנ"ל. כאשר שאלתי על המחיר חשבתי שאולי לא יאפשרו התבטאות חופשי בנושא. כל הכבוד!!! בפורום AVS למשל ראיתי שזה לא כך בשירשור שעקבתי.