הבדלים בין סמסונג A410 ו A450

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362

שליחה

אוקיי, מקובל.
אבל אם אפשר עצה קטנה.
בשרשור ששואלים מה ההבדל בין A410 לבין A450 רצוי לא לקפוץ עם המלצה על פנאסוניק ללא בקשה של פותח השרשור ובטח ובטח שלא בתשובה ישירה לשאלה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

מלאך
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 246

שליחה

קיבלתי לפני יומיים A450 שאליה אני מחובר ב RF
1. איכות תמונה ב SD טובה בעיניי.
2. ב HD אחלה מין אחלה.
3. יש לפזמה השתקפויות- תקח את זה בחבשבון כי קצת מבאס.
ראיתי PV8 וסמסונג מציגה תמונה טובה יותר בעניי את ה PV80 לא ראיתי.

אפרסם בלילה תמונות.
את ה410 לא אהבתי.

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 559

שליחה

מלאך כתב:קיבלתי לפני יומיים A450 שאליה אני מחובר ב RF
1. איכות תמונה ב SD טובה בעיניי.
2. ב HD אחלה מין אחלה.
3. יש לפזמה השתקפויות- תקח את זה בחבשבון כי קצת מבאס.
ראיתי PV8 וסמסונג מציגה תמונה טובה יותר בעניי את ה PV80 לא ראיתי.

אפרסם בלילה תמונות.
את ה410 לא אהבתי.
...
בפנסוניק יש הרבה פחות השתקפות, בכל אופן אם ההתלבטות היא בין ה 410 ל 450 אז בהחלט עדיף ה 450.
תתחדש.

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902

שליחה

shraga007 כתב:אוקיי, מקובל.
אבל אם אפשר עצה קטנה.
בשרשור ששואלים מה ההבדל בין A410 לבין A450 רצוי לא לקפוץ עם המלצה על פנאסוניק ללא בקשה של פותח השרשור ובטח ובטח שלא בתשובה ישירה לשאלה.
...
דווקא אחד מהכלים שפורומים כאלה נותנים זה אותו אחד שמסביר לך שבמחירים של היום אפשר להשיג מסך יותר טוב מה 410 וה 450 באותה עלות... אולי הוא עושה את זה ביותר מדי מילים ונפנופי ידים אבל זה חלק מהמטרה.

אגב לי יש בבית כמעט שנה את ה 410 ובזמנו היא היתה יותר זולה ולא הרגשתי שאני צריך את ה 100 הרץ. אישית אם הייתי קונה היום הייתי בודק טוב טוב לפני שאני קונה סמסונג אם באמת יש מסך מקביל של פנסוניק באותו כסף (לא בדקתי ולכן אין לי מושג).

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183

100Hz

שליחה

בנושא 100Hz, אל תשכחו שיש 2 מנגנונים כאלה. אחד שמבצע סריקה כפולה ואחד שמוסיף פריימים. אני חושב שלסאמסונג A450 יש הוספת פריימים. למיטב ידיעתי רק לסדרת PY יש הוספת פריימים אבל לא בטוח בזה.

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430

Re: 100Hz

שליחה

דודיפלצת כתב:בנושא 100Hz, אל תשכחו שיש 2 מנגנונים כאלה. אחד שמבצע סריקה כפולה ואחד שמוסיף פריימים. אני חושב שלסאמסונג A450 יש הוספת פריימים. למיטב ידיעתי רק לסדרת PY יש הוספת פריימים אבל לא בטוח בזה.
...
אין לסמסנוג הוספת פריים,רק לפנסוניק PY יש את זה.ה 100הרץ ב PV8 וב A450 זה אותו 100 הרץ.

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

לפי האתר של סאמסונג אכן מדובר בהוספת פריימים.
http://www.samsung.com/in/consumer/deta ... 2A450P1MXL
Not repeating the same image to make more frames, but intelligently calculating the 'middle' image between frame A and frame B and inserting another frame A' in between.
...
ולפנסוניק אין כלל 100 הרץ:
http://www.panasonic.com.my/web/pid/5457/Spec
Intelligent Frame Creation n/a
100 Hz Double Scan n/a
...

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

דודיפלצת כתב:לפי האתר של סאמסונג אכן מדובר בהוספת פריימים.
Not repeating the same image to make more frames, but intelligently calculating the 'middle' image between frame A and frame B and inserting another frame A' in between.
...
100 Hz Double Scan n/a
...
...
לפנסוניק ולסמסונג אותו 100 הרץ, ל LG 600 הרץ, בכל אופן זה לא מהותי בכלל, ה LG 600 הרץ ועדיין הפנסוניק טובה בהרבה.
בכל אופן בוודאות יש לפנסוניק 100 הרץ, יש את זה בתפריט.

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

דודיפלצת כתב:לפי האתר של סאמסונג אכן מדובר בהוספת פריימים.
...
100 Hz Double Scan n/a
...
...
עדיין כמו רוב האנשים אין לי ספק שהפנסוניק מסך הרבה יותר טוב, אבל עדיין הייתי שמח שאבי VARON יתייחס לנתון של ההכפלת פריימים, כי זה נישמע לי קצת מוזר שלא ידענו על זה (למרות שזה לא באמת מהותי, לרוב מבטלים את זה, זה יוצר תמונה מלאכותית).

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

לפי הקישור שנתת זה לא הוספת פריים,זה הכפלת פריים מ 50 ל 100 ולא יצירת תמונת ביניים.

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

guy11, אתה מתכוון לסאמסונג?
כתוב בפירוש מה זה עושה וגם צירפתי ציטוט. אני לא יודע ממה אתה מסיק אחרת.

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

guy11 כתב:לפי הקישור שנתת זה לא הוספת פריים,זה הכפלת פריים מ 50 ל 100 ולא יצירת תמונת ביניים.
...
דווקא ניראה לי שכן כתוב שם תמונת ביניים
לא?

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

roei_s, לגבי הפנסוניק, אני מאמין לך שאכן מופיע בתפריט בטלויזיה 100 הרץ. אבל אני לא נציג של יורוקום ובטח לא של פנסוניק - אין לי הסברים. אני רק ניסיתי להביא את הנתונים היבשים כפי שהם מופיעים באתרי החברות.

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אני מתכוון לזה:

Real 100 Hz - natural & fluid motion without blurring
Real 100Hz' enables motion display in a more fluid way without any blurring by:
-Frame doubling from 50 to 100 frames per second.
-Not repeating the same image to make more frames, but intelligently calculating the 'middle' image between frame A and frame B and inserting another frame A' in between.

האנגלית שלי לא ממש חזקה אז אולי לא הבנתי נכון,אבל אני לא ממש רואה איפה רשום פה שזה מוסיף תמונת ביניים ורק מכפיל את פריים.תקנו אותי אם אני טועה כי אולי אני טועה.

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

דודיפלצת כתב:roei_s, לגבי הפנסוניק, אני מאמין לך שאכן מופיע בתפריט בטלויזיה 100 הרץ. אבל אני לא נציג של יורוקום ובטח לא של פנסוניק - אין לי הסברים. אני רק ניסיתי להביא את הנתונים היבשים כפי שהם מופיעים באתרי החברות.
...
סבבה, יש בודאות 100HZ בפנסוניק כבר מדור קודם, לא שזה כזה מהותי אבל שיהיה, בגדול 100 הרץ זה לא משהו מהותי בפלזמות, אבל גם בפנסוניק יש בכל אופן.
בנוגע לתמונת ביניים בסמסונג, שווה לבדוק למען הידע, התמונה שאנחנו רואים בעיניים לא תשתנה, עדיין השחור בפנסוניק הרבה יותר טוב, ונושא ההשתקפות בפנסוניק הרבה יותר טוב, והצבעים בסמסונג לא יהפכו אמיתיים פתאום, אבל עדיין אשמח לדעת.

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

guy11 כתב:אני מתכוון לזה:

-Not repeating the same image to make more frames, but intelligently calculating the 'middle' image between frame A and frame B and inserting another frame A' in between.

האנגלית שלי לא ממש חזקה אז אולי לא הבנתי נכון,אבל אני לא ממש רואה איפה רשום פה שזה מוסיף תמונת ביניים ורק מכפיל את פריים.תקנו אותי אם אני טועה כי אולי אני טועה.
...
בתרגום חופשי:
-100Hz אמיתי מאפשר הצגת תנועה בצורה זורמת בלי טשטוש.
-הכפלת פריימים מ-50 ל-100 בשניה.
-לא חוזר על אותה תמונה כדי ליצור יותר פריימים אלא מחשב בצורה חכמה את הפריים ה"אמצעי" בין פריים A לפריים B על ידי הכנסת פריים A' (סתם שם שהם נתנו לפריים האמצעי) ביניהם.

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

דודיפלצת כתב:
guy11 כתב:אני מתכוון לזה:

...
בתרגום חופשי:
-100Hz אמיתי מאפשר הצגת תנועה בצורה זורמת בלי טשטוש.
-הכפלת פריימים מ-50 ל-100 בשניה.
-לא חוזר על אותה תמונה כדי ליצור יותר פריימים אלא מחשב בצורה חכמה את הפריים ה"אמצעי" בין פריים A לפריים B על ידי הכנסת פריים A' (סתם שם שהם נתנו לפריים האמצעי) ביניהם.
...
אני מחכה לתגובה של VARON שתבהיר את העניין.

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

נדמה לי שהוא כבר הבהיר את זה פעם.

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

guy11 כתב:נדמה לי שהוא כבר הבהיר את זה פעם.
...
נכון, אבל מה שכתוב בלינק די סותר את מה שהוא אמר, אני כמובן מאמין ל VARON, אבל אני לא מבין אז מה הקאץ בפירסום.

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

varon?

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”