השקת יס מקס HD
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
djeuro,
אנחנו חלוקים לגבי המונח "לא השקיעו בלקוחות".
גם יס וגם הוט השקיעו רבות בשנתיים האחרונות בלקוחות.
יס השקיעו ב-YES MAX (שתי גירסאות) וגם רמת ההשקעה שכבר נעשתה ביס מקס היא לא פחות מעצומה.
בכל מקרה, אם לא מתאים לך השידורים של יס אז תתנתק, לא מבין למה אתה דש בנושא שוב ושוב...
אנחנו חלוקים לגבי המונח "לא השקיעו בלקוחות".
גם יס וגם הוט השקיעו רבות בשנתיים האחרונות בלקוחות.
יס השקיעו ב-YES MAX (שתי גירסאות) וגם רמת ההשקעה שכבר נעשתה ביס מקס היא לא פחות מעצומה.
בכל מקרה, אם לא מתאים לך השידורים של יס אז תתנתק, לא מבין למה אתה דש בנושא שוב ושוב...
להשקיע בלקוחות או לקוחות המשקיעים בחברה ?
עופר ,
באמת כנראה שאנחנו בדיעות שונות לגבי המושג "להשקיע בלקוחות" .
אני מסכים שyes-max זו דרך טובה לפנק את הלקוחות אבל יס פינקו יותר את עצמם מאשר את הלקוחות עם yes-max כי הם השיקו אותו ועדיין ממשיכים לדחוף אותו ללקוחות בתנאים כאלה שהלקוחות מחוייבים להשקיע בחבר יס לטווח ארוך מאשר חברת יס משקיעה בהם .
ולגבי הניתוק , אני היום מנותק מיס ומרגיש מצויין עם זה . הזפזופים הסתמיים בשלט לא רק שלא חסרים לי אלא היעדרותם מפנה מקום להרבה מאוד זמן איכות .
אני מסכים שyes-max זו דרך טובה לפנק את הלקוחות אבל יס פינקו יותר את עצמם מאשר את הלקוחות עם yes-max כי הם השיקו אותו ועדיין ממשיכים לדחוף אותו ללקוחות בתנאים כאלה שהלקוחות מחוייבים להשקיע בחבר יס לטווח ארוך מאשר חברת יס משקיעה בהם .
ולגבי הניתוק , אני היום מנותק מיס ומרגיש מצויין עם זה . הזפזופים הסתמיים בשלט לא רק שלא חסרים לי אלא היעדרותם מפנה מקום להרבה מאוד זמן איכות .
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
Re: להשקיע בלקוחות או לקוחות המשקיעים בחברה ?
נוח מאוד להסתכל על זה מהצד של הלקוח או הצרכן. חשבת פעם על הצד שלהם ? בוא נפסיק לרגע אחד קטן לחשוב שהם מליינים. על-אף כל הכסף שהם לוקחים ונעזוב את הויכוח אם זה הרבה או לא, הם עדיין מתקשים להרוויח. כשאתה לוקח ממיר בהשכרה, yes למעשה מלווה לך את הממיר. yes שילמה את מלוא המחיר על הממיר - אתה מקבל אותו בתשלומים. אתה מצפה שלא תהיה על כך התחייבות ? ומי מבטיח לה שמחר אתה לא תחזיר את הממיר ותתנתק ? אתה יודע כמה כסף היא תפסיד על זה ? אתה חושב שהיא יכולה להרשות שכל לקוח יעשה את זה ? חוץ מזה, היא תמיד נותנת אופציה של פיקדון שלא מחייב - הוא יותר יקר לטווח הקצר, אך לטווח הארוך הוא רווחי יותר ולא מחייב. היית מעדיף שאתה תחויב רק ב- 36 תשלומים ולא תהיה התחייבות, כלומר, אם תחליט להתנתק תמשיך לשלם את כל שאר התשלומים עד שיחלפו 36 חודשים (כמו בטלפונים סלולריים, שם יש הפרדה בין התשלומים של המכשיר להתחייבות לחברה). שם עוד לא נותנים פלאפון בפיקדון.djeuro כתב:עופר ,
ולגבי הניתוק , אני היום מנותק מיס ומרגיש מצויין עם זה . הזפזופים הסתמיים בשלט לא רק שלא חסרים לי אלא היעדרותם מפנה מקום להרבה מאוד זמן איכות ....
לא משנה מה yes תעשה, היא לעולם לא תוכל לענות על הצרכים של כולם. לכן, כל אחד צריך לבחור איפה טוב לו להיות. לך טוב לא להיות לא ב- yes ולא ב- HOT. העיקר שאתה מאושר ומרוצה מהבחירה שלך. זה לא אומר שזה מה שאחרים יבחרו.
ד"א, עוד משהו קטן, זה שאני משלם להם כסף, אני לא משלם להם בשביל להשקיע בהם. זה שבזק תעשה. אני משלם להם כי זה מחיר השירות. כמו שמשלמים חשבון חשמל, אתה משקיע בהם ? האם הם משקיעים בך ? אל תתפלא אם בקיץ יגידו להתחיל לחסוך בחשמל כי חברת החשמל לא עומדת בביקוש ? אבל שילמת, השקעת בהם, מדוע הם לא משקיעים בך, כלקוח ?
כי הם מונופול ? אז אתה רוצה לדמיין מה יקרה עם yes יקרסו ? (והם לא)
Re: לי נאמר ממקורות אחרים ...
yes-man כתב:למרות שזה נשמע הגיוני מאד, אני מקווה שזה לא נכון.djeuro כתב:שכל הפעילות שקשורה להוספת ערוצים וציוד גם ב-SD וגם ב-HD הוקפא עד להודעה חדשה .
".......
זה לא.
עובד בחברת יס
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
עידו_F
אז מתי יושק ממיר החדש?
אביב הגיע, פסח בא..
(אני כבר לא שואל לגבי הערוצים החדשים שהובטחו לפני כשנה.., אבל רוצה לחסוך במקום במקרה ואיכות SD תהיה זהה לזו של YES MAX -- יש לי את שני הממירים)
אז מתי יושק ממיר החדש?
אביב הגיע, פסח בא..
(אני כבר לא שואל לגבי הערוצים החדשים שהובטחו לפני כשנה.., אבל רוצה לחסוך במקום במקרה ואיכות SD תהיה זהה לזו של YES MAX -- יש לי את שני הממירים)
- בולט
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 144
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
סמולוויל4ר,
אני מחזק כל מילה מהתגובה האחרונה שלך.
אני כעובד חברת יס הממונה על הסברה והצגתה כלפי חוץ, לא יכולתי לבאר את הדברים בצורה פשוטה וקולעת יותר
ולכל אותם לקוחות מאוכזבים/פגועים/כעוסים וכ'ו שעזבו את חברת יס (או הוט בהתאמה),
חאלס לדבר רעות ולהוציא דיבה. עזבתם? מכבדים אותכם. עלו והצליחו בדרככם החדשה.
אבל בחייאת, לא נימאס לדוש באותו נושא כל פעם ?? כל שירשור שקשור או לא - מגיע לזה איכשהו ..
לפחות תשנו קובלנה .. שיהיה מעניין לקרוא או שבאמת יהיה לי פער לחפש לו פיתרון ..
שבוע טוב
בולט
אני מחזק כל מילה מהתגובה האחרונה שלך.
אני כעובד חברת יס הממונה על הסברה והצגתה כלפי חוץ, לא יכולתי לבאר את הדברים בצורה פשוטה וקולעת יותר
ולכל אותם לקוחות מאוכזבים/פגועים/כעוסים וכ'ו שעזבו את חברת יס (או הוט בהתאמה),
חאלס לדבר רעות ולהוציא דיבה. עזבתם? מכבדים אותכם. עלו והצליחו בדרככם החדשה.
אבל בחייאת, לא נימאס לדוש באותו נושא כל פעם ?? כל שירשור שקשור או לא - מגיע לזה איכשהו ..
לפחות תשנו קובלנה .. שיהיה מעניין לקרוא או שבאמת יהיה לי פער לחפש לו פיתרון ..
שבוע טוב
בולט
עובד חברת YES
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
בולט .
האם ידוע לך על ההבדל באיכות ממיר YES MAX HD לעומת ממיר YEs HD בשידורי SD ?
תודה
האם ידוע לך על ההבדל באיכות ממיר YES MAX HD לעומת ממיר YEs HD בשידורי SD ?
תודה
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 30/03/2009 21:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
בולט,
מאוד יפה שאתה מייצג את חברתך בפורום (ואני ממש לא ציני)
אני חושב שאתה (ועידו) עושים את זה מצוין ובצורה שכל חברה היתה רוצה לקבל מעובדיה
אבל..
לא נראה לעניין לומר לאנשים מה לכתוב ועל מה להלין
אתה לא מחויב לענות לכל פנייה הנוגעת ליס
ולא ראיתי פניה אישית אלייך שמחייבת אותך לענות.
אז אם מישהו מסיט דיון ולא נראה לך
אל תצנזר ואל תטיף מה לרשום
זה פורום
וכשמו כן הוא
דיון לא סתימת פיות
פשוט אל תענה
מאוד יפה שאתה מייצג את חברתך בפורום (ואני ממש לא ציני)
אני חושב שאתה (ועידו) עושים את זה מצוין ובצורה שכל חברה היתה רוצה לקבל מעובדיה
אבל..
לא נראה לעניין לומר לאנשים מה לכתוב ועל מה להלין
אתה לא מחויב לענות לכל פנייה הנוגעת ליס
ולא ראיתי פניה אישית אלייך שמחייבת אותך לענות.
אז אם מישהו מסיט דיון ולא נראה לך
אל תצנזר ואל תטיף מה לרשום
זה פורום
וכשמו כן הוא
דיון לא סתימת פיות
פשוט אל תענה
העם דורש..... כל מיני דברים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
- רונן
- חבר מכור קשה

ושוב תודה עופרoferlaor כתב:רונן,
יהיה בסדר......
העיקר שיהיה בסדר !
sam22,
העיקר שיהיה בסדר . מתי יהיה בסדר זה לא צריך לעניין אף אחד מהלקוחות יס\הוט כי אנחנו ישראלים ומסתפקים רק ב"יהיה בסדר !" , בלי יותר מדיי שאלות .
כתבו כאן שיהיה בסדר ב-2010 . בוא תחכה עד 2010 ותראה אם יהיה בסדר . אם לא יהיה בסדר , בטח יגידו שחייב להיות בסדר ב-2011 , מקסימום ב-2012 ואם לא , אז שנה , שנתיים אחרי בטוח יהיה לא רק בסדר , יהיה נפלא !
ובבקשה , אל תלחיץ את נציגי יס עם שאלות כאלה . הכותרת שקיבלנו מספיק טובה שאם יהיה בסדר ב-2010 ואז אולי יוסיפו עוד ערוצים . אם לא , אז מקסימום נצטרך לחכות עד שיהיה בסדר ועד שיהיה בסדר הלקוחות צריכים לשלם 250 שח לחודש .
מעניין כמה יעלה החשבון כשיהיה בסדר ! בעצם זה לא צריך להדאיג אותנו כי יהיה בסדר !
העיקר שיהיה בסדר . מתי יהיה בסדר זה לא צריך לעניין אף אחד מהלקוחות יס\הוט כי אנחנו ישראלים ומסתפקים רק ב"יהיה בסדר !" , בלי יותר מדיי שאלות .
כתבו כאן שיהיה בסדר ב-2010 . בוא תחכה עד 2010 ותראה אם יהיה בסדר . אם לא יהיה בסדר , בטח יגידו שחייב להיות בסדר ב-2011 , מקסימום ב-2012 ואם לא , אז שנה , שנתיים אחרי בטוח יהיה לא רק בסדר , יהיה נפלא !
ובבקשה , אל תלחיץ את נציגי יס עם שאלות כאלה . הכותרת שקיבלנו מספיק טובה שאם יהיה בסדר ב-2010 ואז אולי יוסיפו עוד ערוצים . אם לא , אז מקסימום נצטרך לחכות עד שיהיה בסדר ועד שיהיה בסדר הלקוחות צריכים לשלם 250 שח לחודש .
מעניין כמה יעלה החשבון כשיהיה בסדר ! בעצם זה לא צריך להדאיג אותנו כי יהיה בסדר !
sam22 כתב:oferlaor כתב:רונן,
יהיה בסדר......![]()
אתה ממלא אותי אופטימיות
מישהו יודע מתי יהיה בסדר?...
- רונן
- חבר מכור קשה

Re: העיקר שיהיה בסדר !
djeuro כתב:sam22,
sam22 כתב:oferlaor כתב:רונן,
יהיה בסדר......
![]()
אתה ממלא אותי אופטימיות
מישהו יודע מתי יהיה בסדר?......
תשובתו של עפר הינה תשובה מוסמכת , מקצועית ומספקת אותי .
אני מקבל את תשובתו בברכה , נקודה .
.