AVR255
Re: עוצמה
אם העוצמה לא מה שמפריע אז לדעתי ישנם תחומי התדרים שלא מוגברים מספיק לאומת התדרים האחרים.barvazol כתב:זה לא העניין של העוצמה.
לגבי הווליום אני לא צריך יותר.
זה העניין של הדחיפה והכוח שהרמקולים מקבלים בכל רמת ווליום....
זה יכול לתת תחושה שמשהו חסר.
קודם כל תחבר את הרמקולים בצורת bi-amp (אם עוד לא חיברת).
יש שרשורים בנושא.
למרות חלוקת הדיעות זה משפר ובטוח לא מזיק.
- amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 793
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
בשביל לחבר בביאמפ אתה צריך שני מגברים,זהים, שכל אחד מהם יגביר תחום תדרים ברמקול (HI+LOW)
בחיבור BI WIRE לא בטוח שבכלל תרגיש בהבדל.
הדבר הכי פשוט זה להוסיף פאוור.
מה שאותי מעניין זה למה אתה מתכוון כשאתה אומר שחסר לך דרייב ועוצמה?
אני שואל כי אני החלפתי את הימהה DSP A1 שהיה לי לא מזמן (והוא הרבה יותר חזק מה 2095) ל 255
שכאמור ההספק שלו נמוך בהרבה אבל מספק זרם גבוה.
מההתרשמות שלי אמנם אכן הרגשתי בירידה בעוצמה וכמו כן בצורך לסובב את חוגת הווליום כדי לפתוח יותר את הרמקול
אבל מבחינת סאונד הרמקולים נשמעו הרבה יותר דינאמים - בסים רכים ועמוקים יותר,הגבוהים נעשו חמים יותר ולדעתי גם הבמה השתפרה,התקרבה יותר למרכז.
בחיבור BI WIRE לא בטוח שבכלל תרגיש בהבדל.
הדבר הכי פשוט זה להוסיף פאוור.
מה שאותי מעניין זה למה אתה מתכוון כשאתה אומר שחסר לך דרייב ועוצמה?
אני שואל כי אני החלפתי את הימהה DSP A1 שהיה לי לא מזמן (והוא הרבה יותר חזק מה 2095) ל 255
שכאמור ההספק שלו נמוך בהרבה אבל מספק זרם גבוה.
מההתרשמות שלי אמנם אכן הרגשתי בירידה בעוצמה וכמו כן בצורך לסובב את חוגת הווליום כדי לפתוח יותר את הרמקול
אבל מבחינת סאונד הרמקולים נשמעו הרבה יותר דינאמים - בסים רכים ועמוקים יותר,הגבוהים נעשו חמים יותר ולדעתי גם הבמה השתפרה,התקרבה יותר למרכז.
הסאונד אכן נעים למדי, אבל לטעמי הבמה דווקא הצטטמצמה מאד. היא מאד קרובה לרמקולים ובאמת צריך ווליום רב יותר כדי לפתוח את הרמקולים ואז אמנם יש שיפור משמעותי, אך עדיין חסר את הכוח ששולח את הסאונד מהרמקולים החוצה בצורה חזקה ומהירה (סליחה על התיאור הגרפי...).
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
עם כל הכבוד את הביצועים של ה-2095 יש להשוות להארמן קארדון יותר גדול ולא ל-255. ה-755 היה יכול להשתוות ואולי אפילו להעלות על הימאהה 2095. לא הוגן להשוות הגברה של רסיבר של 3,500 ש"ח לזו של רסיבר שעלה יותר מ-10,000 ש"ח חדש
אבל כרגע שיש לך את ה-255 הייתי גם אני מייעץ לך להוסיף מגבר כח יד שניה שיתן לך יופי של בוסט. משהו כמו זה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=30432
ה-AMC והפרוססינג של ההארמון קארדון יתנו לך יופי ש לביצועים ביחד.
אבל כרגע שיש לך את ה-255 הייתי גם אני מייעץ לך להוסיף מגבר כח יד שניה שיתן לך יופי של בוסט. משהו כמו זה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=30432
ה-AMC והפרוססינג של ההארמון קארדון יתנו לך יופי ש לביצועים ביחד.