עזרה לגבי רסיבר...
היי כולם,
לאחרונה הקמתי מחדש את המערכת פטיפון הישנה של אבא שלי,
לצערי גילינו שהרסיבר לא עובד, אחרי קצת בלאגנים (וכמה אצבעות חבולות) גילינו שהבעיה היא שהוא עושה קצר ששורף פיוז אחד בתוך הרסיבר...
ועל כן - שאלות
1) כמה בערך יעלה לתקן בעיה שכזו (אני יודעת שזו שאלה מבלבלת...)
2) האם אפשר להשתמש ברסיבר של מערכת קולנוע בשביל לחבר פטיפון? האם צריך רסיבר מיוחד?
תודה מראש!!
לאחרונה הקמתי מחדש את המערכת פטיפון הישנה של אבא שלי,
לצערי גילינו שהרסיבר לא עובד, אחרי קצת בלאגנים (וכמה אצבעות חבולות) גילינו שהבעיה היא שהוא עושה קצר ששורף פיוז אחד בתוך הרסיבר...
ועל כן - שאלות
1) כמה בערך יעלה לתקן בעיה שכזו (אני יודעת שזו שאלה מבלבלת...)
2) האם אפשר להשתמש ברסיבר של מערכת קולנוע בשביל לחבר פטיפון? האם צריך רסיבר מיוחד?
תודה מראש!!
כמה יעלה לתקן זו ממש לא שאלה במקומה
ראית טכנאי שיודע כמה עולה בלי לדעת מה התקלקל?...
לגבי 2-כל רסיוור עם כניסת PHONO STAGE (MM MC בלבד !
כלומר כניסה מיוחדת לפטיפון בלבד
אפילו ישנים בדכ" תמצאי יותר סיכוי לכניסה כזו מהחדשים!
ראית טכנאי שיודע כמה עולה בלי לדעת מה התקלקל?...
לגבי 2-כל רסיוור עם כניסת PHONO STAGE (MM MC בלבד !
כלומר כניסה מיוחדת לפטיפון בלבד
אפילו ישנים בדכ" תמצאי יותר סיכוי לכניסה כזו מהחדשים!
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
בהמשך לתגובה הקודמת - אם אין לך כניסה מיוחדת לפטיפון במגבר קולנוע הביתי, את יכולה לקנות מכשיר קטן שנקרא פונו סטייג' שהוא מגבר מיוחד לפטיפון, שדרכו את יכולה לחבר את הפטיפון למגבר קולנוע הביתי.
עלות רכיב כזה היא בין 150 ש"ח ועד כמה אלפים טובים לאודיופילים. את יכולה להספק באחד מהדגמים הזולים שיעשה לך את העבודה מצויין בתור התחלה...
לגבי התקלה ברסיבר יעזור אם תגידי את יצרן הרסיבר ואת הדגם ואז נוכל להעריך אם זה משהו שכדאי להשקיע ולתקן.
בכל מקרה, יש הרבה מעבדות שכונתיות שיבצעו עבורך את הבדיקה ללא תשלום, ואומר בזהירות (כיוון שאיני יודע את מקור התקלה) שבדר"כ תיקונים של מגברים מהסוג הזה הם לא כל כך יקרים.
עלות רכיב כזה היא בין 150 ש"ח ועד כמה אלפים טובים לאודיופילים. את יכולה להספק באחד מהדגמים הזולים שיעשה לך את העבודה מצויין בתור התחלה...
לגבי התקלה ברסיבר יעזור אם תגידי את יצרן הרסיבר ואת הדגם ואז נוכל להעריך אם זה משהו שכדאי להשקיע ולתקן.
בכל מקרה, יש הרבה מעבדות שכונתיות שיבצעו עבורך את הבדיקה ללא תשלום, ואומר בזהירות (כיוון שאיני יודע את מקור התקלה) שבדר"כ תיקונים של מגברים מהסוג הזה הם לא כל כך יקרים.
אז אחרי שהלכתי למעבדה...
הלכתי למעבדה היום,
הראיתי לו בדיוק מאיפה ראינו את הקצר החשמלי שחיברנו את המגבר, הוא אמר שיש בעיה בסופיות (אין לי מושג מה זה) ושבד"כ מחליפים את כל ה4 סופיות אבל הוא לא יודע אם הוא יוכל להשיג כאלה, ומחיר התיקון הוא בסביבות ה600 שקל...
מגבר של TAYA מלפני 20 וכמה שנים - לא נראה לי שווה את התיקון
אבל אני שוקלת ללכת לעוד מעבדה לקבל חוות דעת נוספת...
הראיתי לו בדיוק מאיפה ראינו את הקצר החשמלי שחיברנו את המגבר, הוא אמר שיש בעיה בסופיות (אין לי מושג מה זה) ושבד"כ מחליפים את כל ה4 סופיות אבל הוא לא יודע אם הוא יוכל להשיג כאלה, ומחיר התיקון הוא בסביבות ה600 שקל...
אבל אני שוקלת ללכת לעוד מעבדה לקבל חוות דעת נוספת...
Re: אז אחרי שהלכתי למעבדה...
taya זה שם של שמפו...moranzeev כתב:הלכתי למעבדה היום,
אבל אני שוקלת ללכת לעוד מעבדה לקבל חוות דעת נוספת......
גם הפטיפון taya?