LC37DH66E של SHARP
-
OneWingedDevil
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי אנשים!
רציתי לשאול אם מישהו מכיר את הדגם LC37DH66E של חברת SHARP.
אני הבנתי שזו גרסה אחת מעל ה-D65 ואני מעוניין לדעת אם יש למישהו פיסת מידע לאמר לי על המסך הזה.
אני קונה שבוע הבא טלוויזיה, התיכנון היה LA37A550 אבל אחרי כל התקלות ששמעתי שלאנשים היה איתה אני פשוט מפחד להסתכן. אז ראיתי את D55 וממש התלהבתי, את D65 לא ראיתי אבל הבנתי היא יותר טובה? לי המליצו בחנות את DH66E, ואני אשמח לקבל עזרה מכם לגבי הדגם זה.
תודה!
נ.ב - תוצרת יפן אגב.
היא עולה 6200.
רציתי לשאול אם מישהו מכיר את הדגם LC37DH66E של חברת SHARP.
אני הבנתי שזו גרסה אחת מעל ה-D65 ואני מעוניין לדעת אם יש למישהו פיסת מידע לאמר לי על המסך הזה.
אני קונה שבוע הבא טלוויזיה, התיכנון היה LA37A550 אבל אחרי כל התקלות ששמעתי שלאנשים היה איתה אני פשוט מפחד להסתכן. אז ראיתי את D55 וממש התלהבתי, את D65 לא ראיתי אבל הבנתי היא יותר טובה? לי המליצו בחנות את DH66E, ואני אשמח לקבל עזרה מכם לגבי הדגם זה.
תודה!
נ.ב - תוצרת יפן אגב.
היא עולה 6200.
-
OneWingedDevil
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מרחק צפייה הוא 230 ס"מ והתכנים זה סרטי FHD ו- PS3.guy11 כתב:מה התכנים והמרחק צפיה?...
אבל מה שמעניין אותי זה איך הטלוויזיה בפני עצמה אם מישהו מכיר..
מה הבעיה עם הסמסונג A550 ,אני מתלבט בינה לבין שארפ D66
האים שארפ חד יותר ,איכותי ויש הבדל שהיא יפנית,מתלבט בקניה אודה לתגובה מהירה בין הסמסונג A550 לשרפ D66 גודל 37" ,מרחק 3.5 מ האים אני צריך 40"?
Re: מה הבעיה עם הסמסונג A550 ,אני מתלבט בינה לבין שארפ D66
למרחק הנ"ל הייתי הולך על 42 לפחות.שמוליקח כתב:האים שארפ חד יותר ,איכותי ויש הבדל שהיא יפנית,מתלבט בקניה אודה לתגובה מהירה בין הסמסונג A550 לשרפ D66 גודל 37" ,מרחק 3.5 מ האים אני צריך 40"?...
מה התקציב ומה תמהיל הצפייה?
מה הבעיה עם הסמסונג A550 ,אני מתלבט בינה לבין שארפ D66
האים שארפ חדה יותר חיבורי scart -עדיפה על הסמסונג ,הבדל 1000 ש"ח
המלצה על שארפ 37D66
מישהו יכול להמליץ לי על דגמים של שארפ בכלל האים הם דרגה מעל דגמים של LG SAMSUNG .ולגמי הדגם D66 החדש ? צפיה בשידורים SD רגילים כרגע האים כדאי לקנות FULL -HD לעתיד ,נראה לי תוך 2 שנים הטכנולוגיה נכנסת לפי מצב התחרות והשינויים.
ל LC-37DH66E יש מפענח MPG 4 DTT והיא מיוצרת ביפאן גם אצלי היא על הכוונת לחדר שינה.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
היא ירדה מהכוונת לאחר צפיה ממושכת (צבעים פסטלים מידי וזויות צפיה לא מושלמות ותמונה רעה בכדורגל).
בסופו של דבר הפילפס 37PFL5603D משאירה אותה רחוק רחוק מאחור לטעמי...
בסופו של דבר הפילפס 37PFL5603D משאירה אותה רחוק רחוק מאחור לטעמי...
רב סרן-רועי קליין.
צפיתי בה ב37D66 איכות טובה חדה יקרה 6200
שידורי SD כבלים עולה על 37D44 HDR ,מתלבט האים שווה להשקיע מחיר 6200 על D66 או לקחת 42" 42SB55 של שארפ 'לא יפנית' FHD או שההבדל בבית בD44 הוא קטן מחירה 4500 ש"ח .
למה דווקא שארפ ?
לך לחנות ותיראה מהצד כי זוית הצפיה שלה ניגמרת הרבה ליפני טלויזיות אחרות..והצבעים שלה אנמיים...
לך לחנות ותיראה מהצד כי זוית הצפיה שלה ניגמרת הרבה ליפני טלויזיות אחרות..והצבעים שלה אנמיים...
רב סרן-רועי קליין.
סוני KBL40V5500 תגיע בעוד מספר ימים
תחליף את 40L4000 מישהו יכול לתת מידע עליה ,נתונים הבדלים בניהם ...