מה אתם חושבים על TANNOY?
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
Tannoy מייצרת רמקולים מעולים.
אחת החברות המובילות בתחום,ובצדק.
עופר.
============================
אחת החברות המובילות בתחום,ובצדק.
עופר.
============================
גם לי יש TANNOY REVOLUTION R3. רמקול עם צליל רך ומדויק. הבאס שמן ועמוק. ממש תענוג לשמוע.
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
טאנוי חברה מעולה והרמקול הזה הוא סדרה אגדית
כמה פרטים:
סדרת ה- S מ-סאטורן כבר לא מיוצרת מספר שנים אבל בארץ מסביות שונות היה מלאי שלא דאגו כנראה לשווקו ולפני כשנה הוא עבר לידיים אחרות, כך שפה ושם ניתן להשיג אותם במחיר יחסית זול לרמקול ברמתו.
לי יש את הסנטר מהסדרה הזו (ותוכל למצוא גם אותו ה- S6C. ושני הקדמיים שלי הם הגרסא המדפית של ה- S8.
המיוחד בכולם הוא הוופר - טוויטר. אם תשים לב כאילו אין טוויר ברמקול, אך בוופר יש במרכז חור.
חור זה הוא בעצם Horn המשמש לפיזור הגבוהים של הטטויטר הנמצא בתוך הוופר.
רמקולים אלא במיוחד טוב להעמידם יחסית רחוק מהקיר. מנסיוני הם משתלבים מצוין עם סאב וופר טוב, כאשר יחד עם הרמקול אתה מקבל ספוג לסתימת הפורט. זה מוריד מעט באס אבל מאוד מהדק אותו בכך שהוא מאוד נקי, ויחד עם תגבור של סאב טוב ועוד יותר חשוב מערכת עם ניהול באס אתה תקבל רמקול ששוה תוספת של 10K שקלים בכדי לקנות משהו דומה.
זו דעתי לפחות.
סדרת ה- S מ-סאטורן כבר לא מיוצרת מספר שנים אבל בארץ מסביות שונות היה מלאי שלא דאגו כנראה לשווקו ולפני כשנה הוא עבר לידיים אחרות, כך שפה ושם ניתן להשיג אותם במחיר יחסית זול לרמקול ברמתו.
לי יש את הסנטר מהסדרה הזו (ותוכל למצוא גם אותו ה- S6C. ושני הקדמיים שלי הם הגרסא המדפית של ה- S8.
המיוחד בכולם הוא הוופר - טוויטר. אם תשים לב כאילו אין טוויר ברמקול, אך בוופר יש במרכז חור.
חור זה הוא בעצם Horn המשמש לפיזור הגבוהים של הטטויטר הנמצא בתוך הוופר.
רמקולים אלא במיוחד טוב להעמידם יחסית רחוק מהקיר. מנסיוני הם משתלבים מצוין עם סאב וופר טוב, כאשר יחד עם הרמקול אתה מקבל ספוג לסתימת הפורט. זה מוריד מעט באס אבל מאוד מהדק אותו בכך שהוא מאוד נקי, ויחד עם תגבור של סאב טוב ועוד יותר חשוב מערכת עם ניהול באס אתה תקבל רמקול ששוה תוספת של 10K שקלים בכדי לקנות משהו דומה.
זו דעתי לפחות.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
MartinHSabag כתב:לא.אולפניי הקלטות בד"כ משתמשים בהם לא?......
מרטין התשובה היא כן.
יש המון אולפני הקלטות יוקרתיים ביותר ,שעושים שימוש ברמקולים של טאנוי. כמובן שלא הדגם שהבחור הציג אבל לטאנוי יש סדרות, שמיועדות לאולפנים.
יואב
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הוא לא התכוון לרמקול שהוא הביא. הוא התכוון לחברת TANNOY לפחות ככה אני הבנתי אותו.MartinHSabag כתב:נו, ברור, אבל זה לא קשור לרמקול שהוא הביא.
אם כבר אז ל-YAMAHA עם ה-NS-210 יש יותר אולפנים........
"נראה לי אני מתחיל לחסוך לרמקולים מהחברה הזאת... אולפניי הקלטות בד"כ משתמשים בהם לא?"
יואב
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

י.לוי כתב:MartinHSabag כתב:נו, ברור, אבל זה לא קשור לרמקול שהוא הביא.
אם כבר אז ל-YAMAHA עם ה-NS-210 יש יותר אולפנים........
"נראה לי אני מתחיל לחסוך לרמקולים מהחברה הזאת... אולפניי הקלטות בד"כ משתמשים בהם לא?"
יואב...
מה קרה יואב...נימאס לך מ - D 500?
עופר.
========================
- cerwin-vega-IS-GOOD
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
TANNOY אלה רמקולים מצוינים מאוד אבל יקרים חברה טובה מאוד אבל אני לא יודע עם יש הרבה אלפנים שמשתמשים בTANNOY אבל יש יותר יאמה וsamson וADAM Audio זה מה שידוע לי וגם ראתי
המשתמש הוא לא שלי הוא של חבר ..!
הפרטיים הם שלי רק השם משתמש הייתי רוצה להחליף אותו אבל אי אפשר | =
הפרטיים הם שלי רק השם משתמש הייתי רוצה להחליף אותו אבל אי אפשר | =
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

Re: אנשים איזה חנויות מוכרות דגמים של טאנויי..?? חוץ מהאינטר
באיזה חנויות בדקת? אני ראיתי ושמעתי טנוי "באודיו קלאב" אתה יכולnoamtk כתב:למה אין בסטריאו סטאר...
לגשת לשם.
ובנוסף,לא צריכה להיות לך בעיה למצוא את הרמקלים של טנוי.
צריך רק לחפש.{לטלפן}
עופר.
========================
Re: אנשים איזה חנויות מוכרות דגמים של טאנויי..?? חוץ מהאינטר
אם אני כבר פה...עופרצפריר כתב:באיזה חנויות בדקת? אני ראיתי ושמעתי טנוי "באודיו קלאב" אתה יכולnoamtk כתב:למה אין בסטריאו סטאר...
לגשת לשם.
ובנוסף,לא צריכה להיות לך בעיה למצוא את הרמקלים של טנוי.
צריך רק לחפש.{לטלפן}
עופר.
========================...
איפה זזה אודיו קלאב?
תודה אתה אחד התותחים פה..