מה דעתכם על אחריות יורוקום לפנסוניק
לידיעתכם האחריות של יורוקום היא לשנה בלבד אז שווה לכם לשלם 1400 ש"ח יותר על פלזמה PV8 רק כי זה יורוקום על אותו מכשיר בדיוק.אני שילמתי 5200 ₪ ביורוקום. כשאפשר להשיג דרך יבואן מקביל ב 3790 ₪
סליחה יורוקום נותנת עוד 4 שנים אחריות בתנאים הבאים. האחריות רק על הפנל ולא על שום דבר אחר לא רמקולים לא ספק כח וכו' . אם תזדקקו לביטוח החל מהשנה השנייה תשלמו :
הזמנת טכנאי 380 ש"ח, הובלת המכשיר למעבדה וחזרה 240 ש"ח, עלות שעות העבודה לפי מחיר שיגידו לכם (כמו במוסך שעת עבודה)ועלות רוב החלקים שלא נכללים באחריות. תעשו חשבון לאן תגיעו כמו מחיר של חצי פלזמה בעוד שנתיים רק על תיקון באחריות (כאילו אחריות)
הם לא מספרים לכם את האמת כשאתם קונים רוב המשווקים אפילו לא יודעים את האמת , העיקר מספרים לכם יש אחריות שנה +4 בקיצור כלום.
אני לא שייך לשום גוף או סוחרים אני פשוט קניתי עם אחריות יורוקום ושילמתי יותר כי רציתי שקט ל5 שנים ולצערי גיליתי את ההטעיה לאחר הקנייה. אז תחשבו טוב לפני הקנייה
סליחה יורוקום נותנת עוד 4 שנים אחריות בתנאים הבאים. האחריות רק על הפנל ולא על שום דבר אחר לא רמקולים לא ספק כח וכו' . אם תזדקקו לביטוח החל מהשנה השנייה תשלמו :
הזמנת טכנאי 380 ש"ח, הובלת המכשיר למעבדה וחזרה 240 ש"ח, עלות שעות העבודה לפי מחיר שיגידו לכם (כמו במוסך שעת עבודה)ועלות רוב החלקים שלא נכללים באחריות. תעשו חשבון לאן תגיעו כמו מחיר של חצי פלזמה בעוד שנתיים רק על תיקון באחריות (כאילו אחריות)
הם לא מספרים לכם את האמת כשאתם קונים רוב המשווקים אפילו לא יודעים את האמת , העיקר מספרים לכם יש אחריות שנה +4 בקיצור כלום.
אני לא שייך לשום גוף או סוחרים אני פשוט קניתי עם אחריות יורוקום ושילמתי יותר כי רציתי שקט ל5 שנים ולצערי גיליתי את ההטעיה לאחר הקנייה. אז תחשבו טוב לפני הקנייה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
שום הצפה פשוט כל המתעניינים באחריות יורוקום כדאי שידעו
את העובדות גם בפורום הזה ובכל פורום שנוגע לקניית פלזמה או LCDMartinHSabag כתב:ההודעה שלך הועברה לפורום המתאים.
את ההודעה הזו כבר כתבת בעבר וזה גובל בהצפה.
לתשומת ליבך....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אין בעייה אתה המלך פה
אני במקומך הייתי מרענן את הודעתי כל כמה ימים כדי שאנשים לא יפלו בפח של אחריות יורוקום. אני מצידי יפרסם זאת בפורומים אחרים כי עלי עבדו עם האחריות והבטחתי לעצמי שאדאג שכולם ידעו על כך . ולא רק הודעה אחת שלאחר כמה ימים אף אחד כבר לא יראה אותה.MartinHSabag כתב:וכמו שאמרתי, פעם אחת זה מספיק....
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
roni56, אני רואה שאתה מהחכמים. יש דבר שנקרא דיבה, אם לא תוכל לאמת את הסיפור אחד לאחד אח"כ - ומישהו יהיה מעוניין בזה ביורוקום, אתה תחטוף דיבה כי אתה מעלה את זה כמה פעמים באותו מקום. אני יכול לתת לך דוגמאות של אנשים שנתנו כאן זיפורים על שירות רע או טוב - אם זה רלבנטי אנשים יציפו את ההודעות. משום מה יש לי הרגשה שאתה מנסה לעורר כאן הדים ואתה מתעצבן/מתרגז שלא שמים לב.
אתה יותר ממוזמן לפרסם בפורומים אחרים, אבל תזכור - האשמות צריכים לגבות...
אתה יותר ממוזמן לפרסם בפורומים אחרים, אבל תזכור - האשמות צריכים לגבות...
Vocare Ad Regnum
אני בכלל לא מהחכמים כל מילע בסלע
איך אומרים אין חכם כבעל נסיון. אתה או כל אחד אחר מוזמן להתקשר ליורוקום ולהווכח באמת מפיהם .כאמור אני נפגעתי מחוסר האמת של מי שמכר לי ובסך הכל אני דואג שאחרים לא יפגעו ,הלוואי והיו רבים כמוני. ואולי זה היה נחסך ממני. קראתי רבות בפורום עד שהחלטתי מה לקנות ואף אחד לא הזכיר את נושא האחריות.TANDBERG כתב:roni56, אני רואה שאתה מהחכמים. יש דבר שנקרא דיבה, אם לא תוכל לאמת את הסיפור אחד לאחד אח"כ - ומישהו יהיה מעוניין בזה ביורוקום, אתה תחטוף דיבה כי אתה מעלה את זה כמה פעמים באותו מקום. אני יכול לתת לך דוגמאות של אנשים שנתנו כאן זיפורים על שירות רע או טוב - אם זה רלבנטי אנשים יציפו את ההודעות. משום מה יש לי הרגשה שאתה מנסה לעורר כאן הדים ואתה מתעצבן/מתרגז שלא שמים לב.
אתה יותר ממוזמן לפרסם בפורומים אחרים, אבל תזכור - האשמות צריכים לגבות......
להערתך אני בכלל לא מתעצבן שלא שמים לב להדים שאני מנסה לעורר לדבריך מי שלא יקח בחשבון את מה שהעלתי יפסיד כמוני וזה בעייתו.
על הוצאת דיבה שאתה מדבר אז אם משהו יתבע זה אני אותם על חוסר תום לב ואמירת האמת ללקוחות.
חבל שאתה מנסה למנוע צרכנות טובה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78901
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
מכיוון שיש לך כאן אג'נדה אנחנו נעצור כאן ונוסיף ונאמר שאם תחזור שוב ושוב על אותו סיפור נאלץ להיפרד כידידים.
היינו רוצים שתתרום עוד מידע, אבל לא שתחזור שוב ושוב על אותם הנושאים.
תודה.
היינו רוצים שתתרום עוד מידע, אבל לא שתחזור שוב ושוב על אותם הנושאים.
תודה.