מה דעתכם על אחריות יורוקום לפנסוניק

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
נעול
roni56 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

לידיעתכם האחריות של יורוקום היא לשנה בלבד אז שווה לכם לשלם 1400 ש"ח יותר על פלזמה PV8 רק כי זה יורוקום על אותו מכשיר בדיוק.אני שילמתי 5200 ₪ ביורוקום. כשאפשר להשיג דרך יבואן מקביל ב 3790 ₪
סליחה יורוקום נותנת עוד 4 שנים אחריות בתנאים הבאים. האחריות רק על הפנל ולא על שום דבר אחר לא רמקולים לא ספק כח וכו' . אם תזדקקו לביטוח החל מהשנה השנייה תשלמו :
הזמנת טכנאי 380 ש"ח, הובלת המכשיר למעבדה וחזרה 240 ש"ח, עלות שעות העבודה לפי מחיר שיגידו לכם (כמו במוסך שעת עבודה)ועלות רוב החלקים שלא נכללים באחריות. תעשו חשבון לאן תגיעו כמו מחיר של חצי פלזמה בעוד שנתיים רק על תיקון באחריות (כאילו אחריות)
הם לא מספרים לכם את האמת כשאתם קונים רוב המשווקים אפילו לא יודעים את האמת , העיקר מספרים לכם יש אחריות שנה +4 בקיצור כלום.
אני לא שייך לשום גוף או סוחרים אני פשוט קניתי עם אחריות יורוקום ושילמתי יותר כי רציתי שקט ל5 שנים ולצערי גיליתי את ההטעיה לאחר הקנייה. אז תחשבו טוב לפני הקנייה

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

ההודעה שלך הועברה לפורום המתאים.
את ההודעה הזו כבר כתבת בעבר וזה גובל בהצפה.

לתשומת ליבך.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

roni56 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שום הצפה פשוט כל המתעניינים באחריות יורוקום כדאי שידעו

שליחה #3 

MartinHSabag כתב:ההודעה שלך הועברה לפורום המתאים.
את ההודעה הזו כבר כתבת בעבר וזה גובל בהצפה.

לתשומת ליבך.
...
את העובדות גם בפורום הזה ובכל פורום שנוגע לקניית פלזמה או LCD

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

וכמו שאמרתי, פעם אחת זה מספיק.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

roni56 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

אין בעייה אתה המלך פה

שליחה #5 

MartinHSabag כתב:וכמו שאמרתי, פעם אחת זה מספיק.
...
אני במקומך הייתי מרענן את הודעתי כל כמה ימים כדי שאנשים לא יפלו בפח של אחריות יורוקום. אני מצידי יפרסם זאת בפורומים אחרים כי עלי עבדו עם האחריות והבטחתי לעצמי שאדאג שכולם ידעו על כך . ולא רק הודעה אחת שלאחר כמה ימים אף אחד כבר לא יראה אותה.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #6 

roni56, אני רואה שאתה מהחכמים. יש דבר שנקרא דיבה, אם לא תוכל לאמת את הסיפור אחד לאחד אח"כ - ומישהו יהיה מעוניין בזה ביורוקום, אתה תחטוף דיבה כי אתה מעלה את זה כמה פעמים באותו מקום. אני יכול לתת לך דוגמאות של אנשים שנתנו כאן זיפורים על שירות רע או טוב - אם זה רלבנטי אנשים יציפו את ההודעות. משום מה יש לי הרגשה שאתה מנסה לעורר כאן הדים ואתה מתעצבן/מתרגז שלא שמים לב.
אתה יותר ממוזמן לפרסם בפורומים אחרים, אבל תזכור - האשמות צריכים לגבות...
Vocare Ad Regnum

roni56 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

אני בכלל לא מהחכמים כל מילע בסלע

שליחה #7 

TANDBERG כתב:roni56, אני רואה שאתה מהחכמים. יש דבר שנקרא דיבה, אם לא תוכל לאמת את הסיפור אחד לאחד אח"כ - ומישהו יהיה מעוניין בזה ביורוקום, אתה תחטוף דיבה כי אתה מעלה את זה כמה פעמים באותו מקום. אני יכול לתת לך דוגמאות של אנשים שנתנו כאן זיפורים על שירות רע או טוב - אם זה רלבנטי אנשים יציפו את ההודעות. משום מה יש לי הרגשה שאתה מנסה לעורר כאן הדים ואתה מתעצבן/מתרגז שלא שמים לב.
אתה יותר ממוזמן לפרסם בפורומים אחרים, אבל תזכור - האשמות צריכים לגבות...
...
איך אומרים אין חכם כבעל נסיון. אתה או כל אחד אחר מוזמן להתקשר ליורוקום ולהווכח באמת מפיהם .כאמור אני נפגעתי מחוסר האמת של מי שמכר לי ובסך הכל אני דואג שאחרים לא יפגעו ,הלוואי והיו רבים כמוני. ואולי זה היה נחסך ממני. קראתי רבות בפורום עד שהחלטתי מה לקנות ואף אחד לא הזכיר את נושא האחריות.
להערתך אני בכלל לא מתעצבן שלא שמים לב להדים שאני מנסה לעורר לדבריך מי שלא יקח בחשבון את מה שהעלתי יפסיד כמוני וזה בעייתו.
על הוצאת דיבה שאתה מדבר אז אם משהו יתבע זה אני אותם על חוסר תום לב ואמירת האמת ללקוחות.
חבל שאתה מנסה למנוע צרכנות טובה.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #8 

זה כבר נשמע פתטי (n)
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78901
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5397 פעמים

שליחה #9 

מכיוון שיש לך כאן אג'נדה אנחנו נעצור כאן ונוסיף ונאמר שאם תחזור שוב ושוב על אותו סיפור נאלץ להיפרד כידידים.

היינו רוצים שתתרום עוד מידע, אבל לא שתחזור שוב ושוב על אותם הנושאים.

תודה.

נעול

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”