האח הגדול VIP-היזהרו מצריבת הלוגו
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
אני כבר כותב על הנושא הזה כבר הרבה זמן .
ערוצים 10 ו2 לא רק שהם הורסים את מסכי הפלזמה .
כל התופעה הזאת של הבאנרים הלוגואים והסטריפים .
פשוט הפרעה לשידור .לכל סוג של מסך .

ערוצים 10 ו2 לא רק שהם הורסים את מסכי הפלזמה .
כל התופעה הזאת של הבאנרים הלוגואים והסטריפים .
פשוט הפרעה לשידור .לכל סוג של מסך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
הלוגו של האח הגדול גובל בפשע. אפילו אם ישלמו לי אני לא יהרוס את הפלזמה, ועוד בשביל בוסקילה?
האמת שאי אפשר לצפות בהרבה ערוצים בגלל הלוגו: ניקולודיאון,הופ, ערוצי הנישה של יס ועוד...
הילד רוצה לראות דורה ואני יושב עם סטופר ומעביר לתחנה אחרת כל כמה דקות (אני אומר לילד שדורה יצאה לפרסומות)
האמת שאי אפשר לצפות בהרבה ערוצים בגלל הלוגו: ניקולודיאון,הופ, ערוצי הנישה של יס ועוד...
הילד רוצה לראות דורה ואני יושב עם סטופר ומעביר לתחנה אחרת כל כמה דקות (אני אומר לילד שדורה יצאה לפרסומות)
מי שברשותו מסך איכותי עם הגנות-יכול להיות יחסית רגועvibractor כתב:הלוגו של האח הגדול גובל בפשע. אפילו אם ישלמו לי אני לא יהרוס את הפלזמה, ועוד בשביל בוסקילה?
הילד רוצה לראות דורה ואני יושב עם סטופר ומעביר לתחנה אחרת כל כמה דקות (אני אומר לילד שדורה יצאה לפרסומות)...
את זה אני בהחלט לא יכול להגיד על מסכי פלזמה מהחברות LG,סמסונג ומטה(פוג'יטסו ודומיהן) וכן מסכי פנסוניק משני דורות קודמים ומטה
שעבורן זהירות ומעקב נדרשים
(עבור מסכי פנסוניק ב LEVEL הבינוני-אני גם בספק אם העמידות שלהם היא מייטבית)
מה שבטוח-הציבור הולך לצפות בתוכנית הזו ברמה כזו שהמסך עלול להישאר דלוק לכמות שעות גבוהה מאד
זה יהיה המדד של עמידות המסכים
*צפויות הפתעות*
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
shraga007 כתב:מי שצופה בתוכנית הרדודה הזאת מגיע לו שתצרב לו הפלזמה...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
על מה אתם מדברים??vibractor כתב:מה שנכון, נכון...מי שצופה בתוכנית הרדודה הזאת מגיע לו שתצרב לו הפלזמה......
הם שברו כל שיא צפייה עם 40.1%
וזה רק בפרק הראשון
אני לא רוצה לחשוב מה יהיה בגמר.
אור שפע ואהבה
למה לסבול פשוט לקנות LCD
דעתי היא שמכשיר בידורי כגון טלויזיה אמור לשרת את הצופה ולא הצופה להגן על הטלויזיה מה גם שיש דעות שונות לגבי ההבדל באיכות בין פלזמה ל LCD כך שאין הצדקה לקנות פלזמה ולחיות בפרנויה כל פעם שצופים בערוצים שונים