היי חבר'ה..
הפעם קיבלתי את הפטיפון.
החסרון בטיפון הזה בניגוד לקודם, שפה הזרוע לא חוזרת למקומה.
אבל בהחלט פטיפון לא רע.
נותן תמורה למחיר
צרפתי תמונות, סורי על התמונות, המצלמה לא משהו בכלל
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2
הם אכן מפלסטיק,אבל עם תניח אותם על משטח מבודד טוב,זה יעזור מאוד.ה-SL1200MK2/MK5 בנויים ממתכת (עבה וכבדה) והרגליות שם משופרות ולכן הם לא
סובלים מבעיית המיקרופוניות של הדגמים הבייתיים של טכניקס,וזה מתוך ניסיון-יש לי שני טכניקסים (בנוסף גם לפרוג'קט) האחד 1200MK5 והשני במקום העבודה שהוא בייתי פשוט בשם
SL-D2,אם אתה נוקש עליו עם האצבע,אתה שומע את הנקישה בסאונד,לעומת זאת ל-1200MK5
אתה יכול כמעט לתת אגרופים ולא תשמע כלום(זה בשביל ה-DJ השיכור/מסומם שמתחרע על
הפטיפון).שיכוך מתאים לדגמים הביתיים כמו זה שהביאו בפוסט כאן או ב-SL-D2 שלי מהעבודה
ישפר אותם מאוד.
קבלו רעיון לבליעת הוויברציה הנוצרת מתחת לפטיפון , קחו ספוג אקוסטי לפי מידת בסיס הפטיפון שלכם הניחו מתחתיו והכל טוב !
בהצלחה
ולאילו שקיבלו ממני את הרעיון וינסו , אל תשכחו לחזור עם תשובות , אגב זה עובד , פעם ניסתי את זה בילדותי על פטיפון של TAYA פלסטיק,וואלה עבד! .
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .
כן, זה עמד ישירות על הכוננית הכבדה. לא ניסיתי להחליף את הקרמיקה בעץ כשזה מונח על הספוג. אני אבדוק את האפשרות.
...
יש עוד משהו ששמתי לב בקשר לתמונה.
נראה שיש לך המון שנאים סביב הפטיפון... לא שווה להרחיק אותם?
קטונתי מלייעץ לך בתחום האלקטרוניקה אבל זה בולט לעין.
יובל.
תודה על ההערה.
העניין הזה כבר נבדק לפני ולפנים ומלכתחילה. אין בעיה ממשית שנשמעת לאוזן ונראית לעין בספקטרום. אני אפילו מדבר בסלולרי ליד כל המכשירים וממש נאדא, שום כלום.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!