sagyle כתב:בקיצור תסע בזהירות (ותתחדש שוב) .
בשנה הבאה בחידוש , תבדוק שוב את עניין הסוכן .
ותהנה מהאוטו החדש !...
קניתי את הפורסטר!
למי שתהה- איני עוסק בתחום כלל ועיקר
גם לי שטפו את המח שנים שסוכן הביטוח הינו "ידידו הטוב ביותר של הלקוח"
זה נכון כל עוד הלקוח לא מטרידו בתביעה, או אז אותו סוכן הוא "סוכן כפול" הוא נדרש לדאוג ללקוח ע"מ שאותו לקוח ימשיך לעבוד איתו ואף יספר לחבריו וכו' וכו' וזה ברור. מנגד ברגע שלאותו סוכן יש יותר מידי תביעות (של לקוחותיו) מול חב' הביטוח, הנ"ל "שורף" אותו מול חב' הביטוח- הוא מאבד פרמיות עידוד בגין אי תביעות, הוא מאבד תנאים/ מחירים מועדפים ללקוחותיו.....בקיצור הוא בין הפטיש לסדן. מה? לא שמעתם מעולם סוכני ביטוח שמנסים לשכנע את הלקוחות לא לתבוע ו/או לדחות לשנה קלנדרית הבאה...
והכל משיקולם הם.
בביטוח ישיר- חוסכים את עמלות הסוכן ומנסים להשתלט על השוק מבחינת הכמות, איך? מחיר ושרות!! אחרת אין ולא יהיה להם סיכוי.
כאמור, מנסיוני הם "10", במה זה מתבטא:
מחיר הפרמיה.
זמינות- מבחינת קלות השגה, אוזן קשבת ומייעצת....בעת מקרה תביעה.
איכות- רשימת שמאים אין סופית, תבחר את מי שאתה רוצה
למי שלא מבין מה זה אומר/שווה , שילמד/ ישאל.
יעילות- טופסיאדה פשוטה, צ'ק בזמן.
גם לי שטפו את המח שנים שסוכן הביטוח הינו "ידידו הטוב ביותר של הלקוח"
בביטוח ישיר- חוסכים את עמלות הסוכן ומנסים להשתלט על השוק מבחינת הכמות, איך? מחיר ושרות!! אחרת אין ולא יהיה להם סיכוי.
מחיר הפרמיה.
איכות- רשימת שמאים אין סופית, תבחר את מי שאתה רוצה
יעילות- טופסיאדה פשוטה, צ'ק בזמן.
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
')- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
ואם נחזור לנהיגת שטח (
), קבל עוד כמה טיפים (בעיקר לבטיחות. שאר הטיפים יבואו בהמשך):
- העצות של KOOKE שוות זהב!!! אל תוותר על קורס נהיגת שטח מקצועי!
- בהתחלה - סע עם אנשים מנוסים ממך, ולמד מהם. אנשי השטח ברובם אוהבים לעזור וללמד.
- אף פעם אל תרד לשטח לבד. תמיד עם עוד רכב (לחילוץ).
- בנוסף לשעון לחץ (לא צריך לעלות יותר מ 20 שקל) תחזיק באותו גם קומפרסור (כשאתה יוצא מהחול, אם אין תחנת דלק קרובה, כדאי לנפח)
- אם לא ניפחת - על הכביש סע מאד לאט - 40 - 50 קמ"ש גג עם לחץ אויר נמוך.
- תחזיק באוטו כבל גרירה (רצוי 9 מטר ומעלה), שאקלים (שמתאימים לעוגנים שלך), תאורה טובה, ואם לא קשה, גם שני קרשי בניין בריאים (מאד יעזרו כשכבר התחפרת...)
והעיקר - תהנה, שמור על הטבע, ותשאיר את השטח נקי
- בהתחלה - סע עם אנשים מנוסים ממך, ולמד מהם. אנשי השטח ברובם אוהבים לעזור וללמד.
- בנוסף לשעון לחץ (לא צריך לעלות יותר מ 20 שקל) תחזיק באותו גם קומפרסור (כשאתה יוצא מהחול, אם אין תחנת דלק קרובה, כדאי לנפח)
- תחזיק באוטו כבל גרירה (רצוי 9 מטר ומעלה), שאקלים (שמתאימים לעוגנים שלך), תאורה טובה, ואם לא קשה, גם שני קרשי בניין בריאים (מאד יעזרו כשכבר התחפרת...)
והעיקר - תהנה, שמור על הטבע, ותשאיר את השטח נקי
ערן
העיסוק בביטוח סוטה מנושא השירשור...בכל אופן כמי שבערך "עוסק בתחום" תביעות ביטוח כל שיש לי לאמר שחברות ביטוח ישיר או חברות רגילות + סוכן ביטוח , זו נבלה וזו טריפה...בכל זאת בשורה התחתונה חברות רגילות באמצעות סוכנות ביטוח גדולה ומבוססת זה הרע במיעוטו.
נחזור לשירשור - מעבר למה שכבר נאמר בעינייני שטח מאד מאד ממליץ לך לפנות/ להצטרף למועדון רכבי השטח של סובארו. יש כזה מועדון מסובסד ובחסות היבואן. המועדון הזה מארגן טיולים עם הסבר על תיפעול הפורסטר, עם ליווי והדרכה מקצועית כולל ליווי של מכונאים של החברה...זו לדעתי הדרך הכי טובה לבעלי הפורסטר שהם חדשים בתחום טיולי השטח להכיר את רכבם , ללמוד נהיגת שטח ולצבור ניסיון.
דרך אגב, יבואן סובארו הוא כמעט היחידי מבין יבואני רכבי השטח שממש מעודד ומאפשר שיפורי שטח לרכבים שלו מבלי שזה פוגע באחריות היבואן, למעשה יש קיט הגבהה לפורסטר המשווק ומאושר על ידי היבואן. אם יש לך כוונות רציניות לטייל הרבה בשטח..מומלץ להשקיע ולהגביה את הרכב.
נחזור לשירשור - מעבר למה שכבר נאמר בעינייני שטח מאד מאד ממליץ לך לפנות/ להצטרף למועדון רכבי השטח של סובארו. יש כזה מועדון מסובסד ובחסות היבואן. המועדון הזה מארגן טיולים עם הסבר על תיפעול הפורסטר, עם ליווי והדרכה מקצועית כולל ליווי של מכונאים של החברה...זו לדעתי הדרך הכי טובה לבעלי הפורסטר שהם חדשים בתחום טיולי השטח להכיר את רכבם , ללמוד נהיגת שטח ולצבור ניסיון.
דרך אגב, יבואן סובארו הוא כמעט היחידי מבין יבואני רכבי השטח שממש מעודד ומאפשר שיפורי שטח לרכבים שלו מבלי שזה פוגע באחריות היבואן, למעשה יש קיט הגבהה לפורסטר המשווק ומאושר על ידי היבואן. אם יש לך כוונות רציניות לטייל הרבה בשטח..מומלץ להשקיע ולהגביה את הרכב.
תודה לך על החיזוק ,ממש התחלתי כבר לחשושzy כתב:למי שתהה- איני עוסק בתחום כלל ועיקר![]()
גם לי שטפו את המח שנים שסוכן הביטוח הינו "ידידו הטוב ביותר של הלקוח"זה נכון כל עוד הלקוח לא מטרידו בתביעה, או אז אותו סוכן הוא "סוכן כפול" הוא נדרש לדאוג ללקוח ע"מ שאותו לקוח ימשיך לעבוד איתו ואף יספר לחבריו וכו' וכו' וזה ברור. מנגד ברגע שלאותו סוכן יש יותר מידי תביעות (של לקוחותיו) מול חב' הביטוח, הנ"ל "שורף" אותו מול חב' הביטוח- הוא מאבד פרמיות עידוד בגין אי תביעות, הוא מאבד תנאים/ מחירים מועדפים ללקוחותיו.....בקיצור הוא בין הפטיש לסדן. מה? לא שמעתם מעולם סוכני ביטוח שמנסים לשכנע את הלקוחות לא לתבוע ו/או לדחות לשנה קלנדרית הבאה...
והכל משיקולם הם.
מחיר הפרמיה.
איכות- רשימת שמאים אין סופית, תבחר את מי שאתה רוצהלמי שלא מבין מה זה אומר/שווה , שילמד/ ישאל.
יעילות- טופסיאדה פשוטה, צ'ק בזמן....
אך אוכל לאמר לזכותם שכשכולם עשו לי בעיות בביטוח מקיף
הם הכינו לי פוליסה טובה של מקיף
לאחר שעמדתי בתנאים שלהם!
חברה מדבריכם כנראה הגיפ הפורסטר הזה ממש בעל יכולות יותר ממה שהוא נראה!.....eg99 כתב:ואם נחזור לנהיגת שטח (), קבל עוד כמה טיפים (בעיקר לבטיחות. שאר הטיפים יבואו בהמשך):
והעיקר - תהנה, שמור על הטבע, ותשאיר את השטח נקי...
אני בכוונה לא קורא לו גיפ ,כי זה לא יהיה נכון
למי שיש נסיון עם הפורסטר בשטח ,אשמח אם ישתף אותנו בחוויותיו
לגבי רשימת הציוד המוזכרת
היא תהיה בטיפול
בזמן הקרוב
קוקי דווקא הייתי בחברה בהרצליה של סובארו(TRADE MIBILE יושבת שם)KOOKE כתב:העיסוק בביטוח סוטה מנושא השירשור...בכל אופן כמי שבערך "עוסק בתחום" תביעות ביטוח כל שיש לי לאמר שחברות ביטוח ישיר או חברות רגילות + סוכן ביטוח , זו נבלה וזו טריפה...בכל זאת בשורה התחתונה חברות רגילות באמצעות סוכנות ביטוח גדולה ומבוססת זה הרע במיעוטו.
דרך אגב, יבואן סובארו הוא כמעט היחידי מבין יבואני רכבי השטח שממש מעודד ומאפשר שיפורי שטח לרכבים שלו מבלי שזה פוגע באחריות היבואן, למעשה יש קיט הגבהה לפורסטר המשווק ומאושר על ידי היבואן. אם יש לך כוונות רציניות לטייל הרבה בשטח..מומלץ להשקיע ולהגביה את הרכב....
והיה לי יום מטורף ,כך שלא יצא לי להתענייין,
מעניין מה יהיהו העלויות לקורס נהיגת שטח אצלהם
וכן גם הקיט הגבהה הנל
וכמובן לגבי הרשמה למועדון הפורסטר
הבנתי שזה יותר לטורבו לא?
אך אשמח להרשם
ואבדוק העניין הזה
קוקי באמת לפחות לפחות היית שם פורסטר על איזה שטח הררי אם כברKOOKE כתב:סתם כדי לעשות לך חשק -
][imgbig]http://lh6.ggpht.com/_J06L2A25QMA/SYXUC ... G_7691.JPG[/imgbig]...
מאשר גיפ רגיל
בשביל לעשות לי חשק....
ירון
זה יותר תעלת כימיקלים נוזליים ממפעלי אורון המתיימרת להקרא נחל צין....
אבל כמו שציינת זה מה יש.....
דרך אגב אם אתה בכיוון של שעשועים עם רכב כמו בתמונה למה שלא תלך על תוצרת כחול לבן והרבה יותר מהנה - יען כי לטמקאר כוונתי...
זה יותר תעלת כימיקלים נוזליים ממפעלי אורון המתיימרת להקרא נחל צין....
אבל כמו שציינת זה מה יש.....
דרך אגב אם אתה בכיוון של שעשועים עם רכב כמו בתמונה למה שלא תלך על תוצרת כחול לבן והרבה יותר מהנה - יען כי לטמקאר כוונתי...
גיפ רגיל:
[/quote]
פייייווו אתה לא מבין במה הסתבכת...לכנות לנדרובר דיפנדר "ג'יפ רגיל"....אאוצ'....
קודם כל "ג'יפ" זהו שם המותג של רכבי שטח מתוצרת קרייזלר שאכן משום מה הפך לשם גנרי המודבק לכל רכב שטח באשר הוא...
בין חובבי המותג לנדרובר לחובבי המותג ג'יפ קיימת יריבות עתיקת יומין ולכנות לנדרובר בשם ג'יפ זו פגיעה בציפור נפשם של חובבי הלנדרובר...
הפעם נסלח לך כי את ירוק בענייני רכבי שטח אבל קבל זאת כאזהרה ראשונה ואחרונה !!!!

[/quote]
פייייווו אתה לא מבין במה הסתבכת...לכנות לנדרובר דיפנדר "ג'יפ רגיל"....אאוצ'....
קודם כל "ג'יפ" זהו שם המותג של רכבי שטח מתוצרת קרייזלר שאכן משום מה הפך לשם גנרי המודבק לכל רכב שטח באשר הוא...
בין חובבי המותג לנדרובר לחובבי המותג ג'יפ קיימת יריבות עתיקת יומין ולכנות לנדרובר בשם ג'יפ זו פגיעה בציפור נפשם של חובבי הלנדרובר...
הפעם נסלח לך כי את ירוק בענייני רכבי שטח אבל קבל זאת כאזהרה ראשונה ואחרונה !!!!
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
בחולות יש לו עבירות לפחות כמו של כל גיפ "אמיתי", אולי אפילו יותר, כי הוא יותר קל, והמנוע חזק.חברה מדבריכם כנראה הגיפ הפורסטר הזה ממש בעל יכולות יותר ממה שהוא נראה!.....
אני בכוונה לא קורא לו גיפ ,כי זה לא יהיה נכון...
בשטחים טכניים יותר לא תהיה לו אולי עבירות כמו לדיפנדר, אבל חלק נכבד מכושר העבירות תלוי בנהג, ויש לא מעט מקומות שתוכל להגיע אליהם.
ערן
שלמה,KOOKE כתב: למה שלא תלך על תוצרת כחול לבן והרבה יותר מהנה - יען כי לטמקאר כוונתי......
With all do respect ל Tomcar ויש לא מעט
אהה וגם יקר יותר.
javascript:emoticon('
')
')חווית השטח הראשונה שלי.....
קראתי לגיסי (וגם אחותי הצטרפה..)לקחתי את הילד,וגם של אחותי
ויצאתי כולי מנופח ליער בית קשת
נכנסנו לשבילךים שמה ולאט לאט נכנסנו לשבילי הבוץ הטובעניים והפנימיים בתוך היער עצמו..
הרכב לא איכזב ונכנס פנימה ללא בעייה,והגשם ממש ירד עלינו כמו אבנים ללא הפסקה..
לאט לאט אחותי התחילה להכנס להיסטריה ולצעוק שהרכב מתחיל להיתקע ואנו לבד בתוך השבילים הטובעניים..
טוב ,גיסי החל בפעולת נסיגה חזרה בשביל הצר והמתפתל..וכך יצאנו שמחים וטובי לב לשביל הראשי..
פתאום גיסי אומר לי שההגה נוטה שמאלה,אמרתי לו שכשיצא מהשטח הוא יסתדר כי כנראה מתוואי הדרך
אך לאחקר כמה דקות הוא יצא מהרכב (בגשם זלעפות..)ושוד ושבר....
פנצר ענקי בגלגל השמאלי ודווקא בזוג החדשים שהחלפתי על חשבונם
טוב מה עושים?יללה לעבודה!אני בא להוציא הכלים מאחורה...ואופס
אין כלי מתאים לפתוח את הברגים עם הראש המעוגל..
יש רק את הצינור הקטן המוארך אך בכלל לא מתאים לברגים של הרכב..
איזו חברה מכובדת יכולה למכור אוטו ללא כלים מתאימים לגלגלים שלו?
טוב ,וכל זה הגשם ניתך עלינו כמו אבנים ללא הפסקה!
לאחר כמה דקות של עצבים עבר טנדר גבוה עם 2 חברה ערבים מכפר טורען..מה קורה חברה ?אנו צריכם מפתח מתאים אם יש לכם..
טוב החברה בודקים ויש!אנו מתחילים לפתןח הגלגל ובבורג האחרון
הראש אכול ולא מצליח לסובב אותו כלל,המפתח קצת גדול ממידותיו ולכן לא מסובב אותו
טוב,התחלנו לסגור חזרה את הברגים ,ולאחר כמה רגעים החלטנו לנפח את הגלגל עם הקומפרסורמ שהספקתי להעביר מהרכב הקודם לפני שיצאנו..
לאחר כמה זמן מתברר שהגלגל ממש כנראה קרוע והוא לא מתנפח
והגשםכמובן ניזכר במפלס הנמוך וממשיך ללא הפסקה
לאחר ייאוש גובר ומיים עד לשד עצמותינו,ממשיכים לחכות לרכב מזדמן,פתאום עבר עוד טנדר לידינו גם ערבי מהאיזור,עם טנדר סובארו וגזיה דולקת ליד הנהג!
אמרנו לו מה הבעייה,והוא אמר שינסה לקרוא לחבר מהכפר עם כלים שיבוא לנסות לפתוח הבורג הסורר ,לאחר כבר כמעט שעה ויותרשל המתנה עם יציאות ארוכות מהאוטו
לנסיונות חוזרים ונשנים לעשות משהוא,וכבר שמתי מים על הגזיה שלו ברוב ייאושי עם הקפה שהבאתי מהבית לתנאים אחרים לגמרי ממה שתכננתי..
עברו עוד זוג חברה מהכפר ושאלתי אותםאם יש להם כלים מתאימים לגלגל והוא טען שלא כי הוא לא מתאים ,אמרתי לו תביא לראות והוא הוציא לי ופתאום אורו עיני,צלב גדול עם כמה גדלים לשחרור הברגים!
ישר אני וגיסי נכנסנו לפעולה והגלגל הוחלף בשניה ,לאחר שכבר אנו רועדים מקור ומיים זלעפות עד לשד עצמותינו!
איך נהיה פנצר?ממה?לא היה משהוא נראה לעיין שיכול לגרום לו
ואגב בבוץ אמתי לגיסי שייתן גז,והוא כאילו נוסע על ביצים ואומאר לי שאם אני אומר לו לתת גז,אז אני לא מבין כלום בשטח ואסור לי לצאת לשטח לבדד
מי צודק? מה עושים?
ואני מקווה שהגלגל החדש הזה לא הלך...
אגב לאח של אישתי יש איסוזו טרופר והוא עשה סיבוב היום על שלי אחרי החוויה שקשה ,האם שלו יותר טוב?
(מודל 99 3000 טורבו..)
קראתי לגיסי (וגם אחותי הצטרפה..)לקחתי את הילד,וגם של אחותי
ויצאתי כולי מנופח ליער בית קשת
נכנסנו לשבילךים שמה ולאט לאט נכנסנו לשבילי הבוץ הטובעניים והפנימיים בתוך היער עצמו..
הרכב לא איכזב ונכנס פנימה ללא בעייה,והגשם ממש ירד עלינו כמו אבנים ללא הפסקה..
לאט לאט אחותי התחילה להכנס להיסטריה ולצעוק שהרכב מתחיל להיתקע ואנו לבד בתוך השבילים הטובעניים..
טוב ,גיסי החל בפעולת נסיגה חזרה בשביל הצר והמתפתל..וכך יצאנו שמחים וטובי לב לשביל הראשי..
פתאום גיסי אומר לי שההגה נוטה שמאלה,אמרתי לו שכשיצא מהשטח הוא יסתדר כי כנראה מתוואי הדרך
אך לאחקר כמה דקות הוא יצא מהרכב (בגשם זלעפות..)ושוד ושבר....
פנצר ענקי בגלגל השמאלי ודווקא בזוג החדשים שהחלפתי על חשבונם
טוב מה עושים?יללה לעבודה!אני בא להוציא הכלים מאחורה...ואופס
יש רק את הצינור הקטן המוארך אך בכלל לא מתאים לברגים של הרכב..
איזו חברה מכובדת יכולה למכור אוטו ללא כלים מתאימים לגלגלים שלו?
טוב ,וכל זה הגשם ניתך עלינו כמו אבנים ללא הפסקה!
לאחר כמה דקות של עצבים עבר טנדר גבוה עם 2 חברה ערבים מכפר טורען..מה קורה חברה ?אנו צריכם מפתח מתאים אם יש לכם..
טוב החברה בודקים ויש!אנו מתחילים לפתןח הגלגל ובבורג האחרון
טוב,התחלנו לסגור חזרה את הברגים ,ולאחר כמה רגעים החלטנו לנפח את הגלגל עם הקומפרסורמ שהספקתי להעביר מהרכב הקודם לפני שיצאנו..
לאחר כמה זמן מתברר שהגלגל ממש כנראה קרוע והוא לא מתנפח
והגשםכמובן ניזכר במפלס הנמוך וממשיך ללא הפסקה
לאחר ייאוש גובר ומיים עד לשד עצמותינו,ממשיכים לחכות לרכב מזדמן,פתאום עבר עוד טנדר לידינו גם ערבי מהאיזור,עם טנדר סובארו וגזיה דולקת ליד הנהג!
אמרנו לו מה הבעייה,והוא אמר שינסה לקרוא לחבר מהכפר עם כלים שיבוא לנסות לפתוח הבורג הסורר ,לאחר כבר כמעט שעה ויותרשל המתנה עם יציאות ארוכות מהאוטו
לנסיונות חוזרים ונשנים לעשות משהוא,וכבר שמתי מים על הגזיה שלו ברוב ייאושי עם הקפה שהבאתי מהבית לתנאים אחרים לגמרי ממה שתכננתי..
עברו עוד זוג חברה מהכפר ושאלתי אותםאם יש להם כלים מתאימים לגלגל והוא טען שלא כי הוא לא מתאים ,אמרתי לו תביא לראות והוא הוציא לי ופתאום אורו עיני,צלב גדול עם כמה גדלים לשחרור הברגים!
ישר אני וגיסי נכנסנו לפעולה והגלגל הוחלף בשניה ,לאחר שכבר אנו רועדים מקור ומיים זלעפות עד לשד עצמותינו!
איך נהיה פנצר?ממה?לא היה משהוא נראה לעיין שיכול לגרום לו
ואגב בבוץ אמתי לגיסי שייתן גז,והוא כאילו נוסע על ביצים ואומאר לי שאם אני אומר לו לתת גז,אז אני לא מבין כלום בשטח ואסור לי לצאת לשטח לבדד
מי צודק? מה עושים?
ואני מקווה שהגלגל החדש הזה לא הלך...
אגב לאח של אישתי יש איסוזו טרופר והוא עשה סיבוב היום על שלי אחרי החוויה שקשה ,האם שלו יותר טוב?
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אל תתאכזב , דברים כאלה קורים , העיקר להיות עם עוד חברה , לא לבד , כדי לעזור בחילוץ . (מקסימום שותים ים בקפה)
אני מבין את ההתלהבות שלך אבל את הקטע של המפתח התואם היית צריך לבדוק לפני נסיעה ברכב בכלל ולא רק בשטח .
אני מבין את ההתלהבות שלך אבל את הקטע של המפתח התואם היית צריך לבדוק לפני נסיעה ברכב בכלל ולא רק בשטח .