עזרה דחופה! בעיה בחיבור הוט מג'יק ל50PV80....
לאחר לא מעט המלצות כאן בפורום רכשתי והיום הותקנה אצלי הפלזמה הנ"ל
אך לצערי חיבור הסקארט לSVIDEO לא עובד כראוי ורואים בו צבע דהוי..
הטכנאי שהתקין אמר שזו בעיה של ממיר המג'יק והיא ידועה(חבל שיורוקום לא מיידעים את הלקוחות לפני הקנייה...)
אציין שבחדר התקינו לי LCD של פנסוניק 32 ושם אין בעיה עם אותו ממיר ואותו כבל..רק בפלזמה הבעיה קיימת...
ניסינו גם לחבר כבל איכותי ויקר של חברת מונסטר שהוא 75 אום...לא עזר...
יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה?...בחיבור הSVIDEO כי כרגע זה מחובר לקומפוזיט שהבנתי שהוא נחות לעומת SVIDEO..
הטכנאי לקח את הכבל והבטיח להחזירו לאחר שיותקון על הSVIDEO שלו כבל בקצה שכנראה יפתור את הבעיה...
האם זה פתרון מיקצועי ואיכותי?
מישהו נתקל בבעיה הזו ופתר אותה בחיבור SVIDEO?
מבאס להתעסק בבעיה הזו מיד עם קבלת הפלזמה שאמורה על פי רוב מצויינת...
תודה
הטכנאי שהתקין אמר שזו בעיה של ממיר המג'יק והיא ידועה(חבל שיורוקום לא מיידעים את הלקוחות לפני הקנייה...)
אציין שבחדר התקינו לי LCD של פנסוניק 32 ושם אין בעיה עם אותו ממיר ואותו כבל..רק בפלזמה הבעיה קיימת...
יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה?...בחיבור הSVIDEO כי כרגע זה מחובר לקומפוזיט שהבנתי שהוא נחות לעומת SVIDEO..
הטכנאי לקח את הכבל והבטיח להחזירו לאחר שיותקון על הSVIDEO שלו כבל בקצה שכנראה יפתור את הבעיה...
תודה
נערך לאחרונה על ידי utz ב 27/02/2009 0:26, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78832
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים
תארתי בעיה כמעט זהה בממירי YES.
ככל הנראה מדובר בבעית תיאום עכבות בממיר. הבעיה היא לא במסך אלא בממיר, שפשוט רשמית לא תומך ב-SVIDEO ולכן תראה צבע רק אם המסך מסוגל להתמודד עם ממיר עם עכבה לא נכונה בכניסה.
כמה אפשרויות:
1. מתאם 75 אוהם, אבל אין אותו כיום להוט (גם ביס הוא עדיין נשמר כסוד...)
2. אם יש לך מכשיר וידאו ישן, נסה לחבר אותו למחבר ה-VCR של הממיר. זה נשמע דבילי, אבל זה יכול לגרום לתיאום עכבות הנדרש.
3. TRANSCODER (שיעלה כמה מאות ש"ח) יפתור לך לחלוטין את הבעיה.
ככל הנראה מדובר בבעית תיאום עכבות בממיר. הבעיה היא לא במסך אלא בממיר, שפשוט רשמית לא תומך ב-SVIDEO ולכן תראה צבע רק אם המסך מסוגל להתמודד עם ממיר עם עכבה לא נכונה בכניסה.
כמה אפשרויות:
1. מתאם 75 אוהם, אבל אין אותו כיום להוט (גם ביס הוא עדיין נשמר כסוד...)
2. אם יש לך מכשיר וידאו ישן, נסה לחבר אותו למחבר ה-VCR של הממיר. זה נשמע דבילי, אבל זה יכול לגרום לתיאום עכבות הנדרש.
3. TRANSCODER (שיעלה כמה מאות ש"ח) יפתור לך לחלוטין את הבעיה.
האם מתאם ל75 אום שונה מכבל מסוג מונסטר שתומך ב75 אום?
נראה לך הגיוני הפתרון של הלחמת כבל על חוט הSVIDEO שיורוקום הציעה?...
וטרסקודר...לפי מה שהבנתי זה SCART 2 SCART ואז לקומפוננט, אך יש רק חיבור אחד כזה בטלויזיה שאליו מחובר כבר הDVD...
וטרסקודר...לפי מה שהבנתי זה SCART 2 SCART ואז לקומפוננט, אך יש רק חיבור אחד כזה בטלויזיה שאליו מחובר כבר הDVD...
הייתה לי אותה בעייה עם ממיר של HOT שלא תומך בחיבור SVIDEO אשר מתחבר לטלוויזה , הזמנתי טכנאי של HOT ולבסוף החליפו לי לממיר דוקסיס והתקלה נפתרה.utz כתב:לאחר לא מעט המלצות כאן בפורום רכשתי והיום הותקנה אצלי הפלזמה הנ"ל
תודה...