גם לכם היה ביקור בית של הוט ? על "גניבת כבלים " פי

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
asd1301 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 299
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

רק עברתי לדירה חדשה בת"א לפני שבועיים ...חיברתי את הטלויזיה לקיר וקיבלתי כבלים
יומיים אחרי זה הזמנתי את הוט שיעשו לי העברת אינטרנט מבית קודם שהתגוררתי בו לכתובת החדשה .
התכנאי ה**** הזה כנראה הלשין ....היום דפקו בדלת עם מכתב מעו"ד של HOT לבית משפט או שאשלם לפחות 4 חודש 170 שקל מסלול טלויזיה ל 4 חודש הם לא נתנו אפילו זמן לחשוב על זה .

מישהו נתקל!!?? מזה התביעה הזו של HOT על "גניבת פיראטי" \הפרת חוק בזק משהו .. ? הייתי פראייר ששילמתי במקום 170 Xש"ח ל 4 תשלומים רק כדי שיעופו לי מהדירה (שהרגע רק עברתי אליה) ?
או שעדיף היה לחכות לתביעה שאולי בכלל לא היה קורה כלום מזה ?

מישהו ? (הרי בוא לא נהיה תמימים ...כל תל אביב הרי פיראטית אחרי הכל...)

תודה

moishe_v
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 232
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

אולי לא הבנתי משהו...
כדי להאשים אותך בגניבה כלשהי-הם צריכים להיכנס אליך לדירה ולראות בעין משהו מחובר בפועל
זה מה שעשית?
נתת להם להיכנס?

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

הוא כתב שהיה טכנאי הוט שהתקין אינטרנט...
סביר להניח שהוא ראה את זה מחובר - הוזמן לבית באופן חוקי.

יכול להיות שהוט מתגמלים טכנאים על מקרים כאלה - וזו זכותם אחרי הכל....

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #4 

אם אתה רק שבועיים בדירה, היית צריך לשלם על שבועיים, אני מניח שויכוח לא ארוך היה פותר את זה.
(אני מכיר אנשים ששנים מחוברים ככה...)

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #5 

אני חושב שהם דרשו ממנו להתחייב 4 חודשים קדימה, מעין "פיצוי".

נדמה לי שזה הנוהל המקובל שלהם, למרות שאני מסכים - הוא היה יכול לדרוש לשלם על שבועיים (85 ש"ח), ושינתקו לו את הכבלים.

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #6 

מניסיון שלי (עבדתי 3 שנים ביס) עוד לא פגשתי מישהו שבאמת קיבל תביעה - הכל עניין של עקשנות , הלקוח בד"כ נשבר .
כבר שילמת בכל מקרה ... אל תרגיש פרייאר או משהו - בכל זאת תפסו אותך מחובר פיראטית . (ברור לנו שאם לא היו תופסים עדיין היית צופה באופן פיראטי ) .
להבא - לא פותחים לאנשים בבגדים אדומים את הדלת...
בשלוש השנים האחרונות הייתי מחובר פיראטי (סטודנט בב"ש) - תפסו אותנו פעם והתחמקתי מזה . מאז כל 3 חודשים דפקו לנו בדלת ואז הינו עושים "כוננות HOT" . רואים מישהו בדלת עם חולצה אדומה ועושים כאילו אין אף אחד בבית . מחכים שילך . מחזירים מהר את הפילטר לקיר ואז בביקור השני באותו יום (או ביום אחרי זה) אנו "כאילו" לא מבינים מה הוא רוצה מאיתנו - מראים לו שהטלוויזיה מחוברת רק ל די וי די .
:lol:
(אין בסיפור זה המלצות כאלו או אחרות ...)

יש לציין שכיום אני שוב לקוח מרוצה של יס

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים

שליחה #7 

עוד מעט החגיגה הפיראטית הזאת תגמר. לאט לאט מורידים עוד ערוצים מהאנלוגי, עד שהשירות יסגר...

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #8 

איזה חגיגה בדיוק ?
זה כמו להגיד שבבית תמחוי יש אחלה אוכל!

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

Re: גם לכם היה ביקור בית של הוט ? על "גניבת כבלים "

שליחה #9 

asd1301 כתב:רק עברתי לדירה חדשה בת"א לפני שבועיים ...חיברתי את הטלויזיה לקיר וקיבלתי כבלים
יומיים אחרי זה הזמנתי את הוט שיעשו לי העברת אינטרנט מבית קודם שהתגוררתי בו לכתובת החדשה .
התכנאי ה**** הזה כנראה הלשין ....היום דפקו בדלת עם מכתב מעו"ד של HOT לבית משפט או שאשלם לפחות 4 חודש 170 שקל מסלול טלויזיה ל 4 חודש הם לא נתנו אפילו זמן לחשוב על זה .

מישהו נתקל!!?? מזה התביעה הזו של HOT על "גניבת פיראטי" \הפרת חוק בזק משהו .. ? הייתי פראייר ששילמתי במקום 170 Xש"ח ל 4 תשלומים רק כדי שיעופו לי מהדירה (שהרגע רק עברתי אליה) ?
או שעדיף היה לחכות לתביעה שאולי בכלל לא היה קורה כלום מזה ?

מישהו ? (הרי בוא לא נהיה תמימים ...כל תל אביב הרי פיראטית אחרי הכל...)

תודה
...
קוראים לזה חוק בזק. מעבר לזה, החברה רשאית לפעול כנגד גנבי כבלים פיראטיים, וזה חלק מתנאי הרישיון שלה.

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

sagyle כתב:איזה חגיגה בדיוק ?
זה כמו להגיד שבבית תמחוי יש אחלה אוכל!
...
אתה צופה בשידורי כבלים על חשבון חברת הכבלים - זאת חגיגה.
הוט היא לא חברה פילונטרופית כך שהטענה השנייה שלך לא מחזיקה מים.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78875
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #11 

מכיר כמה שקיבלו על הראש בנושא הזה.

הם מאוד מחמירים מכיוון שידוע שיש לא מעט פיראטיות אז כשהם מוצאים מישהו הם מכניסים לו עד למרפק...

מכיוון שיש לך הוכחות שאתה גר בדירה רק שבועיים (מכתב מבעל הדירה + חוזה הדירה צריכים לספק אותך) הייתי נלחם על הנושא ולא משלם את כל הסכום.

מצד שני, אין ספק שפישלת כאן - מעשה חכם לא היה כאן בשום צורה ודרך, כך שאפשר להגיד תודה שסיימת בזול - כי סה"כ גניבה של מסטיק אחד שווה בעיני החוק לגניבה של שקית ביסלי.

asd1301 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

המממ ...

שליחה #12 

http://www.fresh.co.il/vBulletin/showth ... p?t=400888

אז אני מבין שעשיתי טעות ...יותר נכון שיצאתי מהמקלחת ראיתי אורחים מציצים לכיוון חדרי מה שכבר היה מאוחר מדיי !!!!!!! (תודה רבה גיל חבר ילדות ) !
טוב הוא לא ידע :mrgreen:

בכל מקרה מה שהבנתי זה שבעצם אם הייתי מסתיר את המפצל והמגבר האנלוגי שקניתי בשנקין 18 (חנות מצויינת ממליץ בחום) ומחזיר את המודם ישירות לקיר הם לא היו יכולים לעשות כלום כמובן כן ? כי השידור והתדרים זה אותו הדברברגע שאני אנלוגי מהקיר , הם יכולים לזהות משהו רק אם מחובר לי ממיר דיגיטלי על התשתית עם הציוד שלהם - וכמובן הפילטר מהארון שכבר היה בחוץ כבר ממקודם לפ]י מה שביררתי עם דיירים קודמים אבל זה שטויות ! לכו תגידו שאני עכשיו הוצאתי אותו פיזית - הוכחות בקשה...הרי זו דירת שותפים כל חצי שנה מישהו אחר גר כאן

?

moishe_v
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

Re: המממ ...

שליחה #13 

לפי מה שידוע לי-רק חיבור פיזי של כבל יכול להסגיר אותך.
שמתי לב שאפשר להציץ לך חופשי לבית...
אפשר בבקשה לקבל כתובת? :P

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78875
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #14 

הוצאת הפילטר מהארון זה מספיק בשביל תביעה.

moishe_v
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

oferlaor כתב:הוצאת הפילטר מהארון זה מספיק בשביל תביעה.
...
הכוונה לפילטר שמבודד בין האינטרנט לכבלים?
לפעמים הטכנאים עצמם לא שמים אותו בכלל

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #16 

oferlaor כתב:הוצאת הפילטר מהארון זה מספיק בשביל תביעה.
...
ואיך בדיוק הם יכולים להוכיח שהדייר הוא שהוציא אותו?
יש להם הוכחה שהיה שם אחד בכלל?

moshem74
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1516
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #17 

עבדתי בהוט לפני כמה שנים, רק שתדע, בארץ מחוברים יותר פירטי מאשר מנויים.
כעיקרון מהלך כזה שעשו לך זה בעקבות טכנאי שדיווח עליך.
הם לא באמת יתבעו אותך ולא באמת יקחו ממך קנסות.
תגיע להסכם איתם שמעתה ואילך תהיה מנוי שלהם עם התחייבות והכל יהיה בסדר.

asd1301 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

פה השאלה שבגללה פתחתי בכלל את הטרד הזה ...

שליחה #18 

אם היית טכנאי הוט ואתה אומר שלא באמת תובעים בסופו של דבר אז בעצם סתם יצאתי פרייר ושילמתי להם את מבוקשם 4 חודשים ב170 שקל לחודש ....
:עצוב:
אחרי ה4 חודשים התחייבות בקיצור לצאת? ולהבא פשוט ו"להיזהר" מביקורים שיבואו ? או שמביקור שני(אם במקרה יתפסו שוב ויראו במערכת שכבר ביקרו אצלי) הם כבר לא ממש יהיו נחמדים והתביעה באמת תגיע ..?

זה עניין עקרוני ! יכול להיות שהייתי משלם(טלויזיה) ! הרי אני משלם טלפוניה ואינטרנט אצל הוט ! ויכול להיות שלא ..רק עברתי דירה עוד לא החלטתי וכבר הם עשו מה שעשו ...בגדול אני אדם שומר חוק אבל הם הצליחו לעצבן אותי הם לא יראו שקל ממני כמובן שאעבורלYES עם אינטרנט לאחר ה4 חודשים כולל טלפון בזק . גם אמרתי לו את זה בפירוש :
"אתה באילוץ שלך כלפי עכשיו בעצם רק פוגע בהוט רק שתדע לך , המשפחה שלי היא לקוח עסקי אצלכם של 6 טריפלים , אמא שלי מחזיקה ב6 יחידות דיור שלה שמצויידות (כרגע רק כמובן) כולן בהוט, בשעה שנגמרת לי ההתחייבות בכוח שאתה מחתים אותי עליה כרגע - באותה שעה הלכו לכם 6 מנויים טריפל במקום ! יהיה הקנס אשר יהיה שבטוח גם תדאגו לקחת , וכדאי שתעביר את זה לאחראים עליך או שתתעד במחשב את מה שאמרתי לך כרגע בעל פה "

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

Re: פה השאלה שבגללה פתחתי בכלל את הטרד הזה ...

שליחה #19 

asd1301 כתב:אם היית טכנאי הוט ואתה אומר שלא באמת תובעים בסופו של דבר אז בעצם סתם יצאתי פרייר ושילמתי להם את מבוקשם 4 חודשים ב170 שקל לחודש ....
:עצוב:
אחרי ה4 חודשים התחייבות בקיצור לצאת? ולהבא פשוט ו"להיזהר" מביקורים שיבואו ? או שמביקור שני(אם במקרה יתפסו שוב ויראו במערכת שכבר ביקרו אצלי) הם כבר לא ממש יהיו נחמדים והתביעה באמת תגיע ..?

זה עניין עקרוני ! יכול להיות שהייתי משלם(טלויזיה) ! הרי אני משלם טלפוניה ואינטרנט אצל הוט ! ויכול להיות שלא ..רק עברתי דירה עוד לא החלטתי וכבר הם עשו מה שעשו ...בגדול אני אדם שומר חוק אבל הם הצליחו לעצבן אותי הם לא יראו שקל ממני כמובן שאעבורלYES עם אינטרנט לאחר ה4 חודשים כולל טלפון בזק . גם אמרתי לו את זה בפירוש :
"אתה באילוץ שלך כלפי עכשיו בעצם רק פוגע בהוט רק שתדע לך , המשפחה שלי היא לקוח עסקי אצלכם של 6 טריפלים , אמא שלי מחזיקה ב6 יחידות דיור שלה שמצויידות (כרגע רק כמובן) כולן בהוט, בשעה שנגמרת לי ההתחייבות בכוח שאתה מחתים אותי עליה כרגע - באותה שעה הלכו לכם 6 מנויים טריפל במקום ! יהיה הקנס אשר יהיה שבטוח גם תדאגו לקחת , וכדאי שתעביר את זה לאחראים עליך או שתתעד במחשב את מה שאמרתי לך כרגע בעל פה "
...
אבל לא זאת הנקודה. עם כל האיומים שלך אתה עדיין גנב...

פלג_
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14

מה ההבדל בין הדישורים?

שליחה #20 

levikon כתב:עוד מעט החגיגה הפיראטית הזאת תגמר. לאט לאט מורידים עוד ערוצים מהאנלוגי, עד שהשירות יסגר...
...
שלום
מה ההבדל בין החיבור האנלוגי, זה לא אותו כבל בדיוק, רק שהוא לא מחובר לממיר?

כלומר אם יש לך חיבור אנלוגי ואתה מחבר ממיר לבד זה לא יעבוד?

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”