אינפורמציה אודות מסכי פיליפס על שלל דגמיהם
אבא'לה,מייצג או לא מייצג,אני מדבר מהנסיון האישי שלי ועל סמך הידע שלי ממה שהבחורה שעבדה שם סיפרה לי.כמו שרשמתי בעבר,שכל אחד יקנה מה שבא לו,אני רק רושם את דעתי לטוב ולרע.sufgi123 כתב:אגב , לגבי השירות "הגרוע" של אלקטרה
תסלח לי guy11 אבל עשיתי חיפוש פשוט של שילוב ההודעות שכתבת עם המילה אלקטרה (נזכרתי שרשמת זאת מספר פעמים)
הופיעו 58 תוצאות וכמעט בכל ההודעות יש תזכורת לשירות הגרוע של אלקטרה
נראה לי שאתה היחיד בפורום שכותב את זה , והצלחת לחלחל לאנשים שהשירות של אלקטרה באמת גרוע .
עם כל הצער למקרה שלך , לא נראה לי שהוא מייצג את השירות של אלקטרה
אני מציע לחברים בפורום להפסיק לפחד מהשירות של אלקטרה ולא לקחת את זה בחשבון לגבי רכישה של מסך באחריותם....
ואני כבר לא מדבר על האכזבה מהמסך עצמו (סידרה 7הקודמת).
לא יודע מה האינטרס שלך עם אלקטרה,אבל כנראה שהוא רציני.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
יש גם דגמים בסדרה 9XXX שמשום מה אינם נסקרים באתר אלקטרה ונתן לראות מידע עליהם רק באתר של טופ אודיו
איך הם??
איך הם??
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
תשובות בשבילכם
הבדלים בין המספרי דגמים:
פיליפס עושה לצרכנים חיים מאוד קלים ע''י דירוג המסכים שלה מ3 עד 9, כש9 לא נמכרות בחנויות רגילות אלא כמוצרי יוקרה או פרמיום.
בכל סידרה עולה יש הבדל גם במעבד וגם באיכות פנאל לגבי המעבד גם פה זה מסודר בסדר עולה, שמתאר כמה פיקסלים מטפל המעבד או ''חוצה'' בטיפול בפרטים.
הם קוראים לזה pixel plus
סידרה 3- lcd רגיל טיפול כל פיקסל בנפרד
סידרה 5- pixel plus רמת טיפול והתייחסות לכל פיקסל כשני פיקסלים
סידרה 7- pixel plus3 רמת טיפול פרטים המתייחסת לכל פיקסל כשלושה פיקסלים.
סידרה 9- perfect pixel טיפול מירבי בפרטים מתייחסת לכל פיקסל כארבעה פיקסלים כולל 100hz, ומעלה.
מה זה אמבילייט? תאורה הקפית באחורי המסך המתבצעת ע''י שורות נורות לדים שלה שני מטרות :
1)גרימת אשליה ע''י התאורה לשחורים יותר עמוקים
2)הקלה על הצפייה בחדר חשוך
(סיבה אמיתית : זה מגניב בחושך)
מחירים:
סידרה 3- 5k
סידרה 5- 6.5k
סידרה 7- 8-9k
סידרה 9- 14-15k
מסך שעליו אני ממליץ אישית הוא ה7403 בגלל המפרט הגבוה שלו גם 3 מ''ש 100hz וגם מעבד תמונה 14 ביט, שזה אומר כמות צבעים של פלזמה..
הוא אפילו יותר זול מה7603 אתה מוותר על האמבילייט אבל לא מתפשר על ה3מ''ש 100hz
עוד שאלות אשמח לענות...
פיליפס עושה לצרכנים חיים מאוד קלים ע''י דירוג המסכים שלה מ3 עד 9, כש9 לא נמכרות בחנויות רגילות אלא כמוצרי יוקרה או פרמיום.
בכל סידרה עולה יש הבדל גם במעבד וגם באיכות פנאל לגבי המעבד גם פה זה מסודר בסדר עולה, שמתאר כמה פיקסלים מטפל המעבד או ''חוצה'' בטיפול בפרטים.
הם קוראים לזה pixel plus
סידרה 9- perfect pixel טיפול מירבי בפרטים מתייחסת לכל פיקסל כארבעה פיקסלים כולל 100hz, ומעלה.
מה זה אמבילייט? תאורה הקפית באחורי המסך המתבצעת ע''י שורות נורות לדים שלה שני מטרות :
מחירים:
סידרה 3- 5k
סידרה 5- 6.5k
סידרה 7- 8-9k
סידרה 9- 14-15k
מסך שעליו אני ממליץ אישית הוא ה7403 בגלל המפרט הגבוה שלו גם 3 מ''ש 100hz וגם מעבד תמונה 14 ביט, שזה אומר כמות צבעים של פלזמה..
הוא אפילו יותר זול מה7603 אתה מוותר על האמבילייט אבל לא מתפשר על ה3מ''ש 100hz
עוד שאלות אשמח לענות...
נערך לאחרונה על ידי israeli1948 ב 19/02/2009 0:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
למי שמעוניין בעוד פרטים רציתי לציין עוד הבדל משמעותי בין ה7603 לבין ה7403 שבגללו נאלצתי לבטל רכישה מתוכננת ממש עכשיו: לפי מה שביררתי עכשיו מסתבר שה-7603 אינו תומך ב1080P בחיבור מחשב (דרך כניסת הHDMI). הרזולוציה המקסימלית שהוא מאפשר היא 1080i, ועבור מי שרוכש טלוויזיה FullHD בשביל לחבר אותה למחשב זה פרמטר מאד חשוב.
רכשתי לפני מספר ימים את 42PFL5603D
המסך מיועד לחדר השינה (העדפתי LCD למרות שלפי תוכן הצפייה שלי פלזמה מתאימה יותר)
יש לי אפשרות לשדרג את המסך ל 7603 בעלות של 1200 ש"ח
האם השדרוג כדאי (לקחת בחשבון שהמסך בחדר השינה ולא בסלון) ?
אני צופה דרך ממיר לווין פרטי שאיכות הצפייה בו עדיפה של האיכות של יס והוט.
עד כמה יהיו מורגשים ההבדלים בין ה 5603 ל 7603 ?
תודה
המסך מיועד לחדר השינה (העדפתי LCD למרות שלפי תוכן הצפייה שלי פלזמה מתאימה יותר)
יש לי אפשרות לשדרג את המסך ל 7603 בעלות של 1200 ש"ח
האם השדרוג כדאי (לקחת בחשבון שהמסך בחדר השינה ולא בסלון) ?
אני צופה דרך ממיר לווין פרטי שאיכות הצפייה בו עדיפה של האיכות של יס והוט.
עד כמה יהיו מורגשים ההבדלים בין ה 5603 ל 7603 ?
תודה
באתר של שקם אלקטריק לא מציגים את ה-7403 ברשימת ה-LCDs בגודל 42"sufgi123 כתב:7403 נמכר רק בשקם אלקטריק
בכל מקרה העלות שלו גבוהה מידי...
israeli1948,
לאיזה גודל התכוונת כאשר רשמת את המחירים שרשמת? מאיפה הבאת את המספרים?
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
התכוונתי ל42''
קשה להשיג אותו מחוץ לשקם אלקטריק אבל הוא לא בלעדי...כבר כמה אנשים קנו אותו פה מאתרי אינטרנט...למרות שאם זה אותו מחיר אז תקנה כבר ברשת..
Re: תשובות בשבילכם
israeli1948 כתב:הבדלים בין המספרי דגמים:
הם קוראים לזה pixel plus
מחירים:
סידרה 3- 5k
סידרה 5- 6.5k
סידרה 7- 8-9k
סידרה 9- 14-15k
מה באמת הבדל המחיר?מסך שעליו אני ממליץ אישית הוא ה7403 בגלל המפרט הגבוה שלו גם 3 מ''ש 100hz וגם מעבד תמונה 14 ביט, שזה אומר כמות צבעים של פלזמה..
הוא אפילו יותר זול מה7603 אתה מוותר על האמבילייט אבל לא מתפשר על ה3מ''ש 100hz......
Re: התכוונתי ל42''
אם אכן למשהו יש פוינטר לאתר כזה, אני מעוניין לדעת (הרי באתר של אלקטרה המחיר המומלץ הוא כ-15,000 ש"ח עבור 42" 7403)israeli1948 כתב:קשה להשיג אותו מחוץ לשקם אלקטריק אבל הוא לא בלעדי...כבר כמה אנשים קנו אותו פה מאתרי אינטרנט...למרות שאם זה אותו מחיר אז תקנה כבר ברשת.....