סרט בלוריי מלא וריפ של בלוריי, בלוריי מלא הפסיד
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלום,
יש לי את הסרט "האביר האפל" שרואים בו ממש טוב,
הסרט בריפ של 720P, השם של הגירסה הוא "The.Dark.Knight.2008.720p.BluRay.x264-SiNNERS"
ברשותי טלויזיה פיליפס 42" דגם 7403,
חשבתי לעצמי בוא נוריד את הסרט בריפ המלא שלו ונראה האם יש הבדל באיכות,
לאחר כמה ימים שחיכיתי שהסרט ירד בבלוריי מלא אני חייב לציין שהריפ היה נראה אפילו יותר טוב מהבלוריי המלא, איך זה יכול להיות?
הנגן שהשתמשתי בו לבלוריי הוא Power DVD גרסה 8
תודה
יש לי את הסרט "האביר האפל" שרואים בו ממש טוב,
הסרט בריפ של 720P, השם של הגירסה הוא "The.Dark.Knight.2008.720p.BluRay.x264-SiNNERS"
ברשותי טלויזיה פיליפס 42" דגם 7403,
חשבתי לעצמי בוא נוריד את הסרט בריפ המלא שלו ונראה האם יש הבדל באיכות,
לאחר כמה ימים שחיכיתי שהסרט ירד בבלוריי מלא אני חייב לציין שהריפ היה נראה אפילו יותר טוב מהבלוריי המלא, איך זה יכול להיות?
הנגן שהשתמשתי בו לבלוריי הוא Power DVD גרסה 8
תודה
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
מוזר... אני הורדתי את גרסת ה- 1080, ורכשתי את הבלו ריי.
דיסק הבלו ריי יותר טוב באופן שממש ניכר לעין בלי להתבלבל בכלל...
תמונה וסאונד פשוט קורעים את המסך ויוצאים לעין ולאוזן להבדיל מה- MKV 1080 שהיה סבבה לגמרי אבל במבחן ההשוואתי... לא המצליח להגיע לרמת הבלו ריי.
דיסק הבלו ריי יותר טוב באופן שממש ניכר לעין בלי להתבלבל בכלל...
תמונה וסאונד פשוט קורעים את המסך ויוצאים לעין ולאוזן להבדיל מה- MKV 1080 שהיה סבבה לגמרי אבל במבחן ההשוואתי... לא המצליח להגיע לרמת הבלו ריי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
אחד הסיבות המרכזיות לכך הינה בשל הקידוד אשר בוצע לסרט. קיימות קבוצות רבות אשר מוסיפות בתהליך הקידוד פילטרים שונים, כגון העלאת טמפרטורת הצבע, חידוד התמונה ועוד.
תנסה לקחת Snapshot מנקודה זהה ב 2 הגרסאות ולהשוות מול מחשב אשר יאפשר השוואה מהירה בין התמונות בקלות.
תנסה לקחת Snapshot מנקודה זהה ב 2 הגרסאות ולהשוות מול מחשב אשר יאפשר השוואה מהירה בין התמונות בקלות.
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
nadavck,
קודם כל הגירסה הזאת של ה720P שוקלת 8 ג'יגה והיא איכותית יחסית לגירסה 1080P שראיתי אצל מישהו
ziv_r,
חשדתי בפילטרים בגירסת הריפ,
הריפ היה נראה לי יותר בהיר וטיפה פחות חד, מה שנתן לו להיראות יותר טוב.
לעומת הגירסה המלאה שהייתה טיפה יותר חשוכה לטעמי (מה שחשבתי שצריך לכייל מחדש), ויותר חדה מה שגרם לי להבחין ב"נקודות" קטנות קטנות למשל בעשן בסצינה הראשונה שבה הג'וקר שם לעובד בבנק את הרימון בפה
קודם כל הגירסה הזאת של ה720P שוקלת 8 ג'יגה והיא איכותית יחסית לגירסה 1080P שראיתי אצל מישהו
ziv_r,
חשדתי בפילטרים בגירסת הריפ,
הריפ היה נראה לי יותר בהיר וטיפה פחות חד, מה שנתן לו להיראות יותר טוב.
לעומת הגירסה המלאה שהייתה טיפה יותר חשוכה לטעמי (מה שחשבתי שצריך לכייל מחדש), ויותר חדה מה שגרם לי להבחין ב"נקודות" קטנות קטנות למשל בעשן בסצינה הראשונה שבה הג'וקר שם לעובד בבנק את הרימון בפה
- some1fromthehell
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 45
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הורדתי כמה סרטים של RIP ושמתי לב לקרטועים בסרט, במיוחד בקטעי האקשן.
הורדתי סרט אחר של בלוריי מלא ושם אין בכלל קרטועים.
זה אומר שבבלוריי המלא יש יותר FPS? זה תמיד ככה?
זה אומר שבבלוריי המלא יש יותר FPS? זה תמיד ככה?
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
לא, ה frame rate אמור להיות זהה, 24.some1fromthehell כתב:הורדתי כמה סרטים של RIP ושמתי לב לקרטועים בסרט, במיוחד בקטעי האקשן.
זה אומר שבבלוריי המלא יש יותר FPS? זה תמיד ככה?...
Need more cowbell
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
איך אתה מנגן (עם איזה נגן) ואיך מחובר אליו החומר?some1fromthehell כתב:הורדתי כמה סרטים של RIP ושמתי לב לקרטועים בסרט, במיוחד בקטעי האקשן.
במזרימדיות יש איזו בעייה עם קבצי MKV 1080P בחיבור HDD חיצוני (USB)
אם מנגן BR מלאים - אין בעייה.
הבעייה נפתרת רק ע"י ניגון מהרשת.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
חשוב לומר כי הבעיה שאתה מדבר עליה לא ידועה ל Syabas וגם לא הצליחה להשתחזר אצלי, למרות שעשיתי שימוש באותם קבצים בדיוק כפי שעשו המתלוננים, לפיכך הבעיה כרגע לא מאומתת.lawpower כתב:במזרימדיות יש איזו בעייה עם קבצי MKV 1080P בחיבור HDD חיצוני (USB)...
- coronalover
-
- חבר פעיל

- תגובות: 56
הנקודות האלה בסרט נקראות film grain וזה אמור להיות שם כי ככה הבמאי רצה שהסרט יראה, לדוגמה ב 300 זה ממש מודגש.
אם הקידוד מוריד את אותם זה לא טוב כי זה איבוד פרטים.
דרך אגב לפי החוקים של ה SCENE אסור לשים פילטרים בקידוד אבל מותר לשחק עם כול מיני הגדרות של x264 שיכולות להשפיע על כמה התמונה חדה או רכה. כול אחד והטעם שלו אני אישית מעדיף כמה שיותר חד.
אם הקידוד מוריד את אותם זה לא טוב כי זה איבוד פרטים.
דרך אגב לפי החוקים של ה SCENE אסור לשים פילטרים בקידוד אבל מותר לשחק עם כול מיני הגדרות של x264 שיכולות להשפיע על כמה התמונה חדה או רכה. כול אחד והטעם שלו אני אישית מעדיף כמה שיותר חד.
- some1fromthehell
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 45
את קבצי ה-MKV אני צופה בטלויזיה בעזרת PS3 עם התוכנה TVersity ושם אני שם לב לקרטועים. את הקרטועים האלו אני רואה גם כשאני מריץ את זה על המחשב.lawpower כתב:איך אתה מנגן (עם איזה נגן) ואיך מחובר אליו החומר?some1fromthehell כתב:הורדתי כמה סרטים של RIP ושמתי לב לקרטועים בסרט, במיוחד בקטעי האקשן.
במזרימדיות יש איזו בעייה עם קבצי MKV 1080P בחיבור HDD חיצוני (USB)
אם מנגן BR מלאים - אין בעייה.
הבעייה נפתרת רק ע"י ניגון מהרשת....
בקשר לבלוריי מלא, זה sample של דקה. לא שמתי אותו בנתיים על הטלויזיה אבל כשאני צופה בזה עכשיו על המחשב אני רואה שאין בכלל קרטועים(אני בודק מתי שהדמויות זזות מהר).
עריכה:
אולי זה בגלל קצב הנתונים והעברה?