חידושים מבית Syabas/Popcorn Hour
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46477
lawpower,
ייתכן ויש חיבור 1Gb וייתכן שלא, כמו שרשמתי עוד לא חזרו אלי בנושא ובכל אופן, אין שום קשר בין מה שציינת לרשת 1Gb.
לגבי זה שאתה רוצה שהכל יעבוד ב 1Gb, בדוק את ה HDi (ביקורת עליו בקרוב מאוד), הוא מגיע עם אפשרות לרשת כזאת.
אגב, מימוש של רשת 1Gb לא ממש אומר הרבה אם הצ'יפ לא תומך בזה, זה בדיוק המקרה של ה TViX 6500. אומנם הוא מתפקד טוב יותר כאשר הוא מוגדר לעבוד ב 1Gb, אך זה רק בגלל שלא מומשה בו טוב התמיכה ב 10/100, לא בגלל תכנים כבדים ובכל מקרה, ה 6500 לא מבצע שום דבר פעולה בקצב של מעל 10/100.
ייתכן ויש חיבור 1Gb וייתכן שלא, כמו שרשמתי עוד לא חזרו אלי בנושא ובכל אופן, אין שום קשר בין מה שציינת לרשת 1Gb.
לגבי זה שאתה רוצה שהכל יעבוד ב 1Gb, בדוק את ה HDi (ביקורת עליו בקרוב מאוד), הוא מגיע עם אפשרות לרשת כזאת.
אגב, מימוש של רשת 1Gb לא ממש אומר הרבה אם הצ'יפ לא תומך בזה, זה בדיוק המקרה של ה TViX 6500. אומנם הוא מתפקד טוב יותר כאשר הוא מוגדר לעבוד ב 1Gb, אך זה רק בגלל שלא מומשה בו טוב התמיכה ב 10/100, לא בגלל תכנים כבדים ובכל מקרה, ה 6500 לא מבצע שום דבר פעולה בקצב של מעל 10/100.
- bk23
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 29
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
אגב זיו, התמחור של הנגנים מהדור הנוכחי (שבצער רב עוד מעט נאמר: הדור השין) אמור להשתנות?
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
pup26 כתב:אגב זיו, התמחור של הנגנים מהדור הנוכחי (שבצער רב עוד מעט נאמר: הדור השין) אמור להשתנות?...
ziv_r כתב:המכשיר יכיל DTS Downmix. לא צפויה הנחה משמעותית לדגמים הקיימים, ההפרש בינהם יהיה זניח ובכל מקרה תהיה עדיפות לרכוש את המתקדם יותר....
- מלאך
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 246
10 שניות עד שמכשיר מוכן---פשוט תענוג
זיו
מה עם יכולת הגלישה שלו? האם הוא יכיל תמיכה בדפדפן ?
זיו
מה עם יכולת הגלישה שלו? האם הוא יכיל תמיכה בדפדפן ?
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- zork17
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 829
- שם מלא: zork17
זיו,
אני שוקל לזנוח את ה - HTPCs, הדבר האחרון שמדאיג אותי הוא האם יש יכולת לשלוט על מיקום הכתוביות?
אני שוקל לזנוח את ה - HTPCs, הדבר האחרון שמדאיג אותי הוא האם יש יכולת לשלוט על מיקום הכתוביות?
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
כבר בדור הנוכחי אפשר לשלוט במיקום הכתוביות, בזמנים, בגודל, בצבע... מקווה שלא פספסתי משהו
- zork17
-
- חבר פעיל במיוחד

תארתי לעצמי שאפשר לשלוט על הפונט ועל הצבע אבל לא הייתי בטוח שניתן להגיד לנגן בקבצי MKV ובעיקר ב BD איפה לשים את הכתוביות.lawpower כתב:כבר בדור הנוכחי אפשר לשלוט במיקום הכתוביות, בזמנים, בגודל, בצבע... מקווה שלא פספסתי משהו...
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

שים לב כי אנחנו לא מדברים על כתוביות אשר מגיעות כערוץ נוסף בריפים של Blu-ray, שמה מאפייני הכתוביות לא ניתנות לשינוי.
- zork17
-
- חבר פעיל במיוחד

ערוץ נוסף בריפים של Blu-ray זה פחות מענין (כמה BD עם תרגום לעיברית אתה מכיר? - אני ראיתי אחד).ziv_r כתב:שים לב כי אנחנו לא מדברים על כתוביות אשר מגיעות כערוץ נוסף בריפים של Blu-ray, שמה מאפייני הכתוביות לא ניתנות לשינוי....
השאלה האם אני יכול לשים קובץ SRT ליד קובץ MKV או ריפ של Blu-ray ולהגיד לנגן באיזה גובה יהיו הכתוביות?
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

כמובן.
לגבי החלק הראשון של התגובה שלך, עניתי כך כי לא רציתי שתהיה חוסר הבנה.
לגבי החלק הראשון של התגובה שלך, עניתי כך כי לא רציתי שתהיה חוסר הבנה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
אני ראיתי הרבהzork17 כתב:ערוץ נוסף בריפים של Blu-ray זה פחות מענין (כמה BD עם תרגום לעיברית אתה מכיר? - אני ראיתי אחד).ziv_r כתב:שים לב כי אנחנו לא מדברים על כתוביות אשר מגיעות כערוץ נוסף בריפים של Blu-ray, שמה מאפייני הכתוביות לא ניתנות לשינוי.......
(למשל: תיקים באפלה 2...)
- gombi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
אגב זיו, היה נחמד אם היו שמים בתפריט של ה-PCH את מאפייני הכתוביות כדי שיתפסו בכל הסרטים במקום לקבוע אותם כל פעם מחדש בכל הקרנת סרט (גודל, צבע, מיקום וכו').
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
רעיון - שאני לא יודע אם העלו בעבר
האם יש אפשרות למעין פרופילים - אולי שיתמכו דרך הTV MODE? או משהו דומה - נקרא לזה MEMORY
כלומר - שלחיצה על הכפתור לא תשנה רק יציאה ורזולוציה בוידאו - אלא נניח גם תשנה את דרך יציאת האודיו - ואפילו אפשר גם את דרך הצגת כתוביות והכל.
למעשה שיהיו כמה ממורי - שניתן לעבור בינהם בלחיצת כפתור
ככה מי שמנייד את המזרימדיה - לא צריך לשנות את כל ההגדרות כל פעם
האם יש אפשרות למעין פרופילים - אולי שיתמכו דרך הTV MODE? או משהו דומה - נקרא לזה MEMORY
כלומר - שלחיצה על הכפתור לא תשנה רק יציאה ורזולוציה בוידאו - אלא נניח גם תשנה את דרך יציאת האודיו - ואפילו אפשר גם את דרך הצגת כתוביות והכל.
למעשה שיהיו כמה ממורי - שניתן לעבור בינהם בלחיצת כפתור
ככה מי שמנייד את המזרימדיה - לא צריך לשנות את כל ההגדרות כל פעם
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- big27
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2606
יש כבר צפי למחיר ?