פלאזמה "42 שהתפוקה ממנה תיהיה לא מעט שידורי ספורט
התלבטות:
פנסוניק PV80
סמסונג A450
פיוניר 428XD
אלו שלושת הפלאזמות המובילות בגדלים האלה (ושהמחיר שלהם לא עובר את ה-10K)
מה מומלץ לי? כמו שציינתי מה שאני אראה בפלאזמה הזו אלה שידורים ממיר הוט רגיל בלבד כאשר מספר שעות לא מבוטל בשבוע יכוונו לעבר שידורים של כדורגל וכדורסל
אולי משהו אחר, שלא ציינתי ברשימה?
(אל דאגה לגבי ה-42 אינץ'...זה מעולה מבחינתי ואני לא צריך 50 אינץ' כך שאין לכם מה לדאוג)
תודה רבה.
פנסוניק PV80
סמסונג A450
פיוניר 428XD
אלו שלושת הפלאזמות המובילות בגדלים האלה (ושהמחיר שלהם לא עובר את ה-10K)
מה מומלץ לי? כמו שציינתי מה שאני אראה בפלאזמה הזו אלה שידורים ממיר הוט רגיל בלבד כאשר מספר שעות לא מבוטל בשבוע יכוונו לעבר שידורים של כדורגל וכדורסל
אולי משהו אחר, שלא ציינתי ברשימה?
(אל דאגה לגבי ה-42 אינץ'...זה מעולה מבחינתי ואני לא צריך 50 אינץ' כך שאין לכם מה לדאוג)
תודה רבה.
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
זה מה שחשבתי,
אבל אם אני לא טועה כתבו פה פוסט שמשחקי כדורסל בפלאזמה הזו נמרחו מעט.. (או שזה היה בפירמה אחרת אך מה שבטוח זה היה לגבי פיוניר)
בנוסף שאלה,
לפי אתר פיוניר ישראל רשום שלטלוויזיה הזו יש כניסה אחורית : 3X EURO SCART
האם זה אומר שאת הממיר של הוט יהיה ניתן לחבר באמצעות סקארט ובעצם לקבל מעבר טוב יחסית בין 3:4 ל-9:16 ?
תודה - שוב
אבל אם אני לא טועה כתבו פה פוסט שמשחקי כדורסל בפלאזמה הזו נמרחו מעט.. (או שזה היה בפירמה אחרת אך מה שבטוח זה היה לגבי פיוניר)
בנוסף שאלה,
האם זה אומר שאת הממיר של הוט יהיה ניתן לחבר באמצעות סקארט ובעצם לקבל מעבר טוב יחסית בין 3:4 ל-9:16 ?
תודה - שוב
כןdodi88 כתב:זה מה שחשבתי,
בנוסף שאלה,
תודה - שוב...