עזרה בבקשה
שלום
אם אחבר את הDVD פיונייר 383 לרסיבר דנון 2105 בחיבור קומפוננט וכבל אופטי אך במקביל הטלויזיה מחוברת ב S-VIDEO ל21 פינים בטלויזיה.
א.האים אני יזכה באיכות התמונה הגבוהה של הקומפוננט?או שיהיה ירידה בגלל המעברים?
ב. אים לא אז הייתי שמח לקבל המלצה איך לחבר בכדי להפיק את המקסימום תמונה וסאונד
עים הנתונים של יציאת TV 21 פינים,והיציאות/כניסות של הדנון 2105 וה DVD פיונייר 383 .
אני דיי מתוסכל אשמח לעזרה והמלצות
תודה מראש
אם אחבר את הDVD פיונייר 383 לרסיבר דנון 2105 בחיבור קומפוננט וכבל אופטי אך במקביל הטלויזיה מחוברת ב S-VIDEO ל21 פינים בטלויזיה.
א.האים אני יזכה באיכות התמונה הגבוהה של הקומפוננט?או שיהיה ירידה בגלל המעברים?
ב. אים לא אז הייתי שמח לקבל המלצה איך לחבר בכדי להפיק את המקסימום תמונה וסאונד
עים הנתונים של יציאת TV 21 פינים,והיציאות/כניסות של הדנון 2105 וה DVD פיונייר 383 .
אני דיי מתוסכל אשמח לעזרה והמלצות
תודה מראש
- AssafAviv
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 936
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אוקי אז ככה...
1. אין כל קשר בין הקומפוננט של הדיווידי שיהיה מחובר לרסיבר, לבין הS-VIDEO שמחובר ב21 פינים לטלויזיה שלך.
2. החיבור סאונד בצורה אופטית ישירות לרסיבר זה החיבור האופטימלי.
3. מבחינת תמונה, אני אישית מעדיף לחבר ישירות ממכשיר הדיווידי לטלויזיה עצמה ולא דרך הרסיבר - כמה שפחות גישורים ככה יותר טוב. ישירות מהדיווידי אל הטלויזיה.
4. אם יציאת התמונה האיכותית ביותר שהטלויזיה שלך מכירה היא SVIDEO ב21 פינים אז תתחבר לטלויזיה עם כבל 21פינים והצד השני SVIDEO לתוך הדיווידי, אם יש לך אחד כזה, אם לא תארגן איך-שהוא..
בהצלחה
1. אין כל קשר בין הקומפוננט של הדיווידי שיהיה מחובר לרסיבר, לבין הS-VIDEO שמחובר ב21 פינים לטלויזיה שלך.
2. החיבור סאונד בצורה אופטית ישירות לרסיבר זה החיבור האופטימלי.
3. מבחינת תמונה, אני אישית מעדיף לחבר ישירות ממכשיר הדיווידי לטלויזיה עצמה ולא דרך הרסיבר - כמה שפחות גישורים ככה יותר טוב. ישירות מהדיווידי אל הטלויזיה.
4. אם יציאת התמונה האיכותית ביותר שהטלויזיה שלך מכירה היא SVIDEO ב21 פינים אז תתחבר לטלויזיה עם כבל 21פינים והצד השני SVIDEO לתוך הדיווידי, אם יש לך אחד כזה, אם לא תארגן איך-שהוא..
בהצלחה
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לרסיבר שלך יכולת מיתוג וידאו גבוהה ברמת COMPONENT, מבחינת ניחות באיכות התמונה, רוב הסיכויים שלא תרגיש בה.
עקרונית דרך מיתוג ה-COMPONENT ברסיבר תוכל לעשות CONVERTION מאות S-VIDEO לאות COMPONENT. הרסיבר לא ישפר את האות בשום צורה אלא רק ימיר אותו.
לא הצלחתי לפענח בדיוק מהם הכניסות שיש לך בטלויזיה, ומה עם חיבור YES/HOT.
תרשום בבקשה שוב את המכשירים שיש לך, מהם אפשרויות החיבור לטלויזיה ותקפיד על הבדלים בין כניסה ליציאה במכשירים.
עקרונית דרך מיתוג ה-COMPONENT ברסיבר תוכל לעשות CONVERTION מאות S-VIDEO לאות COMPONENT. הרסיבר לא ישפר את האות בשום צורה אלא רק ימיר אותו.
לא הצלחתי לפענח בדיוק מהם הכניסות שיש לך בטלויזיה, ומה עם חיבור YES/HOT.
תרשום בבקשה שוב את המכשירים שיש לך, מהם אפשרויות החיבור לטלויזיה ותקפיד על הבדלים בין כניסה ליציאה במכשירים.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מרטין,
אתה מדהים אותי בכל פעם מחדש!
אתה צודק.
לפי ה-SPECS שלו הוא יודע לעשות "S-VIDEO CONVERTION", בגלל זה אמרתי את מה שאמרתי, אבל אם מסתכלים באותיות הקטנות בטבלאות הנתונים של דנון אז רואים שהוא יודע לעשות המרה מ-VIDEO ל-SVIDEO בלבד, ולא יודע לעשות המרה מ-SVIDEO ל-COMPONENT.
http://www.denon.co.uk/site/frames_main ... il&Pid=146&

אתה מדהים אותי בכל פעם מחדש!
אתה צודק.
לפי ה-SPECS שלו הוא יודע לעשות "S-VIDEO CONVERTION", בגלל זה אמרתי את מה שאמרתי, אבל אם מסתכלים באותיות הקטנות בטבלאות הנתונים של דנון אז רואים שהוא יודע לעשות המרה מ-VIDEO ל-SVIDEO בלבד, ולא יודע לעשות המרה מ-SVIDEO ל-COMPONENT.
http://www.denon.co.uk/site/frames_main ... il&Pid=146&
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: