מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73281
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3159 פעמים
RocknRolla
סיפור על סקס, בריונות ורוק אנד רול. הסרט מציג חוויה מסוכנת בתוככי הפשע החמור בחיי העוני של לונדון העכשיו, בה סמים תפסו את מקומם של נכסי הנדל"ן כשוק הגדול ביותר, בו עבריינים הם היזמים הנלהבים ביותר. במקום בו ישנם מיליונים של דולרים, כל העולם התחתון של לונדון קושר קשר ומשתף פעולה, ומתנגש בינו לבין עצמו בניסיון של כל אחד לקבל את חלקו. אבל כאשר עברייני רחוב ועברייני צמרת נלחמים על השליטה, עסקה אמיתית של מילוני דולרים תיפול לידיו של כוכב רוק נרקומן, אשר כולם חושבים שהוא מת.
מכיוון שאהבתי חלק מסרטיו של הבמאי באתי עם ציפיות גבוהות מידיי כנראה. קשה לי לתת ציון מספרי לסרט הזה מכיוון שבחלקו שיעמם אותי למוות עם סצנות מיותרות וזוויות צילום הזויות, אך בחלקו ריתק אותי למסך בדיאלוגים מעניינים ובדמויות ייחודיות (הכוכב רוק הנרקומן לדוגמא). אז במקום לתת ציון הפעם רק אמליץ לצפות ואציין שמי שבתחילה חושב להתייאש ולוותר, יכול להיות שבסוף תשנו את דעתכם כמוני ותהנו מהמכלול של הסרט המוזר והייחודי הזה.
סיפור על סקס, בריונות ורוק אנד רול. הסרט מציג חוויה מסוכנת בתוככי הפשע החמור בחיי העוני של לונדון העכשיו, בה סמים תפסו את מקומם של נכסי הנדל"ן כשוק הגדול ביותר, בו עבריינים הם היזמים הנלהבים ביותר. במקום בו ישנם מיליונים של דולרים, כל העולם התחתון של לונדון קושר קשר ומשתף פעולה, ומתנגש בינו לבין עצמו בניסיון של כל אחד לקבל את חלקו. אבל כאשר עברייני רחוב ועברייני צמרת נלחמים על השליטה, עסקה אמיתית של מילוני דולרים תיפול לידיו של כוכב רוק נרקומן, אשר כולם חושבים שהוא מת.
מכיוון שאהבתי חלק מסרטיו של הבמאי באתי עם ציפיות גבוהות מידיי כנראה. קשה לי לתת ציון מספרי לסרט הזה מכיוון שבחלקו שיעמם אותי למוות עם סצנות מיותרות וזוויות צילום הזויות, אך בחלקו ריתק אותי למסך בדיאלוגים מעניינים ובדמויות ייחודיות (הכוכב רוק הנרקומן לדוגמא). אז במקום לתת ציון הפעם רק אמליץ לצפות ואציין שמי שבתחילה חושב להתייאש ולוותר, יכול להיות שבסוף תשנו את דעתכם כמוני ותהנו מהמכלול של הסרט המוזר והייחודי הזה.
- Huber
- חבר במועדון HT

City.of.Ember.
במשך דורות, אנשי העיר אמבר שגשגו בעולם מדהים מלא אורות זוהרים. אך הגנרטור העוצמתי של אמבר כושל, והמנורות האדירות שמאירות את העיר מתחילות להבהב. כעת, שני נערים, במירוץ נגד הזמן, חייבים לחפש רמזים באמבר שיחשפו את התעלומה העתיקה מאחורי קיומה של העיר, ולעזור לאזרחים להמלט בטרם האורות יכבו לעד.
סרט קליל וחביב לילדים ולידים בנפשם וסתם למי שמחפש סרט פשוט ולא יומרני או למי שמחפש סרט לכל המשפחה.
8/10
במשך דורות, אנשי העיר אמבר שגשגו בעולם מדהים מלא אורות זוהרים. אך הגנרטור העוצמתי של אמבר כושל, והמנורות האדירות שמאירות את העיר מתחילות להבהב. כעת, שני נערים, במירוץ נגד הזמן, חייבים לחפש רמזים באמבר שיחשפו את התעלומה העתיקה מאחורי קיומה של העיר, ולעזור לאזרחים להמלט בטרם האורות יכבו לעד.
סרט קליל וחביב לילדים ולידים בנפשם וסתם למי שמחפש סרט פשוט ולא יומרני או למי שמחפש סרט לכל המשפחה.
8/10
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
Incredible Hulk עם אדוארד נורטון.
אני מודה שהבחירה בו נראתה לי מוזרה, אבל התוצאה הסופית מהנה מאוד, גם פחות כבד מהסרט הראשון של אנג לי, ועם קצת יותר הומור עצמי. סרט מבוסס קומיקס טוב ברוח 'איירון מן' .
בכמה מילים - ניסוי צבאי מדעי על נורטון יצא מכלל שליטה ונגמר רע. לאחר שברח מידי הצבא הוא יצא מארהב ומנסה למצוא מרפא למצב שלו, אבל יחידה מיוחדת מוצאת אותו שוב והמרדף האמיתי מתחיל. המון אקשן משובח ופעלולים טובים, פסקול DTS 1536 יעיל ביותר .
7/10.
אני מודה שהבחירה בו נראתה לי מוזרה, אבל התוצאה הסופית מהנה מאוד, גם פחות כבד מהסרט הראשון של אנג לי, ועם קצת יותר הומור עצמי. סרט מבוסס קומיקס טוב ברוח 'איירון מן' .
בכמה מילים - ניסוי צבאי מדעי על נורטון יצא מכלל שליטה ונגמר רע. לאחר שברח מידי הצבא הוא יצא מארהב ומנסה למצוא מרפא למצב שלו, אבל יחידה מיוחדת מוצאת אותו שוב והמרדף האמיתי מתחיל. המון אקשן משובח ופעלולים טובים, פסקול DTS 1536 יעיל ביותר .
7/10.
ערב טוב,
בניגוד מוחלט לכל הסרטים החדשים מרובי הפעלולים ואפקטים מיוחדים,אני מציע לכם לראות סרט קורע מצחוק עם פיטר סלרס בשם "המסיבה".
הומור תמים טבעי ולא מאולץ
בניגוד מוחלט לכל הסרטים החדשים מרובי הפעלולים ואפקטים מיוחדים,אני מציע לכם לראות סרט קורע מצחוק עם פיטר סלרס בשם "המסיבה".
הומור תמים טבעי ולא מאולץ
~~~בן אדם צריך לדעת הרבה מאוד כדי לדעת כמה מעט הוא יודע ~~~
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46356
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
Tortured
סוכן סמוי של ה FBI חודר לכנופייה גדולה על מנת להפיל את העומד בראשה, הוא צובר את אמון הכנופייה על ידי עינוי יומיומי של מנהל כספים לשעבר אשר חשוד במעילת $10M מהבוס.
עם לורנס פישבורן.
סרט פעולה בינוני מינוס. לצפות רק אם אין לכם שום דבר אחר לעשות.
6/10
סוכן סמוי של ה FBI חודר לכנופייה גדולה על מנת להפיל את העומד בראשה, הוא צובר את אמון הכנופייה על ידי עינוי יומיומי של מנהל כספים לשעבר אשר חשוד במעילת $10M מהבוס.
עם לורנס פישבורן.
סרט פעולה בינוני מינוס. לצפות רק אם אין לכם שום דבר אחר לעשות.
6/10
XEON כתב:ערב טוב,
הומור תמים טבעי ולא מאולץ...
אני זוכר עצמי מתפקע ממנו בתקופת ההשכרה ב-VHS (הסרט בן 40+ שנה)
בהחלט ראוי להיות סרט פולחן !
קצת חושש לראותו שוב היום ולהרוס את הזיכרון הנפלא והתמים.
הסרט שהצחיק אותי בעצמה דומה, בתקופה האחרונה היה "The Big Lebowski"
וגם לסרט זה כבר מלאו 10 שנים
אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

אם כבר עסקינן בפיטר סלרס, מומלץ מאוד לראות את Murder By Death שכתב ניל סיימון, עם סלרס בתפקיד ראשי מצחיק בטירוף בתור בלש סיני בשם וונג. זה סוג של פרודיה גאונית על סרטי המתח א-לה אגתה כריסטי שהיו מאוד פופולריים באותה תקופה, ומצחיק גם היום.
סרט מצויין ומשחק גדול של סלרס, ראיתי את הסרט לפני 25 שנה, עשית לי חשק לראותו שוב.XEON כתב:ערב טוב,
הומור תמים טבעי ולא מאולץ...
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
אם כבר מדברים על סרטים ישנים, יצא לי בסופ"ש לראות את "האישה באדום" של ג'ין ווילדר. זה סרט שבתור ילד הייתי רואה אותו עשרות פעמים וחשבתי שהוא נורא מצחיק.
נתחיל עם זה שהסרט עדיין עובד. הייתרון הגדול הוא שהצפייה בסרט כמבוגר כמובן פותחת אותו מחדש.
הסרט דן בגבר שמנסה לבגוד באישתו לאחר שהוא מבין שכל החברים שלו "נותנים מהצד", זה מוביל לרצף של טעויות ומצבים קומיים.
בתפקיד ה"כוסית" - קלי לה ברוק בעלות היופי הכל כך "אייטיז" הזה.
הסרט כולל פס קול של סטיבי וונדר שגם הוא מן חותמת של התקופה.
בקיצור, פנינה מצחיקה, חמודה, מלאה בחן ואהבה, מומלץ.
נתחיל עם זה שהסרט עדיין עובד. הייתרון הגדול הוא שהצפייה בסרט כמבוגר כמובן פותחת אותו מחדש.
הסרט דן בגבר שמנסה לבגוד באישתו לאחר שהוא מבין שכל החברים שלו "נותנים מהצד", זה מוביל לרצף של טעויות ומצבים קומיים.
בתפקיד ה"כוסית" - קלי לה ברוק בעלות היופי הכל כך "אייטיז" הזה.
הסרט כולל פס קול של סטיבי וונדר שגם הוא מן חותמת של התקופה.
בקיצור, פנינה מצחיקה, חמודה, מלאה בחן ואהבה, מומלץ.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
Taken
נבחר לצפיה לאחר המלצות גורפות בפורום ואכן מספק את הסחורה. ליאם ניסן טס לפריז לשחרר את בתו שנחטפה ע"י קבוצה של סוחרי נשים ומראה שאפשר לכסח גם בגילו.
אקשן יעיל שהזכיר לי קצת את סטיבן סיגל בסגנון המכות אך עם משחק הרבה יותר טוב
ציון: 8/10
נבחר לצפיה לאחר המלצות גורפות בפורום ואכן מספק את הסחורה. ליאם ניסן טס לפריז לשחרר את בתו שנחטפה ע"י קבוצה של סוחרי נשים ומראה שאפשר לכסח גם בגילו.
אקשן יעיל שהזכיר לי קצת את סטיבן סיגל בסגנון המכות אך עם משחק הרבה יותר טוב
ציון: 8/10
Science of sleep
באיחור אופנתי של שנתיים התיישבתי לראות את הסרט של מישל גונדרי שבא אחרי "שמש נצחית".
בעיני "שמש נצחית" הוא מאסטרפיס של כתיבה, בימוי, משחק ועריכה ואחד הסרטים הטובים של העשור ובכלל.
"מדעי החלום" לעומתו הוא אוננגרדי הרבה יותר, עם פחות קשר למציאות וקשה הרבה יותר לצפייה. אשתי למשל פרשה באמצע.
ב IMDB הוא קיבל 7.5. http://www.imdb.com/title/tt0354899
לדעתי הוא מעניין כסרט פנטזיה עם שחקנים טובים והרבה רגעים קומיים.
למיטיבי לכת 6/10
תקציר מסרטים - http://www.sratim.co.il/movies/view.aspx?id=5554
סטפן הוא צעיר ביישן ומסוגר הגר בדירה קטנטנה בפריז ועובד כמעצב גראפי. בעמדה שלא דורשת ממנו הרבה דמיון ומאמץ. כשטפאני הופכת להיות השכנה ממול הוא מתחיל לפתח רגשות כלפיה. כדי להתמודד עם רגשותיו הוא בורח לעולם החלומות. שם עובד דמיונו שעות נוספות. לאט, לאט ובאמצעות אימון עצמאי הוא מתחיל לשלוט באירועים המתרחשים התוך החלום. העניין הולך ומסתבך כאשר הדמויות מתוך החלום הולכות ומשתלטות גם על המציאות היומיומית שלו.
בעיני "שמש נצחית" הוא מאסטרפיס של כתיבה, בימוי, משחק ועריכה ואחד הסרטים הטובים של העשור ובכלל.
"מדעי החלום" לעומתו הוא אוננגרדי הרבה יותר, עם פחות קשר למציאות וקשה הרבה יותר לצפייה. אשתי למשל פרשה באמצע.
ב IMDB הוא קיבל 7.5. http://www.imdb.com/title/tt0354899
לדעתי הוא מעניין כסרט פנטזיה עם שחקנים טובים והרבה רגעים קומיים.
למיטיבי לכת 6/10
תקציר מסרטים - http://www.sratim.co.il/movies/view.aspx?id=5554
סטפן הוא צעיר ביישן ומסוגר הגר בדירה קטנטנה בפריז ועובד כמעצב גראפי. בעמדה שלא דורשת ממנו הרבה דמיון ומאמץ. כשטפאני הופכת להיות השכנה ממול הוא מתחיל לפתח רגשות כלפיה. כדי להתמודד עם רגשותיו הוא בורח לעולם החלומות. שם עובד דמיונו שעות נוספות. לאט, לאט ובאמצעות אימון עצמאי הוא מתחיל לשלוט באירועים המתרחשים התוך החלום. העניין הולך ומסתבך כאשר הדמויות מתוך החלום הולכות ומשתלטות גם על המציאות היומיומית שלו.
Sideways
מומלץ לאוהבי היין (בכלל כדאי לשתות יין עם הסרט כי הוא עושה חשק). משחק מצויין.
8/10
מומלץ לאוהבי היין (בכלל כדאי לשתות יין עם הסרט כי הוא עושה חשק). משחק מצויין.
8/10
שבע נשמות - seven pound
טוב לא שמתי לב אם מישהו כבר כתב עליו אבל זה הסרט החדש של וויל סמית, קודם כל יש להבין שלא הייתי להוט יותר מדי לראות את הסרט הזה והוא הזכיר לי יותר מדי כשלונות של צוות השחקנים הנ"ל, הסרט זז בקצב מאוד איטי בחלקו אפילו קצת משעמם, אבל רעיון הסרט, התסריט והמשחק המשובח של וויל סמית בהחלט מושך אותך להמשיך לשבת, כמובן שכל הסרט עד סופו עטוף באווירת מיסתורין שלא מאפשרת לך לדעת מה יקרה בשלב הבא. בקיצור סרט טוב מאוד (אינו ענק רק בגלל הקצב)...
8.5\ 10 חובה לראות.
לשאלתכם למה לא רשמתי תקציר של הסרט משום שהתקציר נוגס והורס מאווירת המיסתורין של הסרט אז למי שבאמת רוצה להנות שלא יקרא את התקציר משום מקום !!! מומלץ!!!!
טוב לא שמתי לב אם מישהו כבר כתב עליו אבל זה הסרט החדש של וויל סמית, קודם כל יש להבין שלא הייתי להוט יותר מדי לראות את הסרט הזה והוא הזכיר לי יותר מדי כשלונות של צוות השחקנים הנ"ל, הסרט זז בקצב מאוד איטי בחלקו אפילו קצת משעמם, אבל רעיון הסרט, התסריט והמשחק המשובח של וויל סמית בהחלט מושך אותך להמשיך לשבת, כמובן שכל הסרט עד סופו עטוף באווירת מיסתורין שלא מאפשרת לך לדעת מה יקרה בשלב הבא. בקיצור סרט טוב מאוד (אינו ענק רק בגלל הקצב)...
8.5\ 10 חובה לראות.
לשאלתכם למה לא רשמתי תקציר של הסרט משום שהתקציר נוגס והורס מאווירת המיסתורין של הסרט אז למי שבאמת רוצה להנות שלא יקרא את התקציר משום מקום !!! מומלץ!!!!
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
Sideway
מחזק, הוא צץ ב NG, איזה כיף!
סרט גדול! מצחיק בטירוף, נוגע ללב, (רגיש וכאלה).
פול גיאמנטי גאון.
10/10
מחזק, הוא צץ ב NG, איזה כיף!
סרט גדול! מצחיק בטירוף, נוגע ללב, (רגיש וכאלה).
פול גיאמנטי גאון.
10/10
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

BOUND
סרט מתח מ 96' של האחים וואשווסקי (שתמיד יהיו מוכרים יותר כיוצרי המטריקס).
העלילה בקצרה ובלי לחשוף יותר מדיי: 2 נשים סקסיות (ג'ינה גרשון וגניפר טילי) שגרות באותו בניין דירות, מתאהבות ומתכננות לגנוב 2 מיליון דולר מבן זוגה של אחת מהן שעובד בשביל אנשים מסוכנים במאפיה. עם ג'ו פנטוליאנו (בן הזוג של טילי בסרט, שעשה תפקיד דומה לזה בסופרנוס) רק שהתכנית המושלמת מסתבכת..
מתח גבוה עד הרגע האחרון, מאוד מומלץ.
סרט מתח מ 96' של האחים וואשווסקי (שתמיד יהיו מוכרים יותר כיוצרי המטריקס).
העלילה בקצרה ובלי לחשוף יותר מדיי: 2 נשים סקסיות (ג'ינה גרשון וגניפר טילי) שגרות באותו בניין דירות, מתאהבות ומתכננות לגנוב 2 מיליון דולר מבן זוגה של אחת מהן שעובד בשביל אנשים מסוכנים במאפיה. עם ג'ו פנטוליאנו (בן הזוג של טילי בסרט, שעשה תפקיד דומה לזה בסופרנוס) רק שהתכנית המושלמת מסתבכת..
מתח גבוה עד הרגע האחרון, מאוד מומלץ.
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
חברה,נפלנו זוגתי ואני אתמול במקרה על סרט שקוראים לו הבושם-עם דסטין הופמן בתפקיד משני
האמת לאמר לכם,הסרט הכי משונה או אחד מהמשונים ויוצאי הדופן שראיתי בחיי
הבימוי,התפאורה,הצילומים משהו מיוחד במינו
ואני משער שלא זכה באוסקרים
ואני משער שלא זכה באוסקרים
אמן מייסר
- Huber
- חבר במועדון HT

\ילדיעפים כתב:חברה,נפלנו זוגתי ואני אתמול במקרה על סרט שקוראים לו הבושם-עם דסטין הופמן בתפקיד משני
ואני משער שלא זכה באוסקרים...
למה במקרה? המלצנו פה על הסרט הזה כמה וכמה פעמים - אולי כדאי שתעקוב יותר אחרי הת'רד הזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ume#716181
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46356
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים