מה דעתכם שווה 790 שקל ? KEF CRESTA 10 תצוגה?(חדש 1250)
לחבר שלי יש זוג כזה מחוברים למגבר CA, נשמעים טוב מאוד במיוחד הבאס מאוד מדויק. לדעתי שווה
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אני לא יודע איפה אתה גר אבל אתה יכול לבוא לראשון לאולם תצוגה שלהם של הדברים שהם מוכרים מתצוגה, עודפים...אני אישית לא הייתי קונה מניופאן עודפים כי היחס שלהם לרמקולים שנמצאים בתצוגה הוא על הפנים.
הם יושבים על סאבים, קושרים עליהם שרוכים....ופשוט לא זורקים *** בכללי. שלא לדבר על זה שניופאן זה אשפה והם לא ייתנו לך שום שירות אם תחזור אליהם עם מוצר דפוק.
ההמלצה שלי היא להוסיף עוד כמה שקלים ולהביא חדש. לא בגלל שלדעתי יד שניה זה לא משתלם, להפך, אני חושב שיד שניה זה גאונות!! פשוט הסיכון שאתה לוקח עם הרמקולים האלה שהם מתצוגה הוא עצום ולא שווה את הכאב ראש שעלול להיווצר.
הם יושבים על סאבים, קושרים עליהם שרוכים....ופשוט לא זורקים *** בכללי. שלא לדבר על זה שניופאן זה אשפה והם לא ייתנו לך שום שירות אם תחזור אליהם עם מוצר דפוק.
ההמלצה שלי היא להוסיף עוד כמה שקלים ולהביא חדש. לא בגלל שלדעתי יד שניה זה לא משתלם, להפך, אני חושב שיד שניה זה גאונות!! פשוט הסיכון שאתה לוקח עם הרמקולים האלה שהם מתצוגה הוא עצום ולא שווה את הכאב ראש שעלול להיווצר.
<הודעה מבעל אינטרס - מרטין>ofirharlev כתב:אני לא יודע איפה אתה גר אבל אתה יכול לבוא לראשון לאולם תצוגה שלהם של הדברים שהם מוכרים מתצוגה, עודפים...אני אישית לא הייתי קונה מניופאן עודפים כי היחס שלהם לרמקולים שנמצאים בתצוגה הוא על הפנים.
ההמלצה שלי היא להוסיף עוד כמה שקלים ולהביא חדש. לא בגלל שלדעתי יד שניה זה לא משתלם, להפך, אני חושב שיד שניה זה גאונות!! פשוט הסיכון שאתה לוקח עם הרמקולים האלה שהם מתצוגה הוא עצום ולא שווה את הכאב ראש שעלול להיווצר....
כל מערכת סטראו הינה התפשרות מול הדבר האמיתי
לדעתי המחיר שלהם הוא טוב ..אפילו טוב מאוד
בוודאי שביחס לזבל הסיני שנימכר כאן במחיר דומה.
ראיתי (ושמעתי) את אחיו הגדול במכירה דומה בתוספת קטנה ששוה גם היא את המחיר.
לגבי תצוגה אני לא הייתי חושש , כול עוד באמת יש לך אחריות שנה מניופאן (המשמיץ מלמעלה כנראה סוחר של סקאל
).
תתחדש,דרור.
ראיתי (ושמעתי) את אחיו הגדול במכירה דומה בתוספת קטנה ששוה גם היא את המחיר.
לגבי תצוגה אני לא הייתי חושש , כול עוד באמת יש לך אחריות שנה מניופאן (המשמיץ מלמעלה כנראה סוחר של סקאל
תתחדש,דרור.
אם אתה באמת רוצה לקנות מהתצוגה ולהנות ממחיר נוח אך יחד עם זה להיות בטוח במוצר, תקנה ממש מהתצוגה. לך לחנויות ודבר עם מוחרים, בד"כ הם ישמחו לעזור לך בזה. לי יצאה לקנות מגבר מתצוגה במחסני חשמל, וקיבלתי הנחה של 30% מהמחיר! מגבר עובד כבר שנה וחצי, טפו טפו טפו, בלי בעיות!
I will never be free
I shall never be released
From the chains that bind me
That torture and blind me
And keep me from peace
I shall never be released
From the chains that bind me
That torture and blind me
And keep me from peace
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
תשמע
א. לגבי ניופאן- אני ניהלתי סטריאו בסניף גדול של שקם אלקטריק(בלי לציין איפה כדי לא לעשות פירסומת), וניופאן היתה אחת החברות שנתנה את השירות הטוב ביותר- גם לי כמוכר וגם ללקוחות שפנו אליה ישירות.
ב. הרמקול מתצוגה זה אכן מחיר מצויין אבל אתה חייב לראות אותו קודם ולשמוע אותו.
הכי טוב לקנות רמקול מתצוגה ממקום שאוהב סטריאו, כי אותו מקום גם שומר על הרמקולים שלו כאילו זה היה פרטי שלו. תאמין לי, אני עבדתי ברשת גדולה מאוד, והייתי שומר על המוצרים שם כמו על הילדים שלי. לעומת זאת יש מקומות(כן כן, גם ברשת בה עבדתי) שמזלזלים ולא שומרים, ונותנים לאנשים לגעת במימברנות, ולשחק עם הרמקול ושם לא שווה לקחת מתצוגה.
ב. הרמקול מתצוגה זה אכן מחיר מצויין אבל אתה חייב לראות אותו קודם ולשמוע אותו.
הכי טוב לקנות רמקול מתצוגה ממקום שאוהב סטריאו, כי אותו מקום גם שומר על הרמקולים שלו כאילו זה היה פרטי שלו. תאמין לי, אני עבדתי ברשת גדולה מאוד, והייתי שומר על המוצרים שם כמו על הילדים שלי. לעומת זאת יש מקומות(כן כן, גם ברשת בה עבדתי) שמזלזלים ולא שומרים, ונותנים לאנשים לגעת במימברנות, ולשחק עם הרמקול ושם לא שווה לקחת מתצוגה.