פיליפס 9803 זוכה בipa best lcd award מה זה אומר?
-
israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
הנה הגיע הזמן גם שלי לשאלות..אחרי שעניתי פה לא מעט תשובות(למרות שאני חדש ופעור)...
פיליפס מפרסמים באתר שלהם שהם זכו בתחרות האירופאיות של ipa בברלין(נדמה לי) לאל סי די הכי טובה...כבר כמה שנים רצוף
מה זה התערוכה השנתית הזאת? כמה חברות מתחרות שם,(אם הם רק אירופאיות ההישג לא משמעותי,יכול להיות שבכלל זה תערוכה שהיא לא של מסכים)
והאם יש לכך בכלל משמעות כלשהי מבחינת איכות המוצר?
קיצר
what?who?when למישהו יש מושג?
שפכו בבקשה אור על הפרשה העגומה הזאת
פיליפס מפרסמים באתר שלהם שהם זכו בתחרות האירופאיות של ipa בברלין(נדמה לי) לאל סי די הכי טובה...כבר כמה שנים רצוף
מה זה התערוכה השנתית הזאת? כמה חברות מתחרות שם,(אם הם רק אירופאיות ההישג לא משמעותי,יכול להיות שבכלל זה תערוכה שהיא לא של מסכים)
והאם יש לכך בכלל משמעות כלשהי מבחינת איכות המוצר?
קיצר
what?who?when למישהו יש מושג?
שפכו בבקשה אור על הפרשה העגומה הזאת
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אני יכול לדבר רק על המסך (קצת), זה מסך LCD עם תאורה אחורית LED.
לפי כמה חוות דעת מקצועיות, מדובר במסך ה-LED הטוב ביותר כיום (יש כאלו לסוני ולסמסונג).
חוץ מזה יש לו כמובן את מעבד התמונה Pixel HD (מבית פיליפס), 100HZ ואם אני לא טועה גם אמבילייט.
המטריצה של ה-LED מחולקת ל-128 איזורים.
בקשר לפרס, אני מקווה שמישהו אחר יענה לך, כי אני לא כ"כ בקיא בנושא...
לפי כמה חוות דעת מקצועיות, מדובר במסך ה-LED הטוב ביותר כיום (יש כאלו לסוני ולסמסונג).
חוץ מזה יש לו כמובן את מעבד התמונה Pixel HD (מבית פיליפס), 100HZ ואם אני לא טועה גם אמבילייט.
המטריצה של ה-LED מחולקת ל-128 איזורים.
בקשר לפרס, אני מקווה שמישהו אחר יענה לך, כי אני לא כ"כ בקיא בנושא...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
מדובר על תערוכת IFA שהיא התערוכה החשובה ביותר בתחום אלקטרוניקה צרכנית באירופה.
מציע שתעבור על הסקירה שלנו על התערוכה בשנים האחרונות (יש סקירה של התערוכה מהשנה ומשנה שעברה).
באלבום התמונות מהתערוכה יש גם תמונות מהביתן של פיליפס (כולל איזורים שהיו חסומים פרט לעבור עיתונאים).
מציע שתעבור על הסקירה שלנו על התערוכה בשנים האחרונות (יש סקירה של התערוכה מהשנה ומשנה שעברה).
באלבום התמונות מהתערוכה יש גם תמונות מהביתן של פיליפס (כולל איזורים שהיו חסומים פרט לעבור עיתונאים).
-
israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

השאלה היא כזאת..האם בתערוכה הזאת יש רק מוצרים אירופאים??
או שמדובר בהישג משמעותי של פיליפס ששם אותם כיצרני מסכי הlcd הטובים בעולם????...
השאלה היא לא על הדגם הספציפי שהרי את המפרט שלו אני מכיר אלא על הנק' שהם זוכים שם כבר כמה שנים ברציפות לדעתי 3 ומפרסמים את זה בכל מקום....winner of ifa best lcd award.
השאלה היא לא על הדגם הספציפי שהרי את המפרט שלו אני מכיר אלא על הנק' שהם זוכים שם כבר כמה שנים ברציפות לדעתי 3 ומפרסמים את זה בכל מקום....winner of ifa best lcd award.
theAman,
למה אתה חושב שהתבלבלתי? הטכנולוגיה של פנסוניק טובה יותר משל Samsung, הן מבחינת הפאנלים ועיבוד התמונה.
בסך הכל זה מבחר לא קטן לצורך בחירה. בארץ עוזרים לנו בכך שלא מביאים את הדגמים הגבוהים יותר.
רוב הסדרות האיכותיות והטובות לא נמכרות בארץ, ואם כן, זה לאחר שיוצא דגם חדש בחו"ל.
למה אתה חושב שהתבלבלתי? הטכנולוגיה של פנסוניק טובה יותר משל Samsung, הן מבחינת הפאנלים ועיבוד התמונה.
בסך הכל זה מבחר לא קטן לצורך בחירה. בארץ עוזרים לנו בכך שלא מביאים את הדגמים הגבוהים יותר.
רוב הסדרות האיכותיות והטובות לא נמכרות בארץ, ואם כן, זה לאחר שיוצא דגם חדש בחו"ל.
- AviBiton
- גורו HTmobile

אני לא מכיר את ה-LCD של פנסוניק ולכן אני לא יכול אפילו להגיב.Nissim כתב:theAman,
רוב הסדרות האיכותיות והטובות לא נמכרות בארץ, ואם כן, זה לאחר שיוצא דגם חדש בחו"ל....
מה שכן המסכים של סמסונג (אלה שאני מכיר) מעולים.
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
ניסים,Nissim כתב:theAman,
רוב הסדרות האיכותיות והטובות לא נמכרות בארץ, ואם כן, זה לאחר שיוצא דגם חדש בחו"ל....
ממתי לפנסוניק יש LED LCD? איזה דגם זה?
-
israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

קיצר אף אחד פה לא יודע מה זאת התחרות הזאת....
והאם היא נחשבת בכלל...כי שמעתי הרבה אנשי מכירות טוענים שפיליפס הכי טובה בעולם כי היא זכתה בifa...
- AviBiton
- גורו HTmobile

לא OLED, אלא LED, תאורה אחורית למסכי LCD שמחליפה את נורת ה-CCFL במטריצה של לדים.Nissim כתב:firebird,
LCD ו OLED הן טכנולוגיות שונות, לא ערכתי השוואה בין המסכים החדשים של סמסונג בטכנולוגיית OLED למסכי LCD פנסוניק ולכן אין לי דעה לגבי השוואה זו....
סליחה, התבלבלתי, מסכי OLED עדיין לא שם.theAman כתב:לא OLED, אלא LED, תאורה אחורית למסכי LCD שמחליפה את נורת ה-CCFL במטריצה של לדים.Nissim כתב:firebird,
LCD ו OLED הן טכנולוגיות שונות, לא ערכתי השוואה בין המסכים החדשים של סמסונג בטכנולוגיית OLED למסכי LCD פנסוניק ולכן אין לי דעה לגבי השוואה זו.......
israeli1948,
אם יצא לך לקרוא קצת באתר, אז בטח למדת שאנחנו בד"כ נמנעים מלקטלג מוצרים כ"הכי טובים בעולם", את זה אנו משאירים לסוכני ביטוח.
תמיד, לכל מוצר יש יתרונות ויש חסרונות, ולכל אדם יש העדפות שונות.
יכול להיות שיש מסך שטוב יותר בקונטרסט ואחר בעיבוד תמונה או אמינות.
לך ותראה את המסכים ורצוי במקום עם מסכים נוספים והשווה.
-
israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

לא לא הבנת אותי כניראה..
אמרתי ששמעתי אנשי מכירות מדברים על כך...
גם אני סולד לתופעה הזאת, והיא טעות לדעתי.
התחלתי את הישרשור הזה כי לא שמעתי על התחרות הזאת וראיתי באתר של פיליפס שהם מפרסמים שהם זכו שם באותיות קידוש לבנה...
רציתי להבין מה זאת התחרות ואם היא בכלל נחשבת כתחרות חשובה בעולם,כדוגמאת התחרות שאל ג'י מתהדרת שהם זכו בה, שבאותיות קטנות כתוב תחרות עיצוב השנה.
אני שמח להגיד לכם שאחרי שהופנתי oferlaor לקישורי האתר וקישורים אחרים כעת קיבלתי את התשובה שלי, לגבי תחרויות אלקטרוניקה עולמיות....
תודה רבה.
התחלתי את הישרשור הזה כי לא שמעתי על התחרות הזאת וראיתי באתר של פיליפס שהם מפרסמים שהם זכו שם באותיות קידוש לבנה...
רציתי להבין מה זאת התחרות ואם היא בכלל נחשבת כתחרות חשובה בעולם,כדוגמאת התחרות שאל ג'י מתהדרת שהם זכו בה, שבאותיות קטנות כתוב תחרות עיצוב השנה.
אני שמח להגיד לכם שאחרי שהופנתי oferlaor לקישורי האתר וקישורים אחרים כעת קיבלתי את התשובה שלי, לגבי תחרויות אלקטרוניקה עולמיות....
תודה רבה.
נערך לאחרונה על ידי israeli1948 ב 01/01/2009 11:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
- AviBiton
- גורו HTmobile

Re: לא לא הבנת אותי כניראה..
שתף אותנו בתשובה שקיבלת...israeli1948 כתב:אמרתי ששמעתי אנשי מכירות מדברים על כך...
רציתי להבין מה זאת התחרות ואם היא בכלל נחשבת כתחרות חשובה בעולם,כדוגמאת התחרות שאל ג'י מתהדרת שהם זכו בה, שבאותיות כתבות כתוב תחרות עיצוב השנה.
תודה רבה....
-
israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

בכיף!
ifa זוהי תערוכה שמציגה סוג רחב של מוצרי צריכה בייתים ולא רק מסכים, הפרסים שניתנים שם ניתנים לפי שיקולים רבים חלקם גם עיצוב, קלות השימוש הפפולריות והבאז שהאנשים מרגישים סביב המוצר...כך גם עובדים רוב התערוכות למוצרי אלקטרוניקה.
לדוגמא הiphone זכה ברוב התערוכות בעולם כגדג'אט השנה אבל האם הוא הטלפון הסלולרי הטוב ביותר? לא בטוח..ממש לא.
עוד דוגמא מעולם המשחקים gta vi הוא משחק השנה שנבחר ע''י גיימר, כולנו ידועים שיש משחקים עם מנוע גרפי יותר חזק, וחווית משחק יותר ראליסטיות..אבל בכל זאת הוא הנמכר ביותר, וזה שיצר סביבו הכי הרבה באזז..
ועכשיו לפיליפס הפיליפס נבחר מנק' מבט של צרכן,שלו פחות חשובות המדידות הכלכך קפדניות שעושים באתרים כמו האתר הזה,ללא ספק מהתמונות מהתערוכה הייתי מדרג אותו הכי גבוהה מבחינת מדד מגניבות ולפי הבנתי הוא יצר התלהבות גדולה מאנשים שביקרו שם, אל נא נשכח שהוא מצויד באמבילייט היקפי וסאונד מאוד מאוד חזק, ביחד עם הפטנט של פיליפס ליצור תמונה תלת מימדית מוגזמת לעיתים.
אז אני לוקח את כל התחרויות האלה בערבון מוגבל ומחכה למדידות של אתרים שמתמחים אך ורק במסכים, בוחנים את המוצר לפרטים מפרקים ומחברים אותו מחדש ואז נותנים ציונים.
קיצר- מנהלים יקרים מחכים למדידות שלכם.
נ.ב-
*שאני חושב על זה גם רוב הסרטים הטובים לא זכו באוסקר האם עלינו פה על משהו?
לדוגמא הiphone זכה ברוב התערוכות בעולם כגדג'אט השנה אבל האם הוא הטלפון הסלולרי הטוב ביותר? לא בטוח..ממש לא.
עוד דוגמא מעולם המשחקים gta vi הוא משחק השנה שנבחר ע''י גיימר, כולנו ידועים שיש משחקים עם מנוע גרפי יותר חזק, וחווית משחק יותר ראליסטיות..אבל בכל זאת הוא הנמכר ביותר, וזה שיצר סביבו הכי הרבה באזז..
ועכשיו לפיליפס הפיליפס נבחר מנק' מבט של צרכן,שלו פחות חשובות המדידות הכלכך קפדניות שעושים באתרים כמו האתר הזה,ללא ספק מהתמונות מהתערוכה הייתי מדרג אותו הכי גבוהה מבחינת מדד מגניבות ולפי הבנתי הוא יצר התלהבות גדולה מאנשים שביקרו שם, אל נא נשכח שהוא מצויד באמבילייט היקפי וסאונד מאוד מאוד חזק, ביחד עם הפטנט של פיליפס ליצור תמונה תלת מימדית מוגזמת לעיתים.
אז אני לוקח את כל התחרויות האלה בערבון מוגבל ומחכה למדידות של אתרים שמתמחים אך ורק במסכים, בוחנים את המוצר לפרטים מפרקים ומחברים אותו מחדש ואז נותנים ציונים.
קיצר- מנהלים יקרים מחכים למדידות שלכם.
נ.ב-
*שאני חושב על זה גם רוב הסרטים הטובים לא זכו באוסקר האם עלינו פה על משהו?