לכל בעלי ה-YES MAX!
- NimrodKadim
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
אני לא חושב שיותר לחץ יכול לעזור במקרה כזה, אני בטוח שהם מודעים לבעיות ועושים את המקסימום במבחינתם.
כמובן שתחרות בתחום הייתה מאיצה את המשאבים שמוקצים לטיפול בבעיה, וגם התנתקות מאסיבית של לקוחות הייתה מאיצה את הטיפול בבעיה.
העניין, מבחינתי לפחות, הוא שאין לי כוונה אמיתית להתנתק או להחזיר את ה-YES MAX כך שאיום כזה מצידי הוא לא אמיתי.
בכל אופן, רציתי לציין מספר בעיות נוספות שיש ב-YES MAX, בנוסף לבעיות שצוינו:
1. כאשר משהים תוכנית (לחצים על PAUSE) קורה לפעמים שלא ניתן להפסיק את ההשהיה ולצפות בשידור המושהה (לחיצה על PLAY). הבעיה לא חוזרת על עצמה תמיד אבל התדירות שלה גדלה כאשר הדיסק קרוב למלא, וכאשר ישנה תוכנית שמוקלת ברקע.
2. כאשר צופים בתוכנית בהשהייה, כאשר בפועל התוכנית כבר הסתיימה, לא תמיד ניתן ללחוץ על הקלטה ולהעביר את התוכנית לרשימת התוכניות המוקלטות. אם סיבכתי בניסוח, הנה דוגמה:
תוכנית שמשודרת בשעות: 21:00~21:30 נמצאת בצפייה במצב PAUSE ובשעה 21:40, אני בוחר להמשיך לצפות ע"י לחיצה על PLAY. במצב כזה, לא תמיד ניתן ללחוץ על REC ולהעביר את התוכנית לרשימת התוכניות המוקלטות.
3. לא ניתן לבחור תוכניות לפי סוגים כאשר בוחרים תת-קטגוריות. למשל: סדרות- קומדיה. ניתן לבחור רק קטגוריות ראשיות: סדרות.
אני יודע שזו בעיה כללית (כנראה שהם הפסיקו להזין את המידע "תת-קטגוריות" בלוח השידורים) והיא מופיעה בכל הממירים, אבל הבעיה משמעותית ללקוחות MAX שמעוניינים לסמן תוכניות להקלטה. זה מאוד לא נוח להתחיל חפש תוכניות בלוח השידורים בכל הערוצים.
4. כאשר צופים בתוכנית מוקלטת, לוחצים על PAUSE או מריצים מהר קדימה או אחורה, כאשר לוחצים על PLAY השידור קופץ לתחילת התוכנית. הבעיה הזו לא מופיעה תמיד, אבל מאוד מעצבנת!
הבעיות האלה, הן לא בגדר שיפורים או FEATURES חדשים ש-YES מוסיפים, אלא בעיות שחלקת לא היו בהתחלה והן תקלות ש-YES צריכה לתקן.
כמובן שתחרות בתחום הייתה מאיצה את המשאבים שמוקצים לטיפול בבעיה, וגם התנתקות מאסיבית של לקוחות הייתה מאיצה את הטיפול בבעיה.
העניין, מבחינתי לפחות, הוא שאין לי כוונה אמיתית להתנתק או להחזיר את ה-YES MAX כך שאיום כזה מצידי הוא לא אמיתי.
בכל אופן, רציתי לציין מספר בעיות נוספות שיש ב-YES MAX, בנוסף לבעיות שצוינו:
1. כאשר משהים תוכנית (לחצים על PAUSE) קורה לפעמים שלא ניתן להפסיק את ההשהיה ולצפות בשידור המושהה (לחיצה על PLAY). הבעיה לא חוזרת על עצמה תמיד אבל התדירות שלה גדלה כאשר הדיסק קרוב למלא, וכאשר ישנה תוכנית שמוקלת ברקע.
2. כאשר צופים בתוכנית בהשהייה, כאשר בפועל התוכנית כבר הסתיימה, לא תמיד ניתן ללחוץ על הקלטה ולהעביר את התוכנית לרשימת התוכניות המוקלטות. אם סיבכתי בניסוח, הנה דוגמה:
תוכנית שמשודרת בשעות: 21:00~21:30 נמצאת בצפייה במצב PAUSE ובשעה 21:40, אני בוחר להמשיך לצפות ע"י לחיצה על PLAY. במצב כזה, לא תמיד ניתן ללחוץ על REC ולהעביר את התוכנית לרשימת התוכניות המוקלטות.
3. לא ניתן לבחור תוכניות לפי סוגים כאשר בוחרים תת-קטגוריות. למשל: סדרות- קומדיה. ניתן לבחור רק קטגוריות ראשיות: סדרות.
אני יודע שזו בעיה כללית (כנראה שהם הפסיקו להזין את המידע "תת-קטגוריות" בלוח השידורים) והיא מופיעה בכל הממירים, אבל הבעיה משמעותית ללקוחות MAX שמעוניינים לסמן תוכניות להקלטה. זה מאוד לא נוח להתחיל חפש תוכניות בלוח השידורים בכל הערוצים.
4. כאשר צופים בתוכנית מוקלטת, לוחצים על PAUSE או מריצים מהר קדימה או אחורה, כאשר לוחצים על PLAY השידור קופץ לתחילת התוכנית. הבעיה הזו לא מופיעה תמיד, אבל מאוד מעצבנת!
הבעיות האלה, הן לא בגדר שיפורים או FEATURES חדשים ש-YES מוסיפים, אלא בעיות שחלקת לא היו בהתחלה והן תקלות ש-YES צריכה לתקן.
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR
-
ozbr1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 120
אני באמת לא חושב שאף אחד מאיתנו מעוניין להחזיר את המכשיר אבל קצת לחץ מכמה מאות משתמשים יגרום להם לשחרר גירסא עם קצת פחות באגים, כרגע אין שום דבר באופק וזה מצב לא טוב בכלל.
get rich or die tryin'
- adsagi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 601
דווקא יש באופק. ינואר באופק. אפילו פברואר. כן, זה מעצבן, ואני מתקשר אליהם מדי פעם לשאול מה העניינים, אבל לדעתי לא צריך לעשות שום דבר מעבר לתזכורת טלפונית מדי פעם.
-
ozbr1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 120
כל פעם שאני מקבל את התשובה הזו (דצמבר, בינואר, בפברואר) אני מרגיש שמסבנים אותי, לא יודע מה איתכם אבל לדעתי זו שערורייה ורק לחץ יגרום להם להזיז את הישבן. בוא נבדוק בסוף ינואר מה הסטטוס.
get rich or die tryin'
- sgebay
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 101
Re: גם אני חושב שאין טעם בהקמת מרד נגד YES
קורה גם אצלי, והמון. מרגיז במיוחד בתוכניות ספורט (כבר קרה שפיספסתי רבע אחרון של מכבי, לדוגמא). שירות הלקוחות די חסרי אונים - אין להם פתרון לבד מ"חכו לעדכון התוכנה!"NimrodKadim כתב: בכל אופן, רציתי לציין מספר בעיות נוספות שיש ב-YES MAX, בנוסף לבעיות שצוינו:
1. כאשר משהים תוכנית (לחצים על PAUSE) קורה לפעמים שלא ניתן להפסיק את ההשהיה ולצפות בשידור המושהה (לחיצה על PLAY). הבעיה לא חוזרת על עצמה תמיד אבל התדירות שלה גדלה כאשר הדיסק קרוב למלא, וכאשר ישנה תוכנית שמוקלת ברקע....
גם המכשיר שלי סובל מאותה בעיה. צרת רבים נחמת...NimrodKadim כתב:
4. כאשר צופים בתוכנית מוקלטת, לוחצים על PAUSE או מריצים מהר קדימה או אחורה, כאשר לוחצים על PLAY השידור קופץ לתחילת התוכנית. הבעיה הזו לא מופיעה תמיד, אבל מאוד מעצבנת!...
אני מאוד מקווה שיש מישהו מYES שקורא את ההודעות כאן אבל יש לי רעיון נוסף - אולי מיהו מכיר מהנדסים מ NDS? נעביר להם ג"כ את הביקורת!NimrodKadim כתב: הבעיות האלה, הן לא בגדר שיפורים או FEATURES חדשים ש-YES מוסיפים, אלא בעיות שחלקת לא היו בהתחלה והן תקלות ש-YES צריכה לתקן....
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
קיבלתי כמה עדכונים מיס, אם כי הם לא סולידים.
הם בהחלט מודעים לבעיות גם ב-YES MAX וגם ב-3100. יש גירסאות עם תיקונים שיכנסו אוטוטו (ללא התחייבות על תאריך מסויים). לגבי יס מקס, הם עדיין עובדים על השדרוג הגדול, וזה מה שמשהה את התיקונים הקטנים יותר (מכיוון שהגירסא הבאה בעצם שונה לחלוטין ממה שיש היום).
הם בהחלט מודעים לבעיות גם ב-YES MAX וגם ב-3100. יש גירסאות עם תיקונים שיכנסו אוטוטו (ללא התחייבות על תאריך מסויים). לגבי יס מקס, הם עדיין עובדים על השדרוג הגדול, וזה מה שמשהה את התיקונים הקטנים יותר (מכיוון שהגירסא הבאה בעצם שונה לחלוטין ממה שיש היום).
- adsagi
-
- חבר פעיל במיוחד

זאת אומרת שהורדת הגירסה הבאה של המקס, מתי שלא תהיה, תכיל כבר את התכונות החדשות?
- lironk
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4049
ככה זה אמור להיות.
לומר שיס עושים את המקסימום מבחינתם זו כבר בדיחה, חברה בסדר גודל שכזה כבר מזמו היתה צריכה לפתור את הבעיות הקיימות שמבחינה טכנית הם ניתנות לפתרון מהיר יחסית ( ולא הזמן שלקח להם ועוד יקח להם ) עם מאמץ מוגבר.
לומר שיס עושים את המקסימום מבחינתם זו כבר בדיחה, חברה בסדר גודל שכזה כבר מזמו היתה צריכה לפתור את הבעיות הקיימות שמבחינה טכנית הם ניתנות לפתרון מהיר יחסית ( ולא הזמן שלקח להם ועוד יקח להם ) עם מאמץ מוגבר.
- adsagi
-
- חבר פעיל במיוחד

זה הכל עניין של כסף...
- oferlaor
-
- מנהל

- jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
ירדה גרסא חדשה לממרים הרגילים.
ההבדל הבולט הוא שה ICON של YES בפינה הפך ירוק.
ה EPG עדיין ליומיים...
ההבדל הבולט הוא שה ICON של YES בפינה הפך ירוק.
ה EPG עדיין ליומיים...
- oferlaor
-
- מנהל

- adsagi
-
- חבר פעיל במיוחד

זה גם מה שאני הבנתי, אבל נציג שירות שדיברתי איתו אמר שההורדה של הממירים הרגילים (ויותר מאוחר ההורדה של המקס) תפתור את בעיית ה- EPG. הוא היה משוכנע בכך.
- moshebo
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 34
- adsagi
-
- חבר פעיל במיוחד

Re: תוכנת יס מקס
וגם לא היתה אמורה לרדת. אין עדיין תאריך להורדת גירסה למקס.moshebo כתב:עד לרגע זה לא ירדה עדיין תוכנה חדשה ליס מקס....
- adsagi
-
- חבר פעיל במיוחד

בממירים הרגילים ובמקס נוסף עוד יום אחד ל- EPG! ללא עדכון גירסה למקס. כנראה שהבעיה היתה בממירים הרגילים וברגע שהיא תוקנה אופשרה החזרת ה- EPG למצב הקודם.
- alexl
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
קפיאות תמונה במהלך הילוך איטי
שלום לעפר ולכל שאר החברים,
ישנה עוד תקלה מרגיזה במיוחד - כאשר מריצים שידור מוקלט מערוצים מסויימים בהילוך איתי, בתמונות (frames) מסויימות ניתן להבחין בריבועים וקפיאות (freezes). התקלה לא נפתרה עם החלפת המכשיר או הורדת גרסה. האם מישהו נוסף התנסה באותה הבעיה?
מי אחראי על פיתוחו של רכיב התוכנה ב-MAX? לא יודע מה אתכם, אבל אם אני הייתי משחרר ללקוח תוכנה במצב שכזה, היו אומרים לי יפה ללכת הביתה - שלא להזכיר את נושא בקרת האיכות...
אודה על תשובותיכם.
ישנה עוד תקלה מרגיזה במיוחד - כאשר מריצים שידור מוקלט מערוצים מסויימים בהילוך איתי, בתמונות (frames) מסויימות ניתן להבחין בריבועים וקפיאות (freezes). התקלה לא נפתרה עם החלפת המכשיר או הורדת גרסה. האם מישהו נוסף התנסה באותה הבעיה?
מי אחראי על פיתוחו של רכיב התוכנה ב-MAX? לא יודע מה אתכם, אבל אם אני הייתי משחרר ללקוח תוכנה במצב שכזה, היו אומרים לי יפה ללכת הביתה - שלא להזכיר את נושא בקרת האיכות...
אודה על תשובותיכם.
- oferlaor
-
- מנהל

alexl,
פיתוח התוכנה בפועל נעשה על ידי NDS, כאשר יש הסדר מימוני בין יס לבין NDS בנידון, כלומר שתיהן אחראיות לפיתוח.
פיתוח התוכנה בפועל נעשה על ידי NDS, כאשר יש הסדר מימוני בין יס לבין NDS בנידון, כלומר שתיהן אחראיות לפיתוח.
- alexl
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
תודה לך על תשובתך, עפר.oferlaor כתב:alexl,
פיתוח התוכנה בפועל נעשה על ידי NDS, כאשר יש הסדר מימוני בין יס לבין NDS בנידון, כלומר שתיהן אחראיות לפיתוח....
אם כך, יוצא שאנחנו משלמים 15 ש"ח לחודש עבור פיתוח עדכונים (כלומר, bugfixes) ל-MIDDLEWARE, כאשר ה-MIDDLEWARE אשר לראשונה מגיע עם המכשיר אמור להיות נקי מתקלות, ובכדי לתקן משהו שמגיע לנו עם רכישתו של המכשיר, אנחנו משלמים?
חמור, פשוט חמור.
- oferlaor
-
- מנהל

כמו שהסברתי לאחרים בעבר, גם לי לא היה ברור תשלום ה-15 ש"ח בחודש.
התשובה שקיבלתי היא שזה העלות לחודש עבור ממיר שאינו בחבילה מוגדרת. מכיוון שה-YES MAX אינו בחבילה מוגדרת לעולם (אין חבילות של YES שנותנות אותו בחינם, כלומר, הוא "מחוץ" לחבילה הרגילה שלך), על כך התשלום.
רשמית הם אומרים שזה התשלום החודשי על השירות, אבל אם יש לך בחבילה 3 ממירים חינם ותבקש רביעי, גם עליו אתה אמור לשלם את אותו תשלום (למרות שהוא לא YES MAX).
משום מה אני הופך לסנגור של החברה (דבר שאני נוטה לעשות בטעות כאשר אין נציג רשמי של חברה כלשהי ומופנות אליה טענות), כך שבכך אני חותם את דברי...
התשובה שקיבלתי היא שזה העלות לחודש עבור ממיר שאינו בחבילה מוגדרת. מכיוון שה-YES MAX אינו בחבילה מוגדרת לעולם (אין חבילות של YES שנותנות אותו בחינם, כלומר, הוא "מחוץ" לחבילה הרגילה שלך), על כך התשלום.
רשמית הם אומרים שזה התשלום החודשי על השירות, אבל אם יש לך בחבילה 3 ממירים חינם ותבקש רביעי, גם עליו אתה אמור לשלם את אותו תשלום (למרות שהוא לא YES MAX).
משום מה אני הופך לסנגור של החברה (דבר שאני נוטה לעשות בטעות כאשר אין נציג רשמי של חברה כלשהי ומופנות אליה טענות), כך שבכך אני חותם את דברי...