דיזינגוף סחטין על העבודה שעשיתם אתה ו Jpostgizzz כתב:הרצתי את התוכנה עם הסקין שלך ויש כמה סרטים שלא "נקלטו" כגון להרוג את ביל 2
או fighter pilot . איך אני גורם לתוכנה להגיע ב"כח" לדף הרצוי?...
גם לי ברשותך יש מספר שאלות :
אני משתמש ב
1. גם אצלי משום מה לא נקלטה הסדרה Planet Earth : ראיתי שבאתר סרטים היא כן מופיעה כיצד אני בכל זאת גורם לה להופיע , היא גם אינה מזוהה בתור סדרה ( אני מתאר לעצמי שזה קשור לאותה בעיה)
2. ישנם סרטים שהפוסטר אינו מתאים , מה אני צריך לעשות שאראה את הפוסטר המתאים : ניסיתי לשנות בקובץ XML של אותו סרט ולשים שם סתם תמונה אחרת (ב - posterURL )
איך אני גורם לו לקבל את אותה תמונה , וגם איך אני מוריד את התמונה הנכונה מאתר סרטים ידנית
3. האם כל הקטגוריות שלך בסקין אמורות להתמלא אוטומטית ? אני רואה את כל התמונות במסך המרכזי אך כשאני לוחץ על אחת הקטגוריות אני מקבל הודעת שגיאה על המסך , רק בקטגוריה אחת אני מצליח לקבל תמונה
4. כדי שזה בכלל יעבוד אני צריך כל הזמן להעתיק את כל ספריית jukebox מכונן הסרטים שלי (כונן מקומי על המחשב , אני רק מזרים סרטים) לתוך ספריית
C:\Program Files\myiHome\webapps\ROOT\feature\myiHome-moviejukebox
5. גם כשאני רואה את התמונות ישנם הרבה ריבועים בכותרת , וחסר המון מידע לגבי רזולוציית הסרט
6. והדבר הכי חשוב : עכשיו אני רואה שזה בכלל לא מנגן שום סרט כשאני לוחץ על ENTER או PLAY אני מקבל could not play בלי הג'וקבוקס אין לי בעיה לנגן
סלח לי על כלכך הרבה שאלות
תודה על השקעתך ובעזרה