סקר: למה אתם מחברים את ה- SB3 שלכם?
בעקבות הסרטים שאני אוכל מדי יום ביומו על ה- DAC שלי, ובעקבות ההחלטה הסופית לא לרכוש מסובבי דיסקים אלא להתרכז בשני ה- SB3 שברשותי כמקורות לסט-אפ האוזניות והמערכת בסלון, אני מחפש השראה לפיתרונות שידרוג הסאונד של הסטרימר הצעצועי הזה.
אז יאיר עשה לו DIY, אבל לא כולנו מוכשרים כמוהו. מה גם שלא השווינו את ה- DAC שלו מול כל מני סינים הזויים כאלה שלא ממש בא לשמוע, אבל פשוט צריך. מה אתם עשיתם? הרי אני לא מניח שהסתפקתם ביציאה האנלוגית של הצעצוע, נכון?
אז יאיר עשה לו DIY, אבל לא כולנו מוכשרים כמוהו. מה גם שלא השווינו את ה- DAC שלו מול כל מני סינים הזויים כאלה שלא ממש בא לשמוע, אבל פשוט צריך. מה אתם עשיתם? הרי אני לא מניח שהסתפקתם ביציאה האנלוגית של הצעצוע, נכון?
משהו עתיק , לא? יד שניה מין הסתם?
מחפש משהו שיעיף לי את העכוז.
בסרט של AA, CAMBRIDGE וכאלה, נדמה לי שהייתי. אלא אם כן זה משהו יוצא דופן.
אבל מה שמרטין בשעתו הראה לי בשיא חוצפתו, נראה לי מרגש בהרבה (בהתאם למחירו).
http://www.chordelectronics.co.uk/produ ... .asp?id=52
בסרט של AA, CAMBRIDGE וכאלה, נדמה לי שהייתי. אלא אם כן זה משהו יוצא דופן.
אבל מה שמרטין בשעתו הראה לי בשיא חוצפתו, נראה לי מרגש בהרבה (בהתאם למחירו).
http://www.chordelectronics.co.uk/produ ... .asp?id=52
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אצלי זה מחובר לאחת הכניסות הקואכסיאליות של מעבד אודיו audiolab 8000AP
(לא בטוח שזה עוזר לך, אין לי יציאה לאוזניות)
(לא בטוח שזה עוזר לך, אין לי יציאה לאוזניות)
לי יש ZHAOLU D3 - נשמע מצוין.
השידרוג בדרך...
השידרוג בדרך...
לי היה Zhaolu 2.5A עם שדרוגים קלים.
כרגע אני ממתין לחלקים לפרוייקט קטן y1 של amb (קישור: http://www.amb.org/audio/gamma1/). ואז הוא ישמש בתור הממיר מה-SB למגבר. מדובר על פרוייקט זול מאוד (לא יודע עדיין עלות סופית, תלות במשלוחים ובמס, אבל משהו כמו 400-500 שקלים זה סדר הגודל שאני משער שיעלו הרכיבים).
ההרכבה שלו לא קשה במיוחד למי שיודע לעבוד עם מלחם בסיסי.
שמעתי אותו מול שני מתחרים, ה-DAC AH של יאיר כשהיה עם שדרוגים חלקים, וה-OPUS שהוא מאוזן לחלוטין, על מערכת מוצלחת מאוד של חבר (BETA 22 מאוזן בתור מגבר, ואוזניות K701). ה-אופוס וה-y1 נשמעו זהים כמעט לחלוטין, ושניהם נשמעו יותר טוב מה-DAC AH . שמעתי שמאז ה-DAC של יאיר השתפר (שמעתי אותו מאז, אבל על מערכת שונה אז קשה לי לדעת עד כמה יש הבדל למרות שהוא כן נשמע טוב באותה ההזדמנות), אך כשמסתכלים על ה-y1 במחיר המצחיק שלו (ובמארז הקטנצ'יק שלו) ואז שומעים אותו, ללא כל צל של ספק מוצר מדהים.
כרגע אני ממתין לחלקים לפרוייקט קטן y1 של amb (קישור: http://www.amb.org/audio/gamma1/). ואז הוא ישמש בתור הממיר מה-SB למגבר. מדובר על פרוייקט זול מאוד (לא יודע עדיין עלות סופית, תלות במשלוחים ובמס, אבל משהו כמו 400-500 שקלים זה סדר הגודל שאני משער שיעלו הרכיבים).
ההרכבה שלו לא קשה במיוחד למי שיודע לעבוד עם מלחם בסיסי.
שמעתי אותו מול שני מתחרים, ה-DAC AH של יאיר כשהיה עם שדרוגים חלקים, וה-OPUS שהוא מאוזן לחלוטין, על מערכת מוצלחת מאוד של חבר (BETA 22 מאוזן בתור מגבר, ואוזניות K701). ה-אופוס וה-y1 נשמעו זהים כמעט לחלוטין, ושניהם נשמעו יותר טוב מה-DAC AH . שמעתי שמאז ה-DAC של יאיר השתפר (שמעתי אותו מאז, אבל על מערכת שונה אז קשה לי לדעת עד כמה יש הבדל למרות שהוא כן נשמע טוב באותה ההזדמנות), אך כשמסתכלים על ה-y1 במחיר המצחיק שלו (ובמארז הקטנצ'יק שלו) ואז שומעים אותו, ללא כל צל של ספק מוצר מדהים.
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
באנגליה dacmagic עולה 200 פאונד שזה בערך 1150 ש"ח . למרות שניסיתי , לא הצלחתי לשכנע אותם לשלוח לארץ .
אני מחכה שזה יגיע לebay UK . ואז אולי אשיג במחיר דומה .
לצערי , באנגליה אין לי קרובים כמו בארה"ב . (ארה"ב מחיר של 400$ )
אני מחכה שזה יגיע לebay UK . ואז אולי אשיג במחיר דומה .
לצערי , באנגליה אין לי קרובים כמו בארה"ב . (ארה"ב מחיר של 400$ )
זה DACMAGIC חדש שלהם שיצע השנה V3.matanoosh כתב:כן, זה אני עם הממיר מאנגליה. לגבי CAMBRIDGE, רוצים עליו 2500 ש"ח?! זה נראה לי מחיר קצת מוגזם לכל דבר שעלה לפני עשור פחות מ- $1200-$1300, אתה לא חושב?...
מה הבדל בין חובב מוזיקה ו בין אודיופיל ?
חובב מוזיקה שומע מוזיקה בעזרת רכיבי מערכת
ואודיופיל שומע רכיבי מערכת בעזרת מוזיקה.
חובב מוזיקה שומע מוזיקה בעזרת רכיבי מערכת
ואודיופיל שומע רכיבי מערכת בעזרת מוזיקה.