בעיה עם פופקורן וקבצי ISO
שלום.
ברשותי PCH-110 מעודכן וניסיתי לראות דרכו קובץ ISO של DVD RIP.
הקובץ מנוגן כהלכה ואין לי תלונות, אבל כאשר מנסים להשתמש ב-goto כדי לעבור בין Titles שונים ב-DVD , נתקלים בבעיות.
לעיתים הוא מסכים להעביר Title אבל לא Chapter או להפך ומראה לי את סימן הקריאה על המסך. לאחר מספר ניסיונות הוא מתרצה, אך שוב חוסם לי את האפשרות.
הדבר הגרוע ביותר שקרה לאחר מכן זה שכשניסיתי לעצור את ניגון הסרט ולהפעיל אותו מחדש הוא סירב והיה צורך לאתחל את המכשיר.
הסיפור חזר על עצמו מספר פעמים.
סה"כ זה לא השימוש העיקרי במכשיר, אבל מה לעשות שהסרטים של הילד באים ב-DVD ואני כן צריך להשתמש בניגון קבצי ISO.
ברשותי PCH-110 מעודכן וניסיתי לראות דרכו קובץ ISO של DVD RIP.
הקובץ מנוגן כהלכה ואין לי תלונות, אבל כאשר מנסים להשתמש ב-goto כדי לעבור בין Titles שונים ב-DVD , נתקלים בבעיות.
לעיתים הוא מסכים להעביר Title אבל לא Chapter או להפך ומראה לי את סימן הקריאה על המסך. לאחר מספר ניסיונות הוא מתרצה, אך שוב חוסם לי את האפשרות.
הדבר הגרוע ביותר שקרה לאחר מכן זה שכשניסיתי לעצור את ניגון הסרט ולהפעיל אותו מחדש הוא סירב והיה צורך לאתחל את המכשיר.
הסיפור חזר על עצמו מספר פעמים.
סה"כ זה לא השימוש העיקרי במכשיר, אבל מה לעשות שהסרטים של הילד באים ב-DVD ואני כן צריך להשתמש בניגון קבצי ISO.
בקיצור ISO לא מעניין כאן אף אחד ...
לפחות לא בפופקורן...
אז השאלה אם מישהו יכול להעביר את זה כבאג או לתת הפנייה לאיפה שולחים באג ?
אז השאלה אם מישהו יכול להעביר את זה כבאג או לתת הפנייה לאיפה שולחים באג ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46379
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
לא ניסיתי ...
כי אני כמעט לא משתמש בקבצי ISO.
בסופו של דבר עשיתי המרה ל-divx כדי להיפטר מהבעיה המטופשת הזו.
בסופו של דבר עשיתי המרה ל-divx כדי להיפטר מהבעיה המטופשת הזו.
מקרה מוכר...
היי חברים,
יצא לי לעבוד עם כמה קבצי ISO בעיקר הופעות חיות.
הבעיה מוכרת וגם אצלי קורה מידי פעם שלא ניתן להקפיץ פרקים אבל ברוב המקרים ניתן להקפיץ קדימה ללא בעיה.לא לפרק מסויים אלא פשוט קדימה.
למדתי שבמקרה של קבצי ISO מומלץ לנגן רצוף.
למרות שבחלק מהמקרים אין בעיה לקפוץ .
אוריה
יצא לי לעבוד עם כמה קבצי ISO בעיקר הופעות חיות.
הבעיה מוכרת וגם אצלי קורה מידי פעם שלא ניתן להקפיץ פרקים אבל ברוב המקרים ניתן להקפיץ קדימה ללא בעיה.לא לפרק מסויים אלא פשוט קדימה.
למדתי שבמקרה של קבצי ISO מומלץ לנגן רצוף.
למרות שבחלק מהמקרים אין בעיה לקפוץ .
אוריה