פלאסמה pionner 42
ראיתי מבצע של ט.ר. שהם מפרסמים בהרבה מקומות את הפלאזמה הזאת עם 3 שנים אחריות שלהם ב8990
אם לא היתה לי פלאזמה LG הייתי קונה
לפי מה שזכור לי זה לא רק בביג בוקס אלא בעוד חנויות.
ותאמין לי שאין יותר טוב מפיוניר. אם אתה צריך לקנות פלאזמה אז אחלה של בחירה
אם לא היתה לי פלאזמה LG הייתי קונה
לפי מה שזכור לי זה לא רק בביג בוקס אלא בעוד חנויות.
ותאמין לי שאין יותר טוב מפיוניר. אם אתה צריך לקנות פלאזמה אז אחלה של בחירה
תחזית לבחירות הקרובות :
פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
המנצח הברור והבלתי מעורער :
הפלאזמה !!!

פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
המנצח הברור והבלתי מעורער :
הפלאזמה !!!
מישהו יודע איזה דגם מדובר בדיוק
אני רוצה להבין האם מעבר לסקארט יש גם קומפוננט בדגם הנל.. 
אם אין לו סקארט,אז אני מבין את המחיר..
אבל לפי מה שראיתי בפרסום של ביגבוקס היה מצויין שדווקא כן יש לה 3 סקארטים,אך פשוט קומפוננט לא היה מצויין..אז אולי תעשו סדר מה הדגם..

guy11 כתב:מישהו רשם פה שאין לדגם הזה סקארט,זה XG או משהו כזה...אבל אין לי ספק שיש לו קומפוננט....
התעלומה פוענחה.
הדגם הוא XG ואין בדגם הזה scart וגם לא קומפוננט אלא 3 HDMI .
הדגם עם 3 סקארטים הוא XD ! ועולה 1,500 יותר....
ברק
בקצור הורדת פה אוויר לכמה אנשים,ובהם אני...barak8885 כתב:guy11 כתב:מישהו רשם פה שאין לדגם הזה סקארט,זה XG או משהו כזה...אבל אין לי ספק שיש לו קומפוננט....![]()
התעלומה פוענחה.
הדגם הוא XG ואין בדגם הזה scart וגם לא קומפוננט אלא 3 HDMI .
הדגם עם 3 סקארטים הוא XD ! ועולה 1,500 יותר....
ברק...
לדעתי זה עדיין אחלה עסקה למי שלא רואה הרבה טלוויזיה.
תעצרו.....
מארמגדון יצרו איתי קשר , והסכימו לתת לי את ה XD ב 8,900 ......
אני בדרך לשם לפני שיתחרטו...
ברק
ברק
Re: תעצרו.....
תתחדשbarak8885 כתב:מארמגדון יצרו איתי קשר , והסכימו לתת לי את ה XD ב 8,900 ......
ברק...
הלוואי עלי אחת כזאת...
חבר"ה אני מדבר אך אשמח לדעתכם יש לי את KDL40P3000 של סוני ,שעלתה לי 8500 ופשוט רציתי אולי לתת אותה לגיסי בסביבות 6-7 K ואז פשוט אלך על הפלזמה פיוניר במחיר הנל..האם זה שווה או מצדיק..

P3000 משומשת ב 6-7K זו אחלה עיסקה בשבילך,אבל אתה קצת דופק את גיסך...ADICT כתב:חבר"ה אני מדבר אך אשמח לדעתכם יש לי את KDL40P3000 של סוני ,שעלתה לי 8500 ופשוט רציתי אולי לתת אותה לגיסי בסביבות 6-7 K ואז פשוט אלך על הפלזמה פיוניר במחיר הנל..האם זה שווה או מצדיק..![]()
...
guy11 כתב:P3000 משומשת ב 6-7K זו אחלה עיסקה בשבילך,אבל אתה קצת דופק את גיסך...ADICT כתב:חבר"ה אני מדבר אך אשמח לדעתכם יש לי את KDL40P3000 של סוני ,שעלתה לי 8500 ופשוט רציתי אולי לתת אותה לגיסי בסביבות 6-7 K ואז פשוט אלך על הפלזמה פיוניר במחיר הנל..האם זה שווה או מצדיק..![]()
......
תודה גיא אני אבדוק עד כמה אוכל לעבוד על גיסי ואז אשקול הכדאיות