מחפש תוכנה להמרת כתוביות
-
udiraz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
היי,
במקרים בהם יש כתוביות בעלות FrameRate השונה מקובץ הוידאו שלי, הייתי רוצה להמיר את הכתוביות.
אני מנסה להשתמש ב Subtitle Workshop, אבל התכנה כל הזמן עפה לי וגם לא נראה לי שהיא מציגה נכון את ה FrameRate.
אשמח לקבל לינק לתוכנה מומלצת.
שאלה נוספת: האם יש הבדל, פרט להשהייה אפשרית, בין גרסאות 720P וגרסאות DvdRip ? האם כאשר אני רואה תרגום ל DvdRip כשה FrameRate הוא 23, אוכל להשתמש בו לגרסת 720P?
תודה
עודי
במקרים בהם יש כתוביות בעלות FrameRate השונה מקובץ הוידאו שלי, הייתי רוצה להמיר את הכתוביות.
אני מנסה להשתמש ב Subtitle Workshop, אבל התכנה כל הזמן עפה לי וגם לא נראה לי שהיא מציגה נכון את ה FrameRate.
אשמח לקבל לינק לתוכנה מומלצת.
שאלה נוספת: האם יש הבדל, פרט להשהייה אפשרית, בין גרסאות 720P וגרסאות DvdRip ? האם כאשר אני רואה תרגום ל DvdRip כשה FrameRate הוא 23, אוכל להשתמש בו לגרסת 720P?
תודה
עודי
subtitleworkshop אכן עושה בעיות ..
אם היא לא מציגה את הFRAMERATE הנכון בצד שמאל למעלה זה אומר שהיא אינה יודעת מהו ולכן לא מסדרת את הכתוביות אוטומטי לפי הFRAMERATE הנכון.
קודם לפיתרון .. אני חייב לציין לשבח את המתרגמים העלומים של אתר www.sratim.co.il
שאתה ממש רואה שהם מתאמצים כמה שיותר מהר לשים עבורנו גירסאות מסונכרנות
למקורות HD ולפעמים אחרי לילה אחד כמו במקרה של האביר האפל.
אם יורשה לי אני ממליץ בחום רב להשתמש בלינק בדף הראשי של אתר סרטים ול-סמס
להם 10 ש"ח כהערכה צנועה לכל העבודה המייגעת על התירגומים שהם מספקים לנו חינם אין כסף.
ולפיתרון..
1. קודם בדוק בתוכנת MEDIA INFO (חינמית) מהו הFRAMERATE.
2. העלה את הקובץ SRT לתוכנת subtitleworkshop ובצד שמאל אתה תראה אפשרויות בחירה של:
INPUT FPS - כאן אתה בוחר את הFRAMERATE של קובץ הSRT (בדר"כ אתרי כתוביות
רושמים מהו הFRAMERATE של קובץ הSRT שאתה מוריד)
אפשרות בחירה מתחת לזה : FPS - כאן אתה בוחר את הFRAMERATE של הסרט שלך לפי מה שתוכנת MEDIA INFO סיפקה.
אתה תראה מיד איך הזמנים של הכתוביות משתנים בשניה, עכשיו בדוק אם אכן יש סינכרון
ע"י לחיצה על PLAY (בהנחה שהסרט עלה מיד אם הוא זהה בשמו לשם קובץ הכתוביות)
אם אינך יודע מהו הFRAMERATE של קובץ הSRT תהיה סקרן ושחק עם האפשרויות עד שתקלע לסינכרון מדויק.
לא תמיד התהליך לעיל יעבוד וזה עונה גם לשאלה השנייה שלך...
אם מצאת קובץ כתוביות של גירסאת DVDRIP זה לא אומר בהכרח שהוא יתאים לסרט 720P - לא רק בגלל FRAMERATE שונה אלא גם כי העריכה שונה (אולי קדימון ארוך יותר, או שהבמאי הוסיף חלקים שנחתכו בגירסאת הDVD וכו)
אם היא לא מציגה את הFRAMERATE הנכון בצד שמאל למעלה זה אומר שהיא אינה יודעת מהו ולכן לא מסדרת את הכתוביות אוטומטי לפי הFRAMERATE הנכון.
קודם לפיתרון .. אני חייב לציין לשבח את המתרגמים העלומים של אתר www.sratim.co.il
שאתה ממש רואה שהם מתאמצים כמה שיותר מהר לשים עבורנו גירסאות מסונכרנות
למקורות HD ולפעמים אחרי לילה אחד כמו במקרה של האביר האפל.
אם יורשה לי אני ממליץ בחום רב להשתמש בלינק בדף הראשי של אתר סרטים ול-סמס
להם 10 ש"ח כהערכה צנועה לכל העבודה המייגעת על התירגומים שהם מספקים לנו חינם אין כסף.
ולפיתרון..
1. קודם בדוק בתוכנת MEDIA INFO (חינמית) מהו הFRAMERATE.
2. העלה את הקובץ SRT לתוכנת subtitleworkshop ובצד שמאל אתה תראה אפשרויות בחירה של:
INPUT FPS - כאן אתה בוחר את הFRAMERATE של קובץ הSRT (בדר"כ אתרי כתוביות
רושמים מהו הFRAMERATE של קובץ הSRT שאתה מוריד)
אפשרות בחירה מתחת לזה : FPS - כאן אתה בוחר את הFRAMERATE של הסרט שלך לפי מה שתוכנת MEDIA INFO סיפקה.
אתה תראה מיד איך הזמנים של הכתוביות משתנים בשניה, עכשיו בדוק אם אכן יש סינכרון
ע"י לחיצה על PLAY (בהנחה שהסרט עלה מיד אם הוא זהה בשמו לשם קובץ הכתוביות)
אם אינך יודע מהו הFRAMERATE של קובץ הSRT תהיה סקרן ושחק עם האפשרויות עד שתקלע לסינכרון מדויק.
לא תמיד התהליך לעיל יעבוד וזה עונה גם לשאלה השנייה שלך...
אם מצאת קובץ כתוביות של גירסאת DVDRIP זה לא אומר בהכרח שהוא יתאים לסרט 720P - לא רק בגלל FRAMERATE שונה אלא גם כי העריכה שונה (אולי קדימון ארוך יותר, או שהבמאי הוסיף חלקים שנחתכו בגירסאת הDVD וכו)
Re: דוגמא לתוכנה MEDIA INFO חינמית?
בכול נגן יש חלון מידע על הקובץ או GSpot Codec Information לדוגמאudiraz כתב:דוגמא לתוכנה MEDIA INFO חינמית?...
http://gspot.headbands.com/
ירון