בעיה בחיבור LAPTOP ל-LCD
שלום,
אני מחבר LAPTOP ל-LCD. כשאני רוצה להעביר את האודיו אני משתמש בכבל 3.5מ"מ ל2xrca.
אני מחבר את השלוש וחצי מ"מ לאיפה שאמורים לחבר את הרמקולים במחשב ואני שני ה-rca לlcd איפה שרשום audio L audio R. ולמרות זאת אני לא שומע כלום !!
אני מגביר את עצמת הקול בטלויזיה וכלום....רק כשאני מנתק את הכבל מהלפטופ אני שומע-אבל מהלפטופ !
וגם-בשורת המשימות איפה שרשום מהו מקור הקול כרגע, מה שרשום בכלל הוא הרמקולים שמחשב הנייד ולא של הטלויזיה !
מה לעשות ?
נ.ב: את הוידאו אני מעביר עם כבל hdmi to hdmi.
אני מחבר LAPTOP ל-LCD. כשאני רוצה להעביר את האודיו אני משתמש בכבל 3.5מ"מ ל2xrca.
אני מחבר את השלוש וחצי מ"מ לאיפה שאמורים לחבר את הרמקולים במחשב ואני שני ה-rca לlcd איפה שרשום audio L audio R. ולמרות זאת אני לא שומע כלום !!
אני מגביר את עצמת הקול בטלויזיה וכלום....רק כשאני מנתק את הכבל מהלפטופ אני שומע-אבל מהלפטופ !
וגם-בשורת המשימות איפה שרשום מהו מקור הקול כרגע, מה שרשום בכלל הוא הרמקולים שמחשב הנייד ולא של הטלויזיה !
מה לעשות ?
נ.ב: את הוידאו אני מעביר עם כבל hdmi to hdmi.
נערך לאחרונה על ידי han98 ב 13/12/2008 11:23, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תגובה
אוקי,תודה
ולאיפה מחברים את הכבל במחשב עצמו ולאיפה ב-lcd ? איך נקראת היציאה ? זאת אומרת מה רשום מאחור לידה באל סי די.
תודה
נ.ב: למה אי אפשר להתשמש במה שקניתי, כששאלתי פעם איך לחבר איינשטיין ענה נחרצות להשתמש במה שקניתי. הוא לא מתאים ?
ו....יש לציין שאת הוידאו אני מעביר עם hdmi to hdmi....זה קשור\משפיע על כבל האודיו ?
ולאיפה מחברים את הכבל במחשב עצמו ולאיפה ב-lcd ? איך נקראת היציאה ? זאת אומרת מה רשום מאחור לידה באל סי די.
תודה
נ.ב: למה אי אפשר להתשמש במה שקניתי, כששאלתי פעם איך לחבר איינשטיין ענה נחרצות להשתמש במה שקניתי. הוא לא מתאים ?
ו....יש לציין שאת הוידאו אני מעביר עם hdmi to hdmi....זה קשור\משפיע על כבל האודיו ?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אם בצמוד לכניסת ה-HDMI יש כניסת אודיו RCA (ימין/שמאל) השייכת לכניסת ה-HDMI - אז לשם מחברים את כבל האודיו.
אם כניסת האודיו השייכת לכניסת ה-HDMI היא מסוג PL בקוטר 3.5 מ"מ (כמו ב-LCD סמסונג למשל) - אז לשם מחברים את כבל האודיו.
אם כניסת האודיו השייכת לכניסת ה-HDMI היא מסוג PL בקוטר 3.5 מ"מ (כמו ב-LCD סמסונג למשל) - אז לשם מחברים את כבל האודיו.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
http://ultrapro.co.il/products/89758
ילא שיהיה כבר סאונד.
PC אודיו.
לפי מה שכתבת בפורום ......אחר ,ציינת שכרטיס המסך שלך
לא תומך בסאונד, למרות שהוא HDMI.
טלוויזיה זה לא משחק ,אתה לא יכול לידחוף איפה שבא לך
חבר לכניסה יעודית לאותו מעגל וידיאו, ותיתייחס למה
שלויקון רשם לך לגביי ההיתנגשות עם פרוטוקול HDMI.
אם תחבר לא כשורה ,לא מספיק שלא יעבוד ,יגרם נזק
למסך.
ילא שיהיה כבר סאונד.
PC אודיו.
לפי מה שכתבת בפורום ......אחר ,ציינת שכרטיס המסך שלך
לא תומך בסאונד, למרות שהוא HDMI.
טלוויזיה זה לא משחק ,אתה לא יכול לידחוף איפה שבא לך
חבר לכניסה יעודית לאותו מעגל וידיאו, ותיתייחס למה
שלויקון רשם לך לגביי ההיתנגשות עם פרוטוקול HDMI.
אם תחבר לא כשורה ,לא מספיק שלא יעבוד ,יגרם נזק
למסך.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

לא צריך לזרוע פאניקה. כשבמסך יש מחברי אודיו RCA עבור כניסת HDMI הוא מאפשר לקבל את השמע דרכם (כאשר השמע לא מועבר דרך ה-HDMI).
han98 - אם תיתן קישור לתמונת החלק האחורי של המסך שלך (או לפחות תספר איזה מסך זה), נוכל לתת לך תשובה מדוייקת.
han98 - אם תיתן קישור לתמונת החלק האחורי של המסך שלך (או לפחות תספר איזה מסך זה), נוכל לתת לך תשובה מדוייקת.
תגובה
כל הורדה של ה-LCD אצלי זה מבצע צבאי. מזל שמצאתי משהו בגוגל.
http://up32.siz.co.il/up1/ndyvmwumtkwu.jpg
http://up32.siz.co.il/up1/ndyvmwumtkwu.jpg
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

אוקיי, אז עכשיו ברור לגמרי שאתה אמור לחבר את האודיו לכניסות ה-RCA אדום/לבן במקום שרשום "AUDIO IN DVI+HDMI".
ייתכן שכניסות אלה משוייכות רק לאחת מכניסות ה-HDMI (מבין HDMI3 ,HDMI2 ,HDMI1). חבר את האודיו, ובבורר הטלוויזיה נסה את כל אחת משלוש הכניסות האלה כדי לגלות מאיזו מהן מקבלים את האודיו הזה.
ייתכן שכניסות אלה משוייכות רק לאחת מכניסות ה-HDMI (מבין HDMI3 ,HDMI2 ,HDMI1). חבר את האודיו, ובבורר הטלוויזיה נסה את כל אחת משלוש הכניסות האלה כדי לגלות מאיזו מהן מקבלים את האודיו הזה.
תגובה
אוקיי,
הפכתי שוב את הטלויזיה, בדקתי שהכבל מחובר במקום הנכון שלו ליד ה-hdmi, והוא כבר היה במקום הנכון ליד ה-hdmi. עדיין לא שמעתי כלום.
נסייתי להחליף בין כניסות ה-hdmi השונות ולראות האם רק בחלקן האודיו תקף. לא עזר.
אני לא חושב שהלפטופ אשם ולא ה-LCD-שניהם חדשים.
מה לעשות ? אני כבר מיואש...
אולי יש התנגשות? איך בודקים את זה ? איך פותרים את זה ???
הפכתי שוב את הטלויזיה, בדקתי שהכבל מחובר במקום הנכון שלו ליד ה-hdmi, והוא כבר היה במקום הנכון ליד ה-hdmi. עדיין לא שמעתי כלום.
נסייתי להחליף בין כניסות ה-hdmi השונות ולראות האם רק בחלקן האודיו תקף. לא עזר.
אני לא חושב שהלפטופ אשם ולא ה-LCD-שניהם חדשים.
מה לעשות ? אני כבר מיואש...
אולי יש התנגשות? איך בודקים את זה ? איך פותרים את זה ???
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
*תעשה בדיקה פשוטה:
חבר כבל 3.5PL מהלפטופ,לרמקולים חיצונים של מחשב פשוטים.
הבדיקה הזאת תיתן לך אינדיקציה אם יציאת הסאונד מוגדרת במאפייני הקול"התקן זה
פועל כראוי",עובדת.אל תנתק בזמן הבדיקה, את כבל הHDMI.
אמור להיות בשורת המשימות זיהוי של הרמקולים החיצוניים של המחשב.
אמור להיות בשורת המשימות זיהוי של הרמקולים החיצוניים של המחשב.
מה שאתה אומר זה בעצם לחבר לאל סי די וללפטופ את כבל ה-hdmi...ולא לחבר את האודיו לטלויזיה אלא הפעם לרמקולים פשוטים. ולראות אם שומעים בהם ? זה יתן אינדיקציה אם ה-hdmi משתלט ?זורו44 כתב:*תעשה בדיקה פשוטה:
אמור להיות בשורת המשימות זיהוי של הרמקולים החיצוניים של המחשב....
ניסיתי,חיברתי עם hdmi ואת האודיו הפעם לרמקולים חיצוניים רגילים ולא לאלה המובנים באל סי די.זורו44 כתב:כן. כך תדע בוודאות אם הלפטופ מוציא סאונד תקין ,ואז לבדוק הגדרות קול.
קח רמקולים של מחשב נייח.
בהצלחה...
שומעים מעולה בהם.
אז במה הבעיה ?
יש רעיונות ?