:!: מיקי קמחי, מאושיות המסכים הדקים בישראל, נפטר היום (W)

חדשות ועדכונים של HT Magazine
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78861
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5391 פעמים

שליחה #1 

בצער רב ובתדהמה גיליתי היום שמיקי קמחי, אחד מאושיות המסכים הדקים בישראל, נפטר היום. מיקי היה אחראי על תחום הוידאו ביניר מערכות, יבואנית FUJITSU, NEC ו-FUJICOM בישראל.

מיקי היה אחד מהראשונים בישראל שהבינו את הבשורה הגלומה במסכים דקים והוביל את יניר לייבא פלאזמות של FUJITSU כשהטכנולוגיה ממש החלה, ואת המסכים של NEC לאחר מכן.

את מיקי הכרתי לראשונה כאשר הוא התקין לי את מסך הפלזמה הראשון שלי לפני כמעט עשור.

מאז, הוא גם הוביל את החברה לבנות ולקדם את מותג FUJICOM ותרם רבות להוזלת מסכים דקים, פלזמה ו-LCD בישראל.

ההלויה מחר ב-3 בקיבוץ מגשימים.

יהי זכרו ברוך, למשפחתו ולחבריו שלא ידעו עוד צער.
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 07/12/2008 19:24, נערך פעם 1 בסך הכל.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #2 

(W)
יהי זכרו ברוך

ארמגדון_שלומי
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 65
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #3 

עצוב לשמוע פשוט הלם יהי זכרו ברוך משתתף בצער המשפחה.

מיקי היה בנאדם מדהים לא נתפס :עצוב: :cry: :cry:

(f) (f) (f)

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6214
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #4 

אכן עצוב מאוד לשמוע
שמעתי השבוע בתדהמה על הקריסה הגופנית שלו וקיוויתי שיצא מהמצב
וירגיש טוב
יהי זכרו ברוך
משתתף בצער המשפחה והחברה שלו (W)
ישראל
נערך לאחרונה על ידי il62 ב 06/12/2008 19:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
052-4200610

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

יצא לי במהלך העבודה באתר להיפגש איתו עשרות פעמים ולעבוד איתו בכל תערוכה שהקמנו, אני בשוק ולא ממש מעכל...

תנחומי למשפחה, שלא יידעו עוד צער.
יהי זכרו ברוך.
(W)
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

armagedon
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 71
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #6 

אני בהלם לא מעכל .מיקי היה בשבילי חבר טוב
יהי זכרו ברוך (W) (W) (W)
ארמגדון-מנחם בגין 18 מתחם הבורסה רמת גן
זוהר
035751799
035751450

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #7 

בן כמה הוא היה? (W)

יהי זכרו ברוך?
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #8 

(W)
HiFiMusic IL

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #9 

הוא לא היה מבוגר, הוא בכלל נכנס לביה"ח בגלל בעיה בקיבה ונפטר מוירוס שהוא חטף בבית החולים.

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #10 

oferlaor כתב:הוא לא היה מבוגר, הוא בכלל נכנס לביה"ח בגלל בעיה בקיבה ונפטר מוירוס שהוא חטף בבית החולים.
...
סיפור עצוב שקרה גם לקרוב משפחה שלי.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו
נתן תודות: 1231 פעמים
קיבל תודות: 298 פעמים

שליחה #11 

(W)
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

go_go
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 842
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #12 

ת.נ.צ.ב.ה. (W)

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #13 

סיפור עצוב ומפחיד
אני חושב שגם הכרתי אותו כשקניתי פלזמה של פוג'יטסו מהם לפני כ-6 שנים..

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #14 

חזרתי לפני כמה דקות מההלוויה שלו.

היה ממש כואב בלב. מאות אנשים היו שם.

הוא נגע בחייהם של כל כך הרבה אנשים, אני בטוח שכמעט כל מי שקורה באתר הושפע ממנו בלי לדעת זאת בכלל.

(W) יום עצוב מאוד.

שוקי
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 57
קיבל תודות: 0

מיקי איש יקר

שליחה #15 

מספר חודשים לא כתבתי באתר למרות שביקרתי בו רבות היום מצאתי לנכון לכתוב כמה מילים :
על איש יקר , שהביא לנו לפני מספר שנים את הפלסמה המצליחה ביותר
איש יקר שתמיד חייך ולא כעס ,
איש יקר שתמיד אהב ולא ידע לשנוא,י
איש יקר שלכולנו יחסר ,
איש יקר שלעולם לא נשכח.

תהיה נשמתך צרורה בצרור החיים.

(W) (W) (W)
מיקי קימחי ז"ל לפני כחודש ימים
 מיקי קימחי ז"ל לפני כחודש ימים
שוקי שאואט ,
0546668008

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #16 

היי שוקי,
תודה על המילים שלך ועל התמונה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

talshar
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 41

מיקי קמחי - חבר

שליחה #17 

גם אני לא כתבתי כאן הרבה זמן .

ראשית ברצוני להודות לאתר ולעופר על שפתח שרשור על אדם כל כך מיוחד.

הכרתי את מיקי לפני למעלה מ 12 שנה ומאז לא נפרדו דרכנו.

בהתחלה כספק של יניר , אחר כך כעובד , וב 18 חודשים האחרונים פשוט חבר.

לאורך כל השנים , נוצרה ביננו חברות אמיתית. מיקי החה זמין לכולנו עם יכולת הקשבה ועזרה מדהימה.
אומנם מיקי לא היה נשוי , אך פשוט היתה לו תכונה מדהימה כזאת , תכונה שגורמת לאנשים להתאהב בו.

מיקי , היה מקצוען אמיתי אשר "הרים" את התחום מאפס, כל לקוח קטן כגדול היה חשוב לו.

נלחם עבור הלקוחות ,עבד יום ולילה , הטלפון שלו תמיד זמין לכולם , פשוט מקצוען אמיתי.

אך מעבר לכך , מיקי היה חבר , חבר אמיתי (ומאות האנשים שבאו לחלוק לו כבוד פשוט הראו זאת)

מיקי יחסר לכולנו (W)

adigolds
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11

הוא היה מנכ"ל יניר מערכות ?

שליחה #18 

הוא היה מנכ"ל יניר מערכות ?

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #19 

הוא מהמקימים והיה אחראי על תחום הוידאו

zvibeny
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

לזכרו של מיקי קמחי ז"ל-1953-2008-האיש בעל לב הזהב!!

שליחה #20 

ביום ראשון האחרון כהרגלי עברתי על עיתוני היום,חייבים להתעדכן בממון בספורט ובכלל,פתאום ליבי ניצבט.

מודעות האבל הרבות מספרות :מיכאל (מיקי)קמחי ז"ל.לקח לי זמן להבין שמיקי קמחי שאנו אוהבים כל כך איננו.

מיקי נולד בשנת 1953-ומוכר לכולנו אוהבי הקולנוע הביתי בכלל והמקרנים והמסכים בפרט.

מיקי הצטרף לחברת "יניר מערכות" ממושב מגשימים בשנת 1995,כמנהל תחום מקרני nec ,ומסכי הפלזמה דאז

Fujitsu ו- nec/אז בימים ההם התחום היה בחיתוליו,מיקי היה מהראשונים שהבינו את הבשורה הגלומה במסכים הדקים והוביל את חברת "יניר מערכות" לייבא את הפלזמות

שהטכנולוגיה ממש התחילה.

אני החלתי את עיסוקי בתחום המקרנים בשנת 1993 ב sahrp ואח"כ ב- sanyoמיקי שרצה לפתח את התחום "ביניר מערכות "זימן אותי בשנת 1998 למשרדו,שם התחיל הקשר

המיוחד שלנו והכימיה המיוחדת הובילה לתחילתה של ידידות עמוקה.

מיד הצטרפתי לצוות של מיקי,ואני זוכר את ההדגמה הראשונה שעשינו בצוותא בנתניה באחד הערבים,על מקרן nec-mt-830+.העסקה נסגרה מיקי טפח לי על השכם,רציתי אותך

ביחד עימי...אמר.

למדתי ממיקי המון על שיווק ומכירות,על היחס לסוחרים ועל שירות מהו.נסענו פעמים רבות ביחד לסיבוב דילרים,לדוגמא התחלנו את היום ב"גמא מערכות"אז בדיזנגוף 330 ת"א.

פגישה עם עודד באור,קפה של הבוקר-מיקי אהב קפה טוב..ולביזנס..מכרנו עוד מקרנים ופלזמות,משם לרחוב החשמונאים לאיתן מ"אדר שיווק" וחוזר חלילה.

מיקי תמיד עם חיוך ושמחת חיים נדירה אהב את "החיים הטובים" והוא היה מזמין אותי לחומוס מעולה שהוא מכיר בתל אביב למסעדת ה"גירף" באבן גבירול שאהב ולקבב הבית ביהוד,לעיתים לאחר יום עבודה קשה,

הוזמנתי לביתו בצפון ת"א לארוחה כיד המלך,שהסלט המיוחד כיכב וכמובן" הפסטה של מיקי" אך הדובדבן שבקצפת היה תוך העבודה קפצנו לאימו שהתגוררה ממש מול המשרד,

במושב לביצה שמיקי הכין והקינוח אוי הקינוח קומפוט של פעם..

מיקי אהב מכוניות מיוחדות בעיקר מסוג אלפא רומיאו ודיבר עליה שוב ושוב.

מיקי אהב ילדים,לכל מקום שהגענו תמיד חיבק ילדים,אני זוכר שבאחת מהתערוכות שלנו מיקי במקום למכור העדיף לשחק עם ילדים...

סיפור נחמד –הייתה לנו פקידה מקסימה בשם שירי בלום,משהו בסגנון של "שיפרה מהאח הגדול",הם היו חתול ועכבר,מיקי היה צועק עליה בדרכו "פולניה אחת" והיא הייתה מתגלגלת מצחוק.

מיקי אהב ספורט בעיקר כדורגל וכדורסל,אני זוכר היטב סיפור מיוחד בזמנו יצאנו להדגמות של פלזמות בבית הלקוח(חדרי התצוגה)הגיעו בהמשך,והגענו לבית בגבעתיים בשנת 2001,

ערב גמר גביע המדינה בכדורגל בית"ר נגד הפועל,אני זוכר את מיקי מתיישב על הכורסא ,רואה את המשחק שנכנס להארכה ורק אחרי 120 דקות ופנדלים חזר לפלזמה...

הסיפור הכי מדהים שעברתי עם מיקי וזכיתי לראות את מיקי בוכה מצחוק.,שוב הדגמה של פלזמה 50" באוניברסיטה העברית בירושלים,לא קל היה לסחוב פלזמה כזו,מזיעים קצת ומגיעים לפרופסור

ידוע.מיקי מתכונן לפרזנטציה ואז הפרופסור שואל את מיקי,מה אנו צריכים בשביל להדליק את הפלזמה?מיקי עונה ברצינות רבה.1-כבל חשמל ו-2 כוס מים קרים(היה צמא מניוד הפלזמה הגדולה).

הפרופסור הדגול מגיע לחדר מוסר את כבל החשמל למיקי וביד השנייה לוקח כוס מים ושופך לתוך מאווררי הפלזמה על מנת שתדלוק...

כמו בסרטים מצוירים ,מיקי נשכב על הרצפה עם הרגליים למעלה והחל לבכות מצחוק מתגלגל,מחזה שלא יישכח לעולם...!

עם השנים הפך לאחד מהמקצוענים בתחום האודיו-וידאו בארץ ועשה פרויקטים רבים כדוגמת "נתבג"2000 ואהבתו הגדולה הייתה video wall קירות וידאו המורכבים ממסכי פלזמה רבים.

בעבודה תמיד מיקי היה זמין ,גם בשעות המאוחרות בלילה עם יכולת הקשבה ועזרה מדהימה. מיקי , היה מקצוען אמיתי אשר "הרים" את התחום מאפס, כל לקוח קטן כגדול היה חשוב לו.

מיקי הקדים את זמנו ובראיון משנת 2004 אמר בלויאליות רבה "מיקי קמחי, מנהל תחום מסכים בחברת יניר, המשווקת בישראל את חברות פיוג'יצו ו-נק, אומר כי לדעתו, בגלל יכולת הייצור המוגבלת והביקוש העולמי הגובר, מחירי הפלזמה האיכותית לא צפויים לרדת בטווח הקצר.

קמחי טוען שמותגי פלזמות רבים הם המצאות ישראליות. הם אמנם זולים יותר (באתרי הקניות באינטרנט אפשר להשיג כאלה אפילו ב-12 אלף שקל שקל, יי), אך רובן מיוצרות בסין ואיכותן מוטלת בספק. במכשירים אלה רואים גרוע, התמונה נמרחת והצבעים אינם חדים. "לא בטוח גם, שהיבואן יכול לעמוד מאחורי האחריות שהוא נותן", אומר קמחי.

במשך השנים נפרדנו המשכתי לחברות אחרות בתחום והתמקדתי בבניית המותגים benq ו-viewsonic ,אך שעברתי לביתי החדש פגש אותי מיקי ואמר לי עם ברק בעיניים" יצאנו בסדרה מדהימה של מסכים של nec ,אתה חייב בדיוק כזה לביתך החדש. כמובן שהשתכנעתי והמסך באמת מדהים..

עוד דוגמא למיהו מיקי.ספרתי למיקי שאין לי היכן לאחסן את אוסף הסרטים והדיסקים הרבים. והבית החדש חייב להיות מיוחד..מיקי סידר לי פגישה עם נגר ,עיצב לי את המדפים ואף את הרגליות בצבע כסף שמחזיקות את המדפים,מיקי אהב אסטטיקה,ועיצב את ביתו בצורה מיוחדת.התאורה האביזרים לנוי וכו..ממש אדריכל..

לאחרונה הגעתי עם קרוב משפחה לרכוש עבורו מסך fujicom .מיקי שמח לראותי ומיד ארגן לנו מתקן תלייה על הקיר-מתנה..קח אזכור את מיקי-האיש עם שמחת החיים המיוחדת והחיוך הרחב.

מיקי הספיק לפני כחודשיים לטייל בארצות הברית למשך מספר שבועות.מיקי הלך מאיתנו בטרם עת.

במשך השנים הרבות שהכרנו,מיקי הסכים להצטלם רק פעמיים,מיקי לא אהב להצטלם.הפעם הראשונה שהסכים בשנת 1999 בתערוכת מולטימדיה בתל-אביב ,אחרי הקמת הפלזמות והמקרנים בתערוכה נענה בחיוב.

ובפעם האחרונה ששכנעתי אותו בברית של בני רועי בשנת 2000 בקיבוץ עינת.אמר ברית אין כל יום,לכן אני יעשה לך כבוד והסכים להצטלם עם הדילרים שהגיעו לארוע.

איבדנו כולנו חבר, איש יקר שתמיד חייך ולא כעס ,
איש יקר שתמיד אהב ולא ידע לשנוא .
איש יקר שלכולנו יחסר ,
איש יקר שלעולם לא נשכח.

תהיה נשמתך צרורה בצרור החיים.

לאלי וורד קמחי היקרים לאח אילן ולכל בני המשפחה ,
ולמשפחת "יניר מערכות"הרחבה,

שלא תדעו עוד צער ,משתתפים בצער המשפחה.

נזכור את מיקי קמחי ז"ל לעד.

צביקה בן יעקב (W)

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”