kef iq3
-
חגי_ד
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 46
האם מישהו מכיר את הרמקולים הללו? האם הם מומלצים כאחוריים?
החדר 3 על 5, הרמקולים על הצד הרחב. מחוברים לרסיבר הרמן-קרדון 7300 + שני רצפתיים קדמיים.
האם צריך גם סאב יחד איתם (בהנחה שקונים סנטר)?
תודה.
החדר 3 על 5, הרמקולים על הצד הרחב. מחוברים לרסיבר הרמן-קרדון 7300 + שני רצפתיים קדמיים.
האם צריך גם סאב יחד איתם (בהנחה שקונים סנטר)?
תודה.
- השכן_שלך
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
-
חגי_ד
-
- חבר שרק התחיל

הכוונה היא האם צריך לרכוש, בנוסף, גם סאב, או שניתן להסתפק בקדמיים, אחוריים וסנטר.
- tascam
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2426
הם מחליפים את Q1 ואים תרשום Q1 RMS תגלה שהם רק 15 W RMS למרות שהם מוגדרים 120W
דן
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- ledirf
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 291
איזה רמקולים קידמיים יש לך ?
בקשר לסאב, לי למשל יש 5 רמקולים בלי סאב, קידמיים שלי מספקים בס מרשים בסרטים ולכן אני נהנה מק''ב גם בלי סאב.
מצד שני אני חושב שאם הייתי מוסיף סאב טוב חוויה בק''ב היתה משתפרת עוד.
שורה תחתונה לא חייבים סאב (במיחד למוזיקה), אבל אם הרמקולים הקידמיים שלך חלשים בבס או שאתה רוצה לשפר חוויה כללית בק''ב אז כדאי להוסיף סאב טוב.
בקשר לסאב, לי למשל יש 5 רמקולים בלי סאב, קידמיים שלי מספקים בס מרשים בסרטים ולכן אני נהנה מק''ב גם בלי סאב.
מצד שני אני חושב שאם הייתי מוסיף סאב טוב חוויה בק''ב היתה משתפרת עוד.
שורה תחתונה לא חייבים סאב (במיחד למוזיקה), אבל אם הרמקולים הקידמיים שלך חלשים בבס או שאתה רוצה לשפר חוויה כללית בק''ב אז כדאי להוסיף סאב טוב.
-
חגי_ד
-
- חבר שרק התחיל

זה גם מה שנאמר לי. הקדמיים שלי הם רצפתיים עם בס חזק ויפה לצרכים שלי, ולכן באמת היתה ההתלבטות שלי לגבי הסאב. עזרת לי מאד לסדר את המחשבה בנושא, ונראה לי שאדחה את קניית הסאב לפעם הבאה. תודה.
- ledirf
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 291
- Mentally
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
המלצתי היא דווקא להשקיע פחות באחוריים ולקחת סאב. ניתן לקנות אחוריים מיד שניה או את ה-Q1 של KEF (במידה ואהבת את הסדרה) ולרכוש גם סאב. התוספת של הסאב תהיה הרבה יותר משמעותית מאשר עליה באיכות האחוריים.
- tascam
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2426
KEF Q1
ה IQ3 אינו שונה מהותית ומה Q1 והספק ה Q1 RMS 15 W בלבד
http://fr.shopping.com/xPF-Haut_parleur ... F_Audio_Q1
לפני שאתה קונה תחשוב לרגע האים לאורך זמן הוא לא ישרף בווליום גבוהה.
הרסיבר שלך יכול בקלילות לטגן אותו כמו ספגניות לחג החנוכה.
דן
http://fr.shopping.com/xPF-Haut_parleur ... F_Audio_Q1
לפני שאתה קונה תחשוב לרגע האים לאורך זמן הוא לא ישרף בווליום גבוהה.
הרסיבר שלך יכול בקלילות לטגן אותו כמו ספגניות לחג החנוכה.
דן
- Mentally
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
לא הייתי דואג בקשר לנתונים שאתרי מכירות מפרסמים. תיכנס לאתר היצרן ותיווכח כי גם מגבר של 120W יכול לעבוד עמו ללא בעיה.