מהבקורות שהספקתי לקרוא באתרים שונים מתברר כי אין המדובר באיכות המגיעה לבלו ריי אך למי שיש ספרית דיסקים בפורמט הרגיל, יהיה כדאי לראות אותם באמצעות המכשיר האמור. זה אומנם לא בלו ריי אבל השיפור נראה לעין ומעבר לאפסקיילינג רגיל..גם המחיר שווה לכל נפש, אפילו כמכשיר שני: כ 89$-130$!!
toshiba xd e500 - תחרות לבלו ריי? שיטה לשיפור הצפיה בסרטים
טושיבה שנטשה את טכנולוגית ה HD מנסה להלחם בבלו ריי בדרך אחרת: שיפור הצפיה בדיסקים הרגילים למצב שיהוה תחרות מה לבלו ריי.
מהבקורות שהספקתי לקרוא באתרים שונים מתברר כי אין המדובר באיכות המגיעה לבלו ריי אך למי שיש ספרית דיסקים בפורמט הרגיל, יהיה כדאי לראות אותם באמצעות המכשיר האמור. זה אומנם לא בלו ריי אבל השיפור נראה לעין ומעבר לאפסקיילינג רגיל..גם המחיר שווה לכל נפש, אפילו כמכשיר שני: כ 89$-130$!!

- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
זה אותו upscaling רק המיתוג שונה
אני ראיתיי לרוב תגובות פחות נלהבות אבל
אני ראיתיי לרוב תגובות פחות נלהבות אבל
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
בלו ריי סוס מת
למי שיש לו ספריית DVD גדולה,הנגן של טושיבה הוא must have.michael123 כתב:זה אותו upscaling רק המיתוג שונה
אני ראיתיי לרוב תגובות פחות נלהבות אבל...
בלוי ריי אחר את הרכבת.האלטרנטיבות הממתגבשות,דרך האיטרנט,ערוצי
hd בלויין ובכבלים והכי חשוב: yesmax hd בקרוב, ביחד עם מיעוט כותרים,
יובילו את הבלוי רי לנישה של פיינשמקרים בדומה ל sacd ו dvd-audio.
לדעתי גם במוקדם מאשר מאוחר יופיעו סרטי hd על כרטיסי זכרון flash
ניידים והטלביזיות יהיו מסוגלות להקרין סרטים ישירות מהכרטיס.
הנגן זכה בתואר נגן השנה לפני Oppo DV-983H בירחון WHAT VIDEO & HI-DEF.
לעיונכם:
http://www.techradar.com/reviews/audio- ... 536/review
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
אין ממש צורך כיום להסתפק ב Upscale כאשר תכני HD הופכים ליותר ויותר זמינים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ואם כבר לזרוק כסף על דברים שלא ממש צריך אז אפשר לרכוש מעבד ווידאו ייעודי חיצוני וזה כבר ישפר את איכות הצפייה של כל המקורות ולא רק DVD
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- michael123
- חבר מכור קשה

תוכל אולי לפרט בבקשה את ההגדרות שלך עבור YES HD (אם יש לך) ו-6500A?Catskinner כתב:ואם כבר לזרוק כסף על דברים שלא ממש צריך אז אפשר לרכוש מעבד ווידאו ייעודי חיצוני וזה כבר ישפר את איכות הצפייה של כל המקורות ולא רק DVD...
כבר שאלתי אותך http://www.hometheater.co.il/vt69298.%D ... 9C-VP50PRO, אבל לא ענית לי..
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
המהנדס,
אפשר גם לשפר קלטות vhs ולטעון שגם dvd סוס מת...
כמעט כל היצרנים, גדולים כקטנים משתמשים כיום בעיבוד תמונה לא רע. מרביתם כבר אופטימליים עבור תכני פילם בזכות 3:2 pulldown, כך שאין מה שעיבוד תמונה יכול לשפר באופן אמיתי. בתחום סקיילינג, סביר להניח שמי שאוהב עיבוד sharpness מסוג edge & detail enhancement יאהבו את העיבוד החדש. השיפור המהותי יותר יראה בתכני וידאו כגון הופעות חיות, אך גם שם מותגים זולים כמו oppo מגיעים לתוצאות יפות בעלויות זולות מאוד.
בכל מקרה מי שמשווה את זה ל hd או שיש לו בעיה בראיה, או בעל מסך קטן או שהוא משלה את עצמו ואחרים.
כמעט כל היצרנים, גדולים כקטנים משתמשים כיום בעיבוד תמונה לא רע. מרביתם כבר אופטימליים עבור תכני פילם בזכות 3:2 pulldown, כך שאין מה שעיבוד תמונה יכול לשפר באופן אמיתי. בתחום סקיילינג, סביר להניח שמי שאוהב עיבוד sharpness מסוג edge & detail enhancement יאהבו את העיבוד החדש. השיפור המהותי יותר יראה בתכני וידאו כגון הופעות חיות, אך גם שם מותגים זולים כמו oppo מגיעים לתוצאות יפות בעלויות זולות מאוד.
בכל מקרה מי שמשווה את זה ל hd או שיש לו בעיה בראיה, או בעל מסך קטן או שהוא משלה את עצמו ואחרים.
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
טיעון תמוה
מרבית הצופים רואים במעבר מ VHS ל DVD קפיצת מדרגה הרבה יותרoferlaor כתב:המהנדס,
בכל מקרה מי שמשווה את זה ל hd או שיש לו בעיה בראיה, או בעל מסך קטן או שהוא משלה את עצמו ואחרים....
גבוהה ממעבר מ DVD איכותי ל HD.אפילו סוני אינם צופים עתיד ארוך טווח לנגני
בלו ריי והנימה המזלזלת שלך בדעות שלי מבלי להתיחס בצורה עינינית לטיעונים
בהקשר לעתיד נגני בלוי ריי היא בלתי ראויה בעיני.
ה Oppo DV-983H עולה 310פאונד באנגליה לעומת 130 של נגן טושיבה.
ולגבי כל המומחים שמפמפמים שאי אפשר לשפר יותר תמונות של sd ב upscale
לרזולוצית hd:
לפני הרבה שנים הייתי בכנס של IEEE והמרצה שהוזמן להרצות את הרצאת הפתיחה
בכנס היה מגדולי המומחים בעולם למיקרו אלקטרוניקה.והאיש קבע נחרצות: 4 מיקרון
זה גבול היכולת הטכנולוגית,גבול פיסיקלי ממש.ומה קרה בפועל ? היום עובדים
בטכנולוגיה של 35 ננו.אז הזהרו בקביעות נחרצות.כבר אמר פעם נשיא IBM: העולם
יזדקק לכל היותר ל 6 מחשבים.אז אמר...
נערך לאחרונה על ידי המהנדס ב 06/12/2008 20:04, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- michael123
- חבר מכור קשה

הבדל בין בלו-ריי ל-DVD (במערכת מתאימה) די דומה להבדל בין VHS ל-DVD