שאלה : חיבור מעבד צליל AC-3 של סוני
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
הגיע לידיי sound processor של Sony, דגם SDP-E800. המכשיר כולל 3 כניסות דיגטליות (אופטיות וקואקסיאליות), כניסה אנלוגית אחת (זוג RCA) ויציאות הכוללות 6 מחברי RCA ומסומנות: Front(*2), Rear(*2), Center, Woofer. איך משתמשים בכניסות זה ברור, אך כיצד יש לחבר את היציאות של המכשיר הזה, ולאן? לא הגיוני שהוא יוצא ישר לרמקולים כיוון שאין לו חיבורי רמקולים. המכשיר כולל כפתור ווליום, שכנראה נותן איזו הגברה קטנה אבל הוא בטח לא מגבר עיקרי מאחר שהוא צנום וקל מכדי להיות כזה. לא מצאתי עליו מידע מועיל ברשת.
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- צלילים-ירוקים
- עוסק בתחום

- תגובות: 239
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אפשר גם...
טכנית אפשר להשתמש ברסיבר החל מדגמי 2001 עם 5.1 DIRECT INPUT אפשר למצוא המון כאלו משומשים. דוגמא אחת היא RXV800 של ימהה שעבר איתי 6 שנים יפות.
אגב, הסיבה העיקרית להשתמש בפרוססור חיצוני היא במערכות הגברה לאולמות גדולים בהם חובה להשתמש במגברי כוח. אני לא זוכר ש SONY מתבלטים במיוחד בתחום (אל מול LEXICON לדוגמא..) ולכן אני לא רואה סיבה להשתמש בו כלל בבית של אנשים נורמלים שמחפשים נוחות וכלכליות: המיתוג והשליטה יהיו מאוד מסורבלים ומגברי כוח יקרים.
אפשר פשוט לרכוש רסיבר ALL IN ONE שיעשה עבודת פענוח מיתוג, שליטה והגברה ברמה טובה מבלי להוציא כסף רב על מגברי כוח או מגבר 5 ערוצים...
רפי, צלילים ירוקים בע"מ
www.green-sounds.com
אגב, הסיבה העיקרית להשתמש בפרוססור חיצוני היא במערכות הגברה לאולמות גדולים בהם חובה להשתמש במגברי כוח. אני לא זוכר ש SONY מתבלטים במיוחד בתחום (אל מול LEXICON לדוגמא..) ולכן אני לא רואה סיבה להשתמש בו כלל בבית של אנשים נורמלים שמחפשים נוחות וכלכליות: המיתוג והשליטה יהיו מאוד מסורבלים ומגברי כוח יקרים.
אפשר פשוט לרכוש רסיבר ALL IN ONE שיעשה עבודת פענוח מיתוג, שליטה והגברה ברמה טובה מבלי להוציא כסף רב על מגברי כוח או מגבר 5 ערוצים...
רפי, צלילים ירוקים בע"מ
www.green-sounds.com