MEGAEPG האם הבעיה נפתרה

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
mpogr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 582

שליחה

digest כתב:Shed,

קטגוריות זו בעיה קטנה. ישנם דברים יותר חמורים, לדוגמא גירסאות של EIT. התלונות על "כפל" תוכניות מדי פעם באות מטיפול הלא נכון בעינין זה. ETSI guidelines ממליצות לשדר EIT ב-segments. ו YES משום מה לא משתמשת בשיטה הממומלצת ומשדרת כל subtable בנפרד. זה מחסום גדול ל streaming, עכשיו אתה צריך להחזיק מערך ענק בזיכרון (כל EIT subtable עבור כל service) וזה יותר מדי, אז אתה צריך cache או db (אני בדקתי כמה ובחרתי ב sqlite) אם אתה לא רוצה להעמיס המערכת עם 50-60MB טבלות בRAM. בקיצור, זה מסבך את העניינים. יש עוד אבנים גדולות וקטנות.
...
לא הבנתי מה הבעיה. לכל תוכנית יש UNIQUE ID וגם תג של גירסא. ה-ID הזה מוגבל ל-16 ביטים, לכן מספיק מערך בגודל 64K כדי להחזיק את כולו בזכרון. לגבי הגרסאות של כל תוכנית, בגירסאות הראשונות של EPGFROMDVB ניסיתי לטפל בזה, אבל, כיוון שלא רציתי להחזיק את כל המידע בזכרון ולשפוך אותו רק בסוף, זה היה לפעמים יוצר מצבים של כפל תוכניות אם היה עדכון בזמן עבודת התוכנה (כ-4 דקות). בגרסא האחרונה החלטתי להיפטר מהמגנון הזה, לפשט את העניינים ולהתעלם מהגרסאות של התוכניות. לדעתי זו פשרה קבילה. אם מעדכנים את ה-EPG פעם ב-3 או 4 שעות זה לא צריך לגרום לאסונות.

mpogr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 582

שליחה

Shed ו-digest,

אני מציע לכם בחום ליצור POST PROCESSOR אחד שיהיה הכי טוב. ברור שמשיכת מידע מהכרטיס תהיה שונה בגלל שאחד הוא WINDOWS והשני הוא LINUX, אבל העיבוד כדאי מאוד שיהיה אחד.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832

שליחה

digest, גם אני לא הבנתי למה צריך DB ענק בזכרון. כנראה שיש לנו מימוש שונה.

תיאור של המימוש שלי:
1. שימוש בכלי קיים על מנת לעשות dump לפאקטים המתאימים שמגיעים מה-DVB (הכלי הנ"ל בעל יכולות זהות עבור dvb-s ו-dvb-c).
2. עיבוד של המידע הגולמי על ידי תוכנה שלי לתוך xml.

ברמת העקרון, אם יהיה dump של הפאקטים מ-section 18 לתוך קובץ יהיה ניתן להריץ את מה שאני עשיתי גם על חלונות.
You are never fully dressed without a smile

digest
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 782

שליחה

כיוון שלא רציתי להחזיק את כל המידע בזכרון ולשפוך אותו רק בסוף
...
מיכאל,
בדיוק על זה אני מדבר... אם הקהילה תסלח כמה כפילויות אני אעזוב את זה גם כן.

כנראה שיש לנו מימוש שונה
...
Shed,
כן. כאיש יונקס אתה אוהב pipelining :) ואני בא עם הגישה ליצור קובץ כבד סופי פעם אחד (אחרי כל ה-post processing ו-enrichment).

digest
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

mpogr כתב:Shed ו-digest,

אני מציע לכם בחום ליצור POST PROCESSOR אחד שיהיה הכי טוב. ברור שמשיכת מידע מהכרטיס תהיה שונה בגלל שאחד הוא WINDOWS והשני הוא LINUX, אבל העיבוד כדאי מאוד שיהיה אחד.
...
אני רק בעד. ידעתי שShed משחק עם DVB בלינוקס מזמן אך לא ידעתי שהוא כותב משהו. אפילו אם ה-codebase לא יתאים, לאחד רעיונות בנושא post processing ו-enrichment זה טוב ובריא.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832

שליחה

digest,
אני לא עובד עם pipeline, אני פשוט עצלן ולא אוהב להמציא את הגלגל מחדש, לכן השתמשתי בכלי ידוע (dvbsnoop) אשר נותן לי תמיכה בערימת כרטיסי dvb מסוגים שונים (כולל c).את ה-dump שהוא מוציא לי לקובץ אני מכניס לתוכנת post process.

אפשר לאחד רעיונות בקשר ל-post process והבנה. כרגע אני לא עושה שום enrichment, יש לי כל מיני רעיונות ומחשבות אבל עוד לא עשיתי שום דבר קונקרטי בנושא.
You are never fully dressed without a smile

agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 539

לגבי YES

שליחה

שלום לכולם,

האם יש script מומלץ לyes כרגע ? vista_he לא מוצא כלום דרך MEGAEPG...הבנתי ש TV2day לא עובד..

תודה מראש.

Ambious
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224

שליחה

שאלה:
כשאני משתמש בסקריפט שהוא לא vista_he (כפי שאני חייב לאחרונה), לא כל הערוצים זמינים - כלומר, הרשימה שבאשף לא עדכנית כלכך.
לעומת זאת אם אני מנסה לשים את ההגדרה grabchannel= *all על סקריפט שהוא לא vista_he, אני מקבל שגיאה שחייב להיות סקריפט הגדרה לכל הערוצים (או משהו כזה).

האם יש דרך ליישם את *all* גם על סקריפטים אחרים מלבד vista_he?

digest
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

האם יש דרך ליישם את *all* גם על סקריפטים אחרים מלבד vista_he?
...
לא, רק סקריפט שמקבל מידע על כל הערוצים ב"מכה" אחת יכול להיות מוגדר עם grabchannels=*all*

Ambious
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224

שליחה

הממפ.
ומה לגבי רשימת ערוצים מעודכנת? (מה שיהיה יותר רלוונטי בעוד כשבוע כשיס ישנו את שמות ערוצי הסדרות שלהם)
האם יש מקום בו זה קיים, או שצריך לעשות את זה ידנית?

חזור אל “תוכנה - KODI”