עזרה בבחירת רסיבר
שלום
אני מעוניין לקנות רסיבר חדש למערכת שאני בונה,קיבלתי המלצות חמות על הרסיבר avr 300 של arcam אבל הבנתי שהוא אומנם 7.1 ערוצים אבל לא thx ultra2 רציתי לשמוע חוות דעתכם על הרסיבר הזה,מה זה אומר 7.1 שזה לא THX והאם יש למישהו המלצות על רסיברים אחרים ברמת מחירים ואיכות הזו?
תודה רבה
אני מעוניין לקנות רסיבר חדש למערכת שאני בונה,קיבלתי המלצות חמות על הרסיבר avr 300 של arcam אבל הבנתי שהוא אומנם 7.1 ערוצים אבל לא thx ultra2 רציתי לשמוע חוות דעתכם על הרסיבר הזה,מה זה אומר 7.1 שזה לא THX והאם יש למישהו המלצות על רסיברים אחרים ברמת מחירים ואיכות הזו?
תודה רבה
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
היי, לדעתי THX אינו מדד לאיכות הרסיבר - THX אינו פורמט סאונד(ישנו מאמר
על כך מלפני כמה ימים), כלומר זה לא מה שאמור לשנות לך בקניה.
לא שמעתי את הרסיבר, למיטב הבנתי אם חשוב לך סטריאו הוא מצטיין יותר
בתחום זה.
אם חשוב לך יותר סרטים תשמע גם : פיוניר,ימאהה,דנון ברמה מקבילה.
אגב,למה יחובר?
על כך מלפני כמה ימים), כלומר זה לא מה שאמור לשנות לך בקניה.
לא שמעתי את הרסיבר, למיטב הבנתי אם חשוב לך סטריאו הוא מצטיין יותר
בתחום זה.
אם חשוב לך יותר סרטים תשמע גם : פיוניר,ימאהה,דנון ברמה מקבילה.
אגב,למה יחובר?
polaris97 קבל כתבה על הרסיבר
http://www.homecinemachoice.com/cgi-bin ... iewid=5314
הוא נחשב שמעולה ואחד הטובים ביותר בקבוצה-מה שמייחד אותו זה שילוב מעולה בין מוזיקה לקולנוע ביתי
זה שאין לו את התקן אומר שהחברה לא נתנה את המכשיר לאולפני לוקאס פילם לקבלת התקן-מצריך תשלום קבוע גבוה מאוד -וזה פחות או יותר
התקן הזה הוא לא פורמט סאונד והמכשיר הזה הוא ברמה כזו שהיה מקבל אותו בקלות
המכשיר קיבל ביקורות מעולות באירופה ואף זכה במספר פרסים בקטגוריה שלו.
התקן הזה לא בהכרח מצביע על איכות מכשיר -היו בעבר מס מכשירים באיכות בינונית + שקיבלו תקן לעומת מספר מכשירים מאוד איכותיים שלא ניגשו בכלל לקבל אותו -והוא משמש גם כאמצעי שיווקי לא רע בכלל
מה שהתקן בהכרח משפר הוא את הצליל האיכותי של המטבעות המשתלשלות לכיסו של ג'ורג' לוקאס בעל אולפני לוקאס פילם בלוס אנג'לס.
אני מקווה שהוא לא חבר בפורום ולא קורא את ההודעה הזו
הוא נחשב שמעולה ואחד הטובים ביותר בקבוצה-מה שמייחד אותו זה שילוב מעולה בין מוזיקה לקולנוע ביתי
זה שאין לו את התקן אומר שהחברה לא נתנה את המכשיר לאולפני לוקאס פילם לקבלת התקן-מצריך תשלום קבוע גבוה מאוד -וזה פחות או יותר
התקן הזה הוא לא פורמט סאונד והמכשיר הזה הוא ברמה כזו שהיה מקבל אותו בקלות
המכשיר קיבל ביקורות מעולות באירופה ואף זכה במספר פרסים בקטגוריה שלו.
התקן הזה לא בהכרח מצביע על איכות מכשיר -היו בעבר מס מכשירים באיכות בינונית + שקיבלו תקן לעומת מספר מכשירים מאוד איכותיים שלא ניגשו בכלל לקבל אותו -והוא משמש גם כאמצעי שיווקי לא רע בכלל
מה שהתקן בהכרח משפר הוא את הצליל האיכותי של המטבעות המשתלשלות לכיסו של ג'ורג' לוקאס בעל אולפני לוקאס פילם בלוס אנג'לס.
אני מקווה שהוא לא חבר בפורום ולא קורא את ההודעה הזו
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
polaris97
אם קראת את המאמר האחרון לגבי THX, תשים לב שלא מספיק שהרסיבר
יהיה בתקן THX אלה גם כל שאר היחידות כמו ה-DVD והרמקולים וכן טיפול אקוסטי מתאים ולכן כל העסק מייקר את הקניה, ולכן לדעתי אין צורך ישר לרוץ ולקנות רסיבר עם תקן THX שלא דבר על THX 2 שמתאים לחדרים גדולים במיוחד.
אם קראת את המאמר האחרון לגבי THX, תשים לב שלא מספיק שהרסיבר
יהיה בתקן THX אלה גם כל שאר היחידות כמו ה-DVD והרמקולים וכן טיפול אקוסטי מתאים ולכן כל העסק מייקר את הקניה, ולכן לדעתי אין צורך ישר לרוץ ולקנות רסיבר עם תקן THX שלא דבר על THX 2 שמתאים לחדרים גדולים במיוחד.
גיל בכר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: