מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78971
שם מלא: עפר לאור

שליחה

זיו,

זה אנימציה לא?

אתה בשוונג של סרטי אנימציה, אה?

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46477

שליחה

הוספתי את המילה אנימציה לתיאור.
זה לא שוונג, פשוט זה מה שהיה לראות, חוץ מזה שאני חובב Superman לא קטן.

tobenary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2472

שליחה

ziv_r כתב:הוספתי את המילה אנימציה לתיאור.
זה לא שוונג, פשוט זה מה שהיה לראות, חוץ מזה שאני חובב Superman לא קטן.
...
ברוך הבא למועדון...
כל הבית שלי תמונות פלוס
הכובע שאני חובש כעת
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

ברוך הבא למועדון? אני הקמתי את המועדון! :)
שים לב לקישור העתיק הזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 626#318626

tobenary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

זיו זיו זיו....
קבל כמו שאומרים בארץ נהדרת : " לתוך פרצוף שלך"
שים לב לתמונה, מה אשתי קנתה לי לחתונה.
( הפירוש השני: ויקי: " אם אני אקנה לך את זה, אתה תלך עם הטבעת כל הזמן ! נשבע? "
איך יכולתי לסרב..... :lol: )
http://www.hometheater.co.il/vp522967
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3439

שליחה

לפחות זהב ? :)

tobenary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

yarino כתב:לפחות זהב ? :)
...
ב-ר-ו-ר......
ולמי ששכח: הAVATAR הקודם שלי:
תמונה
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

כנראה שאין ברירה, tobenary, אתה מוזמן ל Duel.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

:lol: :lol:
קדימה

orenfe
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680

שליחה

Reign over me

רופא שיניים מצליח במנהטן פוגש יום אחד ברחוב את חברו ושותפו לחדר מימי הקולג'. החבר, המגולם ע"י אדם סנדלר, איבד את אישתו ושלושת בנותיו בהתרסקות אחד המטוסים של 9/11, ולאחר המקרה, איבד גם את שפיותו.
רופא השיניים מחדש את הקשר ומנסה לתקן את נפשו השבורה של חברו.

זהו סרט על חברות בין שני גברים שלכל אחד יש את הבעיות שלו. רופא השיניים שמנסה לעזור לחברו, למעשה עוזר גם לעצמו לתקן את הבעיות שלו בנישואים ובעבודה.
סרט מעניין וסוחף עם רגעים עצובים מאוד ורגעים מצחיקים, ממש כמו בחיים....

אדם סנדלר הפתיע אותי לטובה עם משחק דרמטי לא רע, למרות שעדיין בחלק הדיאלוגים הוא נשמע כמו ילד קטן שעומד להתפוצץ מצחוק.

8.5/10
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

Boogeyman 2
אח ואחות קטנים, חוזים במות הוריהם על ידי ה Boogeyman. הם גודלים והאח עוזב להזדמנות עסקית, בנתיים האחות מאשפזת את עצמה בבית חולים על מנת להתמודד עם הפחד, בנתיים הגופות נערמות והפחד לא נעלם.

מותחן אימה סטנדרטי לחלוטין.
6/10

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

Zombie Strippers
הסרט של זיו: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0

קומדיית זומבים שלפעעמים אפילו באמת משעשעת.
לא זומבים סטנדרטיים, אפילו קרב זומביות סטייל מטריקס... :roll:
המון המון ציצים + סיליקון וגם קיטעי GORE
מין סרט חביב שכזה.

7/10

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

בשל בדיקה של ציוד "נאלצתי" לצפות אתמול בשלושה סרטים...

GET SMART

למי שלא מכיר, מדובר בסדרה קלסית אמריקאית מתקופת המלחמה הקרה שנוצרה על ידי מל ברוקס בתור פרודיה על סרטי ג'יימס בונד. הסידרה אפילו קיבלה כמה סרטים באותה תקופה והיתה הבסיס גם לסדרה ולסרט INSPECTOR GADGET (חוש-חש הבלש בתרגום מזעזע לעברית).

צפיתי בסדרה המקורית בתור ילד (בשידורים חוזרים) ומאוד אהבתי ולכן הציפיות שלי היו גבוהות. גם רשימת הסטארים בסרט מרשימה ובעיקר הליהוק של השחקן המרכזי - סטיב קארל מ "המשרד".

הסדרה המקורית, כך לפי מל ברוקס, התבססה על כך שאפילו שמקסוול סמארט הוא אחד מהאנשים הטפשים ביותר עלי אדמות, איך שהוא - המשימה מצליחה לו. גאדג'טים, בחורות יפות (שלעולם לא הולכות עם סמארט), פספוסים לרוב, וחוש הומור בסגנון שרק מל ברוקס יודע לייצר.

עד כאן הסדרה ועכשיו לסרט. אין לי מושג למה יצרו את הסרט הזה. הסדרה היתה מצחיקה עם כמעט אפס אקשן והמון תעלולים ופעלולים שמטרתם בראש ובראשונה להצחיק אותך. השחקן המקורי (דון אדמס) היה מבריק בתפקיד. סטיב קארל, לעומת זאת, כנראה לא אהב לשחק מישהו טמבל ולכן שדרגו את סמארט כך שהוא לא טיפש, ובעיקר מחקה את הרפליקות המקוריות של דון אדמס ("WOULD YOU BELIEVE.." ו- "MISSED IT BY THAT MUCH").

הפספוס הוא קולוסאלי. הסרט קופץ מסרט הומוריסטי קליל שבו אן האת'אוויי (איך שהיא גדלה והפכה לשחקנית רצינית, חבל"ז) מצילה אותו כל הזמן, לסרט הומור שלא מצחיק, לסרט פעלולים דבילי לגבי הבאלגן שקיים במשרד שלהם..

האקשן הרג אותי לגמרי, זה לא אמור להיות סרט אקשן, אלא סרט הומורסיטי, אבל הדבר היחיד שמצחיק הוא האקשן המגוכח... קארל קפוא וללא הבאה בכל הסרט ונראה כאילו הוא משחק רובוט... איפה ההומור והעדינות של הסדרה? אלוהים יודע.

הסרט נמשך על פני 110 דקות מייגעות. המלצה שלי? להמנע בכל מחיר...

4/10

TROPIC THUNDER

איך זה ללבוש דמות של שחקן שמשחק תפקיד של מישהו שמשחק תפקיד? הסרט הזה מתחיל מבולבל עם טריילרים של סרטי קיץ אופייניים אך מצחיקים עד דמעות בגיכוח שהם מביאים את הוליווד. הפארודיה על SCORCHER, סרט שבקלות הוליווד היתה יכולה לייצר (ולא הייתי פוסל את זה שבאמת הם ירימו את הכפפה ויעשו את זה) על כל 6 חלקי ההמשך שלו... גם הסרט על הכומר המבולבל מינית מאוד מצא חן בעיני.

בקיצור, הסרט מתחיל טוב בתור סרט מלחמה אמיתי לחלוטין (נראה קופי של סצינות רבות מסרטי ויאטנם) ואז מתחילים להבין איך הוליווד עובדת, כל אחד מתעניין בקלוז-אפ שלו, כל שחקן הוא פרימדונה וצריך למצוא את המוטיבציה שלו, והכותב של ספר המקור חייב להיות אותנטי אחרת זה לא עובד... בקיצור, הבמאי על סף התקפת ייאוש, מה שכמובן מחמיר את הבעיה עם אחד מהשוטים היקרים ביותר של הסרט שמתפספס לחלוטין.

בלית ברירה, צריך לקחת את הצוות של השחקנים לפעולת גיבוש. ההחלטה נופלת לקחת אותם ליער באיזור נטוש ולצלם אותם אותנתי כאשר בכל פעם תוקפים אותם וכך הם יצטרכו להתמודד עם הקשיים האמיתיים שיהיו בשטח. אלא מה, הכל משתבש והשחקנים מוצאים את עצמם בסיטואציות מסוכנות בלי להבין שהם כאלה... המשחק מוצלח, ויש קטעים מעניינים, אבל אחרי כשעה התעלול התסריטאי הופך לנדוש והסרט מתחיל לחזור על עצמו. עם זאת, לקראת הסוף, התסריט שוב חוזר לעצמו ומתרומם.

זה סרט לא רע להעביר שבת אחה"צ או שעתיים בסבבה עם חברים...

8/10

WANTED

הסרט הזה לא ממש משך אותי לראות אותו כשהיה בקולנוע, למרות שסרט עם אנג'לינה ג'ולי לא ממש יכול להיות רע (יכול להיות בינוני, אבל לא רע). אבל לא באתי לסרט הזה עם ציפיות מוגזמות.

מה רבה היתה הפתעתי כאשר כבר בחמש הדקות הראשונות הייתי דבוק למסך עם עיינים פעורות. בכלל לא תכננתי לראות את הסרט כולו אלא לדגום אותו בשביל בדיקה שאני עושה. אין סיכוי להתחיל ולראות את הסרט הזה בלי לסיים אותו ברצף. פשוט לא לנסות לראות רק חלק שלו או דגימה.

דבר ראשון מרענן לראות טריקים ואפקטים חדשים. פעם אחרונה שראינו טריק תסריטאי מוצלח שכזה היה במטריקס עם BULLET TIME, אפקט שכמעט כולם העתיקו מהאחים ורשובסקי מאז. פעם ראשונה שיש כאן אפקטים חדשים ומבריקים. התסריט? גאוני. האפקטים? מדהימים. ההומור? מעולה! הליהוק? לא פחות ממושלם.

בקיצור, זה אחד מסרטי האקשן המוצלחים ביותר של השנים האחרונות. הכל נעשה כמו שצריך. הבימוי מתקתק כמו שעון שוייצרי, אין רגע שקט וגם הטוויסטים העלילתיים המופרכים ביותר (מכונת נול שחוזה את העתיד?! נול?!) איכשהו עובדים.

מאוד מאוד אהבתי את הסאונד, את האפקטים, את השחקן הראשי וגם את המשניים ואפילו את אלה שמתו על ההתחלה. מאוד מקווה שהם יעשו PREQUEL ו-SEQUEL לסרט הזה, למרות שמרבית הדמויות נופלות במהלכו כמו זבובים. אבל, ההומור השחור על חיי המשרד היבשים מזכירים לי יותר מכל את ההתרגשות שחשתי כשראיתי את מטריקס הראשון בפעם הראשונה. נכון, זה לא כולל את כל התאולוגיה והפילוסופיה שהמטריקס כלל וגם לא את התחזית האפוקליפטית, אבל זה בפירוש בסקאלה.

9/10 - רוצו לראות אם פספסתם

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

oferlaor כתב: WANTED

9/10 - רוצו לראות אם פספסתם
...
הורדתי את הסרט ב HD ומחכה כבר לערב :)

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73433
שם מלא: ערן

שליחה

רק חבל שג'ולי נראית שם כמו שלד מהלך - פשוט זוועה מה שהיא עושה לעצמה.

varon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2638

The Dark Knight

שליחה

הסרט The Dark Knight מדורג כרגע ב-IMDB כסרט הטוב של 2008,
ומקום #4 במצעד הסרטים של כל הזמנים
http://www.imdb.com/title/tt0468569

לאחר צפייה בסרט הארוך (2.5 שעות) עם האישה, לא מצאתי על מה הרעש והמהומה.
בהחלט סרט שאפשר לפספס מבלי לחוש כל אבדן, הסרט Batman Begins
מלפני 3 שנים זכור לנו לטוב, זה ישכח במהירה (לא שהוא רע, פשוט לא חרט כלום אצלי בלב)

בהחלט ברמה זהה של Iron Man (גם לא רע) ולא יותר.

8/10

אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך :-)

http://www.facebook.com/ask.avi.varon

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

Prom Night
סרט אימה סטנדרטי לחלוטין, סטייל הצעקה, רק שפה אנחנו יודעים מי הרוצח כבר מסצינת הפתיחה...
חלש למדי

5/10

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

גיא,
אפילו לא כדאי להדליק את המקרן...

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10134

שליחה

ראיתי הסופש 3 סרטים. ציונים מ0-10 (הנה עופר)
1.ללא עקבות. -6
2.מחסל פראי.-4
3.ביום שזה יקרה.--6
נערך לאחרונה על ידי Nba ב 18/11/2008 12:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

NBA,

למה לא ציונים מ-1-10?

אני צריך להכפיל את התוצאות שלך ב-2 בשביל להבין :)

חזור אל “סרטים וטלויזיה”