מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
ראיתי את RISE OF THE FOOTSOLDIER
איך הופכים מחוליגן כדורגל לגנגסטר מהרציניים שיש באנגליה.
הסרט טיפה קופץ מתקופה לתקופה, ומחפף בלא מעט נקודות. המשחק סביר, מי שלא מכיר מבטא בריטי כבד, רצוי שישתמש בכתוביות.
סביר, אך לא מבריק במיוחד.
7.5/10
איך הופכים מחוליגן כדורגל לגנגסטר מהרציניים שיש באנגליה.
הסרט טיפה קופץ מתקופה לתקופה, ומחפף בלא מעט נקודות. המשחק סביר, מי שלא מכיר מבטא בריטי כבד, רצוי שישתמש בכתוביות.
סביר, אך לא מבריק במיוחד.
7.5/10
The Love Guru
עם מייק מיירס - לאוהבי אוסטין פאאוורס - מצחיק יותר מתמיד !!!!
http://www.imdb.com/title/tt0811138
עם מייק מיירס - לאוהבי אוסטין פאאוורס - מצחיק יותר מתמיד !!!!
http://www.imdb.com/title/tt0811138
- oferlaor
- מנהל

ראיתי אתמול את HELLBOY 2 - THE GOLDEN ARMY.
נתחיל מזה שזו הפקה יוקרתית ומוצלחת מאוד. מי שאוהב SCI FI יאהב את זה. הסרט מטובל בהרבה הומור, משחק טוב (שוב רון פרלמן מתעלה על עצמו!) ועלילה שהיא כתובה היטב וזורמת טוב.
הסרט עולה עשרות מונים על החלק הראשון (שלא כ"כ אהבתי, אם אומר את האמת). שני דברים יוצאים מהכלל בסרט, הראשון זה העיצוב של כל פרט בסרט, אם זה הדמויות, הגרפיקה, הפרטים הקטנים עושים את הסרט ולכן חשוב לראות אותו באיכות גבוהה ככל הניתן בכדי באמת להרגיש את זה.
הדבר השני הוא ההומור הדק של הדמויות. HELLBOY, שהוא בעצם בנו של השטן שבא להרוס את כדור הארץ ומאומץ על ידי איש טוב שמשנה לו את האופי, בעצם מתגלה כשתיין, בליין ושטוטניק. הסגנון הנונשלנטי שזה נעשה בו מזכיר לי טיפה את סאם ריימי בימים הטובים שלו (ARMY OF DARKNESS) עם חוש הומור דק ושטוטניקי שאיך שהוא מצליח לגרום לעלילה שאמורה להיות כבדה, לזרום ולהפוך לחביבה במיוחד.
הכי מצחיק שה-GOLDEN ARMY בכלל מופיעים רק ב-20 דקות האחרונות של הסרט...
מומלץ במיוחד לכל אוהבי SCI FI ודומיהם. כבר מזמן לא ראיתי סרט מהז'אנר שמצליח להלהיב אותי כמו זה.
9/10
נתחיל מזה שזו הפקה יוקרתית ומוצלחת מאוד. מי שאוהב SCI FI יאהב את זה. הסרט מטובל בהרבה הומור, משחק טוב (שוב רון פרלמן מתעלה על עצמו!) ועלילה שהיא כתובה היטב וזורמת טוב.
הסרט עולה עשרות מונים על החלק הראשון (שלא כ"כ אהבתי, אם אומר את האמת). שני דברים יוצאים מהכלל בסרט, הראשון זה העיצוב של כל פרט בסרט, אם זה הדמויות, הגרפיקה, הפרטים הקטנים עושים את הסרט ולכן חשוב לראות אותו באיכות גבוהה ככל הניתן בכדי באמת להרגיש את זה.
הדבר השני הוא ההומור הדק של הדמויות. HELLBOY, שהוא בעצם בנו של השטן שבא להרוס את כדור הארץ ומאומץ על ידי איש טוב שמשנה לו את האופי, בעצם מתגלה כשתיין, בליין ושטוטניק. הסגנון הנונשלנטי שזה נעשה בו מזכיר לי טיפה את סאם ריימי בימים הטובים שלו (ARMY OF DARKNESS) עם חוש הומור דק ושטוטניקי שאיך שהוא מצליח לגרום לעלילה שאמורה להיות כבדה, לזרום ולהפוך לחביבה במיוחד.
הכי מצחיק שה-GOLDEN ARMY בכלל מופיעים רק ב-20 דקות האחרונות של הסרט...
מומלץ במיוחד לכל אוהבי SCI FI ודומיהם. כבר מזמן לא ראיתי סרט מהז'אנר שמצליח להלהיב אותי כמו זה.
9/10
Quantum of solace
הבונד החדש, אפל יותר, קודר יותר, רציני יותר (חבל מפני שאני קצת מתגעגע להומור של
רוב הסרטים בסדרה). המשחק מצויין, דניאל קרייג הוא בונד מצויין, ג'ודי דנץ' היא M מצויינת
וחבל שפיליקס לייטר שוב לא מקבל מספיק זמן מסך.
בגדול זהו המשך ישיר לסרט הקודם, הפעם זה סיפור נקמה, בונד חסר רחמים כמעט, ולא עוצר
עד שהוא משיג את מבוקשו.
קטעי האקשן מאד מושקעים, אבל קצת מעייפים את העיניים בגלל תנועה מוגזמת מעט. האסטון
מרטין מופיעה רק בהתחלה של הסרט (אכזבה) ואין זכר לגאג'ט אחד "בונדי" כל הסרט. אפילו
הקטע שבונד יורה לתוך קנה של אקדח בפתיחה של כל סרט הועבר לסוף.
אני מעדיף את קאזינו רויאל, אבל גם עם כל הטענות שלי, עדיין מדובר על סרט מעולה.
9/10
הבונד החדש, אפל יותר, קודר יותר, רציני יותר (חבל מפני שאני קצת מתגעגע להומור של
רוב הסרטים בסדרה). המשחק מצויין, דניאל קרייג הוא בונד מצויין, ג'ודי דנץ' היא M מצויינת
וחבל שפיליקס לייטר שוב לא מקבל מספיק זמן מסך.
בגדול זהו המשך ישיר לסרט הקודם, הפעם זה סיפור נקמה, בונד חסר רחמים כמעט, ולא עוצר
עד שהוא משיג את מבוקשו.
קטעי האקשן מאד מושקעים, אבל קצת מעייפים את העיניים בגלל תנועה מוגזמת מעט. האסטון
מרטין מופיעה רק בהתחלה של הסרט (אכזבה) ואין זכר לגאג'ט אחד "בונדי" כל הסרט. אפילו
הקטע שבונד יורה לתוך קנה של אקדח בפתיחה של כל סרט הועבר לסוף.
אני מעדיף את קאזינו רויאל, אבל גם עם כל הטענות שלי, עדיין מדובר על סרט מעולה.
9/10
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
Hell Ride
מן סרט אקשן בסגנון סרטי טרנטינו וגונזלס, טרנטינו גם שם את השם שלו על הסרט הזה "טרנטינו מציג:" אבל עקרונית הוא לא ממש נגע בו.
משעמם, טיפשי ולא לעניין.
הסרט מלא בכוסיות עם סיליקון, למי שזה חשוב ומעניין - לכו על זה!!!!
חוץ מזה אין בסרט כלום, ההומור לא עובד, האקשן סבבה אבל לא סוחב. בקיצור, טרנטינו זה לא
משעמם, טיפשי ולא לעניין.
חוץ מזה אין בסרט כלום, ההומור לא עובד, האקשן סבבה אבל לא סוחב. בקיצור, טרנטינו זה לא
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
step brother
קומדיה חביבה עם כמה קטעים חזקים מאוד אבל גם עם רגעים מתים.
6/10
קומדיה חביבה עם כמה קטעים חזקים מאוד אבל גם עם רגעים מתים.
6/10
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
Wanted
סרט פעולה עם אנג'לינה ג'ולי ומורגן פרימן.
הסרט מתאר את חייו של בחור "חנון" שכולם יורדים לחייו המגלה פתאום שאביו שנהרג בילדותו היה מתנקש באיזה "אגודה" של מתנקשים שחבריה חיסלו אנשים על פי קוד בינארי מסוים שמחולל ע"י נול.
סרט פעולה רב פעלולים ואפקטים.
למרות שאינני אוהב סרטים "מוגזמים" הסרט הזה היה מרתק ומעניין.
אההה וגם זוכים לתמונה חפוזה על הטוסיק של אנג'לינה
8.5 מ-10
Knocked up
בחורה שמקבלת קידום בעבודה חוגגת את האירוע ע"י כך שהיא זורמת עם בחור אותו הכירה באותו הערב לבילוי סוער בעודם שיכורים.
לאחר חודשיים היא מגלה שהיא נכנסה להריון מאותו המפגש ומחליטה ללדת את התינוק למרות הכל ולבנות את חייה עם בטלן שמעשן באנגים כל היום.
הייתי מגדיר את הסרט כדרמה קומית חביבה ומעניינת.
8.5 מ-10
הסרט מתאר את חייו של בחור "חנון" שכולם יורדים לחייו המגלה פתאום שאביו שנהרג בילדותו היה מתנקש באיזה "אגודה" של מתנקשים שחבריה חיסלו אנשים על פי קוד בינארי מסוים שמחולל ע"י נול.
סרט פעולה רב פעלולים ואפקטים.
למרות שאינני אוהב סרטים "מוגזמים" הסרט הזה היה מרתק ומעניין.
אההה וגם זוכים לתמונה חפוזה על הטוסיק של אנג'לינה
8.5 מ-10
Knocked up
בחורה שמקבלת קידום בעבודה חוגגת את האירוע ע"י כך שהיא זורמת עם בחור אותו הכירה באותו הערב לבילוי סוער בעודם שיכורים.
לאחר חודשיים היא מגלה שהיא נכנסה להריון מאותו המפגש ומחליטה ללדת את התינוק למרות הכל ולבנות את חייה עם בטלן שמעשן באנגים כל היום.
הייתי מגדיר את הסרט כדרמה קומית חביבה ומעניינת.
8.5 מ-10
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
Burn After Reading
היה לי ציפיות רבות מהסרט כי יש בו שחקנים טובים כולל את ברד פיט וקלוני והציפיה לא התממשה.
הסרט משעמם ולאחר 40 דקות פשוט כל החברים שצפו איתי בסרט פשוט השתלתו על השלט וסגרו.
הסרט לא מצחיק ,לא פעולה,לא מפחיד,לא רומנטי ,הסרט פשוט לא....
3/10
היה לי ציפיות רבות מהסרט כי יש בו שחקנים טובים כולל את ברד פיט וקלוני והציפיה לא התממשה.
הסרט משעמם ולאחר 40 דקות פשוט כל החברים שצפו איתי בסרט פשוט השתלתו על השלט וסגרו.
הסרט לא מצחיק ,לא פעולה,לא מפחיד,לא רומנטי ,הסרט פשוט לא....
3/10
The Duchess
לאחר שראה אותה פעמיים והשתכנע מדברי משפחתה על כושרה להוליד יורש זכר, להיות האם של הבן GEORGIANA CAVENDISH הפכה לדוקסית מ DEVONSHIRE כאשר הדוקס בחר אותה , שיירש את התואר ממנו.
מלאת השליות, היא התחתנה אתו וככה יצרו זוג שהיה לאחד השערוריתיים של המאה 18/19. GEORGINA הסתגלה במהרה לחיים החברתיים (הזוג גרה לרוב בלונדון) והפכה לדמות מרכזית מהסצנה החברתית והפוליטית בעיר הבירה. יחד עם זאת, גילתה כי בעלה לא התעניין בנושאים אלו, ועניינו בה הלך ופחת כאשר ילדה שתי בנות ויורש אין. בעלה גם הע
ביר לטיפולה בת מאחד מהמשרתות , והמשיך בחיים הרגילים שלו שמרכזם הכלבים שלו והמשרתות...
עד ש GEORGINA מביאה הביתה אישה שפגשה במסיבה בלונדון, בעלה עוזר לה לקבל השמירה על הילדים שלה הודות להשפעות שלו. האישה הזאת הופכת להיות מאהבת שלו (גם?) בביתם.
GEORGINA עוזבת את הבית לאחר הולדת בן ובמשך תקופה מסוימת הייתה מאהבת של GEORGE GREY, אחד מהמחזרים הצעירים לפני חתונתה, ומאוחר יותר ראש ממשלת אנגליה. לאור הסקנדל, היא צריכה לחזור הביתה ובתה עוברת למשפחה של מאהבה כאשר נולדה.
GEORGIANA משוחקת על ידי KEIRA KNIGHTLEY (שיחקה בטרילוגיה של פירטים של הקריבים) , שחקנית בת 23 שגילמה את הדוקסית בביטחון והעבירה כל הניואנסים של התפקיד בנאמנות וכושר משחק מעולה. כך גם RALPH FIENNES שרק משתפר עם הזמן. כדאי לעקוב אחרי הכוכבת החדשה .
{תרום בכורה)
9.5/10
לאחר שראה אותה פעמיים והשתכנע מדברי משפחתה על כושרה להוליד יורש זכר, להיות האם של הבן GEORGIANA CAVENDISH הפכה לדוקסית מ DEVONSHIRE כאשר הדוקס בחר אותה , שיירש את התואר ממנו.
מלאת השליות, היא התחתנה אתו וככה יצרו זוג שהיה לאחד השערוריתיים של המאה 18/19. GEORGINA הסתגלה במהרה לחיים החברתיים (הזוג גרה לרוב בלונדון) והפכה לדמות מרכזית מהסצנה החברתית והפוליטית בעיר הבירה. יחד עם זאת, גילתה כי בעלה לא התעניין בנושאים אלו, ועניינו בה הלך ופחת כאשר ילדה שתי בנות ויורש אין. בעלה גם הע
ביר לטיפולה בת מאחד מהמשרתות , והמשיך בחיים הרגילים שלו שמרכזם הכלבים שלו והמשרתות...
עד ש GEORGINA מביאה הביתה אישה שפגשה במסיבה בלונדון, בעלה עוזר לה לקבל השמירה על הילדים שלה הודות להשפעות שלו. האישה הזאת הופכת להיות מאהבת שלו (גם?) בביתם.
GEORGINA עוזבת את הבית לאחר הולדת בן ובמשך תקופה מסוימת הייתה מאהבת של GEORGE GREY, אחד מהמחזרים הצעירים לפני חתונתה, ומאוחר יותר ראש ממשלת אנגליה. לאור הסקנדל, היא צריכה לחזור הביתה ובתה עוברת למשפחה של מאהבה כאשר נולדה.
GEORGIANA משוחקת על ידי KEIRA KNIGHTLEY (שיחקה בטרילוגיה של פירטים של הקריבים) , שחקנית בת 23 שגילמה את הדוקסית בביטחון והעבירה כל הניואנסים של התפקיד בנאמנות וכושר משחק מעולה. כך גם RALPH FIENNES שרק משתפר עם הזמן. כדאי לעקוב אחרי הכוכבת החדשה .
{תרום בכורה)
9.5/10
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46354
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
Hellboy II: The Golden Army
בן השטן אשר גודל בחברת בני אנוש, גודל להיות סוכן ממשלתי הנלחם נגד יצורי פנטזיה ואחרים. עוזרים לו במשימה מספר פריקים נוספים.
סרט מהנה ועתיר פעולה, הפסקול בפורמט של DTS-HD Master Audio ומצויין.
תשלחו את הילדים והאישה לחמה, תסגרו את הטלפון, תגבירו מעט יותר את הסאב וההנאה מובטחת למי שחובב את הז'אנר.
הסצנה הכי טובה לדעתי הייתה הסצנה בה הפרופסור מספר ל Hellboy את סיפור יצירת ה Golden Army.
הקול של המספר, המילים, המבטא - כל נעשה בכוונה להזכיר את התפקיד הבלתי נשכח שלו מהעבר - The Storyteller (נקרא "סיפורי עמים" בערוץ 1), סדרה בה הוא מגלם קשיש אשר מספר סיפורי פנטזיה לכלב שלו, זו אחר הסדרות האהובות עלי בנעורי והצפייה בסצנה הציפה הרבה זכרונות נעימים.
9/10
נ.ב
סיפור האגדה מספר כי ה Golden Army מונה כ 70 חיילים. בסצנת הסיום, נדמה כי הם מונים אלפים...
בן השטן אשר גודל בחברת בני אנוש, גודל להיות סוכן ממשלתי הנלחם נגד יצורי פנטזיה ואחרים. עוזרים לו במשימה מספר פריקים נוספים.
תשלחו את הילדים והאישה לחמה, תסגרו את הטלפון, תגבירו מעט יותר את הסאב וההנאה מובטחת למי שחובב את הז'אנר.
הסצנה הכי טובה לדעתי הייתה הסצנה בה הפרופסור מספר ל Hellboy את סיפור יצירת ה Golden Army.
הקול של המספר, המילים, המבטא - כל נעשה בכוונה להזכיר את התפקיד הבלתי נשכח שלו מהעבר - The Storyteller (נקרא "סיפורי עמים" בערוץ 1), סדרה בה הוא מגלם קשיש אשר מספר סיפורי פנטזיה לכלב שלו, זו אחר הסדרות האהובות עלי בנעורי והצפייה בסצנה הציפה הרבה זכרונות נעימים.
9/10
נ.ב
סיפור האגדה מספר כי ה Golden Army מונה כ 70 חיילים. בסצנת הסיום, נדמה כי הם מונים אלפים...
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
מסכים עם כל מילה, אכן אחלה סרט.ziv_r כתב:Hellboy II: The Golden Army
9/10
נ.ב
סיפור האגדה מספר כי ה Golden Army מונה כ 70 חיילים. בסצנת הסיום, נדמה כי הם מונים אלפים......
לגבי ה- 70, הוא מספר על "70 ולהם 70" או איזה ניסוח מוזר כזה, אני זוכר שהרמתי גבה. שהמגיעים לסצינה אתה מבין שזה 70 בריבוע
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46354
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
ראיתי את הסצנה שוב:
[left]
"70 times 70 soldiers"
[/left]
כלומר 4900 חיילים.
[left]
"70 times 70 soldiers"
[/left]
כלומר 4900 חיילים.
The Incredible Hulk של שנת 2008.
סיימתי לראות את הסרט זה עתה, עלי לציין שהוא הרבה יותר טוב מקודמו!
על פי סצינת הסיום, השארת המכתב וכן החיוך הממזרי, נדמה כי הוא למד לשלוט על הכוחות הללו ונראה כי יהיה לזה סרט המשך.
8.5/10
סרט פעולה טוב מאוד!
סיימתי לראות את הסרט זה עתה, עלי לציין שהוא הרבה יותר טוב מקודמו!
על פי סצינת הסיום, השארת המכתב וכן החיוך הממזרי, נדמה כי הוא למד לשלוט על הכוחות הללו ונראה כי יהיה לזה סרט המשך.
8.5/10
סרט פעולה טוב מאוד!
נערך לאחרונה על ידי romanch ב 08/11/2008 20:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: Hell Ride
לדעתי דווקה זה סרט פעולה טוב . אני מסכים שזה לא טרנטינו המוכר , אבל הייתי קורא לזה סרט טרנטינו LIGHT . אני חושב שהוא ניסה להציג סרט מחווה על רוכבי הגהינום של שנות ה60-70 , ובתור שכזה זה הצליח לוnadavck כתב:מן סרט אקשן בסגנון סרטי טרנטינו וגונזלס, טרנטינו גם שם את השם שלו על הסרט הזה "טרנטינו מציג:" אבל עקרונית הוא לא ממש נגע בו.
משעמם, טיפשי ולא לעניין.
חוץ מזה אין בסרט כלום, ההומור לא עובד, האקשן סבבה אבל לא סוחב. בקיצור, טרנטינו זה לא...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
Re: Hell Ride
סרט דבילי. מצאתי את עצמי עושה הרבה FAST FORWARD...nadavck כתב:מן סרט אקשן בסגנון סרטי טרנטינו וגונזלס, טרנטינו גם שם את השם שלו על הסרט הזה "טרנטינו מציג:" אבל עקרונית הוא לא ממש נגע בו.
משעמם, טיפשי ולא לעניין.
חוץ מזה אין בסרט כלום, ההומור לא עובד, האקשן סבבה אבל לא סוחב. בקיצור, טרנטינו זה לא...
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
Take It Like A Man - Forgetting Sarah Marshall
בחור מוצא את עצמו נזרק ע"י חברתו המפורסמת לטובת כוכב רוק ונכנס לדיכאון, הוא מחליט לנסוע להוואי כדי לשכוח אותה והפלא ופלא הוא פוגש אותה שם ביחד עם בן זוגה החדש.
משם העלילה מתפתחת.
סרט קומדיה קליל ומהנה.
8.5 מ-10
משם העלילה מתפתחת.
סרט קומדיה קליל ומהנה.
8.5 מ-10
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- oferlaor
- מנהל

The hunting party
ריצארד גיר הוא עיתונאי כושל שחוזר לבוסניה בכדי לתפוס או לפחות לראיין פושע מלחמה מפורסם עם 5 מיליון דולר פרס על ראשו.
הסרט לא משעמם ומעניין לגלות שמדובר בסיפור אמיתי.
ראיתי עם אשתי ונהננו.
8/10
ריצארד גיר הוא עיתונאי כושל שחוזר לבוסניה בכדי לתפוס או לפחות לראיין פושע מלחמה מפורסם עם 5 מיליון דולר פרס על ראשו.
הסרט לא משעמם ומעניין לגלות שמדובר בסיפור אמיתי.
ראיתי עם אשתי ונהננו.
8/10
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
American Gangster,
דנזל וושינגטון וראסל קרואו, בניצוחו של רידלי סקוט, בסרט מאפיה, שונה ממה שמוכר לנו עד היום, ולדעתי אחד הטובים שיצא לי לראות, מעט ארוך, אולם בהחלט מספק את הסחורה.
משחק מצויין, שלל שחקנים שמפארים קאסט אדיר, לוקיישנים נאמנים למקור...
סאונד ואיכות תמונה משובחים, שזורים בעלילה מרתקת וסוחפת.
לא להחמיץ! (אם אפשר אז BD)
9 מ- 10.
דנזל וושינגטון וראסל קרואו, בניצוחו של רידלי סקוט, בסרט מאפיה, שונה ממה שמוכר לנו עד היום, ולדעתי אחד הטובים שיצא לי לראות, מעט ארוך, אולם בהחלט מספק את הסחורה.
משחק מצויין, שלל שחקנים שמפארים קאסט אדיר, לוקיישנים נאמנים למקור...
סאונד ואיכות תמונה משובחים, שזורים בעלילה מרתקת וסוחפת.
לא להחמיץ! (אם אפשר אז BD)
9 מ- 10.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
זיוziv_r כתב:ראיתי את הסצנה שוב:
[left]
"70 times 70 soldiers"
[/left]
כלומר 4900 חיילים....
איזה יופי שמישהו זוכר את הסידרה בערוץ 1 חוץ ממני!!! אני זוכר עד היום את הסידרה הזו כאחת הטובות ביותר שראיתי. ההגשה של הרט, הקול והאנגלית הפיוטית... לא עושים כאלו יותר.
בקשר לסרט - מתאים לצפיה לילדים 8+11?
Enjoy the Silence