ממיר חדש ב-HOT - תמונות!
חברת HOT החלה להפיץ כמות קטנה מאוד של ממירים מסוג חדש לחלוטין, בקרב נסיינים עובדי החברה בדרגות ניהול, מיוצר ע"י THOMSON.
הממיר קטן יחסית, (קצת דומה לג'וניור של ADB), תומך תקן DCOSIS קרי - ממיר תומך VOD לכל דבר, יתרון גדול בממיר זה הוא תמיכת DOLBY DIGITAL מובנית (הלוגו מוטבע בחזית הממיר), וכן דאבל סקארט המאפשר שרשור ה-TV עם VCR או התקן 21 פינים אחר.
מצד שני, אין לו יציאת SVIDEO או קומפוננט, וחבל.
הממיר עובד עם כרטיס P2 (כרטיס כמו של ממירי HD), והוא אינו תומך HD. מרגע הכנסת הממיר לשוק באופן מאסיבי (תהליך של מספר חודשים), תחל הפחתה משמעותית בהפצת ממירי SAMSUNG מדורות 2 - 3 .
עדכון:
בשעה טובה קיבלתי את הממיר לניסיון.. הבטחתי תמונות אז בבקשה..
דגם הממיר DCI 5211 מיוצר בסין (וחלקים מתוכו מיוצרים בצרפת).
ניתן לראות את גדולו הקומפקטי בצילום המשווה בין דוקסיס ADB רגיל.
הממיר קטן יחסית, (קצת דומה לג'וניור של ADB), תומך תקן DCOSIS קרי - ממיר תומך VOD לכל דבר, יתרון גדול בממיר זה הוא תמיכת DOLBY DIGITAL מובנית (הלוגו מוטבע בחזית הממיר), וכן דאבל סקארט המאפשר שרשור ה-TV עם VCR או התקן 21 פינים אחר.
מצד שני, אין לו יציאת SVIDEO או קומפוננט, וחבל.
הממיר עובד עם כרטיס P2 (כרטיס כמו של ממירי HD), והוא אינו תומך HD. מרגע הכנסת הממיר לשוק באופן מאסיבי (תהליך של מספר חודשים), תחל הפחתה משמעותית בהפצת ממירי SAMSUNG מדורות 2 - 3 .
עדכון:
בשעה טובה קיבלתי את הממיר לניסיון.. הבטחתי תמונות אז בבקשה..
דגם הממיר DCI 5211 מיוצר בסין (וחלקים מתוכו מיוצרים בצרפת).
ניתן לראות את גדולו הקומפקטי בצילום המשווה בין דוקסיס ADB רגיל.
נערך לאחרונה על ידי roeek ב 07/11/2008 15:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אין זה מן הראוי להיות ציני, אך אכן החברה סובלת מבעיית שירות קשה בעיקר בכל הנוגע למענה טלפוני...storm כתב:אני תורם למאמץ המלחמתי....החזרתי להוט 3 ממירים כולל ממיר HD...
...
אני מקווה שלקראת שבוע הבא אני אקבל את הממיר הנסיוני ואדווח+תמונות.
Re: ממיר חדש ב-HOT
ידוע לך האם יוכל להוציא SVIDEO דרך ה SCART?roeek כתב: מצד שני, אין לו יציאת SVIDEO , וחבל....
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: