להמלצתי:

כריס קורנל במיטבו, ביחד עם שלושה חברי Pearl Jam עתידיים ומאט קאמרון הנהדר, עם הרכב נפלא שהוציא אלבום אחד ויחיד, אבל איזה אלבום... פנינה מוזיקלית אמיתית, מומלץ בחום.

אייל הורדתי באימיול קטע שאני אדע על מה מדובר ואיך זה נשמע פשוט מדהים אותו דמיון קול ולרגע אתה חושב שזה באמת קורבדייל אבל שמים לב בנגינה של השיר שזה לא הוא אבל אין ספק שיש דמיון דומה מאוד לוויטסניק אז לכן זאת להקת רוק טובה ובהחלט הגיטריסט מנגן סופני חלב"ז ואהבתי את זה.Eyal_W כתב:אתמול ביקרתי במטאל שופ במטרה לצוד חומרים חדשים .
והינה מצאתי עוד להקה מדהימה , ובעצם מצאתי אקטואליה.
לקראת ההופעה של נחש לבן , וממש במיקרה הבחור ממטאל שופ
המליץ לי על JORN .
אני לא מכיר את הלהקה והזמר שעל שמו ניקראת הלהקה , כך שאני יכול להרחיב.
מה כן , הזמר נישמע להפליא בדומה לדייויד קורבדייל הזמר של נחש לבן ומקים הלהקה.
הדימיון כל כך קרוב שאם היו אומרים שהוא הזמר בתקליט היתי מאמין .
המוסיקה מדהימה , גיטריסט סופני , מתופף עם דאבל בייס דראם (לא קיים בנחש לבן ).
בקיצור לחובבי נחש לבן הכירות חובה עם החומרים של הלהקה .
וחבר שהיה איתי בחנות זיהה מיד שזה הסגנון שלי ורכש לי שני תקליטים מתנה .(עכשיו צריך לארגן מזומנים לדיסקוגרפיה )
(אם במיקרה הוא יקרא את השרשור , אז... חבר יקר אוהב אותך .... פנק אותה)
...

וואלה.ORAC כתב:ממליץ על הדיסק החדש Silent Water של להקת Amorphis .
להקת Amorphis להקה פינית וסוג המוסיקה שהם מנגנים הוא מטל פרוגרסיב.
הדיסק הנ"ל הוא מאוד מלודי והאמת השיר הראשון והשני לא עשה לי את זה אבל מהשיר השלישי הוא שבא את ליבי.
אני מצרף את הלינק של השיר השלישי העונה לשם Silent Water כפי התקליט.
דרך אגב רצועות 5 ו-10 אהובות עלי במיוחד.
תהנו....

שמעת את Damnation של אופת' ? אין שם אפילו צל של דיסטורשן.StonedJunglist כתב:האלבום שעשה לי את היום ועושה לי ימים טובים כבר כמה שנים.. Pink Floyd - Animals , דיסק נצחי - מרגש כל פעם בדרך אחרת, ככה יוצרים מוסיקה אמיתית ואיכותית...
godu, לאופת' פוטנציאל גדול להצלחה (כתיבת מוסיקה איכותית מבחינתי..) אם הם יעברו רק לצד הפרוגרסיבי, הרגוע, השלוו... ואורפנד לנד הצליחו למצוא חיבה גדולה מאוד אצלי, אולי הלהקה היחידה שדיסק עם המון דת' התחבב עליי ואפילו מאוד.. מבול 2004 בהחלט דיסק מצוין.....

אם אתה לא מתחבר לדת' הרך של אופת' קצת קשה לי להאמין שתסתדר עם הברוטאליות של הלהקות שציינתי. בכל מקרה, בתור אוהב פרוג אמורה להיות לך סיבולת לא קטנה ויכולת לתת לדיסק צ'אנס מספר פעמים עד שהוא "נתפס". אם תהיה מסוגל לעשות את זה עם דת' מטאל, הרווחת.StonedJunglist כתב:מה שהתכוונתי הוא שיש להם פוטנציאל עצום ליצור מוסיקת פרוג איכותית כמו שהם ניסו בDAMNATION, שהוא דיסק מעולה אבל היה בו כל כך הרבה פעמים שחיכיתי לסולו המבטיח שיבואו ולשיפור וזה פשוט לא בא, הדיסק עצמו דיסק מעולה אבל היה לו פוטנציאל כל כך טוב לדעתי שלא מומש וחבל.. ולגבי הדת' שלהם - אני לא חובב דת' ולא מתחבר לכל הגיטרות המהירות כי לדעתי חסרה שם המון מלודיה ורגש..
את הלהקות שציינת אני מוכרח כמובן לנסות אם אתה טוען שזה מלודי מתוחכם ומזכיר GG, תן המלצה לאלבום 2 להתחיל איתם ואעדכן...