א.חיפשתי את המקרן בB&H ולא מצאתי מישהו יכול להביא לי קישור?
ב.ראיתי באינטרנט תמונות שלו מקדימה ויש שתי תמונות שונות שבכול אחת מהן מדבקות שונות:
תמונה 1:

תמונה 2:

מה ההבדל?
תודה מראש!
[/img]

הדגמים שאמורים לצאת בקרוב אמורים גם לעלות משמעותית יותר.HazooM כתב:ב B&H (בארה"ב) המקרן נקרא 1080UB. לא הבנתי מה הסיפור עם המדבקות, זה כולה
מדבקות. אם אתה שוקל רכישה של הדגם הזה, אני ממליץ להמתין מעט, כי ישנם מספר
דגמים חדשים שאמורים לצאת בזמן הקרוב....
אצלי הברייטנס במקסימום. איך מרימים?אזרה כתב:בשביל מה צריך בכלל אחריות על המנורה.
הרי בכל מקרה כדי לקבל תמונה טובה צריך להחליף מנורה הרבה לפני שהמנורה בכלל נשרפת. אני רוצה לראות אותך עומד ומתווכח עם השירות לקוחות בארץ . ומסביר להם שירדה העוצמה של הנורה... .הם פשוט יאמרו לך להרים את הברייטנס....

מדובר על מנורה שנשרפת ולא מנורה שירדה לה העוצמה.אזרה כתב:בשביל מה צריך בכלל אחריות על המנורה.
הרי בכל מקרה כדי לקבל תמונה טובה צריך להחליף מנורה הרבה לפני שהמנורה בכלל נשרפת. אני רוצה לראות אותך עומד ומתווכח עם השירות לקוחות בארץ . ומסביר להם שירדה העוצמה של הנורה... .הם פשוט יאמרו לך להרים את הברייטנס....

אני מכיר לפחות שני חברים שנשרפו להם המנורות. האחד לאחר כ- 1000 שעות והשני לאחר כ- 1500 שעות. כל אחד מהם שילם כ- 2000 ש"ח על מנת להחליף למנורה חדשה.אזרה כתב:בד"כ הנורות הרי לא נשרפות. ומה שקורה הוא מצב של דעיכה הדרגתית בעוצמת הנורה.
אני בדיוק מתכוון להחליף נורה ,למרות שכל מי שרואה אצלי סרטים אומר ש"רואים יופי".אגב בבתי הקולנוע המצב לא טוב יותר.
לדעתי הבעיה היא לא שהנורה תישרף (קרה למישהו כאן?) ,אלא שהנורה לא תהיה רלווטית עבורך הרבה קודם....

צודק מזל זה שם המשחק פה.shaymomo כתב:אני מכיר מישהו עם יותר מ 4000 שעות על הנורה, וזה עוד על מקרן המשמש כטלויזיה עם לפחות פעמיים הדלקות ביום והיא עדיין לא מראה סימני גסיסה, כך שסך הכל זה גם עניין של מזל...

אפשר לקבל שם של חנות שמוכרת בפחות מ15K שקל?istarmini כתב:הדגמים שאמורים לצאת בקרוב אמורים גם לעלות משמעותית יותר.HazooM כתב:ב B&H (בארה"ב) המקרן נקרא 1080UB. לא הבנתי מה הסיפור עם המדבקות, זה כולה
מדבקות. אם אתה שוקל רכישה של הדגם הזה, אני ממליץ להמתין מעט, כי ישנם מספר
דגמים חדשים שאמורים לצאת בזמן הקרוב....
את ה TW2000 ניתן להשיג בארץ בפחות מ- 15000 ש"ח, כולל 3 שנות אחריות על המקרן+המנורה.
קניית המקרן הנ"ל בחו"ל פשוט לא כדאית (במידה ושי לשלם עבורו משלוח ומיסים)....