רכישת X-BOX בארה"ב---דחוף ביותר---
-
francopini
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ראשית אני מתנצל על הזמן המועט
אבל ביום שני אני קונה X-BOX (יומי האחרון בארה"ב)
וריציתי לקבל מס' טיפים בנוגע למה צריך תשומת לב בעת הרכישה.
אודה על תשובות זריזות ותמציתיות
ושוב סליחה על הבהילות
אבל ביום שני אני קונה X-BOX (יומי האחרון בארה"ב)
וריציתי לקבל מס' טיפים בנוגע למה צריך תשומת לב בעת הרכישה.
אודה על תשובות זריזות ותמציתיות
ושוב סליחה על הבהילות
1. ישנן שלושה דגמי XBOX 360:
ARCADE
PREMIUM (שכרגע נקראת לפי מה שאני רואה פשוט XBOX 360 בלי דגם)
Elite
ההבדל ביניהן זה ההארד דיסק,הארקד עם 512, הפרימיום החדש 60 גיגה (הדגם ה"ישן" 20 אני לא בטוח שעוד יש על המדפים בארה"ב) והelite עם 120.
2. קח בחשבון שבארץ תזדקק לממיר מתח כדי להפעיל את הקונסולה כאן, סביבות 300 ש"ח.
3.פריצה של המכשיר למשחקים צרובים, עולה 300, למרות שככל הנראה אתה תקבל מכשיר עם כונן חדש (LITEON) שפריצתו (שזה בעצם החלפת הכונן לדגם אחר ופריצת הכונן החדש) עלותה 500. מחיפוש מהיר שלי ברשת לא הצלחתי למצוא דרכים לזהות איזה כונן יש בתוך האריזה.
3. אם אתה חושב שמתישהו תצטרך שלט נוסף, קנה עכשיו שם-חסכון גדול.
תתחדש
ARCADE
Elite
ההבדל ביניהן זה ההארד דיסק,הארקד עם 512, הפרימיום החדש 60 גיגה (הדגם ה"ישן" 20 אני לא בטוח שעוד יש על המדפים בארה"ב) והelite עם 120.
3.פריצה של המכשיר למשחקים צרובים, עולה 300, למרות שככל הנראה אתה תקבל מכשיר עם כונן חדש (LITEON) שפריצתו (שזה בעצם החלפת הכונן לדגם אחר ופריצת הכונן החדש) עלותה 500. מחיפוש מהיר שלי ברשת לא הצלחתי למצוא דרכים לזהות איזה כונן יש בתוך האריזה.
תתחדש
-
francopini
-
- חבר שרק התחיל

שתי שאלות נוספות--למיקוד
הבנתי שיש בעיה שקשורה להספקים (הבנתי שמומלץ ה-175W)
דבר נוסף הוא עניין הZONE השונים ביננו לארה"ב והאם זה ייע על משחקי רשת.
ושוב תודה
דבר נוסף הוא עניין הZONE השונים ביננו לארה"ב והאם זה ייע על משחקי רשת.
ושוב תודה
בשל בעיית התחממות של המכשירים הישנים ("טבעת המוות) שגרמה למותם של אחוזים גדולים מאוד של המכשירים בטרם עת, מייקרוסופט, ערכה מספר שינויים במכשיר שההספק הוא אחד מהם.
אני בטוח שכבר בשום חנות, בטח שלא הגדולות, נשארו מכשירים ישנים שהם מלפני התיקון. בכל מקרה אם אתה רוצה לוודא:
http://my-xbox360.blogspot.com/2008/04/ ... alcon.html
אין בעיה עם הZONE במשחק רשת. לעומת זאת ישנם משחקים שמתאימים רק לשיטת שידור PAL, ואתה תחזיק בקונסולה בשיטת שידור NTSC, שזה דבר שצריך לשים לב אליו. מצרף לך אתר שמראה כל משחק באיזה שיטת שידור הוא תומך:
http://forum.xbox-sky.com/xbox360_regio ... ity_guide/
אם יש לך שאלות נוספות לפני הקנייה, אשמח לענות.
אני בטוח שכבר בשום חנות, בטח שלא הגדולות, נשארו מכשירים ישנים שהם מלפני התיקון. בכל מקרה אם אתה רוצה לוודא:
http://my-xbox360.blogspot.com/2008/04/ ... alcon.html
אין בעיה עם הZONE במשחק רשת. לעומת זאת ישנם משחקים שמתאימים רק לשיטת שידור PAL, ואתה תחזיק בקונסולה בשיטת שידור NTSC, שזה דבר שצריך לשים לב אליו. מצרף לך אתר שמראה כל משחק באיזה שיטת שידור הוא תומך:
http://forum.xbox-sky.com/xbox360_regio ... ity_guide/
אם יש לך שאלות נוספות לפני הקנייה, אשמח לענות.
- OmriGaller
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
אני קניתי את ה360 שלי לפני כחודשיים ופרצתי אותו בעזרת תוכנה במחשב בחינם, גם אני קניתי את ה360 אליט שלי מארה"ב והוא עובד פנטסטי כל מה שאתה צריך זה שנאי שאם אין לך בבית עולה בין 200-300
בהצלחה(:
בהצלחה(:
הכונן שלך הוא לא הLITEON, כיום במרבית החבילות שנמכרות כבר יש את הכונן הזה, שאין דרך לפרוץ אותו, רק להחליף אותו בכונן אחר שאותו אפשר לפרוץ.OmriGaller כתב:אני קניתי את ה360 שלי לפני כחודשיים ופרצתי אותו בעזרת תוכנה במחשב בחינם, גם אני קניתי את ה360 אליט שלי מארה"ב והוא עובד פנטסטי כל מה שאתה צריך זה שנאי שאם אין לך בבית עולה בין 200-300
בהצלחה(:...
גם משחקים צרובים הם לפי ZONE שידור כלשהוא.אם הוא פורץ הוא לא צריך לקנות משחקים.....
אחי שמע נכנסתי לחנות enjoystick והמוכר אמר לי שהחלפת הכונן עולה 600 שקל. אתה יכול להגיד לי איפה מצאת ב500? (בכל זאת, 100 שקל פחות)orshock כתב:1. ישנן שלושה דגמי XBOX 360:
ARCADE
Elite
תתחדש...
ועוד משהו, איזה אחריות החנויות שמחליפות את הכונן נותנות?
ולפותח האשכול, עד ה23 באוקטובר יש מבצע: פרמיום + 2 משחקים ב250$. זה מה שהכי שווה לך לקנות.
בבקשה:אחי שמע נכנסתי לחנות enjoystick והמוכר אמר לי שהחלפת הכונן עולה 600 שקל. אתה יכול להגיד לי איפה מצאת ב500? (בכל זאת, 100 שקל פחות)
ועוד משהו, איזה אחריות החנויות שמחליפות את הכונן נותנות?
ולפותח האשכול, עד ה23 באוקטובר יש מבצע: פרמיום + 2 משחקים ב250$. זה מה שהכי שווה לך לקנות....
http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=620
אחריות חצי שנה.
לגבי המבצע שאמרת לו, המבצע היה רק דרך חנות ברשת של DELL ובכל מקרה הוא נגמר, כי גמרו את הכמות המוצעת במבצע.
-
francopini
-
- חבר שרק התחיל