המלצות\דעות על רכישת מגבר דרך ushops - איפה החסרונות?
-
geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
הי,
החלטתי לרכוש רסיבר של Onkyo 606. מחירו בארץ 5000 ש"ח כאשר ב b&h מחירו ~400$
לאחר חישוב ב ushops נוכחתי לגלות כי המחיר יהיה ~680$...איזה הפרש בין שם לכאן!
ברור לי שעדיף לי להזמין משם...אבל איפה החסרונות...הרי אחרת כולם היו קונים שם...זה פי 2.5
במחיר!
אני מניח שמדובר באחריות או בזמן שלוקח למשלוח להגיע...אני סתם מנסה להמציא פה סיבות...
מישהו יכול בבקשה לאמר לי מה החסרונות העיקריים ברכישה מסוג זה?
תודה מראש!
איציק
ברור לי שעדיף לי להזמין משם...אבל איפה החסרונות...הרי אחרת כולם היו קונים שם...זה פי 2.5
במחיר!
אני מניח שמדובר באחריות או בזמן שלוקח למשלוח להגיע...אני סתם מנסה להמציא פה סיבות...
תודה מראש!
איציק
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1658 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
מה קורה תותח.
אתה עובד מהר.
הייתה אצלי יום שישי.
החסרונות הם בנושא האחריות בלבד ובחלק מהמצבים נושא החשמל שניתן לפתרון.
b&h חברה מצויינת והרבה חברה מזמינים דרכם לארץ.
הסיבה שלא כולם רוכשים משם זה פחד ללא סיבה מוצדקת כי תוכל לרכוש לדוגמה 2 מגברים ונוסיף קצת חיבורים איכותיים בשבילם ועדיין נשאר לך כסף לאחר שהם מגיעים לארץ ומה הסיכוי ששתייהם פגומים.
האחריות גם כך היא למספר קטן של שנים ולא לכל החיים כך שלאחר שנה שנתיים כל הרווח שלך.
תוכל תמיד למכור אחד ולהחזיר את הכסף שלך.
אין סיבה מובנת למה לא להזמין מחו"ל כאשר יש הבדל כזה גדול במחירים.
אתה עובד מהר.
הייתה אצלי יום שישי.
החסרונות הם בנושא האחריות בלבד ובחלק מהמצבים נושא החשמל שניתן לפתרון.
b&h חברה מצויינת והרבה חברה מזמינים דרכם לארץ.
הסיבה שלא כולם רוכשים משם זה פחד ללא סיבה מוצדקת כי תוכל לרכוש לדוגמה 2 מגברים ונוסיף קצת חיבורים איכותיים בשבילם ועדיין נשאר לך כסף לאחר שהם מגיעים לארץ ומה הסיכוי ששתייהם פגומים.
האחריות גם כך היא למספר קטן של שנים ולא לכל החיים כך שלאחר שנה שנתיים כל הרווח שלך.
תוכל תמיד למכור אחד ולהחזיר את הכסף שלך.
אין סיבה מובנת למה לא להזמין מחו"ל כאשר יש הבדל כזה גדול במחירים.
- ALFRED3
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 743
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
האם המחיר שציינת כולל כבר משלוח תשלום מיסים וכו......?geblig כתב:הי,
איציק...
לצורך הענין המחיר בארץ הוא 4,000 ש"ח .
-
geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
המחיר כולל הכל! נוסיף את המחיר של השנאי ונגיע ל 3000 ש"ח.ALFRED3 כתב:האם המחיר שציינת כולל כבר משלוח תשלום מיסים וכו......?geblig כתב:הי,
איציק...
לצורך הענין המחיר בארץ הוא 4,000 ש"ח ....
ואיפה אפשר לרכוש אותו ב 4000 ש"ח?
תודה מראש
הסיכון הוא בעיקר האחריות.geblig כתב:הי,
במחיר!
תודה מראש!
איציק...
אני קניתי מספר מוצרים ועד כה הכל הלך חלק, אבל יש בעיה בכך שבדרך כלל המוכרים לא מודעים לכך שהמוצר מגיע לישראל.
זה עלול ליצור בעיות במקרה של תקלה, הם עלולים "לשחק" על זה.
אבל גם בארץ הפעלה של אחריות, גם של מעבדות יבואן ותיקות, אינה נופת צופים.
אם ההפרש במחיר הוא גדול - קח את הסיכון.
במגברים זה יכול להיות הפרש של פי שניים.
טוב לכל מי שמתלבט ונכנס לפה דרך תוצאות חיפוש
רק עלות המשלוח של רסיבר הוא כ$300
אפשר לשלוח דרך אוניה ואז העלות חוזרת להיות שפויה (כמה עשרות דולרים) זמן המשלוח הרשמי שרשום הוא בין 30-40 יום כשבין השורות רשום שזה זמן ההפלגה בלבד ובעקיפין ולפי ניסיון עבר שלי מלפני כמה שנים יש זמן בין ספינה שיוצאת ככה שזה יוצא יותר הערכה שלי כחודשיים שלושה
שחר2
רק עלות המשלוח של רסיבר הוא כ$300
אפשר לשלוח דרך אוניה ואז העלות חוזרת להיות שפויה (כמה עשרות דולרים) זמן המשלוח הרשמי שרשום הוא בין 30-40 יום כשבין השורות רשום שזה זמן ההפלגה בלבד ובעקיפין ולפי ניסיון עבר שלי מלפני כמה שנים יש זמן בין ספינה שיוצאת ככה שזה יוצא יותר הערכה שלי כחודשיים שלושה
שחר2
טוב גם משלוח באוניה בסוף עלה לי כמאה דולר לא השישים שחשבתי בהתחלה
בסופו של דבר כולל מיסים ומשלוח הרסיבר אונקיו 806 עלה לי כ4000 שקל שכולל
$639 עלות הרסיבר עצמו, משלוח חינם בארה"ב
$104 משלוח דרך חברה צד שלישי www.ushops.co.il (היחידים ששולחים במשלוח ימי)
$25 דמי ביטוח (עדיף כשקונים משהו בכל כך הרבה כסף, מדובר על דמי ביטוח של מאה שקל מתוך עלות כוללת של כ4000 שקל
$243 מיסים שנגבו ע"י חברה ההובלה צד שלישי
$1011 סך הכל
כשלהשוואה בארץ קודם כל אין את הדגם הנ"ל עדיין והדגם הקודם האונקיו 805 עולה כ9,900
ההסבר היחידי ההגיוני שאני מוצא למחיר הנ"ל הוא
א. חנות שלא התעדכנה במחירים
ב. מכיוון שזה המחיר באופן כללי בכל החנויות אני מניח שזה קשור לעובדה שהיה מיסוי של כ%70 לפני מספר שנים. כנראה היבואן נתקע עם הסחורה היקרה הזאתי וזה התוצאה.
אם ב נכון אז הדגם כשיגיע לארץ יהיה במחיר שפוי ואפילו פחות ממה שאני קניתי אותו
כמו כן למי שמזמין יש לזכור שסביר מאוד להניח שמסיבות ששמורות עם היצרן ספק הכוח שמגיע עם המוצר מותאם לארה"ב ו110 ולא לארץ ל220 לכן אם זה באמת המקרה (אני מניח שאם אין במוצר ספק אוניברסלי זה בגלל איזהשהו תירוץ לגבי איכות הקול, הדבר לא מעניין אותי עד לרמה כזאתי)
זהו בקיצר למי שמעוניין להזמין דברים כאלה מחו"ל. אני אנסה לבדוק את המחיר של המוצר בארץ כשאקבל אותו בסביבות סוף פבואר
בסופו של דבר כולל מיסים ומשלוח הרסיבר אונקיו 806 עלה לי כ4000 שקל שכולל
$639 עלות הרסיבר עצמו, משלוח חינם בארה"ב
$104 משלוח דרך חברה צד שלישי www.ushops.co.il (היחידים ששולחים במשלוח ימי)
$25 דמי ביטוח (עדיף כשקונים משהו בכל כך הרבה כסף, מדובר על דמי ביטוח של מאה שקל מתוך עלות כוללת של כ4000 שקל
$243 מיסים שנגבו ע"י חברה ההובלה צד שלישי
$1011 סך הכל
כשלהשוואה בארץ קודם כל אין את הדגם הנ"ל עדיין והדגם הקודם האונקיו 805 עולה כ9,900
ההסבר היחידי ההגיוני שאני מוצא למחיר הנ"ל הוא
א. חנות שלא התעדכנה במחירים
ב. מכיוון שזה המחיר באופן כללי בכל החנויות אני מניח שזה קשור לעובדה שהיה מיסוי של כ%70 לפני מספר שנים. כנראה היבואן נתקע עם הסחורה היקרה הזאתי וזה התוצאה.
אם ב נכון אז הדגם כשיגיע לארץ יהיה במחיר שפוי ואפילו פחות ממה שאני קניתי אותו
כמו כן למי שמזמין יש לזכור שסביר מאוד להניח שמסיבות ששמורות עם היצרן ספק הכוח שמגיע עם המוצר מותאם לארה"ב ו110 ולא לארץ ל220 לכן אם זה באמת המקרה (אני מניח שאם אין במוצר ספק אוניברסלי זה בגלל איזהשהו תירוץ לגבי איכות הקול, הדבר לא מעניין אותי עד לרמה כזאתי)
זהו בקיצר למי שמעוניין להזמין דברים כאלה מחו"ל. אני אנסה לבדוק את המחיר של המוצר בארץ כשאקבל אותו בסביבות סוף פבואר
תוספת למי ששואל: הדבר היחידי הנוסף שצריך לקנות זה ממיר לחשמל שעלה לי 500 שקל מה שמביא אותנו לעלות כוללת של 4,500 שקל
הייתי בהרצליה פיתוח כשהלכתי לברר לגבי רמקולים (בליזר סיטי). מה שהתברר כטעות כי כמעט כל החנויות בהרצליה פיתוח היו יקרות, דווקא ליזר סיטי היו די זולים.
בכל מקרה שאלתי את המוכר שם לגבי הדגם הנ"ל הוא אמר שהדגם יגיע לארץ תוך כ30 יום ויעלה כ9,900 שקל (כמו הדגם הקודם כאמור).
כששאלתי אותו למה זה כזה יקר ושקניתי אחד ב 4,000 הוא אמר שזה המחיר שהוא קונה אותו מאנגליה ועוד יש לו מיסים (מכס) וכל מיני אישורים ממשרד התקשורת וכאלה.
הוא גם אמר וחזר כמה פעמיים שאנשים מארה"ב שהביאו את הרסיבר שלהם לארץ הוא נשמע להם שונה בגלל הממיר חשמל, אחרי ששאלתי אותו אם אני אשים לב לזה אחרי ששמעתי רק באוזניות עד עכשיו הוא השתתק בנושא הזה
בכל מקרה כנראה מי שכן יש לו את זה בארץ עושה מה שאני עשיתי (רק מייבא מאירופה ככה שהחשמל מתאים, המחיר צריך להיות אחרת גם) ולוקח על זה רווח, חתיכת רווח.
אתם משלמים יותר אבל מקבלים 'אבא ואמא', ואחריות
מצד שני מכשירי חשמל כמעט לא מתקלקלים ומדובר על חצי מחיר. רק תוודאו שיש ביטוח על המשלוח למקרה שנפלתם באחוז הקטן שקיבלתם משהו תקול וכל אחד יזרוק את האחריות על השני (יצרן/חנות/חברת שליחויות)
כמו כן את הרמקולים קניתי בארץ (רמקולים יחסית "זולים", שש אלף שקל זה לא זול) אבל למי שמעוניין ברמקולים ספציפיים ו/או רמקולים יקרים ויודע מה הוא רוצה. אני ממליץ לחשוב על להזמין גם מחו"ל כי שמתי לב שהמחירים יכולים להגיע גם לרמות כאלו. רק כשאתם עושים השוואה תשימו לב אם המחיר הוא לזוג או ליחיד, חלק מהחנויות מוכרות ביחידים וחלק בזוגות
אני עושה קניות דרך האינטרנט כבר הרבה זמן, כנראה שמדובר ב"שוק" לא פופולרי לכן אין יבוא מסודר לארץ והכל הוא יבוא אישי. שורה תחתונה אני ממליץ להזמין מחו"ל (רק תדאגו לבטח את המשלוח! חבל לשלם כל כך הרבה כסף ולא לשלם סכום סימלי עבור מקרה שהמוצר מגיע בכלל שבור ואז כל אחד יגלגל אחריות ו/או תגלו שאין אחריות על המשלוח)
הייתי בהרצליה פיתוח כשהלכתי לברר לגבי רמקולים (בליזר סיטי). מה שהתברר כטעות כי כמעט כל החנויות בהרצליה פיתוח היו יקרות, דווקא ליזר סיטי היו די זולים.
בכל מקרה שאלתי את המוכר שם לגבי הדגם הנ"ל הוא אמר שהדגם יגיע לארץ תוך כ30 יום ויעלה כ9,900 שקל (כמו הדגם הקודם כאמור).
כששאלתי אותו למה זה כזה יקר ושקניתי אחד ב 4,000 הוא אמר שזה המחיר שהוא קונה אותו מאנגליה ועוד יש לו מיסים (מכס) וכל מיני אישורים ממשרד התקשורת וכאלה.
הוא גם אמר וחזר כמה פעמיים שאנשים מארה"ב שהביאו את הרסיבר שלהם לארץ הוא נשמע להם שונה בגלל הממיר חשמל, אחרי ששאלתי אותו אם אני אשים לב לזה אחרי ששמעתי רק באוזניות עד עכשיו הוא השתתק בנושא הזה
בכל מקרה כנראה מי שכן יש לו את זה בארץ עושה מה שאני עשיתי (רק מייבא מאירופה ככה שהחשמל מתאים, המחיר צריך להיות אחרת גם) ולוקח על זה רווח, חתיכת רווח.
אתם משלמים יותר אבל מקבלים 'אבא ואמא', ואחריות
מצד שני מכשירי חשמל כמעט לא מתקלקלים ומדובר על חצי מחיר. רק תוודאו שיש ביטוח על המשלוח למקרה שנפלתם באחוז הקטן שקיבלתם משהו תקול וכל אחד יזרוק את האחריות על השני (יצרן/חנות/חברת שליחויות)
כמו כן את הרמקולים קניתי בארץ (רמקולים יחסית "זולים", שש אלף שקל זה לא זול) אבל למי שמעוניין ברמקולים ספציפיים ו/או רמקולים יקרים ויודע מה הוא רוצה. אני ממליץ לחשוב על להזמין גם מחו"ל כי שמתי לב שהמחירים יכולים להגיע גם לרמות כאלו. רק כשאתם עושים השוואה תשימו לב אם המחיר הוא לזוג או ליחיד, חלק מהחנויות מוכרות ביחידים וחלק בזוגות
אני עושה קניות דרך האינטרנט כבר הרבה זמן, כנראה שמדובר ב"שוק" לא פופולרי לכן אין יבוא מסודר לארץ והכל הוא יבוא אישי. שורה תחתונה אני ממליץ להזמין מחו"ל (רק תדאגו לבטח את המשלוח! חבל לשלם כל כך הרבה כסף ולא לשלם סכום סימלי עבור מקרה שהמוצר מגיע בכלל שבור ואז כל אחד יגלגל אחריות ו/או תגלו שאין אחריות על המשלוח)
כנראה שהחנות נותנת אחריותewolf כתב:סיפור מעניין, תודה על השיתוף.
אם החנות שאמרת עושה יבוא אישי, מי בעצם נותן האחריות?
לא הבנתי את הקטע עם האוזניות.
את הביטוח עשית במקום אחר או דרך החנות ו/או חברת שליחויות?
חוצמזה, למה הוא לא מיובא ע"י היבואן?...
הקטע עם האוזניות להבנתי-מכיוון שהוא שמע רק באוזניות עד עכשיו הוא לא ישמע אם יש הבדל בצליל של הרסיבר . הוא לא שמע אותו בארץ לכן אין לו למה להשוות
אם אני לא טועה USHOPS מבטחים אוטומטית כל משלוח שלהם
הוא לא מיובא על ידי טופ אודיו כי הם חיים בסרט ורב הלקוחות שלהם הם פרויקטים של בתים חכמים והם לא יורקים לכיוון של הצרכן הפשוט,וכנראה שהם עוד טקועים עם סטוקים ישנים!
בעולם עוד מעט כבר אמורים לצאת דיגמי 907/807/707 ופה עוד לא מוכרים את ה /906/806/706
אולי כשלכל הטייקונים יפלו וכבר לא יהיה למי לדחוף מוצרים במחירים מופקעים והלחם והחמאה שלו יהיו צרכנים פשוטים כמוך וכמוני אז המחירים שלהם יחזרו להיות שפוים
אחריות של חנות זה לא נשמע רציני. יש לו מעבדה? טכנאים? נסיון?nimi73 כתב:כנראה שהחנות נותנת אחריותewolf כתב:סיפור מעניין, תודה על השיתוף.
אם החנות שאמרת עושה יבוא אישי, מי בעצם נותן האחריות?
לא הבנתי את הקטע עם האוזניות.
את הביטוח עשית במקום אחר או דרך החנות ו/או חברת שליחויות?
חוצמזה, למה הוא לא מיובא ע"י היבואן?...
הקטע עם האוזניות להבנתי-מכיוון שהוא שמע רק באוזניות עד עכשיו הוא לא ישמע אם יש הבדל בצליל של הרסיבר . הוא לא שמע אותו בארץ לכן אין לו למה להשוות
אם אני לא טועה USHOPS מבטחים אוטומטית כל משלוח שלהם
הוא לא מיובא על ידי טופ אודיו כי הם חיים בסרט ורב הלקוחות שלהם הם פרויקטים של בתים חכמים והם לא יורקים לכיוון של הצרכן הפשוט,וכנראה שהם עוד טקועים עם סטוקים ישנים!
בעולם עוד מעט כבר אמורים לצאת דיגמי 907/807/707 ופה עוד לא מוכרים את ה /906/806/706
אולי כשלכל הטייקונים יפלו וכבר לא יהיה למי לדחוף מוצרים במחירים מופקעים והלחם והחמאה שלו יהיו צרכנים פשוטים כמוך וכמוני אז המחירים שלהם יחזרו להיות שפוים...
ואם הוא סוגר יום אחרי?
מי מביא רסיבר 8 ערוצים מחו"ל כדי לשמוע באוזניות?
לגבי היבואן אני מסכים.
אני פשוט לא אקנה רסיבר ב-4000 ש"ח שנמכר בחו"ל ב-400$, אבל כן מוכן להוציא 4000 על מוצר מקביל שמתומחר באופן הגיוני.
ewolf כתב:nimi73 כתב:זה ברור !ewolf כתב: אני פשוט לא אקנה רסיבר ב-4000 ש"ח שנמכר בחו"ל ב-400$, אבל כן מוכן להוציא 4000 על מוצר מקביל שמתומחר באופן הגיוני....
לכן אם המחיר מופרז אז מביאים לבד שזה דרך אגב שיקול שלי גם כן......
$400 אבל לפני: משלוח, מיסים וכו. רק המיסים זה בערך %33 כולל מעמ ומכס, משלוח תלוי בכמה גדול/כבד הציוד שאתה שולח, משלוח בינלאומי הוא גם ככה בעייתי (אני עושה קניות באינטרנט כבר למעלה מעשור) ככה שבסוף מה$400/1600 שקל אתה עשוי להגיע לסכום שהוא קרוב ל4,000 שקל
השתמשתי באוזניות 15 שנה ככה שלא עניין אותי הבדל איכות טיפה לפה או טיפה לשם רציתי שיהיה לי רמקולים רציניים
כנראה שרסיבר ורמקולים רציניים לא נמכרים טוב ובגלל זה אין יבוא מסיבי
ודבר אחרון למי ששאל ומי שמתעניין ברדיו:
כמו שאתה יודע יש סטנדרטים שונים באירופה/בארץ ובארה"ב
אני לוקח את המידע מהחוברת של אונקיו:
בארה"ב האף אם זז כל פעם ב0.2 לדגמים של ארה"ב
ולשאר הדגמים ב0.05
גם כשמנסים ידנית לרשום לו מספר כמו למשל 99 הוא בסך הכל מנסה לקפוץ ל99 אבל אף פעם לא מגיע ממש ל99 אלה משהו קרוב. רשום בחוברת שבחלק מהדגמים אפשר לשנות את הקפיצות במכשיר לאי אם (לא אף אם!)
בקיצור צריך לבדוק שיש למכשיר אופציה לשינוי של הקפיצות, אופציה לשידרוג זמין כלשהו שיאפשר להפוך אותו לסטנדרט אירופי במקום סטנדרט ארה"ב (באונקיו אמרו לי שאין שום עידכון למכשיר).
תמיכה בקפיצות/סטנדרטים שונים צריכים להיות שונים בין יצרן ליצרן
אבל כמו שאמרתי רדיו אפשר להקשיב גם דרך הטלויזיה בהוט או יס
השתמשתי באוזניות 15 שנה ככה שלא עניין אותי הבדל איכות טיפה לפה או טיפה לשם רציתי שיהיה לי רמקולים רציניים
כנראה שרסיבר ורמקולים רציניים לא נמכרים טוב ובגלל זה אין יבוא מסיבי
ודבר אחרון למי ששאל ומי שמתעניין ברדיו:
כמו שאתה יודע יש סטנדרטים שונים באירופה/בארץ ובארה"ב
אני לוקח את המידע מהחוברת של אונקיו:
בארה"ב האף אם זז כל פעם ב0.2 לדגמים של ארה"ב
ולשאר הדגמים ב0.05
גם כשמנסים ידנית לרשום לו מספר כמו למשל 99 הוא בסך הכל מנסה לקפוץ ל99 אבל אף פעם לא מגיע ממש ל99 אלה משהו קרוב. רשום בחוברת שבחלק מהדגמים אפשר לשנות את הקפיצות במכשיר לאי אם (לא אף אם!)
בקיצור צריך לבדוק שיש למכשיר אופציה לשינוי של הקפיצות, אופציה לשידרוג זמין כלשהו שיאפשר להפוך אותו לסטנדרט אירופי במקום סטנדרט ארה"ב (באונקיו אמרו לי שאין שום עידכון למכשיר).
תמיכה בקפיצות/סטנדרטים שונים צריכים להיות שונים בין יצרן ליצרן
אבל כמו שאמרתי רדיו אפשר להקשיב גם דרך הטלויזיה בהוט או יס