מספר שאלות על MYTHTV (ריצוד ודרכי התקנה)
הקובץ המקומפל (ספריית libmythtv) שמכיל את התיקון ל-OSD הוא באיזור ה-12M.
ה-theme שאני משתמש בו הוא blootube-wide אשר שוקל 19M (כולל הגרפיקה שלו). ברמת העקרון, אם ה-theme הזה היה כבר מותקן אצלכם, כל מה שהיינו צריכים להעביר זה רק קבצי xml ולדאוג לשים אותם במקומות הנכונים (אפשר לדרדס משהו עם tar עבור זה).
אני לא נמצא בארץ עד סוף החגים, ולמרות שאני בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות, החיבור מרחוק ל-HTPC בבית די צולע (תוצאה של ה-upload המאעפן בארץ), כך שקשה לי ל"ייצר" את הקבצים הנ"ל כרגע
ה-theme שאני משתמש בו הוא blootube-wide אשר שוקל 19M (כולל הגרפיקה שלו). ברמת העקרון, אם ה-theme הזה היה כבר מותקן אצלכם, כל מה שהיינו צריכים להעביר זה רק קבצי xml ולדאוג לשים אותם במקומות הנכונים (אפשר לדרדס משהו עם tar עבור זה).
אני לא נמצא בארץ עד סוף החגים, ולמרות שאני בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות, החיבור מרחוק ל-HTPC בבית די צולע (תוצאה של ה-upload המאעפן בארץ), כך שקשה לי ל"ייצר" את הקבצים הנ"ל כרגע
You are never fully dressed without a smile
Shed תודה, זה בסדר נוכל לחכות לכשתחזורShed כתב:הקובץ המקומפל (ספריית libmythtv) שמכיל את התיקון ל-OSD הוא באיזור ה-12M.
אני לא נמצא בארץ עד סוף החגים, ולמרות שאני בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות, החיבור מרחוק ל-HTPC בבית די צולע (תוצאה של ה-upload המאעפן בארץ), כך שקשה לי ל"ייצר" את הקבצים הנ"ל כרגע...
אגב, אם מישהו רוצה metacleanup שגם מוריד את התמונה של הפרק מ-tvrage סידרתי סקריפט נחמד
שלום וחג שמח
בplaylist אני רואה גיבריש שינתי utf-8 וגם לא רואה את העברית כמו שצריך.
האם משהו נתקל בבעיה כזו?
עשתי mount לאיזה תיקיה ברשת ומשום הוא עושה לי הפסקות כל 5-4 דקות הוא עוצר תמונה וממשיך יש איזה כלי לבדוק תקינות רשת או שזה בעיה בplayer ?
יובל
אני אשמח לקבל את הסקריפט של metadata
mythtv אמורה לבד להריץ imdb ?
הmetafdata בודק גם תוכניות מוקלטות?
האם משהו נתקל בבעיה כזו?
עשתי mount לאיזה תיקיה ברשת ומשום הוא עושה לי הפסקות כל 5-4 דקות הוא עוצר תמונה וממשיך יש איזה כלי לבדוק תקינות רשת או שזה בעיה בplayer ?
יובל
אני אשמח לקבל את הסקריפט של metadata
mythtv אמורה לבד להריץ imdb ?
הmetafdata בודק גם תוכניות מוקלטות?
אני מבין שהתוכנה רצה על Linux ולא על windows.
מכיוון שאני יודע שיש גרסאות שונות ללינוקס רציתי לשאול מהי המערכת המעודפת למשתשמים שלא מכירים לינוקס והאם התקנת מערכת ההפעלה פשוטה להתקנה וקנפוג?
נכון להיום אני עובד עם VMC לניהול סרטים עם My movies ואני פשוט
מאוכזב מחוסר היציבות של מערכת ההפעלה למרות שהשקעתי כסף רב בחומרת המחשב
מכיוון שאני יודע שיש גרסאות שונות ללינוקס רציתי לשאול מהי המערכת המעודפת למשתשמים שלא מכירים לינוקס והאם התקנת מערכת ההפעלה פשוטה להתקנה וקנפוג?
נכון להיום אני עובד עם VMC לניהול סרטים עם My movies ואני פשוט
מאוכזב מחוסר היציבות של מערכת ההפעלה למרות שהשקעתי כסף רב בחומרת המחשב
- tur
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 495
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
MythBuntu
אני חושב שהדרך הכי נוחה היא התקנת mythbuntu.
זוהי למעשה מערכת הפעלה מבוססת אובונטו שמתקינה את mythtv כחלק מהתקנת מערכת ההפעלה.
חלק מההתקנה כולל קינפוג של כרטיס הטלויזיה והשלט.
אמור להיות יחסית פשוט.
כמובן שאשמח לשמוע את דעתם של מביני עניין (Shed?יובל?)
זוהי למעשה מערכת הפעלה מבוססת אובונטו שמתקינה את mythtv כחלק מהתקנת מערכת ההפעלה.
אמור להיות יחסית פשוט.
כמובן שאשמח לשמוע את דעתם של מביני עניין (Shed?יובל?)
Re: MythBuntu
בסופן של מספר התקנות מצאתי ש-mythbuntu היא אכן הנוחה ביותר.tur כתב:אני חושב שהדרך הכי נוחה היא התקנת mythbuntu.
אמור להיות יחסית פשוט.
כמובן שאשמח לשמוע את דעתם של מביני עניין (Shed?יובל?)...
לגבי הסקריפט, הוא מוציא המון פלט למסך כי עבדתי עם הרבה פלט ולא הספקתי "לארוז", אבל זה לא מפריע לתפקוד שלו אז:
http://rapidshare.com/files/154663668/meta.zip
לשים לב להכניס בסקריפט הראשון (metacleanup) את הפרטים
cron, תחפש מידע בגוגל, ניתן דרך קביעת cronjobs לקבוע באילו שעות ודקות וימים וכו' יורצו פקודות.tur כתב:תודה רבה.
שאלה נוספת, אתה מריץ אותו בצורה אוטומטית? ואם כן, האם תוכל לפרט איך?
תודה....
הכי קל בשבילך יהיה crontab -e בשביל לערוך, שם תצטרך לתת שורות פקודה.
רשום:
cron examples בגוגל
שבת שלום
יש לי כמה בעיות קטנות:
האם משהו נתקל בבעיה כזו?
אני לא מצליח להגביר את הקול בשלט למרות שהוא מראה לי בתצוגה של המסך שהוא כן מגביר את הקול ,בסרטי וידאו זה כן עובד?
יש לי כמה בעיות קטנות:
האם משהו נתקל בבעיה כזו?
אני לא מצליח להגביר את הקול בשלט למרות שהוא מראה לי בתצוגה של המסך שהוא כן מגביר את הקול ,בסרטי וידאו זה כן עובד?
זיו, האם הסתדרת בסוף?ziv-s כתב:שבת שלום
יש לי כמה בעיות קטנות:
האם משהו נתקל בבעיה כזו?
אני לא מצליח להגביר את הקול בשלט למרות שהוא מראה לי בתצוגה של המסך שהוא כן מגביר את הקול ,בסרטי וידאו זה כן עובד?...
SHED, האם תוכל להעלות את ה-theme והתיקון לעברית?
שמתי לב אגב שכל פעם שיורד לי עדכון ל-mythvideo מ-fix הסקריפט של IMDB נדפק, ושוב לא מוריד רייטינג ותמונות איכותיות, רק הסקריפט שתיקנתי ידנית בעבר עובד לי כמו שצריך, יכול להיות?
התקנת MYTHTV???
שלום לכולם,
האם תיהיה לי בעיה להתקין את המערכת MYTHTV ללא כל נסיון במערכת לינוקס?
תודה,
טים
תודה,
טים
Re: התקנת MYTHTV???
מצטער על ה-delay (יש תירוץ טוב, הייתי בחו"ל)tim כתב:שלום לכולם,
תודה,
טים...
בהנחה שלא התקנת כבר, רוב הסיכויים שההתקנה עצמה תלך לך בסדר, היא לא מסובכת (ממליץ על mythbuntu), כל הקינפוג אח"כ עלול לקחת קצת זמן וקצת שאלות בפורום, אבל נשתדל לעזור.
זיו, מה עוד נשאר לך מלבד הג'יבריש?
שלום לכולם,
אני משתמש חדש של MythTV - עדכנתי MythDora שבוע שעבר.
בעזרת הטיפים של shed בפורום הכול מתפקד פנטסטי - נשארו כמה תיקונים קטנים:
1. התיקון ל-OSD שמסדר את השורות בעברית - איך אפשר לקבל אותו ?
2. השלט של MCE השחור - קרתי באתר mythtv.org שניתן ללמד אותו לשלוח אות לטלוויזיה לגבי:
Off/On, Volume up,Volume down
אבל לא הצלחתי לעשות לפי משרשום באתר.
עם מישהו יכול לעזור?
אני משתמש חדש של MythTV - עדכנתי MythDora שבוע שעבר.
בעזרת הטיפים של shed בפורום הכול מתפקד פנטסטי - נשארו כמה תיקונים קטנים:
1. התיקון ל-OSD שמסדר את השורות בעברית - איך אפשר לקבל אותו ?
2. השלט של MCE השחור - קרתי באתר mythtv.org שניתן ללמד אותו לשלוח אות לטלוויזיה לגבי:
Off/On, Volume up,Volume down
אבל לא הצלחתי לעשות לפי משרשום באתר.
עם מישהו יכול לעזור?
Linux Professional Institute Certificated Level-3
באתר של MythTV יש patch לעברית במסך של OSD - צריך להוריד אותו ולכמפל את התכונה מקוד מקור עם ה-patch - זה בתאוריה - אני מתכוון לעבוד על זה - עם למישהו יש את התכונה המתוקנת - תגיבו בבקשה!
Linux Professional Institute Certificated Level-3
אתה יכול לרשום בבקשה את הקישור ??TonyArie כתב:באתר של MythTV יש patch לעברית במסך של OSD - צריך להוריד אותו ולכמפל את התכונה מקוד מקור עם ה-patch - זה בתאוריה - אני מתכוון לעבוד על זה - עם למישהו יש את התכונה המתוקנת - תגיבו בבקשה!...