לא קרה לי עדיין, האמת. הם גם עכשיו הכניסו בדיקת CRC ועוד בדיקות בעידכון האחרון. כמו גם חלונית TRAY. קרה לי פעם שהקובץ היה דפוק, אבל זה בגלל שהועלה מלכתחילה קובץ דפוק על ידי ה-UPLOADER. אחרי שהחליפו אותו לקובץ תקין הכל עובד חלק.odedee כתב:Jdownloader נראה מאוד חמוד, אבל הוא עושה לפעמים צרות צרורות. תאר לך שאתה מוריד קובץ ב-100 חלקים. מתחיל להריץ RAR ואחרי 15 דקות מקבל הודעה שקובץ מס' 40 דפוק (למרות שהגודל שלו תקין - זהה לגודל שאר הקבצים). אתה מוריד שוב את קובץ 40 (גם זה יכול לקחת 20 דקות נניח), מריץ שוב את RAR ומגלה, אחרי 15 דקות, שגם קובץ 41 דפוק. מוריד אותו, מריץ שוב RAR ומגלה אחרי חצי שעה שגם קובץ 50 דפוק. וכן הלאה וכן הלאה. זה ממש נורא, ואתה מבזבז יום שלם להוריד מחדש כל מיני חלקים של הקובץ ש-Jdownloader דפק בהורדה, ולנסות שוב ושוב לפתוח את הקובץ כשאתה נתקל כל פעם מחדש בקובץ שנדפק.levikon כתב:אני עובד עם Jdownloader. פשוט מעולה!!!ziv_r כתב:שמעתי שמועה היום כי קיים קליינט לרפיד אשר עושה במקומנו את ההמתנה ויודע להוריד הכל ולבסוף לחבר את כל החלקים, בלי צורך במנוי פרימיום.
מגיגול קל מתקבלים אינספור קליינטים כאלו. מישהו מכיר מנסיון אישי קליינט כזה אשר עובד?...
מומלץ מאוד....
אחרי שזה קרה לי כמה פעמים, הפסקתי לחלוטין להשתמש בתוכנה הזו. הזמן שהיא חוסכת הוא קטן בהרבה מהזמן שמתבזבז על הורדות חוזרות ועל הרצות חוזרות של RAR. שלא לדבר על העצבים....
אז מה עדיף, rapidshare או usenet?
תקווה שגם לא יקרה לך. אחרי שזה קורה פעמיים, לא תיגע יותר בתוכנה הזו גם עם מקל שני מטר.levikon כתב:לא קרה לי עדיין, האמת. הם גם עכשיו הכניסו בדיקת CRC ועוד בדיקות בעידכון האחרון. כמו גם חלונית TRAY. קרה לי פעם שהקובץ היה דפוק, אבל זה בגלל שהועלה מלכתחילה קובץ דפוק על ידי ה-UPLOADER. אחרי שהחליפו אותו לקובץ תקין הכל עובד חלק.odedee כתב:Jdownloader נראה מאוד חמוד, אבל הוא עושה לפעמים צרות צרורות. תאר לך שאתה מוריד קובץ ב-100 חלקים. מתחיל להריץ RAR ואחרי 15 דקות מקבל הודעה שקובץ מס' 40 דפוק (למרות שהגודל שלו תקין - זהה לגודל שאר הקבצים). אתה מוריד שוב את קובץ 40 (גם זה יכול לקחת 20 דקות נניח), מריץ שוב את RAR ומגלה, אחרי 15 דקות, שגם קובץ 41 דפוק. מוריד אותו, מריץ שוב RAR ומגלה אחרי חצי שעה שגם קובץ 50 דפוק. וכן הלאה וכן הלאה. זה ממש נורא, ואתה מבזבז יום שלם להוריד מחדש כל מיני חלקים של הקובץ ש-Jdownloader דפק בהורדה, ולנסות שוב ושוב לפתוח את הקובץ כשאתה נתקל כל פעם מחדש בקובץ שנדפק.levikon כתב:אני עובד עם Jdownloader. פשוט מעולה!!!ziv_r כתב:שמעתי שמועה היום כי קיים קליינט לרפיד אשר עושה במקומנו את ההמתנה ויודע להוריד הכל ולבסוף לחבר את כל החלקים, בלי צורך במנוי פרימיום.
מגיגול קל מתקבלים אינספור קליינטים כאלו. מישהו מכיר מנסיון אישי קליינט כזה אשר עובד?...
מומלץ מאוד....
אחרי שזה קרה לי כמה פעמים, הפסקתי לחלוטין להשתמש בתוכנה הזו. הזמן שהיא חוסכת הוא קטן בהרבה מהזמן שמתבזבז על הורדות חוזרות ועל הרצות חוזרות של RAR. שלא לדבר על העצבים.......
יש לך אלטרנטיבות? אשמח לדעת.odedee כתב:תקווה שגם לא יקרה לך. אחרי שזה קורה פעמיים, לא תיגע יותר בתוכנה הזו גם עם מקל שני מטר.levikon כתב:לא קרה לי עדיין, האמת. הם גם עכשיו הכניסו בדיקת CRC ועוד בדיקות בעידכון האחרון. כמו גם חלונית TRAY. קרה לי פעם שהקובץ היה דפוק, אבל זה בגלל שהועלה מלכתחילה קובץ דפוק על ידי ה-UPLOADER. אחרי שהחליפו אותו לקובץ תקין הכל עובד חלק.odedee כתב:Jdownloader נראה מאוד חמוד, אבל הוא עושה לפעמים צרות צרורות. תאר לך שאתה מוריד קובץ ב-100 חלקים. מתחיל להריץ RAR ואחרי 15 דקות מקבל הודעה שקובץ מס' 40 דפוק (למרות שהגודל שלו תקין - זהה לגודל שאר הקבצים). אתה מוריד שוב את קובץ 40 (גם זה יכול לקחת 20 דקות נניח), מריץ שוב את RAR ומגלה, אחרי 15 דקות, שגם קובץ 41 דפוק. מוריד אותו, מריץ שוב RAR ומגלה אחרי חצי שעה שגם קובץ 50 דפוק. וכן הלאה וכן הלאה. זה ממש נורא, ואתה מבזבז יום שלם להוריד מחדש כל מיני חלקים של הקובץ ש-Jdownloader דפק בהורדה, ולנסות שוב ושוב לפתוח את הקובץ כשאתה נתקל כל פעם מחדש בקובץ שנדפק.levikon כתב:אני עובד עם Jdownloader. פשוט מעולה!!!ziv_r כתב:שמעתי שמועה היום כי קיים קליינט לרפיד אשר עושה במקומנו את ההמתנה ויודע להוריד הכל ולבסוף לחבר את כל החלקים, בלי צורך במנוי פרימיום.
מומלץ מאוד....
אחרי שזה קרה לי כמה פעמים, הפסקתי לחלוטין להשתמש בתוכנה הזו. הזמן שהיא חוסכת הוא קטן בהרבה מהזמן שמתבזבז על הורדות חוזרות ועל הרצות חוזרות של RAR. שלא לדבר על העצבים..........
לצערי לא מצאתי משהו באמינות ממש טובה. אני משתמש גם בהורדה פשוט דרך firefox (תוסף linkification מאוד עוזר, לא צריך להעתיק ולהדביק לינקים אלא רק ללחוץ עליהם) או דרך rapidshare manager, שמוגבל ל-5 קבצים בו זמנית, אבל הוא עוצר לפעמים ודורש הרצה חוזרת. אבל בשתי התוכנות מה שירד הוא תמיד תקין.
אני מוריד מאתרי טורנט פרטיים
הקצבים הם בדרך כלל גבוהים מאוד ואני גם מגיע למלוא רוחב הפס. בעיה היא שהם קרציות עם הUPLOAD אז אתה משלם כמה יורו וסוגר את הסיפור. לא בדקתי עדיין את הנושא של USENET אבל אני מניח שהוא יותר מהיר.
ההבדל היחיד בין גברים לילדים הוא מחיר הצעצועים
- steveh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 386
- שם מלא: סטיב הרדר
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום,dima_vy כתב:אתה רוצה להגיד לי שאנשים ממש לא מכירים את הטורנט? זה לא הגיוני... לא יכול להיות שאני היחידי בפורום הזה שמוריד את כל הסדרות בטורנט... בד"כ 15-20 דק' לפרק (HD כמובן). אומנם ללא כתוביות בעברית, כי אני מכיר בסה"כ אתר אחד שנותן תוכן HD עם עברית, אבל הוא צעיר מדי בשביל להגיע לקצבים כאלה בהורדה (כי הקצב של כל משתתף מורכב מקצב של משתתפים אחרים הרי), אבל אני מניח שעם הזמן גם הוא יגיע לקצבים נורמליים. בעיקרון בטורנט מספיק מקור אחד מלא ו-20 מורידים ובשביל שכולם יגיעו קצב סביר בהחלט...
אתם יכולים לכוון אותי לאתרי הורדות של טורנט? וגם לינק לקליינט הנכון של טורנט?
אני הורדתי קליינט והתחלתי להוריד כמה סרטים HD, זה התחיל יפה לכמה דקות טובות במהירות ממש טובה אבל אחרי זמן קצר זה התחיל לזחול ממש, 3-4K עד היום כבר 3-4 ימים.
תודה
כבעל חשבון ב RAPIDSHARE אני משתמש ב Download Accelerator Plu
יש לי חשבון ב RAPIDSHARE ואני משתמש ב
Download Accelerator Plus (DAP)
מאוד נוח , ניתן ללחוץ על לינקים או לבצע IMPORT ישירות ל DAP
ניתן לשלוט על כמות הקבצים שיירדו בו זמנית.
אני מניח שזה ברור , אבל ב SETTING של חשבון RAPIDSHARE
יש לסמן DIRECT DOWNLOADS
ביי
Download Accelerator Plus (DAP)
מאוד נוח , ניתן ללחוץ על לינקים או לבצע IMPORT ישירות ל DAP
ניתן לשלוט על כמות הקבצים שיירדו בו זמנית.
אני מניח שזה ברור , אבל ב SETTING של חשבון RAPIDSHARE
יש לסמן DIRECT DOWNLOADS
ביי
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
steveh כתב:שלום,dima_vy כתב:אתה רוצה להגיד לי שאנשים ממש לא מכירים את הטורנט? זה לא הגיוני... לא יכול להיות שאני היחידי בפורום הזה שמוריד את כל הסדרות בטורנט... בד"כ 15-20 דק' לפרק (HD כמובן). אומנם ללא כתוביות בעברית, כי אני מכיר בסה"כ אתר אחד שנותן תוכן HD עם עברית, אבל הוא צעיר מדי בשביל להגיע לקצבים כאלה בהורדה (כי הקצב של כל משתתף מורכב מקצב של משתתפים אחרים הרי), אבל אני מניח שעם הזמן גם הוא יגיע לקצבים נורמליים. בעיקרון בטורנט מספיק מקור אחד מלא ו-20 מורידים ובשביל שכולם יגיעו קצב סביר בהחלט...
אתם יכולים לכוון אותי לאתרי הורדות של טורנט? וגם לינק לקליינט הנכון של טורנט?
אני הורדתי קליינט והתחלתי להוריד כמה סרטים HD, זה התחיל יפה לכמה דקות טובות במהירות ממש טובה אבל אחרי זמן קצר זה התחיל לזחול ממש, 3-4K עד היום כבר 3-4 ימים.
אתה חייב לראות שיש מספר seeders סביר. אם יש שניי seeders שמשתפים בקצב 3 קס"ש, אז ברור שיהיה איטי. אבל אם אותם 3 seeders ישתפו במהירות של 100 קס"ש - הכל יראה שונה לגמרה.
<נערך על ידי ziv_r: הפנייה לאתרי טורנט>
תודה...