Proac Studio 140 לHome Cinema
שלום לכולם,
נתקלתי לאחרונה ברמקולים של Proac מדגם Studio 140 . הם נשמעים מצוין במוסיקה קלאסית וג'אז לטעמי, ויש להם ביקורות טובות ברשת. האם למשהו יש ניסיון עמם ב home cinema ?
המלצה על רמקול אחר בטווח 14K עם דגש על מוסיקה אבל ביצוע טוב ב home cinema ?
תודה,
אריאל
נתקלתי לאחרונה ברמקולים של Proac מדגם Studio 140 . הם נשמעים מצוין במוסיקה קלאסית וג'אז לטעמי, ויש להם ביקורות טובות ברשת. האם למשהו יש ניסיון עמם ב home cinema ?
המלצה על רמקול אחר בטווח 14K עם דגש על מוסיקה אבל ביצוע טוב ב home cinema ?
תודה,
אריאל
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
יעזרו עוד פרטים כמו גודל החדר, הגברה?
אני חןשב שכיוון של אופרה וסונוס פבר שווה בדיקה.
אני חןשב שכיוון של אופרה וסונוס פבר שווה בדיקה.
- barvfr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 725
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
כפי שנאמר, מה שיקבע זאת האוזן שלך, אבל גם קצת "תרומה"...
אם זה רק לקולנוע ביתי, אז לא בטוח שכדאי לך, אבל אם זה רמקול למוזיקה "שיודע לעשות" גם קולנוע,
אז הוא בהחלט יכול להתאים.
קח בחשבון, שלמרות שהנצילות שלו 91DB, הוא רמקול שאוהב זרם וצריך הגברה טובה.
ועוד דבר, הוא מתומחר ממש לא זול (עוד מבית).
בכול מקרה והכי טוב, קח אותו הביתה לבדיקה על המערכת שלך ותבדוק בעצמך - גם מוזיקה וגם קולנוע.
אם אתה רציני, אז סביר שדודי אלגזי (היבואן) http://www.audio1.co.il/, יבוא אליך להדגמה.
אם זה רק לקולנוע ביתי, אז לא בטוח שכדאי לך, אבל אם זה רמקול למוזיקה "שיודע לעשות" גם קולנוע,
אז הוא בהחלט יכול להתאים.
קח בחשבון, שלמרות שהנצילות שלו 91DB, הוא רמקול שאוהב זרם וצריך הגברה טובה.
ועוד דבר, הוא מתומחר ממש לא זול (עוד מבית).
בכול מקרה והכי טוב, קח אותו הביתה לבדיקה על המערכת שלך ותבדוק בעצמך - גם מוזיקה וגם קולנוע.
אם אתה רציני, אז סביר שדודי אלגזי (היבואן) http://www.audio1.co.il/, יבוא אליך להדגמה.
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
מעניין מהי שאר המערכת, ולא פחות, ואולי יותר חשוב נתוני החדר (גודל, האם הוא חדר אקוסטי), כי נראה לי ל - Hi End חייבים בידוד אקוסטי רציני ביותר, אחרת הרמקול יישמע כמו הרבה אחרים, זולים בהרבה, אולי יהיה הבדל, אבל זה (ההבדל) יתבטא בעיקר בהרבה שיכנוע עצמי, ובפליאה וההידור בפני הבאים...
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
זה לא חוק ולא כלל. לפעמים זה כך ולפעמים לא.valer_valer כתב: כי נראה לי ל - Hi End חייבים בידוד אקוסטי רציני ביותר, אחרת הרמקול יישמע כמו הרבה אחרים, זולים בהרבה,...
נכון שבקניית רמקולים, חשוב לשמוע אותם בבית טרם הקנייה הסופית.
כמו-כן, פעמים רבות יש חשיבות לבחירת הגברה המתאימה לרמקולים המסוימים.
בכל מקרה, שלב ראשון הוא בחירת רמקולים מתאימים בחנות, או באולם תצוגה.
שלב שני הוא התאמת הגברה לרמקולים.
שלב שלישי הוא ניסוי הרמקולים וההגברה בבית.
אפשר גם ששלב שני יהיה ניסוי הרמקולים בבית ושלב שלישי יהיה בחירת הגברה מתאימה.
מגבר חם ( Warm Kit)
ראשית, תודה לכולם על התגובות.
החדר הנו בגודל 5 * 9 מטר לערך. לא נראה לי שהוא אקוסטי במיוחד. ריבוי חומרי גלם (זכוכיות של ויטרינות יצאה למרפסת), חללי משנה, חלל מדרגות סמוך וכד'.
ראיתי שמומלץ להצמיד לו "מגבר חם". כמי שאינו מצוי בתחום (פשוט אוהב מוזיקה), האם אחד מחברי הפורום יכול להסביר לי מה זה "מגבר חם" ? האם יש חלוקה גסה בין מגברים בריטיים או יפאניים לדוגמא ? בין חברות ?
דודי היבואן של Proac ממליץ לי Cambridge Audio.
שוב תודה ושבת שלום,
אריאל
החדר הנו בגודל 5 * 9 מטר לערך. לא נראה לי שהוא אקוסטי במיוחד. ריבוי חומרי גלם (זכוכיות של ויטרינות יצאה למרפסת), חללי משנה, חלל מדרגות סמוך וכד'.
ראיתי שמומלץ להצמיד לו "מגבר חם". כמי שאינו מצוי בתחום (פשוט אוהב מוזיקה), האם אחד מחברי הפורום יכול להסביר לי מה זה "מגבר חם" ? האם יש חלוקה גסה בין מגברים בריטיים או יפאניים לדוגמא ? בין חברות ?
דודי היבואן של Proac ממליץ לי Cambridge Audio.
שוב תודה ושבת שלום,
אריאל