שלושה מימדים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 521
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
וואלה כבר משווקים דגמים כאלה ???
בטח העלות שלהם עדיין לא משתלמת להשקעה...
בכל זאת אשמח לשמוע פרטים נוספים בנושא...
בטח העלות שלהם עדיין לא משתלמת להשקעה...
בכל זאת אשמח לשמוע פרטים נוספים בנושא...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אני חושב שאתה נכנס לספקולציות מרחיקות לכת.
הדגמים הקיימים (אני אישית ראיתי LG ופיליפס) שהם מסכי 3D שאינם מצריכים משקפיים, דורשים תוכן שתוכנן עבור המסכים הללו (ואין כאלו מסחריים) וישיבה/עמידה במרחק ובזוית מאוד מסויימים.
אלו יותר לצרכי הדגמת יכולת וחומר פרסומי/שיווקי, נכון להיום ולא "הדבר הבא".
המלצתי: רד מזה.
הדגמים הקיימים (אני אישית ראיתי LG ופיליפס) שהם מסכי 3D שאינם מצריכים משקפיים, דורשים תוכן שתוכנן עבור המסכים הללו (ואין כאלו מסחריים) וישיבה/עמידה במרחק ובזוית מאוד מסויימים.
אלו יותר לצרכי הדגמת יכולת וחומר פרסומי/שיווקי, נכון להיום ולא "הדבר הבא".
המלצתי: רד מזה.
- silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 521
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
היה בכנס האחרון אבל שהוקרן ממקרן...היה מדהים אבל עדיין היה צריך את המשקפיים...
כמו שהHD הגיע אחרי איזה 10 שנים מארצות הברית גם זה יגיע עוד איזה 15 שנה לארץ..חחח
כמו שהHD הגיע אחרי איזה 10 שנים מארצות הברית גם זה יגיע עוד איזה 15 שנה לארץ..חחח
3D יגעת ומצאת-האמן! כנסו....
אז אחרי חיפושים בלתי נלאים ברשת מתאתי שסמסונג משווקת פלזמה שתומכת ב 3D . איך זה נראה, אין לי מושג אבל ידוע לי שנזקקים למשקפיים (גם ככה אני משקפופר
)
לינק לרשותכם: http://www.highdefforum.com/showthread.php?t=46092
פרט לכך פיליפס מפתחת מסך בטכנולוגייה שאינה מצריכה משקפיים אבל מזכירה את המדבקות התלת מימדיות שיש בשקיות במבה. בכל אופן המוצרים של פיליפס לא נמכרים בשלב זה לציבור הרחב.
מה דעתכם?
לינק לרשותכם: http://www.highdefforum.com/showthread.php?t=46092
פרט לכך פיליפס מפתחת מסך בטכנולוגייה שאינה מצריכה משקפיים אבל מזכירה את המדבקות התלת מימדיות שיש בשקיות במבה. בכל אופן המוצרים של פיליפס לא נמכרים בשלב זה לציבור הרחב.
מה דעתכם?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78850
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
יש הרבה פתרונות כיום. הפיתרון הכי יפה שראיתי עד היום היה מסך DLP הקרנה אחורית (לא זוכר של איזו חברה, זה היה ב-BOOTH של TI בתערוכת CES האחרונה). זה אכן דרש משקפיים אך זה היה מדהים.
הבעיה בתחום הזה הוא חוסר של חומר (בוודאי ובוודאי של סרטים).
אם זה בעיקר מיועד למשחקים יש מסכים המיועדים ספציפית לזה (ע"ע ZALMAN)
הבעיה בתחום הזה הוא חוסר של חומר (בוודאי ובוודאי של סרטים).
אם זה בעיקר מיועד למשחקים יש מסכים המיועדים ספציפית לזה (ע"ע ZALMAN)
מהמידע המופיע באתר האמריקני של סמסונג הבנתי כי ניתן לחבר PC למסך ובעזרת תוכנה ספציפית להמיר סרטים, תמונות ואינטרנט ל3D ! מה שנראה לי דבר גדול!! חוץ מזה ניתן לצפות בשני סוגים של תכנים בו זמנית בעזרת המשקפיים. כלומר צופה אחד מרכיב והשני לא. והכוונה לא מסך ליד מסך אלא תדרי התצוגה שונים כך שהצופה ללא משקפיים יכול לראות תוכנית אחרת בו זמנית!! והקץ למאבקים על השלט...
יהיה נחמד לקבל ביקורות על המסך הזה בכלל ועל התכונות המיוחדות האלו בפרט
יהיה נחמד לקבל ביקורות על המסך הזה בכלל ועל התכונות המיוחדות האלו בפרט
תראה אני עוד לא בטוח אם התעוררתי או שאני קורא את זה מתוך חלום אבל זה נשמע אדיר!!!פלסמין כתב:מהמידע המופיע באתר האמריקני של סמסונג הבנתי כי ניתן לחבר PC למסך ובעזרת תוכנה ספציפית להמיר סרטים, תמונות ואינטרנט ל3D ! מה שנראה לי דבר גדול!! חוץ מזה ניתן לצפות בשני סוגים של תכנים בו זמנית בעזרת המשקפיים. כלומר צופה אחד מרכיב והשני לא. והכוונה לא מסך ליד מסך אלא תדרי התצוגה שונים כך שהצופה ללא משקפיים יכול לראות תוכנית אחרת בו זמנית!! והקץ למאבקים על השלט...
יהיה נחמד לקבל ביקורות על המסך הזה בכלל ועל התכונות המיוחדות האלו בפרט...
השאלה מה המחיר של דבר כזה...
ומה עם הסאונד? אחד ישתמש באוזניות?פלסמין כתב:מהמידע המופיע באתר האמריקני של סמסונג הבנתי כי ניתן לחבר PC למסך ובעזרת תוכנה ספציפית להמיר סרטים, תמונות ואינטרנט ל3D ! מה שנראה לי דבר גדול!! חוץ מזה ניתן לצפות בשני סוגים של תכנים בו זמנית בעזרת המשקפיים. כלומר צופה אחד מרכיב והשני לא. והכוונה לא מסך ליד מסך אלא תדרי התצוגה שונים כך שהצופה ללא משקפיים יכול לראות תוכנית אחרת בו זמנית!! והקץ למאבקים על השלט...
יהיה נחמד לקבל ביקורות על המסך הזה בכלל ועל התכונות המיוחדות האלו בפרט...
השימוש הזה נראה לגמרי לא רציני. לא יותר פשוט שכל אחד יישב בחדר אחר
משה
טוב, זה קודם צריך "להגיע" גם לארה"ב.silver_poison כתב:היה בכנס האחרון אבל שהוקרן ממקרן...היה מדהים אבל עדיין היה צריך את המשקפיים...
כמו שהHD הגיע אחרי איזה 10 שנים מארצות הברית גם זה יגיע עוד איזה 15 שנה לארץ..חחח...
העסק הזה יכול לתפוס למשחקים, אבל הדיעות חלוקות אם זה בכלל יתפוס למיינסטרים של סרטים. בטוח שאי אפשר להשוות את זה לHD שזו טכנולוגיה שחד משמעית משפרת את חווית הצפיה.
משה
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: